Päällysvaatteiden hoito

Miten puhdistaa villapäällyste kotona?

Miten puhdistaa villapäällyste kotona?

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
  1. Hoito villasta ja villasekoituksesta
  2. Kemiallinen pesu
  3. Miten pestä?
  4. Miten puhdistaa valkoinen tai kevyt turkki?
  5. Kemiallinen pesu
  6. Ja vielä yksi kärki

Koska se on nyt talvi, tällä hetkellä hyvin ajankohtainen kysymys on, miten villapäällyste puhdistetaan. Tässä artikkelissa yritämme kertoa ja antaa selkeän vastauksen, jakaa vinkkejä siitä, miten takki voidaan puhdistaa kotona.

Paljon riippuu sen materiaalin laadusta, josta takki on ommeltu. On paljon tapoja. Tässä tekstissä yritämme kertoa sinulle todistetuimpia menetelmiä, jotka ovat todella tehokkaita villapäällysteen puhdistuksessa.

Hoito villasta ja villasekoituksesta

Monet meistä kaapissa on sellainen villa, jonka pellettien tai lian takia menettää jonkin aikaa.

Sääntöjen mukaan villapäällyste on suositeltavaa pestä kerran tai kahdesti vuodessa.

Jos havaitset vahingossa tahraa, heti poistettava se. Pellettit, hiukset, kierteet, jotka kerätään möhkäleihin, on toivottavaa puhdistaa useita kertoja viikossa.

Kemiallinen pesu

Kotona puhdistus tapahtuu usein kuivana, koska se on helpompaa ja nopeampaa. Voit käyttää harjaa tai rullaa tarralla. Harjan tulee olla lempeä, jotta se ei vahingoita kankaan pintaa.

Jos kuitenkin päätit pestä, Muista lukea tarra. Joten on heti selvää, onko mahdollista puhdistaa märkä turkki vai ei. Jos ei, niin on parempi siirtää se kuivapesussa, ja ongelma ratkaistaan.

Tuotteen helppo puhdistaminen, ripusta se ripustimeen ja harjaa sen päälle. Välittömästi kaikki kierteet ja pelletit ovat tarranauhalla. Valinnaisesti voit puhdistaa harjan tai rullan vedellä ennen puhdistusta, mikä parantaa kertyneen lian poistumisprosessia.

Katsokaa takki - jos on tahroja, on suositeltavaa poistaa ne heti, koska ajan mittaan se on vaikeampaa tai jopa mahdotonta. Löytyneet paikat on puhdistettava reunoista keskelle, joten pyyhkimistä ei ole jäljellä.

Puhdistuksen jälkeen jätä takki ripustimiin, jotta kangas kuivuu ja saa sen tuoreuden. On toivottavaa, että ylimmät puhtaat vaatteet pidetään erityisissä kannissa. Näin ollen asia kestää pidempään ja näyttää aina hyvältä.

Tuotetta ei aina tarvitse pestä, mutta vaatteet voidaan puhdistaa kuivilla menetelmillä. Tätä varten tarvitset:

  • Järjestä tuote pystysuunnassa ripustimiin;
  • Puhdista rullalla tarranauhalla harjan jälkeen harjan suuntaan;
  • Maalausta voidaan käsitellä saippuavedellä. Saippua voi olla nestemäinen tai kiinteä, jos se on kovaa, hiero arina ja laimenna puhtaalla vedellä. Suhteet ovat seuraavat: sekoita lusikallinen saippuaa litraan vettä ja sekoita hyvin, kunnes vaahto saadaan. Kun tämä liuos on levitetty paikalleen itse, jos se on vaikea poistaa, jätä 5-10 minuuttia ja huuhtele sen jälkeen;
  • Rasva-tahrat voidaan poistaa tärkkelyksellä, bensiinillä tai talkilla;
  • Tuoreet elintarvikkeiden tahrat poistetaan helposti etikan ja alkoholin avulla;
  • Valkoinen turkki säästää suolaa ja ammoniakkia;
  • Pestämätön tahra voidaan poistaa erikoisvillatuotteella, joka on helppo ostaa kaupasta;
  • Ilmanvaihto on erittäin hyödyllistä tuotteen puhdistamisessa. Voit esimerkiksi päästä eroon epämiellyttävästä hikistä. Ripusta takki ripustimeen ja vie se parvekkeelle. On suotavaa, että aurinko ei loista asiasta.

Paras vaihtoehto olisi tehdä takki kylmässä ulkopuolella, jos sinulla on oma talo tai parveke ja jätä se muutaman päivän ajan. Uskotaan, että pakkas ilma tuhoaa kaikki hajut.

  • Täydellinen ratkaisu on karvan puhdistus höyrystimellä erittäin helposti ja nopeasti. Muutama liikkeet - haju ja paikkoja. Tietenkin, jos on olemassa vanhoja tahroja, sinun täytyy ensin käsitellä ne ja vain sitten mennä kuumaan höyryyn.

Huomioi aina, kun käytät pesuaineita, miten kangas käyttäytyy, on suositeltavaa tehdä kokeita asian takana, jotta et vahingoita sen etuosaa.

Miten pestä?

Tuote voidaan pestä, jos se ei ole 100% villaa, muuten se on kielletty. Ennen pesemistä on hyvä lukea, mitä etikettiin on kirjoitettu, niin ettei se ole väärässä eikä pilaa asiaa.

Pesua varten on erityisiä tuotteita, jotka poistavat huolellisesti kaikki tahrat ja lian. Voit käyttää huuhteluun balmia, jotta vesi muuttuu pehmeämmäksi ja kankaaksi.

Pesukoneessa Muista pestä 30 asteen lämpötilassa herkässä pesussa. Laita esine ennen pesua erityiseen pyykkipussiin niin, ettei se vahingoita mitään. Herkän pesun ansiosta takki on tuore ja miellyttävä. Tuote on helppo pestä käsin. Se vie tietenkin enemmän aikaa ja vaivaa. Kylmässä vedessä on mahdollista poistaa suuri virta, joten pesupulveri pestään helpommin. Huuhtele edullisesti kaksi tai kolme kertaa, kunnes vesi on kirkasta. Painamalla voimakkaasti mahdottomasti, kaiken pitäisi olla maltillista.

Kuivausprosessi on myös erittäin tärkeä. Tuotteet on ripustettava pystysuoraan ripustimeen ja suoristettava, jolloin ne kuivuvat. Hiustenkuivaajaa tai kuivausrumpua on mahdotonta käyttää, kangas pilaa.

Miten puhdistaa valkoinen tai kevyt turkki?

Valkoisella ja kevyellä päällysteellä on sama menettely kuin värikerroksella, ainoa ero on se, että se on huuhdeltava perusteellisemmin kuin muiden värien tuotteet, koska voi olla kellertäviä merkkejä, jotka tuhoavat tuotteen valituksen.

Kemiallinen pesu

Helpoin tapa puhdistaa takki on puhdistaa se. Siellä ne poistavat nopeasti ja tarkasti kaikki tahrat ja takki. Tarvittavien tietojen ja kaikkien tarvittavien työkalujen avulla he voivat helposti huolehtia tuotteesta. Kuivapesun jälkeen asiat saavat usein uuden elämän, on tunne, että juuri ostit sen. Tällaisen päätöksen plus on ajan säästäminen ja turkista huolestumisen puuttuminen.

Miinus - korkeat hinnat, jotka ovat joskus hyvin purra.

Ja vielä yksi kärki

On yksi hankala ja helppo tapa siivoa turkki helposti. Käynnistä kylpyhuoneessa oleva kuuma vesi ja sulje ovi muodostaaksesi siellä höyrysaunan. Ota takki, ripusta se ripustimeen ja laita se kylpyhuoneeseen, jossa on jo paljon höyryä.

Jätä se noin 20 minuutin ajan, puhdista kangas pehmeällä harjalla vaatteiden puhdistamiseksi, puhdista kaikki likaiset tahrat. Avaa ovi auki niin, että kaikki on tuuletettu, mutta älä ota karvaa, sen pitäisi jäähtyä ja suoristaa. Haluttaessa voit myöhemmin, kun tuote kuivuu, iskeä, mutta erittäin huolellisesti - sideharson tai ohuen puuvillakankaan läpi.

Käytä villakangasta, se on lämmin ja kaunis. Muoti paikan päällä ei ole sen arvoinen, ja myymälässä löytyy paljon epätavallisia ja houkuttelevia malleja, eri värejä ja tyylejä. Älä pelkää ostaa niitä, koska nyt tiedät, miten heitä hoitaa.

Miten rautaa karvaa talon olosuhteissa, katso seuraava video.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet