Iltapuvut

Sininen iltapuku

Sininen iltapuku

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. pitkä
 2. lyhyt
 3. midi-
 4. pitsimäinen
 5. Yhdistettynä kontrastiin
 6. kengät
 7. Täytetään
 8. manikyyri

Sininen on taivaan, valtameren, syvänmeren väri. Koska ei ole yllättävää, että monet tytöt rakastivat häntä niin paljon, ja suunnittelijat käyttävät niin aktiivisesti, kun luodaan yhä enemmän uusia mestariteoksia. Sininen iltapuku näyttää upealta ja oikean valinnan ansiosta tyttö on vastustamaton.

pitkä

Sininen väri osoittautui täydellisesti kaikenlaisissa muodikkaissa illalla. Voit varmasti korvata ne mustalla mekolla, joka luo ylimääräisen draaman, ja samalla se ei tuota sille näyttävyyttä.

Näyttää todella upea ja jalo, suunnittelijat suosittelevat kaulanauhojen, leikkausten ja taftan, satiinin tai silkin käyttöä päämateriaaleina. Muodikkaimmista sävyistä kutsutaan taivaansininen, taivaansininen ja ruusukukka.

Muodikkaat iltapuvut sininen lattia, vaihtelevat suorituskyvyssä:

 • klassinen ja tiukka juhlasali;
 • merenneito;
 • Mekot;
 • Kreikan ja imperiumin tyyli;
 • Siluetti;
 • hihat;
 • rehelliset mallit.

Niissä näytät joka tapauksessa sopivalta riippumatta sen asemasta ja juhlallisuudesta.

Älä laskeutua katuvarresta ja puoliksi asennetuista malleista, joissa on hieman palanut hame ja V-kaula. Ne ovat paras tapa korostaa värityyppiä ja kuvata kuvaa, keskittyen sen ansioihin.

Stylistit suosittelevat, ettei ylikuormiteta sinisen mekon kuvaa ylimääräisellä sisustuksella, vaan keskittämään kaiken huomion väriin. Koska loistava ratkaisu olisi helmi-kirjonta, lasihelmien käyttö, mutta varmasti sovi tai kaulakoru koristavat strassit.

Sininen iltapuku näyttää upealta lattialla täysin tai osittain auki.

lyhyt

Lyhyt sininen asu esitetään myös eri tyyleissä. Puolueiden ja häät, on parempi antaa etusija tiukka istuvuus, joka kuvailee täydellisesti kuvasi ja suosii edullisesti kalliita, laadukkaita kankaita. Lisää malli puvun sävyyn, ja kuva on win-win.

midi-

Jos haluat jotain lyhyempää, mutta pelkäät minia, niin 50-luvulle suunniteltu lyhennetty A-muotoinen mekko tekee sinulle. Täällä tärkeimmät elementit ovat asennettu runko ja rehevä helma. Tämä kauden hitti, kirjaimellisesti luotu gaalaillalle.

pitsimäinen

Kiinnitä huomiota pitsi. Tämän kankaan rakenne parhaalla mahdollisella tavalla korostaa sinisen sävyjen etuja.

Lisäksi leikkaus on toivottavaa valita yksinkertainen, alleviivattu hieno piirustus. Niinpä taivaan sävy tai meren aallon väri näyttää kyvyt lisätä ja koristaa naista.

Yhdistettynä kontrastiin

Musta ja sininen sekoittuvat hyvin yhteen. Maailmankuulut suunnittelijat, jotka esittelivät kokoelmiaan iltapuvuista, osoittavat, että asusteet eivät näytä synkiltä.

Sinisen mustan mekon tärkeä etu on sen kyky korostaa hiusten kauneutta Brunetissä ja blondeissa. Jotta ulkoasu olisi juhlallisempi, lisää vain hieman hopeaa tai kultaa. Ja juhlallisille, valoisat lisävarusteet tulevat käteviksi. Esimerkiksi violetti kytkin tai punainen ohut hihna vyötäröllä.

Keltainen näyttää hyvin kauniilta sinistä taustaa vasten. Mutta iltapuvuissa tällainen yhdistelmä on melko vaikea löytää.

Valkoista käytetään usein kontrastina. Asu muuttuu raikkaammaksi, ilmavammaksi ja kevyemmäksi.

kengät

Sininen mekko on ihanteellinen kumppani kenkien ja asusteiden hopeasävyinä.Kohdistetut nenäveneet, siistit sandaalit, pieni käsilaukku tai kytkin korostavat sinisen syvyyttä ja osoittavat myös todellista kauneutta. Mielenkiintoista, että tätä kuvaa ei voi kutsua puhtaaksi illaksi, koska se on tiukasti jokapäiväisessä muodossa niille, jotka aina ja kaikkialla haluavat katsoa näyttäviä.

Et myöskään menetä, jos valitset alaston värisiä kenkiä tai etusijalle helmi-sävyjä. Suunnittelijat julistavat yksimielisesti, että sinisen pukeutumisen käyttäminen on mahdollista vain sillä, että se täydentää eikä häiritse huomiota.

Koruista on parempi valita hopea tai hieno koru. Juhlallisen illan aikana on suositeltavaa valita luonnonkivejä, mutta vain yhdellä väripaletilla. Mekon tulisi hallita, ja koristeet tulisi täydentää vain. Ja mitään muuta.

Täytetään

Täällä valinta on täysin sinun, koska sinisen puvun ominaisuudet mahdollistavat sekä kirkas että huomaamaton meikki. Keskity tunnelmaan, toiveisiin.

Ainoa asia, jonka asiantuntijat neuvovat, on keskittyä silmiin. Hämmästyttävä esimerkki on hieno savuinen vaikutus, joka luo ilmeikäs, houkuttelevaa ulkoasua, täynnä mysteeriä ja alastomuutta. Varjot ottavat harmaa tai sininen ja huulipuna ja punastuminen - neutraali sävy. Yleensä on parempi luopua tavallisesta huulipunasta ja korvata se kiillolla, koska se ei häiritse huomiota silmistä, ja sienellä se on entistä houkuttelevampi.

manikyyri

Manikyyri on johtavista stylisteista paljon vinkkejä ja suosituksia. Niiden ydin on kuitenkin yksi asia - ota huomioon pukeutumisen varjo ja tyyli, ja harkitse myös tapahtuman teemaa, johon aiot osallistua.

Jos et ole kokeilijoiden fani, valinta on ranskalainen takki. Klassinen, joka pysyy aina tärkeänä ja kysyntänä. Tärkeintä on, että täällä varjossa ei ole merkitystä, koska ranskalainen manikyyri yhdistetään edullisesti koko laajaan sinisen paletiin. Jotta saavutettaisiin tietty "korostus", sormien kärjissä, levitä lakkaa värin väriin.

Valkoinen helmi on myös hyvä yhdistelmä tumman sinisen puvun sävyihin, aivan kuten hopea- tai kulta-kynsilakka. Ne luovat ylimääräistä ylellisyyttä, tekevät kuvasta juhlallisemman.

Lakka värin puku - pätevä ja mielenkiintoinen päätös. Vain poimia sävy ei ole sen arvoista. Valitse jotain 2-3 ääntä vaaleammaksi tai tummemmaksi sen mukaan, miten haluat käyttää.

Kokeiden rakastaja valitsee rohkeasti keltaisen, punaisen tai vaalean lakan. Muista, että kuvassa on oltava samanlainen varjo kynsien lisäksi. Täällä tulet apuvälineisiin, kenkiin, käsilaukkuun ja niin edelleen.

Pitkien kynsien läsnä ollessa on täysin mahdollista kokeilla kimalluksia, kuvioita ja strassikiveä. Älä vain kyllästyneet niitä kiiltävillä elementeillä, koska tämä kuva saattaa kärsiä.

Kuten näette, sininen mekko on todellinen löytää miljoonille tytöille ja naisille. Tämä väri sopii melkein jokaiselle iästä riippumatta. Keskity kuvionne vivahteisiin löytääksesi täydellisen tyylin ja varjossa.

Melko yksinkertaisia ​​sääntöjä noudattaen luodaan ihastuttava kuva, jonka tärkein linkki on juuri sininen iltapuku.

Kommentit
 1. Ira
  16.09.2015

  Rakastan sinistä väriä hyvin. Hän ei ole tylsää ja melko liiketoimintaa. Monipuolisuus on iso juttu. Haluan käyttää valkoisia koruja siniselle mekolle. Tai kulta)

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet