Iltapuvut

Violetti iltapuvut

Violetti iltapuvut

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Valintatoiminnot
 2. Väriyhdistelmät
 3. Tumma sävy
 4. Hellävarainen sävy
 5. lisälaitteet
 6. Kengät, lisävarusteiden ja kenkien valinta
 7. Täytetään
 8. manikyyri

Ei niin kauan sitten, uskottiin, että violetti on vain luoville ihmisille tai niille, joilla on mielenterveysongelmia. Mutta nyt violettisissa sävyissä olevat vaatteet ovat tiukasti tulleet eri-ikäisten naisten vaatekaapeihin. Tällaisia ​​vaatteita suosivat romanttiset ihmiset, joilla on hyvin kehittynyt intuitio. Toisin kuin klassiset mustat mekot, violetti näyttää salaperäiseltä, rohkealta ja leikkisältä. Tällaisissa mekkoissa nainen näyttää elegantilta ja viettelevältä.

Purppura iltapuku on vastustamaton. Tämä jalo väri näyttää hyvältä millä tahansa iällä olevilla naisilla ja syvän tumman sävyn läsnä ollessa visuaalisesti kuva on hoikka.

Huoli siitä, että mekko on ostettu violetilla, liittyy yleensä siihen, ettei heillä ole ymmärrystä siitä, mitä sen pitää käyttää. Oikean asun ja lisävarusteiden valitseminen voi olla umpikuja, jos et tiedä, millaisia ​​violetteja mekkoja on, mitä muita värejä voit puristaa violetilla, ja myös kuinka täydentää kuvaa.

Valintatoiminnot

Valitsemalla violetti mekko, muista nämä vivahteet:

 • Älä pukeudu täysin violetilla.
 • Mitä kirkkaampi iho ja hiukset ovat, sitä tummempi ja rikkaampi on violetti sävy.
 • Tummempi ihon ja hiusten sävy, sitä kirkkaampi voit valita purppuran värin.
 • Violetilla on laihtumiskyky.

Kun valitset oman "violetin" sävyn, harkitse hiustenne väriä. Jos se on kuparia, kastanjaa tai punertavaa, ja silmäsi ovat harmaa-vihreitä tai vihertävän ruskeita, paras purppuranvärien valinta olisi luumu ja sävyt, jotka lähestyvät punaisia ​​(violetti-punainen tai violetti-punainen).

Ruskeasilmäiset brunetit palavat parhaiten tumman purppuranvärisenä, esimerkiksi indigo- tai mustikka-sävyin. Tällaiset tytöt ovat myös täydellisen kylläisiä ja kirkkaita violetteja.

Reilunväristen ja harmaiden silmien (kuten harmaa-sininen ja harmaa-vihreä) harmaita tyttöjä varten suosittelemme vaaleanharmaa-violetti sävy ja violetti ja laventeli iltapuku.

Väriyhdistelmät

Purppurien sävyjen onnistuneita yhdistelmiä voidaan kutsua yhdistelmäksi:

 1. Brown. Tällainen duetti on erittäin lämmin ja houkutteleva. Ruskeaa voi edustaa tummat sävyt (esimerkiksi suklaa) ja kevyemmät sävyt (esimerkiksi hiekka). Purppuraa voidaan lisätä ruskeaan missä tahansa muunnelmassa ja suhteessa.
 2. Valkoinen. Tämä yhdistelmä näyttää tuoreelta, epätavalliselta ja keväällä. Muiden neutraalien värien joukossa, jotka yhdistettiin onnistuneesti violettien sävyihin, joita kutsutaan myös harmaiksi, beigeiksi ja mustiksi.
 3. Vihreä. Tämä yhdistelmä on tyylikäs, romanttinen ja lämmin. Violetti, valitse valoisa ja anna vihreän olla rikas (vaaleanvihreä, turkoosi, smaragdi) tai mykistetty (pullo, khaki, pistaasi).
 4. Keltainen. Erittäin kirkas ja poikkeuksellinen yhdistelmä, joka vetoaa yksilöllisyyttä hakeviin ihmisiin. Tällöin huomaa, että keltainen on edullinen pienissä määrissä, esimerkiksi käytä kirkasta violettista mekkoa, jossa on keltainen huivi tai keltainen rintakoru.

Violetin ja neutraalien värien yhdistelmä - musta, harmaa, valkoinen ja beige. Mutta muut "syvät" värit tekevät. Kokeile ja kokeile.

Tumma sävy

Purppuran tumma sävy on hillitty ja perä. Lisäksi purppuran tummat sävyt korostavat henkisyyttä.

Tällaisia ​​rikas sävyjä kuten munakoisoa tai luumua, voidaan kutsua kuninkaaksi.Ne yhdistyvät täydellisesti mustaan, valkoiseen, harmaaseen ja klassiseen siniseen.

Voit myös lisätä kultaisia, kirkkaita vihreitä, kirkkaita vaaleanpunaisia, smaragdi-, koralli-, tumman sitruunan-, punaruskoja ja oransseja sävyjä rikkaaseen violettiin.

Sinun ei pitäisi sallia tumman violetin asun yhdistelmää, jossa on eri väriä (paitsi mustavalkoinen). No, jos lisäät vain yhden neutraalin tai kirkkaan sävyn tällaiseen violettiseen versioon.

Hellävarainen sävy

Kevyet herkät violetit sävyt on suunniteltu korostamaan aistillisuutta. Niitä edustavat kevyet läpikuultavat lila- ja violetit sävyt, joten ne liittyvät lämpöön ja kevään. Hyvä lisä näihin sävyihin on hopea, persikka, valkoinen, kerma, beige, vaaleanpunainen, sitruuna, maitomainen, vaaleanharmaa ja kalkkisävy.

Jos olet kiinnostunut vaaleanpunaisista mekoista, katso kuvia laventeli-iltapuvuista.

lisälaitteet

Koska violetti on hyvin havaittavissa ja kirkas väri, sen lisävarusteiden on oltava neutraaleja. Jos lisäät siihen kirkkaita värejä, niin kun otetaan huomioon niiden samankaltaisuus, voit valita purppuran varusteiden onnistuneimpien varjojen joukosta kaikki violetin värit.

Jos haluat kontrastia, valitse punainen, kirkas oranssi tai keltainen lisävaruste. On tärkeää, ettei kuvaa ylikuormita lisäämällä muutama ei-violetti sävy.

Huippuluokan mustavalkoisten ja mustavalkoisten sävyjen lisävarusteiden mahtuu mihin tahansa versioon.

Jos violetti mekko edustaa kirkasta sävyä, täydennä sitä pienellä määrällä koruja. Purppuran kuva voi sisältää hopeaa ja kultaa. Voit pukeutua pitkään violettiin pukeutumaan helmiä.

Kengät, lisävarusteiden ja kenkien valinta

Purppura mekot ovat hyviä veneisiin. Jos poistat kengät purppuranpunaisina, koristeltu metalliosilla, saat erittäin tyylikkään ilmeen.

Lämpimällä säällä veneet voivat olla beige, ja viileät - mustat. Mielenkiintoinen ja äärimmäinen valikoima purppuranpunaisia ​​veneitä, joissa on leopardi, serpentiini tai tiikeri. Tällaiset valoisat variantit veneistä, kuten smaragdi, sitruuna tai karkea lakka, näyttävät myös erittäin edullisilta. Erilaisia ​​malleja, joita edustaa alustan, hihnojen, eri muotojen ja korkojen läsnäolo, avoin varvas ja niin edelleen.

Saat lumoava puolue, violetti mekko on suositeltavaa lisätä kultainen takki. Lyhyt cocktail-lila-mekko näyttää kauniilta mustalla nahkatakilla. Hellävarainen ja aistillinen ulkoasu yhdistää lila-mekko, jossa on keltaiset kengät. Voit myös monipuolistaa kuvaa pienillä vaaleanpunaisella ja oranssilla laastareilla, ottaa oranssin käsilaukun purppuraan.

Chiffon violetti mekko, jossa on lyhyt hame, on hyvä vaihtoehto tyylikkäille myymälöille ja jokapäiväiseen käyttöön. Hänelle voit käyttää hopeaa sandaaleja hihnoilla tai niiteillä varustetuilla pumpuilla. Loistava kytkin ja tyylikäs kaulakoru täydentävät elävää kuvaa.

Ihanteellinen valinta päivämäärälle tai tapahtumalle ravintolassa olisi pitsisävyinen violetti sävy. Suosittelemme, että käytät beige-pumppuja ja tartu musta kytkin. Violetti mekko on erittäin tehokkaasti koristeltu mustalla vyöllä. On syytä lisätä mustia kenkiä ja musta käsilaukku.

Tyylikäs, violetti sävyinen pitkä mekko voidaan käyttää myös ohuella hihnalla ja sandaaleilla, jotka on koristeltu metalliosilla. Kytkin tällaiseen asuun voidaan leikata helmillä. Purppura maxi-mekkoa täydentää menestyksekkäästi beige sandaalit alustalla ja suklaanvärisellä käsilaukulla.

Jotta voit luoda rohkean ja mieleenpainuvan kuvan, valitse sandaali, jossa on fuksia-varjo ja keltainen suorakulmainen kytkin illalla violetti mekko.

Täytetään

Make-up tällaiseen mekko, kuten violetti mekko, pitäisi olla luonnollinen ja hyvin kaunis.

Hyvä varjon valinta on violetti paletti. Mutta ole varovainen: silmät näyttävät väsyneiltä väärin käsitellessään.

Blonde kauneus huulipuna voi valita kirkkaan punaisen ja tumma-nahkaiset tytöt, joilla on kirkkaat silmät - kulta-oranssi.

Alla on kuva Selena Gomezista, jossa on meikkejä, jotka sopivat purppuran mekkoihin.

Ja muutama esimerkki

manikyyri

Erinomainen valinta olisi tehdä manikyyri samaan valikoimaan kuin mekko. Voit käyttää myös samanlaisia ​​sävyjä - vihreää, sinistä ja sinistä. Manikyyri, joka täydentää kuvaa violetina, on sallittu ja piirustukset kynnet. Voit esimerkiksi peittää kynnet kirkkaalla violetilla lakalla ja piirtää valkoisia pitsijälkiä.

Kommentit
 1. Maria
  05.08.2015

  Violetti - jalo ja rikas. Aikaisemmin sanottiin, että ne, jotka valitsevat purppuran, eivät ole tyytyväisiä miehen naisiin. Viimeaikaiset tutkimukset ovat kieltäneet tämän. Joten voit vapaasti käyttää tämän värin mekkoa!

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet