Mekojen värit

Sininen mekko - luo upean kirkkaan tai lempeän kuvan

Sininen mekko - luo upean kirkkaan tai lempeän kuvan

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. aurinkolasit
 2. Yhdistelmä kukkien kanssa
 3. pituus
 4. Suositut mallit ja tyylit
 5. lisälaitteet
 6. kengät
 7. Täytetään

Kaikki tietävät sanan "he kohtaavat vaatteita", joten kun etsit uutta asua, on joskus syytä miettiä, mitä viestiä haluat välittää muille vaatteiden kautta. Älä unohda, että mekko tekee naisesta naisen.

Nykyaikaiset suunnittelijat tarjoavat erilaisia ​​naisten vaatteiden värejä ja tyylejä. Mallien runsaasti voit helposti valita itsellesi mielenkiintoisen alkuperäisen ilmeen, joka korostaa kuvionne luonnollisia piirteitä. Yksi suosikkiväristä, sekä blondit että brunetit, on sininen ja sen hämmästyttävät sävyt.

aurinkolasit

Psykologien mukaan tottelemattomasti tottumme lapsuudesta lähtien siihen, että vaaleanpunaiset asiat ovat vain tyttöjä, ja sinisiä asioita pojille. Siksi, jos sinulla on halu olla herkkä - voit käyttää vaaleanpunaisia. Jos tavoitteena on olla ”oma” miehesi yrityksessä, sininen mekko on sopivin.

Sininen on varsin vaihtelevaa sävyjä: valosta taivaasta, lähes läpinäkyvästä, syvään kyllästettyyn ja jäähdyttävään. Siksi, kun valitset tämän värin sopivan sävyyn, lue värityyppisi ulkonäkö.

lempeä

Herkät sävyt soveltuvat värityypin “kesän” aistillisiin valo-ominaisuuksiin. On toivottavaa, että mekko vaikutti plakkia tai epäselvyyttä.

Herkät sävyt näyttävät erityisen ilmeisiltä sinisilmäisillä blondeilla. Tämä väri lisää silmien kirkkautta, tekee niistä enemmän ilmeikäs. Siksi make-upin pääpaino on ilmeikäs. Älä unohda maalata ripsien päälle. Riittää, kun huulet kostutetaan kevyesti kiiltävällä tavalla "veden tasoittamisen" vaikutuksesta. Ja kuvaa voidaan pitää täydellisenä.

Tumma kylmä

Jos nainen on "talvisen" värityypin omistaja, hänen pitäisi valita kylmempi, kylläinen tai melkein jäinen sävy sävy.

Tämän värin mekko voi olla sekä rento että ilta. Älä pelkää "lumen kuningattaren" kuvaa.

Tällaisessa epätavallisessa puvussa satu prinssi löytää aina sinut, ja sitten, kuten satu, lämpenee kylmää sydäntä lämpimällä syleilyllä.

Tämä sävy on hyvin ihastunut ja punaiset tukkaiset tytöt.

Taivaallinen ja kirkas

Taivaansininen on yksi kauneimmista luonnon sävyistä. Siksi se on niin suosittu kuuluisien suunnittelijoiden joukossa.

Sky-mekko näyttää erityisen hyvältä nuorilla tytöillä.

Tämä sävy sopii mainiosti lattialle. Se korostaa jälleen kerran kevyyttä, ilmavuutta ja tyttöjen viehätystä, joka on ominaista vain nuorille tytöille. Yhdistämällä taivaallisen sävyn pukeutumisen kultaisiin koruihin, jokainen tutkija saa helposti "Pallon kuningattaren".

Useita sävyjä

Jos et ole monofonisten mallien fani, kannattaa kiinnittää huomiota vierekkäisten värien kontrastiyhdistelmään. Hyvin usein suunnittelijat käyttävät tällaista leikkausta asennetun siluetin malleissa: sivupaneelit valmistetaan kirkkaammista tai tummemmista väreistä. Tämä leikkaus korostaa erinomaisesti siluettia, mikä tekee siitä vielä elegantin ja ohuen. Tällöin pääosa mekosta on ommeltu kevyemmistä väreistä.

Toinen vaihtoehto - vaaleansininen mekko "maan" tyyliin, vyö, jossa on ohut nahkahihna. Yleensä tällaisessa mekossa on pieni, väriltään tummempi kontrastinen sävy, joka korostaa jälleen valittua tyylillistä suuntaa.

Näyttää vaikuttavan ja kukkaisen tuloksen sekä häkissä.

turkoosi

Turkoosi-värisävy näyttää erityisen ylelliseltä punahiuksisilla tytöillä. Tämä värivaihtoehto sopii sekä tytöille että naisille, eikä sillä ole ikärajaa.

Yhdistelmä kukkien kanssa

Harmaa

Kaikki värit yhdistyvät koko valikoimaan akromaattisia värejä: valkoinen, musta ja harmaa. Sinisen ja harmaan yhdistelmän tapauksessa saat niin sanotun samanaikaisen kontrastin. Harmaa väri ei häiritse huomiota, mutta päinvastoin korostaa kaikkia valitun sinisen värin etuja, tekee siitä kylläisemmän.

Sininen

Sinisen ja sinisen yhdistelmä on lähes klassinen.

Valkoinen

Yksi parhaista vaihtoehdoista sinisen ja valkoisen yhdistämiseksi. Tämä voi olla retrohame valkoisissa herneissä. Siinä ei ole hihnoja, mutta se on erotettu paisutetusta monikerroksisesta hameesta. Valkoinen rätinpää, joka on sidottu päähän, pystyy loogisesti täydentämään kuvaa. Toinen mielenkiintoinen vaihtoehto nuorille tytöille on poimia vaaleanpunaisen nuken tyyliin valkoinen ja sininen mekko. Ihanteellinen niille, jotka eivät ole vielä valmiita kasvamaan.

Emme voi mainita sinisen yhdistelmän kultaa ja beigeä. Nämä ovat erittäin tyylikkäitä muunnelmia illanviettoon.

Muuten beige tarvikkeet ja kengät - yleisin ratkaisu siniseen mekkoon.

Musta

Musta sininen väri sopii hyvin mustiin lisävarusteisiin (esimerkiksi hihnaan, lisävarusteisiin). Musta voi olla läsnä itse puvun sisustuksessa (kaulus, putkisto, leikkaus). Voit vapaasti katsoa malleja, joissa on mustat geometriset kuviot, jotka on kuvattu kirkkaan sinisen taustan taustalla. Trendikäs geometria voidaan sijoittaa satunnaisesti paikkoihin. Mutta useimmiten se tarkistetaan ja toistetaan useita kertoja. Tällainen monimutkainen koriste asettaa dynaamisen kuvan. Tällainen mekko on voimakkaan energisen naisen miellyttäminen.

Vaaleanpunainen

Sininen ja vaaleanpunaiset värit täydentävät täydellisesti yhtyeessä.

Tässä ainoa sääntö on voimassa: tyydyttynyt vaaleanpunainen on järkevää yhdistää rikas sininen sävy. Vaaleansininen - varmasti vaaleanpunainen.

Punainen

Tuli ja jää ovat yhdistelmiä kirkkaan sinistä mekkoa, jossa on punaiset räikeät lisävarusteet. Sääntö on, että punaisen värin tulisi olla vain aksenttina, mutta ei ollenkaan pääsävyssä. Muussa tapauksessa ylivertainen muodikas ulkoasu voi muuttua mautonta.

Hihat

Naisten kanssa, joilla on täysi käsi, rikas sininen mekko, jossa on bat-hihassa, on täydellinen. Tämä tyyli piilottaa muut kuvahäiriöt. Tämä malli antaa liikkumisvapauden. Hyvä vaihtoehto retkille niille paikoille, joissa sinun täytyy aktiivisesti liikkua esimerkiksi yökerhossa.

Sinisten sävyjen iltapuvuissa voi olla läpinäkyviä hihansuissa olevia hihat tai päinvastoin aallotettuja irtonaisia. Sinisen värin kesämekkoissa on usein "lyhdyt" hihoja, jotka antavat pahaa ja neiton viattomuutta koko kuvalle. Jos sinulla on leveät hartiat, sinun tulee välttää paisuneet hihat. Mutta nuorten hienovarainen nainenmalli mekko, jossa on tilavat hihat, istuu täydellisesti.

pituus

pitkä

Pitkä sininen mekko on valmistettava ilmavimmasta ja kevyimmästä materiaalista. Koska tämä väri liittyy taivaalliseen ympäristöön, se ei yksinkertaisesti voi olla raskasta ja massiivista. Pitsi, sifonki, satiini, silkki ja muut kevyt kankaat ovat täällä täydellisiä.

Useat frills taivaallinen mekko ei tee siitä raskasta ja massiivista. Päinvastoin, he luovat kuvan valoisasta taivaallisesta pilvestä. Erittäin vaikuttavat näyttävät siniset sävyt, jotka on brodeerattu suurilla valkoisilla helmillä tai strassilla neutraaleissa sävyissä.

midi-

Cocktail-mekko, hyvä vaihtoehto yritysten juhliin tai yhteiskunnallisiin tapahtumiin. Korkea kantapää antaa itseluottamusta, sovittaa kävelynne ja tekee omistajasta illan tähden.

lyhyt

Lyhyt mekko sinisiä sävyjä on erityisen hyvä rantalomalle.Se voi olla hyvin lyhyt tunika, tai viskoosista valmistettu ohut hihna, pehmeä, keholle miellyttävä materiaali. Tämä mekko sopii erinomaisesti rantalomalle.

Suositut mallit ja tyylit

Se ei ole ensimmäinen vuosi, jolloin denim-mekot ovat suosittuja nuorten keskuudessa. Heillä on enimmäkseen vapaa suora leikkaus tai A-muotoinen siluetti. Kaikissa suurimmissa vähittäismyyjissään on pari tällaista vaihtoehtoa.

Klassinen kalustettu siluetti näyttää hienolta talvella ja kesällä. Yhdistä se viileällä kesällä iltana valkoisella takilla, ja talvella valitse sille lämmitetty beige-neuletakki ja lyö se sopivilla lisävarusteilla.

lisälaitteet

Kultaiset korut sulautuvat kauniisti siniseen asuun. Lisää kirkkaampi ulkoasu lisäämällä suuria cowberry-helmiä. Kun massiiviset lisävarusteet ovat paikallaan. Tällä hetkellä vähemmän massiivisia ja vaatimattomampia sävyjä sopii esimerkiksi neutraali beige, sopiva kaikkialla.

kengät

Kengät tulee yhdistää yhteen muun kokoonpanon kanssa. Kun valitset kenkiä, kiinnitä huomiota kenkien mukavuuteen. Jos sinulla on vaikeuksia käyttää kantapäät, on parempi välttää niitä. Tässä tapauksessa pelastus ei ole ensimmäinen vuosi. Hän lisää puuttuvat senttimetrit jaloilleen, mutta jättää jalkansa mukavasti.

Sinun pukeutumiseen ja valkoisiin koruihin ei tarvita esimerkiksi punaisia ​​kenkiä. On parempi, jos lisävarusteilla ja käsilaukulla on sama väri kenkien kanssa. Jos oikean kengän värin valitseminen on vaikeaa, kannattaa valita mustavalkoiset värit: musta, valkoinen tai harmaa. Juhlava harmaa väri - hopea kengät metallinen kengät.

Täytetään

Sinisilmäiset blondit sopivat pronssivarjoihin. He pystyvät tekemään selkeät silmät ilmeikkäisemmiksi. Jos et käytä varjoja, maalaa sisempi alempi silmäluomi valkoisella kynällä. Valkoinen väri sävyttää täydellisesti siniseksi, mikä tekee siitä vielä kylläisemmän. Rouge, tässä kokenut meikkitaiteilijat ovat yhtä mieltä siitä, että vaaleanpunaiset sävyt korreloivat harmonisemmin vaatteen kylmän sinisen sävyn kanssa.

Kommentit
 1. unikeko
  07.01.2016

  Rakastan sinistä väriä hyvin! Luulen, että hän lähtee kaikille, joilla on pätevä meikki. Useimmat yhdistelmästä valkoisen kanssa.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet