Iltapuvut

Valkoiset iltapuvut

Valkoiset iltapuvut

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Pitkä lattialle
 2. lyhyt
 3. Valkoiset sävyt
 4. Valkoinen ja musta iltapuku
 5. Valkoinen ja sininen
 6. Valkoinen ja punainen iltapuku
 7. Hihat
 8. Pitsillä
 9. Raskaana ja täynnä
 10. Klubipuolueelle

Valkoinen väri illalla on hyvin merkityksellinen. Se on juhlava ja merkityksellinen. Jos yhdistät sen räikeällä leikkauksella ja täydentävät silmiinpistävää lopputulosta, sinulla on upea ulkonäkö. Valkoinen iltapuku sopii lähes kaikille.

Pitkä lattialle

Syy laittaa upea mekko lattialle pitäisi olla erityinen. Ja tässä asussa oleva valkoinen väri on hyvin sopiva, vaikka sitä käytetään läpikuultavina insertteinä, tai se on koko kuvan pääkomponentti.

Kun jalat on piilotettu kankaan taakse, huomiota tulisi ohjata asun ylempään osaan. Epäsymmetriaa voidaan käyttää hihoissa tai pääntiessä, jolla on epätavallinen muoto. Minne haluat mennä, tämä mekko näyttää hyvältä.

Jos sinut kutsutaan tiettyyn tapahtumaan, sinun on varmistettava, että kuva vastaa pukeutumiskoodia. Valkoinen mekko lattialla olisi tällöin hyvin sopiva. Tämä asu ehdottaa kahta eri tyyliä:

 • tiukka vaippa mekko, joka on laimennettu alkuperäisellä viimeistelyllä;
 • houkutteleva mekko, jossa on syvä leikkaus rinnassa ja jaloissa.

Kun sinun täytyy ilmestyä juhlallisessa tapahtumassa ihastuttavalla tavalla, lopeta valinta valkoisilla kreikkalaisilla mekkoilla, joissa on hihat. Ja jos kangas on valittu myös läpikuultavasta versiosta, jolla on lentävä vaikutus, niin hinnat tällaisilla linjoilla eivät yksinkertaisesti ole. Värien osalta yksitoikkoisuus ei ole välttämätön edellytys.

Kreikkalaista mekkoa voi ommella paksusta kankaasta. Kulta näyttää hyvältä tässä kuvassa. Ja sen ei tarvitse olla kultaisia ​​koruja, mikä tahansa kullanvärinen sisustus on hyväksyttävä. Tällaisia ​​asuja voidaan käyttää turvallisesti mustatukkaiset kaunottaret. Kevään ja kesän värityypin edustajat ovat kuitenkin hyvin helmi- tai kerma-mekossa.

Monikerroksisessa hameessa useiden värien yhdistelmä näyttää hyvältä, joista yksi on valkoinen.

Houkutella huomiota lattiamalleihin, monet suunnittelijat osoittivat näyttelyissä. Niiden pidättyvyys ja jäykkyys laimennettiin suurilla leikkauksilla, jotka paljastivat lonkat. Tällaisella pituudella näyttää hyvältä syvä pääntie.

Pitkä hame tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet viimeistelyyn. Itse kangas voidaan erottaa rikkaalla tekstuurilla (esimerkiksi pitsielementeillä) tai suurten strassien sironta.

Rhinestones näyttää erittäin hyvältä valkoisella, koska itse pukeutumisen tausta alkaa hehkua eikä vain palvele taustana, kuten muiden sävyjen tapauksessa.

lyhyt

Nuorille naisille, joilla on puhdas ja viaton kuva, ohut siluetti ja kauniit jalat, voit turvallisesti valita lyhyen valkoisen puvun iltaisin. On monia vaihtoehtoja ja ne ovat kaikki kauniita omalla tavallaan:

 • päällysvaatteet;
 • antiikki-mekko;
 • mekot, joissa on erilaisia ​​hameita (aurinko, trapetsi).

Tässä trendikkäällä kaudella koristeet eivät ole vain monipuolisia, vaan myös epätavallisia. Ja niiden yhdistelmä voi tehdä kuvasta romanttisen tai päinvastoin intohimoisen ja vastenmielisen. Jopa tytöille, nuoret tytöt valitsevat mekkoja, joiden modulaatiot ovat koristeilla ja kankailla.

Valkoiset sävyt

Ei ole väliä kuinka yllättävää se voi kuulostaa, mutta on välttämätöntä valita varjossa valkoinen mekko, josta on monia.On suositeltavaa pysäyttää vain yksi sävy, joka ei ole toisiinsa liitetty muiden valkoisen värin muunnelmiin. Kukaan ei voi väittää sitä.

Jos kermanvärinen väri on kaunis, niin valkoisen vieressä se näyttää likaiselta. Yleisesti ottaen valaistus vaikuttaa siihen, miten kahden valkoisen sävyjen yhdistelmää havaitaan. Se ei ole riskin arvoinen ja valitse sellainen mekko, joka on tehty yhden sävyn perusteella, mutta useita. Myös lisävarusteiden valinnassa asiantuntijat haluavat valita värimalleja, jotta ne eivät vaarantuisi.

Riippumatta siitä, kuinka valkoista väriä voi olla, ja kuinka vaikuttava se voi olla, todella kaunis tandem luo tällaisen mekon vain pimeällä iholla. Jos kehon iholla on ainakin hieman harmaata sävyä ja suolapitoisuutta, niin valkoinen asu korostaa edelleen tätä haittaa.

Yksi suosituimmista ja suosituimmista väreistä on kerma tai kermainen valkoinen. Sille on tunnusomaista hieman havaittavissa oleva kellertävänvärinen sävy. Jos iholle on ominaista lämmin sävy, tämä väri sopii sinulle. Kermanvärinen sävy on pehmeä ja lempeä, joten tytön kuva on sama. Kerma menee hyvin kultaan, jos haluat olla ylellinen. Makeiset lisäävät suklaanruskeaa elementtiä pukeutumiseen.

Toinen valkoinen muunnelma on maitomainen valkoinen sävy. Sille on ominaista hieman havaittavissa oleva sävyys. Vaaleille, joilla on hyvä rusketus, tämä sävy on täydellinen.

Hieno helmi-valkoinen sävy. Se korostaa vaaleanpunaisen punastumista kasvoilla hyvin, mutta se voi tehdä tumman ihon harmaaksi. Platinan vaalean hiusten omistajien on oltava varovaisia ​​tällaisten mekkojen kanssa, koska koko kuva sulautuu.

Et voi sekoittaa samppanjan väriä erilaiseen valkoiseen sävyyn, koska vain täällä voi esiintyä keltaisuutta, jossa on hienovarainen vihreä sävy. Aristokratia ja eleganssi kantavat tällaisen asun, mutta se ei sovi jokaiselle tytölle. Monimutkaisuuden tulisi olla täydellinen ja vaalea.

Valkoinen ja musta iltapuku

Et voi soittaa iltapuvulle, jossa on yhdistelmä mustaa ja valkoista tyylikästä, mutta omaperäisyydessään se ei ole yhtäläinen. Suunnittelijoiden erittäin suosittu päätös on:

 • musta sisustus tai sisäkkeet valkoiselle kankaalle;
 • uusimmat uutuudet ovat mustavalkoisia raidallisia mekkoja;
 • Valkoinen yläosa on edelleen merkityksellinen esimerkiksi korsetin ja mustan pohjan muodossa. Hameen muoto ei ole este, joten muodin kokoelmissa on usein reheviä ja asennettuja, lyhyitä ja pitkiä vaihtoehtoja.

Et voi jättää huomiotta suloista valmistettuja mustavalkoisia asuja. Suuret höyhenet on ommeltu pohjaan valkoisten ja mustien värien vaihtuessa. Kontrasti luo epätasaiset reunat. Monissa malleissa on loistava vyö - juhlallisuuden osa.

Valkoinen ja sininen

Valkoisen ja sinisen yhdistelmä on ns. Tällaisia ​​päätöksiä on monia - täysin valkoinen mekko, jossa on sininen reunus, raidallinen asu tai tasainen jakautuminen siniseen ja valkoiseen. Meri-aiheiset kuviot näyttävät erittäin hyviltä: ketjut, ankkurit tai aallot.

Tyylit eivät sisällä rajoituksia. Mekko tyylikkäästi merenneito, niin pitkään kuin mahdollista, suora tai lyhyt ja rehevä.

Valkoinen ja punainen iltapuku

Valkoisen värin seuraava polariteettikumppani on punainen. Läsnäolo valkoisella taustalla voi olla hyvin erilainen: kukka, raidat tai sisustus.

Hihat

Ennen mekkoja, joissa on pitkät läpikuultavat pitsi- tai guipure-hihat, kaikki muut asusteet haalistuvat. Holkki sopii käsivarsillesi tai laajenee - haluamasi oikeus.

Jos valitset vielä pitkät hihat, mekko voidaan jättää suoraan. Älä unohda V-muotoisen loven ominaisuuksia, tässä ne toimivat kuin koskaan ennen. Pitkä hiha ei ole pakollinen sääntö.Kolmella neljäsosalla on myös oikeus olla olemassa, ja se näyttää olevan kätevä ja toimiva osa asustasi.

Pitsillä

Haluatko olla romanttinen tänään? Sitten valkoiset pitsi menee suosikkeihin viettelevien linjojensa ja avokulmiensa ansiosta.

Tätä mekkoa käytetään vain erityisissä tilaisuuksissa. Esimerkiksi prom-yö. Talvella ei voi pukeutua pitsiä, koska tämä kangas voi tuoda viileyttä. Kauneus, vaikkakin se vaatii uhrausta, mutta luultavasti kaikki eivät talvella vastaanotossa ymmärrä sinua.

Raskaana ja täynnä

Raskauden aikana on jotain kaunista, kaunista ja herkkää. Valkoinen väri tulevassa äidissä, jossa on pyöristetyt muodot, on erittäin sopiva ja houkutteleva. Tämä ei ole sellainen tila, jossa sinun pitäisi häpeää kehosi muutoksista, päinvastoin, sinun pitäisi olla ylpeä niistä ja korostaa kaikin tavoin. Joten kaikki raskaana - valitse itsellesi valkoinen väri vaatteissa.

Vaatteiden ei pitäisi aiheuttaa epämukavuutta etenkin vatsan alueella. Siksi korkea vyötärö - tämä on täydellinen vaihtoehto, jonka etsimisessä kaikki ovat raskaita. Rintakehä on alleviivattu, vatsa ei ole rajoittunut ja liikkeet eivät rajoitu. Jos haluat sisustuksen, vyö on täydellinen paikka sille.

Voit myös laimentaa vaatekaappisi trapetiumpuvulla, jossa on hehkulamppu. Niiden ei tarvitse olla pitkiä ja yksinkertaisia. Lace in inserts on tervetullut.

Klubipuolueelle

Klubimekkoissa on paljon valkoisia malleja. Tanssilattialla ultraviolettisäteiden alla tulee todellinen tähti valkoisessa mekossa. Ja jos juhla pidetään huoneen ulkopuolella, valkoinen asu ei vain korista kehoa, mutta ei houkuttele auringon lämpöä, sillä tumma kangas voi.

Yhteenvetona, monipuolisuus on ominaista valkoiselle iltapuvulle. Ja se on kyky käyttää valkoista mekkoa mistä tahansa värityypistä.

Kommentit
 1. tädyke
  18.09.2015

  Valkoiset iltapuvut ovat kauniita, mutta kuva on enemmän kuin häät. Mieluummin tällaisissa tapauksissa yhdistelmä valkoista ja muita värejä tai valkoisia mekkoja, joissa on kirkas painatus.

 2. Svetlana
  06.09.2015

  Ja pidän valkoisista mekoista! Lisävarusteiden avulla voit luoda erittäin kirkkaan ja jopa rohkean kuvan. Valkoinen väri on verraton muihin väreihin. Se on kuin tyhjä paperiarkki

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet