Iltapuvut

Punaiset iltapuvut

Punaiset iltapuvut

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Värin ominaisuudet
 2. Lattialle
 3. midi-
 4. lyhyt
 5. Pitsillä
 6. Punainen mekko, jossa on avoin selkä
 7. Punainen ja valkoinen iltapuku
 8. Punainen ja musta iltapuku
 9. Täydellinen
 10. Ilta meikki alla punainen mekko

Näyttää siltä, ​​että uusi muotikausi rikkoo kirjaimellisesti kaikkia vakiintuneita sääntöjä. Suunnittelijat ja muotitalot käyttävät kirkkaita ja puhtaita sävyjä. He kiinnittivät erityistä huomiota punaiseen väriin, joka oli kirjaimellisesti kaikkialla - vapaa-ajan vaatteissa, toimistotyylissä, iltapuvuissa. Punainen iltapuku on upea ratkaisu, joka luo houkuttelevan kuvan.

Värin ominaisuudet

Punainen on liekin, intohimo ja tuoksuva ruusu. Se liittyy energiaan ja rajoittamattomaan seksuaalisuuteen.

Siksi naiset, jotka käyttävät tällaisia ​​vaatteita, kiinnittävät huomiota itseensä, osoittavat kuvan rohkeutta, houkuttelevat miesten näkemyksiä. He näkevät sinut kauniina kukkaina, mutta samalla pelkäävät piikkejä.

Heti huomaamme, että jokainen tyttö ei voi varaa punaiseen. Hänen täytyy olla itsevarma, tahtoa. Yleensä nämä ovat tarkoituksenmukaisia ​​naisia, jotka tietävät, mitä he haluavat elämästä ja ovat varmasti siirtymässä kohti tavoitettaan. He saavuttavat helposti miesten sijainnin, luovat liikenneyhteydet.

Punaiset naiset ovat johtajia, vahvoja ja itsevarmoja.

Älä myöskään unohda, että punainen on aggressiivinen väri, joka voi heijastaa kauniin naisen kauneutta. Älä edes yritä kiistellä naisen kanssa punaisessa mekossa, koska tämä on täysin hyödytön harjoitus. He tietävät aina, että he ovat oikeassa ja eivät levätä, ennen kuin he todistavat sen niille, jotka eivät ole heidän kanssaan eri mieltä.

Lattialle

Aika on osoittanut, että punainen mekko lattialla on sopiva milloin tahansa ja missä haluat tulla huomion keskipisteeksi. Tämä kausi osoittaa keveyttä kevytpallotyyliin.

Korsetti, pitkä hame, melkein täydellinen sisustus, aristokraattisen kuvan korostaminen. Toisaalta se on yksinkertainen, mutta toisaalta uskomattoman ylellinen.

Punainen pitkin on täydellinen:

 • hieno verhoilu;
 • kerrospukeutuminen;
 • alkuperäinen leikkaus;
 • kalliita materiaaleja. Tämä pätee erityisesti luonnon ja maton silkkiin.

Etsi punaisia ​​satiinilattiapituisia mekkoja, jotka osoittavat naisellisuutta ja romantiikkaa. On myös tärkeää käyttää tällaista elementtiä iltapuvun kauluksessa. Leikkauksen läsnäolo korostaa painoisia jalkoja.

Älä unohda junaa, joka korostaa täysin kuninkaallisen majesteettisen kuvan. Se voidaan valmistaa sifonista, läpinäkyvistä kankaista, täydennettynä täydellä hameella tai alkuperäisellä viimeistelyllä. Hihojen osalta pituus riippuu asetuksista.

midi-

Punainen mekko on jo itsessään riittävä, koska jopa yksinkertaisimmat mallit näyttävät hyvältä.

Siksi sinun ei pidä yllättyä siitä, millaisia ​​tyylejä esiteltiin maailman parhaiden suunnittelijoiden muotinäytösten yhteydessä. Niiden punaisten asujen ydin oli käyttää puolisovitettua tai suoraa siluettia, polven tai nilkan pituuden alapuolella, kolmella neljänneksellä. Tämän perustason perusteella kukin lisäsi omia rusinoita ja vivahteita. Näyttää hyvältä ja melko käytännölliseltä.

lyhyt

Älä pelkää, että tämä on liian rohkea päätös. Tällä kaudella voit käyttää samoja asuja. Minin provosoiva pituus soveltuu myös niille, jotka ovat seuranneet konservatiivisesti koko elämänsä. Ja kaikki siksi, että mekko leikkii kirkkailla sävyillä, rikkoo vakiintuneita sääntöjä ja perinteitä.

Jos haluat houkutella, vietellä muita, paras ratkaisu on lyhyt punainen mekko.Se soveltuu yökerhoille, koska se ei estä liikkumista, voit tanssia kuin haluat. Lisäksi korostat jalkojensa kauneutta.

Hihoissa on paikka kokeille. Yksi sopii vaikuttavaan hihaan, toinen avoin hartio, selkä ja jopa dekoletti. Voit lisätä ne rhinestones, glitter, käyttää satiinia tai guipure perustana. Tärkeintä on, että mekko korostaa vahvoja ominaisuuksiasi ja ei osoita kuvion tai ihon puutteita.

Mutta mitä pitäisi hylätä, on liian avoin rinta, provosoiva leikkaus. Tämä ei ole muodikas eikä liian rehellinen.

Pitsillä

Pitsi luo uskomattoman houkuttelevia kuvia, joten punaisen puvun tapauksessa se on tervetullut. Varsinkin jos pukeutumista ei ole. Pituus voi olla polvien alapuolella, lattiassa tai minissä, asennetun tai puoliksi asennetun siluetin. Joka tapauksessa pitsin punainen mekko antaa naisellisuuden, tekee tytöstä todellisen ikeen.

Atlantin käyttäminen vuorauksena, hameen tai korin koristeluun ei ole tarpeetonta.

Tämän kauden todellinen trendi on pitkä punainen mekko lattialla, jossa on pitsi. Myös promille mahtava valinta olisi tällainen mekko, mutta pituus on vasikan keskellä ja kontrastivuori. Varmista vain, että sen alla on stiletto korkokengät, kytkinlaukku ja siistit korut. Älä kiinnitä liikaa huomiota lisävarusteisiin, jotta et kiinnittäisi huomiota varusteesta itse.

Myös trendi säilyy paljaan kehon ja pitsihihojen illuusiona.

Punainen mekko, jossa on avoin selkä

Jos haluat tehdä kuvan feminiiniseksi ja vietteleväksi, valitse tämä punaisen mekon versio. Muista kuitenkin, että hänellä on tietty haittapuoli - malli korostaa kuvionne puutteita, joten jos paino on liikaa tai liiallinen, se on parempi luopua mekosta.

Punaista mekkoa, jossa on avoin selkä, poimia sopivat alusvaatteet. Ei perinteisiä rintaliivejä, vain olkaimeton tai viimeisenä keinona silikonihihnoissa. Lattian pituuden valinnassa leikkaus voi valita mieleisesi. Kaikkein rohkein valita pääntie vyötärölle tai jopa pienemmälle, ja vain hartiat ja olkapäät paljastavat ujo nainen.

Punainen ja valkoinen iltapuku

Punainen väri sopii hyvin moniin sävyihin. Mutta paras kumppani on monipuolinen valkoinen väri. Sitä käytetään punaiselle pitsille. Valkoiset kuviot punaisella kankaalla näyttävät erittäin mielenkiintoisilta.

Punainen ja musta iltapuku

Uusin muodikas uutuus oli musta sisustus applikaatioina ja pitsinä, punaisina koristeina.

Täydellinen

On tärkeää ymmärtää, kuinka punainen väri on houkutteleva, niin paljon kuin se on ovela. Tämä pätee erityisesti täysipainoisiin tyttöihin. Jos haluat katsoa punaisena niin näyttävästi ja onnistuneesti kuin mahdollista, noudata muutamia yksinkertaisia ​​sääntöjä:

 1. Shades houkuttelee huomiota, koska punainen mekko on haluttu valita himmeä. Kaikenlaiset kimallukset, valoisa sisustus, paljetteja saavat sinut visuaalisesti suuremmiksi.
 2. Punainen asu ei tarvitse olla valmistettu yhdestä punaisesta kankaasta. Yksi kirkas aksentti voi riittää esimerkiksi kehon vyöhykkeelle ja tehdä hame pimeäksi. Jos keskityt kauniisiin suuriin rintoihin, se ohjaa huomiota epätäydellisestä vyötäröstä tai jaloista.
 3. Pystysuorat piirustukset yhdessä monokromaattisen punaisen taustan kanssa - tämä on täydellinen ratkaisu täydellisiin kaunottariin.
 4. Tyyli tulisi hillitä, ytimekäs. Esimerkiksi tapaus. Tällainen punainen mekko, jota täydentää hieno takki, luo ainutlaatuisen tyylikkään ilmeen.
 5. Älä ota pientä pituutta. Paras vaihtoehto - polven keskelle. Tällöin kenkien tulisi olla korkokengät.

Ilta meikki alla punainen mekko

Jos päätät pukeutua juhlalliseen tapahtumaan, tärkeään kokoukseen tai muuhun tapahtumaan, punainen asu, älä koskaan yhdistä sitä kirkkaan, rikkaan meikkiä.

Kosmetiikan tummia värejä ei suositella blondeille, koska ne tekevät kuvasta raskaan. Mieluummin silmäluomien nestemäinen tai jopa ohut nuolet tehty musta lyijykynä. Varjot ovat erittäin kevyitä, mieluiten hohtavia. Ripsien tulisi valita massan ripsiväri.

Brunetit sopivat savuinen meikki, hohtavat varjot, mutta väri voi olla musta tai tummanharmaa. Hyvin luonnollinen sävy sopii. Tee ylemmistä silmäluomista puhdas nuoli, joka antaa kuvan kiusallisuudesta. Väärät tai laajennetut silmäripset ovat sallittuja, koska ne tekevät ilmeisemmäksi.

Punainen huulipuna täydentää täydellisesti kuvaa. Ilman sellaisia ​​tyttöjä, jotka tekevät make-upia upean punaisen mekon alle, ei voi tehdä ilman punastumista. Ainutlaatuiset sävyt korostavat poskipään ulkonevia kulmia. Vaaleanpunaisen ja punaisen värisävyn värisävyt: yhdessä punaisen puvun kanssa ne ovat täysin sopimattomia.

Kommentit
 1. Katia
  21.09.2015

  Mikään ei ole kauniimpi kuin punainen mekko! Sydämeni pysähtyy, mutta mitä tapahtuu miehillä ... voimme vain arvata.

 2. Lyuba
  07.09.2015

  Punainen mekko ei ole kaikki. Sinun täytyy pystyä esittämään itsesi tällaisessa mekossa, kuvan on oltava varma. Muuten tällaisessa mekossa oleva tyttö voi näyttää naurettavalta.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet