Iltapuvut

Musta iltapuku

Musta iltapuku

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Muotimallit
 2. Mustan värin laimentaminen
 3. kangas
 4. Täytetään

Eternal catwalk osuma on musta mekko. Ja viimeisissä näyttelyissä suunnittelijat ovat luottaneet herätykseen. He esittivät tuoreita ja rohkeita ideoita monipuolisesta ja tyylikkäästä väristä. Monet muistavat välittömästi Coco Chanelin "pienellä mustalla mekollaan".

Muotimallit

Musta mekko lattialla näytti vievän meidät takaisin menneisyyteen, kun kohtelias herrat, jotka kohtelivat ystävällisesti hyvät naiset, esittelivät heille kohteliaisuuksia, kukkia ja lahjoja. Heidän oikeudenmukainen iho näytti hyvältä tummaa mekkoa vastaan. Ja tämä lisäsi mysteerin ja mysteerin kuvaa.

Jopa nyt vain nainen päättää, kuinka pitkälle hän aikoo näyttää hurmaa:

 • Hihaton mekko on valinta niille, jotka haluavat näyttää kauniita kahvoja, hellävaraisia ​​ripustimia;
 • Korkea leikkaus sopii niille, joilla on pitkät ja ohuet jalat;
 • Syvä katkaisu näyttää herkullisen rinnan;
 • Koristellut hihnat tai yksi olkahihna osoittavat, kuinka kauniita ja hyvin hoidettuja;
 • Vyötärön alueella olevat leikkaukset paljastavat kehon, mutta eivät ylitä sallittuja rajoja.

pitkä

Jos tarvitset hienostunutta, tyylikästä iltapukua, tämä on poikkeuksellisen musta pitkä mekko. Autat sinua korostamaan kuvionne eleganssia, lisäämään tarpeettomuuttaan, piilottamaan ne ruumiinosat, joita et halua näyttää.

Tänä kaudella suunnittelijat kiinnittivät erityistä huomiota satiini kiiltävään kankaaseen, joka näyttää kaiken sen aateliston ja korkeat kustannukset mustana. Tärkeintä on, että ne eivät lisää lisävolyymin vaikutusta.

Tärkeimmät aksentit ovat naisellisuus ja hienostuneisuus, koska siluetit ovat enimmäkseen ytimekkäitä, mutta eivät ilman seksuaalisuutta. Provokatiivinen pilkkominen on tullut trendiksi suunnittelijoiden keskuudessa, ja baski antaa kuvalle vain omaperäisyyden. Sinun ei tarvitse myöskään huolehtia ihon sävystä, koska musta väri sopii mihin tahansa tyyppiin.

Hame näyttää erityisen tyylikäs, jos koristeltu kultaisen värin kanssa, jossa on lakkeja, löysät rhinestones tai helmet, kirjonta, drapery tai fluffy flare. Jos kuvassa on ihanteelliset mittasuhteet, näytät tyylikkäästi kireässä mallissa, jossa on pääntie koko reiteen.

Tee sama vaikutelma muille, välttäen liiallista altistumista, auttaa kerrostusmekanismin vaikutusta. Täällä sifonki näyttää kaiken sen viehätyksen.

Lyhyt ja keskipitkä

Moderni muoti on uskomattoman monipuolinen, minkä vuoksi jokaiselle tytölle ei ole pakollisia vaatteita. Mutta poikkeukset jäivät edelleen.

Ja ennen kaikkea tämä on lyhyt musta mekko. Hän tuli maailmankuulun Coco Chanelin kanssa. Se on hänen ajatuksensa, joka luo uskomattoman moderni lyhyen iltapuvun.

Päällysvaatteen keskeisenä piirteenä tulisi olla puolifioitu siluetti, suljettu pääntie, keskitytään vyötärölle. Pituus on hieman matalampi kuin polvisuoja. Kaikki nerokas on yksinkertainen, ja tämä asu on suora todiste siitä.

Musta iltapuku esitetään muissa tyyleissä. Esimerkiksi A-muotoinen siluetti on pituus polvesta ja yläpuolelta, tilavat paisutetut hameet, suuret mutta tasaiset taskut sekä sulkapallot, ruches, erilaiset taitokset ja tucks. Lyhyesti sanottuna lyhennetyt mallit hyväksyvät täydellisesti erilaisia ​​keinoja tyylin ilmaisemiseksi.

Älä unohda sisustusta, koristeita ja asusteita.Niiden ei pitäisi olla paljon ja heillä ei ole oikeutta houkutella kaikkia huomiota itselleen. Pääelementti on aina mekko.

Mekot, joissa epäsymmetria

Sivuhame ei enää ole muodissa. Ja se ei ole väliä - se on halkaisun pituus tai hame leikataan yhdelle puolelle. Myös suosituimpia ovat mallit yhdellä olalla ja epäsymmetria kaulassa.

pitsimäinen

Kuten käytäntö osoittaa, se on musta vaippa mekko yhdistettynä pitsi-kankaaseen on ihanteellinen vaihtoehto illalla. Et koskaan menetä, jos valitset sen.

Kuva on uskomattoman naisellinen, tyylikäs ja leikkaus antaa hahmolle erityisen ohut.

Hyvin usein mustan pitsin alla ne käyttävät kontrastia tai ihonväristä alustaa. Molemmat vaihtoehdot korostavat myönteisesti kuvion kauneutta.

Yhdistämällä tiukka pitsi-asu on parempi kantapää ja kytkin, ja parhaat paikat sen "käyttöä" varten ovat kulttuuri-iltoja, retkiä teattereille, oopperaa, korkeatasoista ravintolaa.

Valitse itsellesi täydellinen tyyli muodon perusteella. Pitsi takana ilman vuoria ja tietysti kuvaan syvä katkaisu.

Älä pelkää täydentää vaatekaappiasi pitkällä tai polvipituisella mekolla, jota täydentää pitsi, koska ne pysyvät muodin huipulla hyvin pitkään.

Tietenkin täysin ohut pitsinen mekko on melko rehellinen, koska kaikki eivät tee siitä päätöstä. Vaihtoehto voi toimia mallina, jossa on pitsiosat, hihansuissa, korissa. Ja he voivat sekä toistaa pukeutumisen mustan värin että pelata kontrastia valkoisten maalien kanssa.

Valkoinen pitsi mustalla kankaalla pehmentää näkyvästi kuvaa, mikä tarkoittaa, että se sopii erinomaisesti yritystapahtumiin, liiketapaamisiin ja muihin vastaaviin tapahtumiin. Vaikka on syytä lisätä muutama tarttuva lisävaruste, ja olet valmis gaalaillalliselle.

Takaisin auki

Aiemmin mainittiin, että avoin selkä antaa mausteita. Leikkauksen syvyys riippuu vain vaatimattomuudesta ja muodosta - suunnittelijan mielikuvituksesta. Pidetään muodikkaina syvyyden avautuvina terinä tai putoavat vyötärön alapuolelle.

Kauluksen reunat voidaan koristaa pitsiellä, kuten itse selkään. Sitten luodaan tatuointivaikutus, joka joskus näyttää melko rohkealta.

Mustan värin laimentaminen

Musta on naisten monipuolisin väri. Näin ollen kaikki väripaletin sävyt yhdistyvät täydellisesti.

Klassisimmista, mutta ei koskaan muodin yhdistelmä on musta ja valkoinen.

Avulla voit luoda juhlallisen kuvan, joka sopii kaikenlaisiin juhliin. Valkoinen voi toimia kirkkaana yläreunana, geometrisena inserttinä tai jopa silmukana.

Yksi suosituimmista ja harmonisimmista kontrasteista on musta ja kiinteä tai beige.

Vaikka se ei ole millään tavalla huonompi kuin tämä musta ja vaaleanpunainen yhdistelmä. Mekot ovat ihania, pehmeitä ja romanttisia.

Iltapuvun punainen ja musta versio korostavat päättäväisyyttä ja intohimoa. Monet morsiamet valitsevat tänään tämän kuvan olevan oikeastaan ​​sama kuin kaikki muutkin.

Huomioi myös musta ja vihreä. Tämä kukkapari luo hämmästyttävän kokonaisuuden.

Hyvä vaihtoehto on musta ja sininen tai harmaa ja musta. Sileät siirtymät tarjoavat erinomaisen vaikutuksen.

kangas

Kun valitset tyyliä, kannattaa aina kiinnittää erityistä huomiota käytettyihin kankaisiin. Värien vuoksi keskitytään leikkauksen vivahteisiin. Siksi suunnittelijat suosittelevat matta- ja yksinomaan luonnollisten kankaiden valintaa.

Paras esimerkki on silkki, villa, luonnon nahka ja pitsi.. Niiden yhdistelmän avulla voit luoda design-taiteen mestariteoksia.

Täytetään

Illan pukeutumisen tummat sävyt vaativat meikkiin erityisiä vaatimuksia. Kosmetiikan vähimmäismäärä täällä ei toimi. Meikki tulee olla rikas ja kirkas.

Mutta ei missään tapauksessa pidä sekoittaa kirkkaan ja mautonta meikkiä, koska nämä ovat täysin erilaisia ​​asioita.

Tässä muutamia tärkeitä sääntöjä:

 1. Keskity yhteen asiaan - silmiin tai huuliin.
 2. Jos nämä ovat silmät, niin kaikki beige-, hopea- ja kulta-värit tekevät. Tai voit pysyä klassisissa valkoisissa, harmaissa tai mustissa varjoissa.
 3. Jos painopiste on edelleen huulilla, huulipuna on klassinen punainen. Valitse varjo henkilökohtaisten mieltymysten, ihon ja hiusten värin perusteella.
 4. Täydennäksesi make-up, käytä pidentävää mustaa ripsiväriä korostamaan ulkonäön vaikutusta.
 5. Tietyissä tilanteissa on mahdollista käyttää vääriä silmäripsiä, jos omat eivät salli silmäsi ilmaisevaa ja houkuttelevaa vain ripsiväri ja liner.
Kommentit
 1. irene
  28.09.2015

  Tavalliset mustat mekot ovat tylsiä. Mutta jos laimennet sen punaisella huulipunalla ja punaisilla lisävarusteilla, pidä kiinni! Kuva muuttuu "tuleksi"!

 2. virna
  13.09.2015

  Musta pitsi mekot ovat uskomattomia!

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet