Mekojen värit

Oranssi mekko - kirkas kuva

Oranssi mekko - kirkas kuva

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Värin ominaisuudet
 2. Kuka sopii?
 3. pituus
 4. Näyttävät yhdistelmät
 5. Mitä pitää käyttää: valitsemme lisävarusteet
 6. Mitä kengät sopivat?
 7. Meikkivinkkejä

Useimmissa tapauksissa vaatekaappi koostuu joukosta perusasioita. Nämä asiat eivät useinkaan ole kovin monipuolisia niiden värimaailmassa. Tämä lähestymistapa tekee naisten vaatekaapista hieman tylsää ja jopa tylsää. Tässä tilanteessa kuuluisien stylistien ainoa suositus on vaatekaappi välittömästi laimentaa kirkkailla väreillä. Ensinnäkin, kokeile muutoksia omiin stereotypioihisi, kun etsit uutta uutuutta. Esimerkiksi, kun ostat uuden pukeutumisen juhlalliselle tapahtumalle, valitse mehukas oranssi väri eikä tavallinen musta tai harmaa. Lisäksi psykologit väittävät, että oranssi väri lisää itsetuntoa ja antaa luottamusta.

Värin ominaisuudet

Katsotaanpa tarkemmin, mitä ominaisuuksia oranssi väri on. Ittenin värikierroksen mukaan (kaikki suunnittelijat käyttävät sitä oikean värien yhdistelmään) oranssi on toissijainen väri, eräänlainen symbioosi kahdesta pääväreistä - keltaisesta ja punaisesta. Jokaisesta hän imee jotain hyödyllistä. Tämän tuloksena saadaan kauniista ja hyvin valittuna oranssista mekosta - voimakas osa masennuslääkettä - oranssista väristä - elinvoimaisuudesta ja hyvästä tunnelmasta. Alas tylsää ja synkkä, pitkä elävä energia ja luovuus.

Valintasi oli oranssi mekko, mikä tarkoittaa, että olet aktiivinen, avoin ja optimistinen henkilö. Oranssi auttaa muun muassa vapauttamaan luovuutta. Mutta älä unohda suhteellisuutta. Energinen kylläinen väri vaatii jonkin verran vaivaa lisävarusteiden valinnassa ja värikombinaatioiden valinnassa.

Kuka sopii?

Oranssi ja sen sävyt ovat lämpimiä värejä. Se sopii erinomaisesti kevään ja syksyn värityyppeihin. Tytöt ja naiset, joilla on freckled iho voi valita turvallisesti oranssi mekko. Myös tämä väri korostaa suotuisasti kaikkia edes kultaisen rusketuksen omistajien etuja.

On olemassa stereotyyppi, jonka mukaan naisilla, joilla on reilu iho, ei pitäisi käyttää oranssia. Einent-suunnittelijat ovat pitkään kiistäneet tämän tosiasian. Se ei ole ensimmäinen vuosi, jolloin kauniit valkoisen nahan omistajat kulkevat tyylikkäästi podiumia pitkin, ja ne näyttävät oranssin vaihtelevimmilta sävyiltä. Samalla ne näyttävät hämmästyttäviltä.

pituus

pitkä

Valitse puvun pituus kuvion erottuvuuksien perusteella. Astenisen fysiikan mistressit voivat turvallisesti ostaa pitkän oranssin mekon. Se korostaa tyylikkäästi hienostunutta siluettia. Erinomainen valinta korkean yhteiskunnan iltajuhlille ja punaiselle matolle.

midi-

Jos työssä oleva pukeutumiskoodi, mustavalkoisia vaihtoehtoja lukuun ottamatta, sallii muita värejä, voit vapaasti valita oranssi mekko, jossa on keskikokoinen siluetti. Erityisesti tämä vaihtoehto näyttää naisilta, joilla on tiimalasin lukuja. Mekko on oranssi midi-mekko, jossa on valkoinen tai musta bleiseri. Samaan aikaan, ympärilläsi olevat ihmiset tunnistavat intuitiivisesti teissä optimistisen persoonallisuuden, täynnä innostusta ja iloa.

mini

Lyhyt oranssi mekko sopii naisille, jotka haluavat saada kaiken kerralla. Aluksi väri itse ilmaisee jo haluasi olla näkyvissä. Tarkoituksenmukaisesti lyhyt pituus vahvistaa jälleen tämän. Pitsi lisää kuvan feminiinisyyttä.

Mini suora leikkaus - hyvä vaihtoehto tytöille, joilla on suorakulmainen muoto.Onnistuneesti korostetaan naisten jalat ja älä salli vyötärön puuttumista. Mutta se antaa mahdollisuuden paistaa puolueelle ja olla yleisen huomion keskipiste. Edullisesti yhdistää oranssi ja lisää värejä, ja sitten menestys miesten yleisön riveissä on taattu.

Näyttävät yhdistelmät

Oranssi väri on hyvin kirkas. Väriyhdistelmät auttavat luomaan upean brasian. Harkitse suosituimpia vaihtoehtoja.

Valkoinen

Oranssi, kuten kaikki muutkin sekundaarivärit, sopii hyvin kaikkiin akromaattisiin väreihin: musta, valkoinen ja harmaa. Esimerkki vakiintuneesta väriyhteistyöstä on oranssi pukeutuminen valkoisissa herneissä. Pieni valkoinen nenäliina tai kaulus, joka on sidottu kaulan tai käsivarren ympärille, tukee kuvaa. Valkoinen raja ja jotkut muut koriste-elementit (esimerkiksi valkoinen kaulus) näyttävät melko suppeasti ”mehukkaalta” mekosta. Valkoinen väri symboloi puhtautta ja viattomuutta, ja jopa pieninä annoksina antaa kuvalle hieman romantiikkaa.

Mekot, joiden kaltevuus muuttuu sujuvasti oranssista valkoiseksi näyttävät vaikuttavilta.

Muita lisävarusteita, jotka ovat valkoisen leveän reunustavan hatun ja useita samanvärisiä rannerenkaita, lisäävät viehätystä kaikille naisille, hänen makunsa moitteettomuutta korostetaan vielä kerran.

Musta

Mustat mustat värit kirkkaalla oranssilla mekolla voi olla (muotoilijoiden kevyellä kädellä) muodikasta geometrista muotoa, erilaisia ​​monimutkaisia ​​kuvioita, epäsymmetrisiä elementtejä. Musta on lähes mahdotonta liioitella sitä, ja sen universaalisuus tunnetaan jokaisella fashionista.

Monet naiset rakastavat mustaa antamaan sille ohut hahmo. Tämän värin mystiset ominaisuudet tunnetaan muinaisista ihmisistä. Mustilla tahroilla lisätään tietty mysteeri ja mysteeri kuvaan. Tämän värin sävyjä kutsutaan harmaiksi. Hyvässä yhtyeessä ne yhdistetään myös täydellisesti oranssinvärisen perusäänen kanssa.

Harmaa

Harmaa, vaikkakin neutraali väri, on edelleen parempi, jos siinä on pieni määrä mekkoa.

Harmaa on ihanteellinen esim. Kauluksen reunustava kevyt pitsi. Muodikkaan yhtyeen erilliset elementit harmaan takin, liivin tai tossujen muodossa neutraloivat hieman ja rauhoittavat huutavaa perusvarjostusta. Joten, jos pelkäätte liioittelemaan sitä kirkkaudella, laimenna kuva ylimääräisellä harmaalla. Tällainen väriyhdistelmä sopii työhön ja julkaisuun.

Sininen

On osoitettu, että yksi menestyneimmistä ja harmonisimmista on yhdistelmä oranssia ja sinistä. Ilmeisesti suunnittelijat käyttävät tätä yhdistelmää usein kokoelmissaan: oranssi mekko, jossa on sininen haju, vyö, painatus, hihat, raja ja muut tämän varjossa olevat elementit.

Tällainen sulautuminen on win-win-vaihtoehto sekä näiden tuotteiden suunnittelijoille että asiakkaille. Tämän yhdistelmän suosio johtuu siitä, että molemmat värit siirtyivät toisiinsa suotuisasti.

Kolmen värin yhdistelmät

Kaikkein rohkeimmat suunnittelijat ja stylistit pitävät vaatteissa kolmen tai useamman värin monimutkaisia ​​yhdistelmiä. Oranssien, vihreän omenan ja kirkkaan sinisen sävyjen kolmikko on suunniteltu pelottavimmille ja poikkeuksellisille persoonallisuuksille. Yhdistä kirkkaanvihreät kengät ja lisävarusteet “kesän taivaan” värissä värikäs oranssi mekko.

Huomio, tällaiset vaihtelut ovat onnistuneita nuorelle, luovalle tytölle, joka kykenee vähän hulluutta!

Samanlainen kolminkertainen, mutta silti rennompi ja tasapainoisempi vaaleanruskean, "tumman suklaan" värikylläisyyden yhdistelmänä mehukkaan mandariinin taustalla. Muista, kuinka herkullista mandariinia näyttää suklaassa ja voit valita tämän monimutkaisen yhdistelmän. Laita kalliita suklaanvärisiä kenkiä yhdessä vaaleanruskean kesän takin tai neuletakun kanssa, ja olet täysin valmis romanttiseen ilta-kävelyyn rakkaan miehen yrityksessä.

Mitä pitää käyttää: valitsemme lisävarusteet

Oranssi mekko on täydellisesti yhdistetty kultakoruihin, sillä kullan värillä on myös samanlainen lämmin sävy. Hopea on turhaa. Kesällä on mahdollista yhdistää kullattuja kelloja ja valkoisia rannekkeita. Kuva muuttuu heti ainutlaatuiseksi.

Hollywoodin kaksiosaiset rakastavat yhdistää mehukkaita oranssia sävyjä lisävarusteilla, joissa on ruskea, turkoosi tai beige väri, he haluavat leopardin tulostaa. Ja aivan oikein, koska tämä vaihtoehto näyttää hyvin lumoavalta.

Mitä kengät sopivat?

Oikeasti valittu kengät täydentää loogisesti kuvan. Mutta sopimattomat kengät tuhoavat helposti kaikki ponnistuksesi. Yksi kengän ensimmäisistä vaatimuksista on sen merkitys. Toimistossa ei ole mitään järkeä laittaa 12 cm: n kantapää, ja sitten stomping heille taulukkojen väliin. Odota pitäisi olla helppo, rento, kuten oranssi mekko.

Jos tiedät, että sinun täytyy viettää koko päivän "jaloillesi", poimia pehmeästä nahasta mukavat ja laadukkaat kengät, joissa on pieni kantapää. Menossa klubiin tai juhliin, kori ja korkokengät ovat muuten enemmän kuin koskaan. Ei ole mitään järkeä, että oranssi mekko poimii kengät sävyn sävyllä, muuten saamme syötäviä hedelmiä nousevan divan sijasta. Jos on vaikeaa päättää vaihtoehdoista, lopeta valinta kengät, jotka ovat sopivia kaikkiin tilaisuuksiin. Näiden kenkien toinen etu on, että ne pidentävät visuaalisesti jalkoja ja tekevät niistä loputtomia.

Meikkivinkkejä

Keskity huulillesi, valitsemalla samanvärisen huulipunan valittuun puvun sävyyn. Silmiä ei saa ladata varjoilla. Riittävästi maalata silmäripsien kanssa runsaasti tummanruskeaa ripsiväriä. Kaksi lähestymistapaa saavuttaa väärän ripsien vaikutuksen.

Nyt kun kuvasi on 100 prosenttia, oma ainutlaatuisuus ei jätä sinua koko päivän. Ja lisäksi, oranssi mekko pystyy jakamaan veloitusta iloisuudesta ja hyvästä tunnelmasta muiden kanssa, eikä sinun tarvitse enää tulla vertaiseksi synkkiin kasvoihin.

Kommentit
 1. Galina
  24.12.2015

  Pue kuin oranssi! Erittäin kohottava. Tämä väri on tietenkin sopiva vain kesällä.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet