Mekojen värit

Vaaleanpunainen mekko - naisellinen ulkoasu

Vaaleanpunainen mekko - naisellinen ulkoasu

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Kuka sopii?
 2. Pituusominaisuudet
 3. Suositut mallit ja tyylit
 4. sävy
 5. Tähti kuvat
 6. Mitä käyttää
 7. Täytetään

Vaaleanpunainen väri on hellyyttä, aistillisuutta ja romantiikkaa. Se sijaitsee vaaleanpunaisen rivin sävyjen lopussa. Punaiseen verrattuna vaaleanpunainen on dynaaminen, vilkas, mutta ei aggressiivinen. Hän ei koskaan mene ulos tyylistä.

Kuka sopii?

Naiset ovat vuosisatojen ajan vaatineet vaatekaapissaan vaaleanpunaisia, vaikka stereotyyppinen näkemys siitä, että vaaleanpunainen on tarkoitettu yksinomaan nuorille ja vaaleille.

On monia vaaleanpunaisia ​​sävyjä, joten melkein jokainen nainen voi valita pukeutumisen - vaalean, ruskean ja ruskeakarvaisen naisen. Lisäksi, jos valitset oikean sävyn, kasvot näyttävät tuoreilta ja nuorilta. Positiiviset tunteet ovat taattuja.

Ainoa haittapuoli - väri on visuaalisesti hieman täynnä. Vaikka joku tämä vaihtoehto on etu.

Ja jos haluat käyttää tällaista mekkoa, mutta taas stereotyyppi häiritsee, älä käytä puhtaasti vaaleanpunaista tyyliä, jossa on runsaasti hohtoja ja ruches ja valitse pituus polveen.

Pituusominaisuudet

Pitkä lattialle

Pitkä mekko lattialla näyttää uskomattoman kaunis, aistillinen ja tyylikäs. Tämä on illan kuva. Siksi erilaiset koristekivet näyttävät hyviltä. Värisävy voi olla sekä kirkas että lempeä

midi-

Midi-mekko säteilee hienostuneisuutta, jos sen päällä on musta takki (viitta tekee). Kengät (musta tai beige) lopettavat ja täydentävät. Tämä keula ei tarvitse ylimääräisiä aksentteja (korvakoruja, kaulakoruja).

lyhyt

Mini-mekot sopivat cocktaileihin. Niitä täydentävät frills tai draperies, ne voivat toistaa tarkasti omistajansa numeron, mikä korostaa kuvan kylläisyyttä.

Lisävarusteet on valittu kontrastina. Tai voit koristella levyn helmillä tai paljetteilla.

Suositut mallit ja tyylit

Epäsymmetrinen yhdellä olalla

Tämä malli sopii paitsi juhlille ja seuroille. Vaaleanpunaisessa versiossa mekko sopii matoille.

pehmoinen

Korsetti tandemissa, jossa on pehmeä hame, luo kuvan, josta hengittää satu. Tämä vaihtoehto on hyvä häät ja iltatapahtuma.

Sheath Dress

Ja vaaleanpunaisessa versiossa on toimistotyylejä, tiukkoja ja tiukkoja. Suositeltava sävy - teen ruusu tai jäinen vaaleanpunainen. Epätavallisesta huolimatta monet liikemiehet sallivat itselleen tällaisen kuvan ja näyttävät upeilta.

Varustettu tyyli, jossa pitkät hihat, ehkä jopa hieman palanut. 80-luku puhaltaa häneltä, mutta tämä kuva on kiehtova yksinkertaisuudella ja hiljaisuudella. Täydentämällä sitä helmillä ja mustilla kengillä, joissa on korkokengät, saat uskomattoman naisellisen ja tyylikkään ilmeen.

Hihat

Vaaleanpunainen väri, jossa on hihansuissa sopiva, sopii jokapäiväiseen elämään lämpimässä ajassa, ja pitkillä hihoilla se on mukava, kun se on viileä.

Juhlallista versiota ei kuitenkaan suljeta pois. Esimerkiksi Cannesin elokuvajuhlilla Jane Fonda osoitti pehmeän vaaleanpunaisen mekon lattialla pitkällä hihalla. Sisustuksena vain korvakorut ja pisara-muotoiset hopeanväriset lisäykset.

Asennettu, puuvillalaattu näyttää hyvältä на hihat. Täydellinen V-pääntie tai pyöreä pääntie.

Hihat voivat piilottaa puutteita, esimerkiksi pieniä hartioita. Iltaisin käytettäessä ne toimivat erillisenä koruna.

pitsimäinen

Lace-mekko on haluttu malli. Vaaleanpunainen itsessään on herkkä, ja pitsi tekee mekosta uskomattoman ilmavan ja kevyen.

Pitkät, pörröiset, hieman palanut - ne ovat suosion huipulla.

kudottu

Neulottu mekko näyttää houkuttelevalta ja kauniilta, kun siihen on avokantoisia. Jos se on valmistettu lämpimästä langasta, tämä vaihtoehto sopii toimistoon, se on hyvä talvikaudella. Mekko on pehmeä, lempeä, lämmin kylmällä säällä.

Puuvillalangoista valmistettu neulottu mekko sopii kesään.

Näyttävät yhdistelmät

Valkoinen

Vaaleanpunaisen ja valkoisen tandemia voidaan kutsua onnistuneeksi. Valkoinen on hyvä lisävarusteissa.

Heitä valkoinen takki, täydennä kuvaa valkoisella rannekkeella tai helmillä. Sipulit säteilevät positiivisia, kevyitä ja iloisia.

Musta

Musta ja vaaleanpunainen on klassinen yhdistelmä. Musta väri tekee kirkkaasta väristä aksenttia ja suurentaa kuvaa. Musta hihna tai nauha on pieni kierre, joka on usein niin välttämätöntä, jotta kuva näyttää täydelliseltä.

Harmaa

Harmaa on hyvin kaunis ja pastellinen vaaleanpunainen. Tämä yhdistelmä soveltuu kylmäksi vuodeksi. Ihmeellinen talvikokoelma on vaaleanpunainen mekko, harmaa neuletakki ja saappaat. Kuva muuttuu lempeäksi ja naiselliseksi.

Sininen

Sinisen ja vaaleanpunaisen yhdistelmä soveltuu luontoon. Se houkuttelee huomiota. Pinkki kuitenkin täydentää sinistä. Yhdistelmä on sovellettavissa nuorena, vain tässä tapauksessa vaaleanpunaisen pitäisi olla kirkas ja rikas. Vaaleanpunainen tuo uutta kosketusta.

Sininen

Tämä on aktiivisten tyttöjen yhdistelmä. Sininen on hyvä kenkiä, käsilaukkuja, koruja. Voit lisätä pienoishihnan vastaamaan kuvaa.

Punainen

Vaaleanpunainen ja punainen näyttää hieman aggressiiviselta. Siksi tärkeintä on, hyvä valinta punaisia ​​sävyjä. Punaiset tarvikkeet korostavat luonnon elinvoimaisuutta ja avoimuutta.

Beige

Beige kengät, pussi ja kaulan ympärillä oleva huivi näyttävät tyylikkäästi ja tyylikkäästi. Korut tähän kuvaan voivat olla kultaisen värin.

Vihreä

Vihreää voidaan käyttää lisävarusteissa. Sandaalit, kirkas kytkin, korut - kuva on positiivinen keväällä. Ja voit käyttää sadetakkia tai takkia kirkkaan vihreänä.

Keltainen

Keltainen ja vaaleanpunainen - yhdistelmä ei ole vaatimaton. Keula osoittautuu erittäin kirkkaaksi, säteileväksi eikä jokainen tyttö päättää siitä. Kylmää vaaleanpunaa ja kirkasta keltaista ei suositella. Heidän harmoniset kylmän sävyt.

Violetti

Violetti sävy on kylmä ja vallitseva vaaleanpunaisuutta. Yhdistelmä on ihanteellinen toimistoon ja kävelyyn.

Lila

Lila ja vaaleanpunainen on kirkkauden toteutus. Jos sävyt ovat pastellisia ja pehmeitä, ne luovat romanttista kuvaa.

sävy

Hellävarainen, kevyt

Herkkään sävyyn voi liittyä vaalean purppuran ja lohen. Tämä on romantiikkaa ja rentoutumista, joka puhaltaa teiltä tällaisten kukkien mekkoja.

Vaaleanpunaiset sävyt yksinomaan nuorille. Siksi emme suosittele naisia ​​käyttämään tämän värin mekkoa. Vaaleanpunainen mekko on täydellinen vaaleille. Mutta se ei sovi yritysten kokouksiin ja töihin.

Likainen vaaleanpunainen sävy kutsutaan usein valoksi. Tämä sävy soveltuu lähes kaikille, se on yleinen ja täydentää täydellisesti minkä tahansa ikäisen naisen kuvaa.

Kirkas pimeä

Amarantti on myös kirkas ja kylläinen. Mekko amarantti väri on suunniteltu vahva ja hallitseva luonne. Jos olet liiketoiminnan nainen, tämä on sinun väri.

Toinen kirkkaan sävyn edustaja on fuksija. Väri, näkyvä. Mekko on tarkoitettu pikemminkin lomalle kuin päivittäiselle esiintymiselle. Hue on aina muodissa, mutta ei kaikki. Korostaa brunettien kauneutta. Tytöt, joilla on vaaleanruskeat hiukset, joutuvat tekemään joitakin kirkkaita meikkiä ja vasta sitten käyttämään tällaista mekkoa.Blondejä ei suositella. Hän on heille liian kirkas. He tarvitsevat enemmän hillittyjä sävyjä.

Flamingo-varjostin sopii vaaleille ja ruskeakarvaisille naisille.

Vaalea vaaleanpunainen sävy on punainen (magenta). Hän on räjähtävä, kuohuviini, aistillinen ja romanttinen. Siksi karkea mekko sopii 18-vuotiaaksi ja yli 50-vuotiaaksi. Crimson-mekko on yleinen. Tämän värin puvussa voit mennä töihin, liikekokoukseen, juhliin. Se on vapaapäiviä ja jokapäiväistä elämää. Se voidaan valmistaa lähes mistä tahansa materiaalista.

Cowberry näyttää hyvin rikas ja jalo.

Tähti kuvat

Monet tähdet haluavat käyttää vaaleanpunaisia ​​asuja. Paris Hilton on suosikki väri. Hän ei ole muukalainen Sandra Bullockille ja näyttävälle blondille Cameron Diazille. Tähdet säteilevät nuoria ja naisellisuutta.

Mitä käyttää

Kukaan mekko valitset: pörröinen tai vyötärölle sopiva siluetti, kääritään armoon ja aateliseen. Lisäys on kenkiä, kontrastia tai vastaavia. Korut - kullasta, hopeasta tai helmistä. Mutta kaikesta yksityiskohtaisemmin.

lisälaitteet

Jos aiot juhlia, kirkas punainen mekko, korkea kontrastialusta, pieni kytkin tekee sinusta tähtikuvaksi tapahtuman.

Mekko sopii täydellisesti kulta-tarvikkeisiin. Tämä koskee erityisesti vaaleanpunaisen värisävyä.

Yleisesti ottaen tämän WC-osan valinta määräytyy kellonajan mukaan. Satunnainen keula olettaa korvakoruja, joiden koko on pieni. Jos ne ovat kivillä, on parempi, että ne ovat läpinäkyviä. Hyvännäköiset ketjut ja pienet riipukset.

Ilta-ilme vaatii kirkkaita aksentteja. Siksi oikea päätös olisi valtava rannerengas, sormus tai massiivinen kaulakoru.

Riippumatta kuvasta yleinen koriste on helmi. Ne antavat hellyyttä ja ytimekkyyttä.

Tarvikkeet voivat olla väriltään kontrastisia, kuten musta rannerengas, hihna ja kytkin. Beige-, tea-rose- ja purple-värit ovat myös mielenkiintoisia.

Kun valitset koruja, kiinnitä huomiota siihen, mitä materiaalia vaaleanpunainen mekko on valmistettu. Tiheä kangas vaatii geometrisia viivoja ja muotoja, kevyt - naisellisuus.

kengät

Vaaleanpunaiselle värille on ominaista sekä lämpö että kylmyys. Näin ollen yhdistelmä tapahtuu samalla periaatteella: kylmä tarvitsee kylmää (sininen, violetti tai lila), lämmin - lämmin (ruskea, beige). Valitsemalla kengät pukeutumaan, älä unohda sitä. Kengät ja asusteet ovat erillään toisistaan ​​(kengät ovat tummempia).

Musta kantapään kengät lisäävät hoikkuutta ja armoa. Ennen kaikkea ne sopivat puvun syvän vaaleanpunaiselle värille. Mutta älä unohda kaapata samaa väriä kytkin ja tarvikkeet.

Kengät harmaa ja hopea, kultaiset sävyt pois kilpailusta ja suunnittelijat huomauttavat. Sama voidaan sanoa valkoisista kengistä. Muuten, ja kenkien ruskea väri on aina vaaleanpunainen mekko.

Mallien osalta "veneet" ovat klassikoita ja ne ovat win-win. Hän antaa naisellisuuden, kuva on tyylikäs.

Hiusneula tuo tyylikkäästi, pomppua ja seksuaalisuutta. Ainoa negatiivinen on väsymys, joka johtuu kantapään korkeudesta.

Vaaleanpunainen mekko, jossa on balettikengät, on rento tyyli, jolle on ominaista mukavuus ja helppous. Niissä oleva nainen näyttää kauniilta ja ilmavalta. Lentävä tyyli ja kevyt kangas ovat oikea päätös. Kuvan täydentämiseksi lisää neuletakki ja tilava laukku.

Täytetään

Vaaleanpunainen väri on kapea ja ei siedä rintakuvausta. Ylimäärä voi pilata kaiken, joten sinun täytyy saada vakavasti luoda meikki vaaleanpunainen mekko. Kirkkaus, epäkohteliaisuus ja aggressio eivät ole täällä hyväksyttäviä.

Saman sävyn varjojen käyttö varusteella on ehdottomasti kielletty. Vaaleanpunainen mekko ja samat varjot näyttävät tuskallisilta. Jos pukeutuminen päinvastoin, kirkas sävy, varjot antavat pelle värin.

Matta-varjot ovat täydellisiä, ilman kiiltoa. Paletti - hiekka tai beige.Reippaita tyttöjä varten ripsiväri ja eyeliner ovat ruskeat.

Hyvä vaikutus on helmi- ja harmaasävyt. Mutta välttää liiallista kylläisyyttä. Sama pätee sävyjen sinertävään spektriin (violetti, laventeli, sininen). Pimeä paletti päivittäin on täysin poissa.

Pääasiassa meikkiä tässä tapauksessa on luonnollisuus. Käytä jotain, joka korostaa luonnollista houkuttelevuutta. Levitä luonnonvärinen pohja tai hieman tummempi kuin ihon väri. Kevyt kasvot ja vaaleanpunainen mekko ovat yhteensopimattomia. Mekko antaa iholle epäterveellisen ilmeen.

Värin punastuminen on suositeltavaa kultaa tai persikkaa. Niiden tulee olla kevyitä ja ilmavia, eivätkä ne saa näyttää kuin valopilkku poskille ja poskille. Tämä koskee erityisesti kirkkaita ja tummanpunaisia.

Kirkas ruskea voi keskittyä huuliin - luumu, burgundia. Persikka-mekko vaatii ruskean, kultaisen ja terrakotta-sävyjä.

Vaaleanpunainen meikki voidaan käyttää huulilla. Jos huulipunan ja puvun väri on sama, varjot ovat neutraaleja.

Ei sovelleta meikkiä punaisena. Poikkeuksena on vaaleat sävyt.

Joka tapauksessa, jos päätät käyttää vaaleanpunaa mekkoa, ohjaa oma ikäsi ja kellonaika. Tärkein asia - vaatimustenmukaisuus.

Kommentit
 1. Lelia
  07.11.2017

  Viileä asuja

 2. Alexander
  19.01.2016

  Tällainen vaaleanpunainen ... pidän tästä väristä. Mutta yli 50-vuotiaille naisille tämä väri tulisi valita varoen, on parempi käyttää vaaleanpunaisia.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet