Mekojen värit

Ruskea mekko - luottavainen kuva

Ruskea mekko - luottavainen kuva

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. aurinkolasit
 2. pituus
 3. yhdistelmät
 4. muunnelmia
 5. sukkahousut
 6. Kengät, kengät
 7. Tarvikkeet ja korut
 8. Täytetään
 9. manikyyri

Ruskean väriset vaatteet suosivat itsevarmaiset ihmiset, seisovat tukevasti jaloillaan ja katsovat järkevästi maailmassa. Toisin sanoen - ne, jotka ovat vaikeuksissa ympäröivän todellisuuden kanssa. Ruskea mekko auttaa sinua tuntemaan olosi rauhallisemmaksi ja luottavaisemmaksi, joten tämä on loistava valinta tärkeisiin tapahtumiin elämässä.

Ruskea väripaletti sisältää monia sävyjä - beige - suklaa. Tällaisten valintojen joukossa tytöt, joilla on erilaisia ​​ulkoasuja, löytävät varmasti heille sopivan ruskean värin sävyn.

aurinkolasit

Tutustu tämän kauniin ja jalo-värin eri sävyihin.

kirkas

Vaaleanruskea sisältää seuraavat ruskean sävyt: kultainen ruskea, kerma, harmaa ruskea, vehnä, terrakotta, pähkinä, karamelli, okra ja vastaavat.

Tämä värimaailma sopii pääasiassa lämpimän värityypin mukaan. Vaaleanruskeat mekot eivät kuulu niin selkeästi vaatetustuotteisiin. Lämpimät, pehmeät sävyt voivat korostaa kuvan naisellisuutta ja romantiikkaa, joten vaaleanruskeat värit voidaan pukea päivämäärään tai juhlalliseen tapahtumaan.

tumma

Tummanruskeat sävyt sisältävät musta-ruskea, suklaa, kastanja, kahvi, punaruskea, kupari, umber ja seepia.

Tummanruskea väri on tiukempi ja pidättyväisempi, joten se valitaan usein liike-elämän vaatteisiin, koulutustasoihin jne. Tummanruskea mekko on erinomainen vaihtoehto työhön, varsinkin jos sinun täytyy kääntyä liike-elämän piireihin.

Jos puhumme tyylikästä mekkoa, se on välttämättä ommeltava kauniista, epätavallisesta kankaasta tai alkuperäisestä leikkauksesta.

pituus

Pitkät ja kaarevat, lyhyet ja tiukat - suunnittelijoiden viime aikoina esittämästä ruskean mekon tyylistä, vain silmät eroavat toisistaan. Katsotaanpa suosituimpia vaihtoehtoja yhdessä.

Pitkä lattialle

Pitkä ruskea mekko voi olla sekä tiukka että romanttinen. Seremonioista uloskäyntiä varten kannattaa valita kevyempiä sävyjä sisältävä mekko, vaikka jos sinulla on upea sisustus tai tyyli, tummanruskea mekko on erinomainen valinta.

Kiiltäviä kankaita käytetään usein pitkien iltapukujen ompelemiseen, ja ruskean tapauksessa tämä tekniikka on enemmän kuin perusteltua. Keinovalolla hohtava kangas tasoittaa ruskean värin jonkinlaista hillintää ja kylmyyttä.

Aikuiset naiset haluavat varmasti Cinderellan pallopuvun tyylikäs asu. Suosittelemme, että tällaiset naiset jäävät kapeaan pukeutuun, jossa on upea pääntie tai kaunis kaula.

midi-

Ruskea mekko midi-pituus, tyyliä riippuen, voi olla sekä toimisto- että virallista ja viettelevä.

Tämä väri on niin monipuolinen, että tämän värimaailman mekot ovat perusvaatteita, joiden pohjalta voidaan luoda diametraalisesti vastakkaisia ​​kuvia.

lyhyt

Ruskea mekko, jonka hame on polven yläpuolella, monet aiheuttavat yhdistyksiä koulun yhtenäiseen muotoon. Jotkut tytöt pitävät tästä vertailusta, ja he täydentävät tätä asua mielellään lumivalkoisella kauluksella.

Toinen puolet muodin naisista mieluummin luopuu tästä kuvasta, jotta se ei näyttäisi kuin koululainen Neuvostoliiton aikoina.

Juhlia varten voit vapaasti valita flirttailevia malleja, joissa on epäsymmetrinen pääntie tai läpinäkyvät insertit.

Lyhyt ruskea mekko itsessään näyttää hyvin lakoniselta. Mutta tässä yksinkertaisuudessa on sekä armoa että eleganssia. Ruskea mini-mekko on suositeltavaa elävöittää hohtavan, tyylikkäin lisävarustein, jotka ovat varmasti väriltään vastakkaisia. Kirkas nahka, suuret korvakorut tai kaulakoru, epätavallinen käsilaukku - pari tällaista tietoa tekee kuvasta huomaavaisen ja mieleenpainuvan.

Liikepuku, jossa on leikattu hame, on oltava mahdollisimman yksinkertainen ja suljettava yläreunassa.

yhdistelmät

Musta

Musta ja ruskea ovat melko tummia ja tummia värejä, joten tätä yhdistelmää ei havaita kovin hyvin. Tummanruskea asu on hyvä työpäivänä, mutta joskus sopii juhlaillalle. Tämän väriparin ihailijoita on suositeltavaa yhdistää musta ja vaalea ruskea sävy, esimerkiksi tumman beige, karamelli tai terrakotta. Niinpä värien yhdistelmä on kontrastia ja ilmeikkäisempi.

On huomattava, että musta + ruskea yhdistelmä, jota rakastettiin käyttämään vaatekokoelmissaan, Yves Saint Laurent.

Valkoinen

Mitä yhdistyksiä sinulla on yhdessä ruskean ja valkoisen kanssa? Varmasti jotain ruokahalua: jäätelöä suklaa-siirapilla, kahvia kermaista cremaa, suklaakakkua kermaineen jne. Joten, ruskea + valkoinen yhdistelmä näyttää hyvin "maukkaalta".

Yleensä kuvassa tämä värimaailma hengittää luottamusta ja rauhaa. Jos tämä yhdistelmä tuntuu liian tylsältä, älä pelkää laimentaa sitä kirkkaiden värien lisävarusteilla, kuten turkoosilla tai punaisella.

Beige

Beige pidetään yhtenä ruskean lajikkeena, joten yhdessä ne muodostavat hyvin harmonisen parin. Ruskea ja beigenvärinen mekko sopii kylmäksi vuodenaikaan, kun haluat niin paljon lämpöä ja mukavuutta.

Tämän väriparin perusteella voit luoda pehmeän, kodikkaan kuvan, joka näyttää hyvältä jopa ilman kirkkaita pisteitä.

Jos ruskea- ja beige-sävyjen yhdistelmä näyttää teille liian tylsältä, voit laimentaa sen kultaisilla koristeilla.

Sininen

Kumma kyllä, mutta "kylmä" sininen väri ja "lämmin" ruskea vastaavat täydellisesti toisiaan. Yhdistämällä nämä kaksi väriä vaatteisiin on tärkeää noudattaa vain yhtä sääntöä: vaaleampi ruskea, tummempi ruskea sävy. Tätä sääntöä sovelletaan myös päinvastaisessa suunnassa: tummanruskea mekko valitsee lisävarusteet vaaleansinisenä. Kokeile eri sävyjä löytääksesi kauneimman yhdistelmän.

Punainen

Ruskean ja punaisen läsnäolo samanaikaisesti vaatteissa saattaa tuntua joku hyvin oudolta, perusteettomalta päätökseltä. Itse asiassa, jos valitset oikeat sävyt tässä väriparissa, voit luoda erittäin epätavallisen, ikimuistoisen kuvan.

Punainen väri sopii hyvin pehmeisiin, vaalean ruskeat sävyt, esimerkiksi beige tai kahvia ja maitoa. Samalla punaiset elementit eivät saa olla liian kirkkaita, on parempi jäädä tummiin, mykistettyihin sävyihin, kuten viiniin.

Keltainen

Jos tarkastelet tarkasti väripalettia, näet, että vieressä on keltainen ja ruskea. Tämä tarkoittaa, että ne ovat lähellä ominaisuuksiaan ja sopivat hyvin toisiinsa. Näiden kahden värin yhdistelmä näyttää hyvin kesän kaltaiselta, vaikkakin aurinkoisilla, keltaisilla sävyillä on vähimmäisvaatimus. Keltaisissa väreissä näyttää hyvältä sekä vaaleat että tummat ruskean sävyt. Keltaisen värin osalta voit kokeilla turvallisesti koko sävyjen palettia: kevyestä sitruunasta sinappiin.

Vihreä

Ruskea ja vihreä ovat luonnollisin yhdistelmä, jonka luonto itse on antanut meille. Maassa kasvava ruoho, lehtipuun oksat ovat vain ensimmäisiä yhdistyksiä, jotka tulevat mieleen tietyn väriparin mainitsemisen yhteydessä. Ruskeanvihreä värisarja ei voi olla kiltti, se näyttää aina hyvin jaloilta. Totta, tällaisessa yhtyeessä vihreä hallitsee enimmäkseen.

Voit poimia erilaisia ​​vihreitä sävyjä ruskeaan mekkoon, mukaan lukien harvinaiset ja epätavalliset, esimerkiksi oliivi, smaragdi, havupuu jne.

muunnelmia

Eläinten tulostuksella

Eläinten tulostusmekot lähes jokaisella muotikaudella palaa katutasoihin ja myymälähyllyihin. Suunnittelijoiden ja fashionistasin suurin rakkaus nauttii tietysti leopardisuunnittelusta.

Mekko, jossa on leoparditulos, on ase, jonka avulla jokainen tyttö voi kääntyä todelliseksi viettelijäksi. Vähemmän tarttuva, mutta silti aistillinen kuva, voit valita asu, jossa leopardi kuvio on vain pirstoutunut. Lue lisää artikkelista leopardi-mekot.

Nahka ja mokka

Nahasta valmistettu mekko (luonnollinen tai keinotekoinen) on melko rohkea päätös. Kaikki tytöt eivät uskalla pukeutua nahka-asusteeseen, koska se varmasti houkuttelee muiden huomion. Ruskea nahkainen mekko ei saa olla pitkä, suurin - polven keskelle. On parempi, jos mekko on kapea ja korostaa kuvasi eleganssia.

Vaihtoehto tälle puvulle - mokkanahka. Materiaalin tekstuurin erityispiirteiden vuoksi mokkanahkainen tyttö ei näytä niin aggressiiviselta, kuva on pehmeämpi.

Guipure, pitsi

Ruskea mekko, joka on valmistettu guipuresta, on mahdollisuus mennä ulos. Pitkä tai lyhyt, täynnä hame tai tiukka - tämä mekko näyttää aina elegantilta. Ruskeat guipure-mekot rakastavat kypsiä naisia, mutta myös nuoret tytöt näyttävät hyvältä, jos valitset oikean tyylin.

Nuorten naisten tulisi tarkastella malleja, joissa on pehmeä hame tai mekot, tiukkaan muotoon.

Polka-pisteet

Polka-dot-mekot olivat erityisen suosittuja viime vuosisadan puolivälissä - isoäitimme käyttivät niitä iloisesti. Valkoisten herneiden ruskea mekko on todellinen klassikko.

Nykyään vaatteet, joissa on tällainen kuvio, kopioivat viime vuosien muotia, joten ne liittyvät retro-tyyliin. Jos haluat tuntea tytön tuolloin elokuvista, sinun täytyy valita mallit, joissa on täysi hame polvilleen ja mahdollisesti taskulampun holkki.

Ruskea polka-puku oli erityisen suosittu elokuvan "Pretty Woman" julkaisun jälkeen, jossa sankaritar Julia Roberts oli hyvin naisellinen ja tyylikäs.

Hihat

Ruskea mekko, jossa on hihat, on pääsääntöisesti lämmin vaatteiden muunnelma syksy-talvikaudella. Tämä lämmin mekko, joka on valmistettu villasta tai muusta tiheästä materiaalista, on paras tapa pysyä feminiinisenä jopa kylmällä säällä.

Kun on kyse tyhjäkäynnistä, on parempi antaa etusija muille materiaaleille. Tyylikäs mekko, jossa on pitkät guipure-hihat, ovat suosittuja. Epäsymmetriset mallit, joissa on vain yksi holkki.

sukkahousut

Mitä sukkahousuja valita ruskea mekko riippuu varjossa mekko. Jos mekko on vaaleanruskea, kannattaa asua tummilla sukkahousuilla - suklaalla tai jopa mustalla. Tumma ruskea mekko on parempi käyttää kevyitä sukkahousuja, esimerkiksi beige tai maitomainen. Kuviolliset sukkahousut näyttävät tehokkaasti yksinkertaisen leikkauksen kanssa.

Ohut rungon sukkahousut ovat monipuolisia ja sopivat lähes mihin tahansa kuvaan.

Älä unohda kirkkaita aksentteja: smaragdinvihreä, oranssi tai maroon-sukkahousut ovat täydellisiä ruskeanväriselle mekolle tytöille, joilla on järkyttävää.

Kengät, kengät

Yksivärinen ruskea mekko on erinomainen tilaisuus esitellä kauneimmat kengät. Mustat kengät ovat tietysti lähes aina sopivia, mutta korkokengät, joissa on leopardikuvio tai turkoosi sandaalit, joissa on ruskea mekko, näyttävät paljon mielenkiintoisemmilta. Sandaalit ja sandaalit ovat vaihtoehto kevyille kesäasuille. Jos juhlallinen tapahtuma tapahtuu kylmällä säällä, tee sarja kengillä, joissa on suljettu nenä tai tyylikäs saappaat.

Kontrastiväriset kengät ovat hyvä lisä.

Tarvikkeet ja korut

Kun valitset ruskean mekon lisävarusteita, tärkeintä on noudattaa kontrastin periaatetta. Pimeää mekkoa varten on käytettävä kevyitä koruja ja päinvastoin.

Kaikki kullan sävyt näyttävät hyvältä ruskea asu, joten voit yksinkertaisesti laittaa suosikkisi kulta-korvakorut tai rannekorun. Kivistä valmistetut koristeet, kuten turkoosi tai koralli, sopivat hyvin ruskeaan mekkoon. Nahkahihna ja kantolaukku ovat viimeinen kosketus.

Älä unohda, että monimutkaiset suunnittelijamekot ovat omavaraisia. Älä ylikuormita kuvaa yksityiskohtiin.

Täytetään

Stylistit tarjoavat useita meikki vaihtoehtoja ruskea mekko. Useimmiten tytöt valitsevat neutraaleja ratkaisuja: meikki on ruskea, beige tai kultainen.

Ne, jotka haluavat kirkkaita aksentteja, voivat suositella kontrastisia sävyjä, esimerkiksi turkoosia tai vaaleanpunaisia. Värilliset varjot ja eyeliner eivät ainoastaan ​​korosta silmien väriä, vaan myös virkistävät kuvaa kokonaisuutena. Jos haluat mieluummin meikkiä neutraalein sävyin, varmista, että huomaat ainakin vähän huulet.

manikyyri

Kun valitset kynsilakan värin ruskeaan pukeutumiseen, on noudatettava samoja periaatteita kuin meikkiä luotaessa. Jos pidät tiukasta klassikasta, lopeta manikyyri beige-ruskeat sävyt. Jos haluat luoda enemmän ekstravaganttista ulkoasua, valitse lakan kirkkaita, tyydyttyneitä värejä, kuten soikea tai oranssi. Etkö voi päättää? Classic-takki sopii täydellisesti kaikkiin asuihin.

Kommentit
 1. tädyke
  16.01.2016

  Rakastan ruskeat mekot. Silmäni ovat harmaa-sinisiä, mutta väri on hyvin)

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet