Iltapuvut

Vihreät iltapuvut

Vihreät iltapuvut

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Värin ominaisuudet
 2. Miten valita värit ja sävyt?
 3. Täytetään
 4. muodista
 5. koristelu

Mekon väri voi olla niin epätavallinen, että jopa lisävarusteet ovat tarpeettomia ja tarpeettomia. Yksi näistä väreistä on vihreä, vaikka iltapuvussa hän on onnistunut.

Värin ominaisuudet

On värejä, jotka kuuluvat salaperäisen, viehättävän ja erikoisen määritelmän piiriin. Itse asiassa ne ovat harvoja, yksi niistä on vihreä. Ei riitä sanomaan, että se on houkutteleva ja tyylikäs. Vihreä on väri, joka symboloi toukokuun ruohon puhtautta, uudistumista, nuoruutta ja tuoreutta sateen jälkeen. Ihmisen silmissä vihreä väri on miellyttävin, ja sen ominaisuudet ovat kaikkein positiivisimpia. Tämä on rauhallisin ja tasapainoisin väri, joka sopii parhaiten hermostoon.

Vihreä väri vaatteissa on parempi avoimissa, luottavaisissa tytöissä, joille on ominaista voimakas luonne ja tasapainoinen käyttäytyminen. Kaikki tämä voidaan ymmärtää vain katsomalla tyttö vihreää iltapukua. Jos haluat kokea mukavuutta vihreässä mekossa, on mahdollista, että henkilö, jolla on erittäin voimakas sisäinen energia ja halu hyväksyä henkilökohtaisia ​​muutoksia.

Miten valita värit ja sävyt?

On vaikea määrittää, millaisia ​​tyttöjä vihreä mekko olisi vasta-aiheinen. Käsittelemme värin monipuolisuutta, joka voidaan yhdistää kaikkiin muihin sävyihin. Samaan aikaan sille on ominaista monien sävyjen läsnäolo, jonka valintaan hiukset vaikuttavat. Kyllä, kyllä, se on hiusten väri, että sinun täytyy aloittaa, valitsemalla itsellesi asu vihreä.

 1. Ruskeat tukkaiset ja brunetit, joiden hiukset ovat syvän ja rikkaan värin, näyttävät hyvältä vaaleanvihreä mekko. Se varjostaa hiukset ja ei sulautu heidän kanssaan.
 2. Blondeille valoisa tai jopa tummanvihreä on hyvä valinta.
 3. Tumma ja tumma ihon väri korostavat myönteisesti koko vihreää sävyä, mukaan lukien meren aalto.
 4. Mutta kevyiden nahkojen naisille kirkas mekko, joka on nuorten kevätvihreiden väri, voi vain korostaa ihon kevyyttä ja pahuutta.

Täytetään

Kun muodostetaan kuva, jossa pääelementti on vihreä mekko, meikkiä ei pidä unohtaa ja käsitellä sitä hylkäämättä. Vihreä väri korostaa ulkonäön puuttumista.

Jos ilta on suunniteltu, voi olla vain hyvin selkeä ja kohtalaisen kirkas meikki. Muuten kasvot saavat maanläheisen värisävyn ja voit jopa ajatella, että olet huonosti. Lämmin sävy, meri-aiheet ja viileät sävyt ovat hyvä vaihtoehto. Pienimmän pelon läsnä ollessa tylsistä väreistä sinun on välittömästi ja ehdoitta kieltäydyttävä.

muodista

Oikeasti valittu vihreä väri sopii erinomaisesti kaikkiin tilaisuuksiin: valmistuminen, ravintolan vierailu, ensimmäinen päivä, kaikki sosiaaliset tapahtumat. Tummanvihreät sävyt ovat tervetulleita liike- ja työvaatteisiin.

Pue lattialle

Kaikissa vihreissä iltapukuissa on lyhyitä ja pitkiä vaihtoehtoja. Kesällä - lyhyt mekko, muodollinen vastaanotto, juhla tai juhla - pitkä vihreä mekko.

Pitkissä hameissa on usein upea sifonki, sileä satiini, maaginen organza. Jokainen vaihtoehto on kaunis ja epätavallinen:

 • "prinsessan" siluetti tekee sinusta fantastisen sankaritarin;
 • merenneito-mekko valloittaa kaikki ympärillään olevat sileys joka säilyy kussakin rivissä;
 • lattian pituus korkea vyötärö ja suuret leikkaukset - kuninkaallinen valinta;
 • pitkä, virtaava mekko, jossa on avoin selkä, luo kuvaan uskomattoman kauneuden.

Jotta ei pilata täysin sovitettua mekkoa lattialle, noudata joitakin sääntöjä ja sitten olet varmasti vastustamaton.

Pidä kiinni kolmesta väristä. Käytännössä tätä sääntöä voidaan soveltaa seuraavassa versiossa: vihreä suora mekko, musta kapea vyö, huomaamaton kengät ja keltainen tai hopeakoru.

Ilta-vihreä mekko, jossa on leikkaus selässä ja musta pitsi leikkaus, ei ole yhtä vaikuttava.

Voit tehdä yhden värin käyttämällä eri sävyjä, mutta sinun täytyy valita joko kylmä tai lämmin sävy. Sekoittamista ei suositella voimakkaasti. Vihreän iltapuvun ja boleron yhdistelmä on sallittua vain, jos nämä tiedot on yhdistetty väreihin.

Lace-asu

Pitsi- ja avomateollisuuden sovellukset ovat arvokasta materiaalia suunnittelijoille. Se johtuu erityisesti siitä, että se näyttää hyvältä koko kankaalle ja erillisinä lisäyksinä. Samanaikaisesti on myös koottu hyvin erilaisia ​​aukiomallisia kuvioita. Ja strassit vain antavat aatelille lempeää materiaalia.

Koska pitsi itse on koriste, tällainen mekko ja jopa vihreä, ei tarvitse lainkaan koristeita. Ota musta kytkin ja valitse siistit nastat.

Jotkut suunnittelijat käyvät rohkeita askelia, jotka yhdistävät yhteensopimattomia ja luovat alkuperäisiä asuja, kuten iltapuvun, joka koostuu eri mallien eri puolista. Herkkä pitsi ja paksu kangas edustavat vaatimattomuutta ja rehellisyyttä.

Kaikki lattian mekot, jotka on valmistettu syvänvihreästä väristä, on kiistatta tyylikäs, naisellinen ja tyylikäs vaihtoehto iltapuvulle. Kyllä, ja tarvittaessa piilottaa jalkojen puutteet. Täällä jopa kantapään läsnäolo ei ole välttämätöntä - siluetti ja niin jatkuvat.

Mallit mini ja midi

Vihreän mekon lyhyet versiot mahdollistavat jalkojen osoittamisen, korostamalla niiden rusketusta, hoikkautta ja täydellistä ihon kuntoa. Mallien välinen ero voidaan piilottaa lyhyen hameen pomppuun tai suoraan leikkaukseen, korin muotoon ja hihnojen suorituskyvyn vaihteluihin.

Vihreä satiini ja lyhyt leikkaus ovat merkityksellisiä morsiusneitoille tai cocktail-juhliin.

Tilaus kyllästyi mustalla, harmaalla tai valkoisella sävyillä. Vihreässä värissä tällainen mekko näyttää uudelta, epätavalliselta ja valoisalta.

Kaikki mintun sävyt, jotka voivat mennä jopa smaragditurkoosiin, sopivat erinomaisesti pukeutumiskoteloon, ja ne voidaan lisätä baskiin.

Avoimilla hartioilla yhdessä kevyiden ja virtaavien kudosten kanssa on kiehtova vaikutus muihin. Tällaiset mallit korostavat lämpimän ihon sävyä, joka luo kontrastin itse pukeutuneen kankaan viileän tuoreuden kanssa.

Vihreiden cocktail-mekkojen valikoima ei ole yllättävää ja sekava, koska ne soveltuvat hyvin epävirallisiin kokouksiin. Kankaiden valinnassa on vähän rajoituksia: silkkiä, kevyttä sifonkia, joka on koristeltu runsaasti pitsielementeillä. Koriste-elementeissä rajoitus voi olla vain suunnittelijoiden mielikuvitus sekä muoto, kaulan lovi, hihat ja pituus.

Vihreä väri ei ole niin yksinkertainen, se voi näyttää upealta ja edulliselta vain hyvin harkitulla siluetilla.

Kesämallit

Vihreän värin yleismaailmallisuudesta huolimatta monet pitävät sitä epävirallisena ja viittaavat vain lentotietoihin. Kukka-kuviot, monimutkaiset abstraktit tulosteet, kansalliset teemat, väripeli ja mielenkiintoiset vaihtelut vihreän yhdistämisestä muihin väreihin ovat täällä tärkeitä.

Kesäpuvun valinnassa vihreät rakastajat eivät rajoitu pelkästään pukeutumiseen, hyvin istuvaan minipuvuun ja ilmaiseen mekko-tunikaan.

Ei ole tarpeen valita puhdasta vihreää väriä kesäversiolle. Emerald, mikä tahansa minttu, vihreä omena ja jopa celadon ovat tärkeitä kaikkina vuodenaikoina.Kaikki ne ovat sopusoinnussa korujen kanssa.

Kuvan tummuus ja vihreä väri eivät ole millään tavoin sidoksissa toisiinsa, suunnittelijat tekivät parhaansa, lisäämällä kauniita leikkauksia, alkuperäisiä viimeistelyjä ja epätavallisia leikkauksia niiden malleihin.

Kuten tiedätte, kylmät sävyt ovat ohuita, mutta koska täyden tytön vaatekaappi ei yksinkertaisesti ole olemassa ilman vihreää.

koristelu

Jos mekko on valmistettu vihreästä väristä, se on jo tyylikäs, hillitty ja tyylikäs. Ainakin tämä on juuri sellainen Elie Saabin suunnittelija, joka on onnistunut antamaan vihreän värin uudelle elämälle. Hänen kokoelmallaan on monia onnistuneita vaihtoehtoja, mutta hyvin harvat ihmiset voivat repiä pois lumotun ulkoasunsa vihreältä asustalta, jossa on loistava sisustus, joka on hajallaan koko materiaalissa.

Vuosisadan vanha virstanpylväs koriste-vaatteiden kirjonnan suosiossa, jossa kontrasti syntyy sinisen ja punaisen langan avulla, on jo ohi. Jos pääväri on vihreä, paras vaihtoehto kirjonnan luomiseksi on kiiltävät langat.

Lisäksi rhinestones, helmiä, paljetteja, pitsiä ja kukkaesittelyt näyttävät hyvältä vihreällä taustalla. Tämän kauden aikana flouldereilla, värillisillä kivillä ja olkapäänauhalla, jotka on heitetty yli olkapään, on saatu suosikkia. No, missä ilman omaperäisyyttä? Tällöin voit pelata eri pituudella, joka on yhdistetty yhteen malliin: lyhyt mekko, jossa on pitkä juna.

Voit pelata onnistuneesti värien yhdistelmällä: musta-vihreä, valkoinen-vihreä ja muut yhtä rohkeat yhdistelmät.

Koska vihreä iltapuku on jo naisen ornamentti, se ei tarvitse paljon lisäyksissä lisävarusteiden muodossa. Muuten koruja valittaessa on tarpeen tehdä vertailu luontoon: jos tällainen värien yhdistelmä on läsnä luonnollisessa ympäristössä, se voi olla kuvassa, ja varovaisuutta, tarkkuutta ja valikoivuutta noudatetaan tässä.

Kommentit
 1. Lena
  17.08.2015

  Smaragdinvihreä on kaunein. Minulla on niin monta asiaa, mutta hän ei vieläkään kyllästy!

 2. sofia
  31.07.2015

  Ensimmäinen pukeutuminen ja mekko, jossa on gradienttivärit, ovat upeimpia. En kieltäydy tällaisesta.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet