Päällysvaatteiden hoito

Miten puhdistaa mokkanahka kotona?

Miten puhdistaa mokkanahka kotona?

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Folk-korjaustoimenpiteet
 2. Onko mahdollista pestä?
 3. Tavat puhdistaa valoa mokkaa
 4. kuivaus
 5. Hoitosäännöt

Mokkanahka on aina kallis ja edustava tuote, laadukas laatu ja erilaisia ​​kauniita sävyjä. Siksi tämän materiaalin lisävarusteet ovat niin suosittuja muotimaailmassa. Oikeudenmukainen sukupuoli on iloinen saadessaan tällaisen suunnitelman laukut ja nauttimaan suuresta nautinnosta sellaisen houkuttelevan asian omistamisesta, mutta ei kuvitella, miten siitä huolehditaan.

Sukkassa mokka ilmenee vahvana ja kestävänä materiaalina, mutta ajan mittaan kaikki tyylikkäät lisävarusteet saastuvat ja menettävät edustavan ulkonäönsä. Valitettavasti jokaisella ei ole mahdollisuutta käydä kuivapesulaitteissa, joissa ammattilaiset ratkaisevat kaikki ongelmat, joten suosittuja menetelmiä ja aikaa testattuja asiantuntijalausuntoja, jotka harvoin epäonnistuvat.

Folk-korjaustoimenpiteet

Kevyt lika voidaan puhdistaa erityisellä harjalla. Se olisi ostettava ennen kuin ostat mitään mokkaa, koska se on helpoin tapa päästä eroon eri tahroista. Se on valmistettu kumista, ja joskus siinä on metallinen harjakset tai tavalliset harjakset.

On toivottavaa käyttää sitä päivittäisenä hoitona ja pilaantumisen ehkäisemisenä, kun se pystyy poistamaan tuoreita jälkiä.

Hyvä tapa torjua likaa on pyyhekumi, joka puhdistaa yksinkertaisen lyijykynän. Hän on aina käsillä, ja muutama kevyt liike lievittää tahroja ja jopa rasvaa. Jos tarvitset kevyttä lisävarustetta, sinun pitäisi käyttää valkoista pyyhekumia ja tummilla sävyillä ei saa olla erityisiä ongelmia.

Pyyhekumi ei pysty selviytymään vahvoista tahroista, mutta niille sopii nollapaperi tai hohkakivi.

Tätä vaihtoehtoa voidaan käyttää vain hyvin vaikeissa tapauksissa, koska voit pilata kankaan kokonaan. Hiekkapaperin liikkeiden tulee olla hitaita, sileitä ja erittäin hellävaraisia, jotta iho säilyy kunnossa toimenpiteen jälkeen.

Fatness poistaa helposti erityisen ratkaisun, joka on helppo valmistaa kotona. Yhtäläisissä osissa otetaan vähärasvainen maito ja leivin soodasen jälkeen ainesosat sekoitetaan perusteellisesti. Tuotetta levitetään puuvillapyyhkeellä kankaalla ja puhdistetaan sitten kevyesti puristusliikkeellä.

Kun kontaminaatio ei ole enää näkyvissä, kuivalla sienellä poistetaan tuotteen jäännökset ja märkä mokkahousut on puhdistettava perusteellisesti lautasliinalla tai pyyhkeellä ja lähetettävä kuivumaan.

Yleisin siivousvaihtoehto on saippua, joka sisältää pesuainetta (shampoo, geeli, hierottu saippua) ja haaleaa vettä. Levitys tapahtuu vaahtosienellä, joka kostutetaan liuoksessa ja puristetaan liiallisen nesteen poistamiseksi. Pyyhi likaiset paikat varovasti jonka jälkeen märkä tekstiilikanka poistaa saippuan jäännökset.

Hyvää auttajaa taistelussa paalutettuja paikkoja harkitaan etikkahappoliuosjoka on tehty seuraavasta laskelmasta: 1 rkl etikkaa 1 litraan juoksevaa vettä. Sen pitoisuus ei saa ylittää 9%.

Tällaista ainetta on mahdollista käyttää kangasta, jolla on ehdottomasti jokin väri, ja pesun jälkeen on suositeltavaa pestä kangas hyvin, jotta vältytään rumailta tahroilta.

Tummille mokoille sopivat kahvipohjat, jotka levitetään tuotteen päälle. Ongelma-alueet näyttävät hioutuvan pyöreissä liikkeissä, ja kuivauksen jälkeen sakeutuksen jäännökset poistetaan harjalla.

Poista tahroista ja liuoksesta ammoniakilla (1 - 5), joka levitetään jatkuvasti vaadittuihin paikkoihin pehmeällä harjattomalla harjalla. Hän sallii värin säilymisen, ei anna avioeroja eikä itsenäisesti kadota.

Monet käyttävät ammoniakkia 50 ml: ssa 150 ml: aan vettä. Sitä käytetään, kuten loput nestettä, sienellä tai liinalla, voit ottaa mikrokuituliinaa. Ongelma-alueet hierotaan aktiivisesti ja jätetään kymmenen minuutin ajaksi ja pestään sitten märällä liinalla. Tarvittaessa menettely toistetaan, mutta ammoniakin määrää on tehostettava 20 ml: lla.

Älä pelkää pakko-hajua, koska se haihtuu nopeasti, mutta sinun täytyy työskennellä hyvin ilmastoidussa huoneessa.

Usein pusseissa on veren tahroja, rasvaa, viiniä tai kahvia, näissä tapauksissa monilla tavoilla on tehottomia lukuun ottamatta jauheita, joissa ei ole tuoksuja. Se voi olla talkki tai vauvanjauhe, tärkeintä on, että niiden koostumuksessa ei ole hajusteiden muodossa olevia ylimääräisiä komponentteja. Jauhe jaetaan asteittain pinnan yli ja pysyy siellä, kunnes väri muuttuu. Tämä viittaa siihen työkalu toimii ja imee saastumista. Tarvittaessa sitä on muutettava, kunnes tahra katoaa kokonaan.

Jäätelön jäljet ​​pyyhitään hyvin pois tavallisella märällä lautasliinalla, ja sitten on välttämätöntä mennä tuotteen päälle harjalla, jotta hiukset voidaan kampata ja antaa sille alkuperäinen ilme.

Höyrysauna auttaa eroon epämiellyttävästä saastumisesta.

Tätä varten tarvitset potin vettä ja vähän aikaa saada se haluttuun tilaan. Laukun täytyy vain olla höyryn päällä ja puhdistaa sen jälkeen kumiharjalla.

Bensiiniä voidaan käyttää paitsi polttoaineena myös puhdistusaineena. Puhdista AI-95, AI-98 tekee, joka levitetään nukkaamattomalla liinalla tai puuvillapatjalla. Tässä tilassa pussi pysyy 5-10 minuutin ajan reaktiosta riippuen, minkä jälkeen syötävä suola hierotaan. Hän tarvitsee aikaa imeä rasvaa ja ylimääräistä bensiiniä, mutta joskus hänen täytyy toistaa tämä vaihe. Kaikkien manipulaatioiden tulisi olla kammattua.

Onko mahdollista pestä?

Kaikissa suede-hoidon suosituksissa todettiin, että pesu ei ole hyväksyttävää, varsinkin pesukoneessa. Vesi vääristää sitä voimakkaasti, varjo haalistuu ja ulkonäkö menettää entisen kiiltoaan ja viehätyksensä. Laukku voidaan pyyhkiä kostealla liinalla, mutta se ei voi enää seisoa materiaalin ominaisuuksien vuoksi.

Jos pussi liotetaan sateessa, niin se tulee pyyhkiä mahdollisimman pian kuivalla pyyhkeellä tai paperipyyhkeillä.

On parempi kokeilla höyrypuhdistusvaihtoehtoa, hieno, jos tämä on tehokas höyrypuhdistin.

Jotta voisit päästä eroon suolasta, sinun on ensin imettävä tuote. Ruskeat ja mustat ja siniset läpät eivät ole kovin näkyviä tummalla mokkaalla, mutta ne voidaan myös helposti poistaa käyttämällä kansanhoitoa. Liota rasvainen tahra saippualiuokseen.

Tavat puhdistaa valoa mokkaa

Lian ja tahrojen poistaminen kevyiden sävyjen tuotteesta on vaikea tehtävä, jolla rahayksiköt voivat selviytyä. Tässä paitsi puhtaus on tärkeä, mutta myös sitä seuraava valkoisuus, jota ilman asia yksinkertaisesti menettää ulkonäköään.

Jauheen tai talkin sijaan asiantuntijat suosittelevat hammasjauheen käyttöä, mikä ei ole huonompi kuin sen analogit, mutta samalla säilyttää valkoisuuden. Hänen sormensa hierotaan ihoon, jätetään puolen tunnin ajaksi ja kääritään kaikki kiinni kalvolla. Tämä tapahtuu useita kertoja, kunnes saastuminen häviää. Jäännöksiä ravistellaan tai poistetaan imurilla.

Näihin tarkoituksiin sopii myös vetyperoksidin ja veden liuos, joka on tehty suhteessa 1 - 4. Se on melko helppo käyttää, koska sitä ei tarvitse pestä pois puhdistuksen jälkeen. Sinun tarvitsee vain käyttää työkalua ongelmallisilla alueilla, liottaa kaikki lautasliinat ja anna kuivua.

kuivaus

Kuivumisesta on sanottava erillinen sana, koska se on tärkeä asia suede-tuotteiden hoidossa. Asiat eivät saa sijaita lämmityslaitteiden, erityisesti paristojen, lämmittimien, ilmastointi- ja jopa hiustenkuivaajan välittömässä läheisyydessä. Auringonvalo voi myös pilata suosikkilaitteen.Koska se menettää muotonsa, ja ehkä se muuttuu hieman sen varjossa, toisin sanoen se "polttaa" auringossa.

On parempi kuivata pussi parvekkeelta pois auringonvalolta, mutta tällaisen mahdollisuuden puuttuessa voit tehdä sen kotona, tärkeintä on täyttää se sanomalehdillä, ennen kuin aloitat, jotta ei menetä muotoa.

Hoitosäännöt

Huolimatta suenasta valmistettujen laukkujen puhdistusmenetelmistä, se on melko vaikea prosessi, joka kuluttaa paljon aikaa ja vaivaa. On parempi ryhtyä ennaltaehkäiseviin toimiin ja huolehtia siitä huolellisesti, jotta ei kärsi tahrojen läsnäolo. Muutamat yksinkertaiset säännöt auttavat pidentämään pussin käyttöikää ja pitämään sen ehjänä:

 • Avelin, Aliven, Saltonin, Erdalin kaltaisten yritysten ammatillisiin varoihin ei tarvitse säästää.
 • Sulje pois aggressiivisten puhdistusaineiden arsenaalista, joka voi vahingoittaa herkkää ihoa.
 • Kosteus ei saa päätyä tuotteeseen, ja pesu on kokonaan suljettu pois.
 • Toinen vaihe puhdistuksen jälkeen on vedenkestävien aineiden käyttö.
 • Kuivaus tapahtuu luonnollisella tavalla ilman kuumaa ilmaa.
 • Kääntyminen ja kiertäminen johtavat muodon muodonmuutoksiin.
 • Ennen puhdistusta sinun on ensin tarkistettava työkalu silmiinpistämättömällä ihonpalalla ja katsottava reaktiota, jotta se ei pilaa asiaa. Kaikki puhdistusmenetelmät eivät sovi yhteen tai toiseen tyyppiseen mokkanahkaan.

Huolellinen asenne, laadukkaat ennaltaehkäisevät menettelyt, vastuullinen lähestymistapa varojen valintaan - tämä on hoidon perusta, jonka ansiosta pussi kestää mahdollisimman pitkään ja säilyttää alkuperäisen ulkonäön vuosien ajan.

Miten puhdistaa mokkanahka kotona, katso seuraava video.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet