Päällysvaatteiden hoito

Onko mahdollista pestä lampaiden takki automaattisessa pesukoneessa?

Onko mahdollista pestä lampaiden takki automaattisessa pesukoneessa?

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. piirteet
 2. mokkanahka
 3. Keinotekoiset materiaalit
 4. Puhdistus pesukoneessa
 5. turkis

Talvivaatteiden valinta on aina vaikea prosessi, ja useimmiten esteettisen komponentin saavuttamiseksi kauniiden asioiden ystävät unohtavat ajatella, miten tuote pestään. Jos kaikki on enemmän tai vähemmän selvää turkiselta ja untuvatakista, lammasnahkojen takin peseminen herättää paljon kysymyksiä.

piirteet

Melkein kaikessa suhteessa lampaiden takki ylittää kilpailun talvivaatteiden suhteen ja vain pesu on sen ainoa haittapuoli, mutta se on täysin ratkaiseva. Kiiltävät tahrat, tahrat, satunnaiset tippat ja muut epäpuhtaudet häiritsevät vaatteiden omistajaa, mutta sinun ei pidä epätoivoa, sinun tarvitsee vain tutkia huolellisesti lampaiden takin pesun tapoja.

On ymmärrettävä, että lampaiden takit on jaettu useaan tyyppiin materiaalien laadun, tekstuurin, turkiksen ja värin mukaan, joten ainoa todellinen menetelmä ei ole olemassa ja sinun täytyy etsiä oikea lähestymistapa jokaiselle lajikkeelle. On huomattava, että se on välittömästi lammasnahkojen pesu pesukoneessa on kiellettyvarsinkin jos se on valmistettu luonnonmateriaaleista. Iho vaatii huolellista hoitoa, ja vain vastuullinen lähestymistapa liike-elämään ja lukuisat asiantuntijalausunnot auttavat poistamaan sen viat.

mokkanahka

Suede on suosituin materiaali kenkien, asusteiden, hattujen, käsineiden ja lampaiden takit. Se näyttää kalliilta, on pitkäikäinen ja sillä on erityinen pehmeys ja sametti, mutta se on erittäin ongelmallista. Suede korvaa nopeasti ja alkaa paistaa lialta ja tahroilta.

Kuivapesu

Tämä tuote voidaan puhdistaa kahdella tavalla. Ensimmäinen koskee kuivapesu erikoistyökaluilla:

 • jos tahrat ovat tuoreita, niin mannasuurimot auttavat poistamaan ne, jotka levitetään kuivassa muodossa suoraan saastuneille alueille. Useimmiten nämä ovat hihat, hihansuut, taskut ja kaulus. Levityksen jälkeen on käytettävä tavallista tekstiilikäsineitä ja hierottava hieman tarvittavia paikkoja pyöreissä liikkeissä. Työskennellessäsi sinun tulee seurata viljan väriä, koska lika vetämällä se muuttuu tummaksi ja se on vaihdettava uuteen. Prosessi on toistettava, kunnes ongelma häviää.
 • mannaajan puuttuessa voit käyttää keskikokoista suolaa, mutta tässä tapauksessa liikkeiden voimakkuus ei saisi olla niin voimakasta, koska suola voi vahingoittaa herkkää materiaalia. On kuitenkin ymmärrettävä, että suola, jossa on epäasianmukainen puhdistus, jättää tahroja ja epämiellyttäviä jälkiä;
 • selviytyy rasvaisista tahroista leivän murskaustilassa, joka rullataan palloon ja hierotaan sitten perusteellisesti ihoon. Menettely kestää paljon aikaa ja toistaa useita kertoja, kunnes mokka on puhdistettu;
 • Yksinkertaisin tapa on käyttää yksinkertaista pyyhekumia tai kumi- tai bambuharjaa. Ongelma-alueet poistetaan yksinkertaisesti, minkä jälkeen lika on ravistettava.

Märkäpuhdistus

Märkäpuhdistuksessa käytetään vettä tai nestemäisiä puhdistusaineita. Sitä käytetään vain viimeisenä keinona, kun pilaantumista ei voida poistaa edellä luetelluilla menetelmillä ja se vaatii raskaita tykistöä vakavien kemiallisten komponenttien muodossa. Ennen kuin aloitat märkäpuhdistuksen, sinun on höyryttävä ihoa hieman ja kampaa se varovasti harjalla. Tämä voidaan tehdä yli kiehuvan veden, mutta sulje asia ei ole sen arvoista, tarvitset vain vähän höyryä.

Paikat, joilla oli aikaa päästä ihoon ja imeä ihoa, puhdistettiin erittäin vaikealta, koska tarvitset bensiiniä tai petrolia. On välttämätöntä työskennellä tällaisten aineiden kanssa huolellisesti, ja on välttämätöntä laittaa ne pieneen säkkikappaleeseen, jonka jälkeen pyyhkiä pisteet pyöreissä liikkeissä. Tämä menetelmä soveltuu vain tummille ihonväreille, ja kevyet ovat pilaantuneet jo puhdistusvaiheessa.

Vaalealle iholle tarvitset ammoniakkia (ammoniakkia) ja tavallista vettä. Kaksi tuotetta on sekoitettava suhteessa 1 - 4 ja levitettävä tahroihin nopeasti, mutta varovasti liikkeellä, minkä jälkeen käytetään vettä ja etikkaa sisältävää liuosta, jossa toinen ruokalusikallinen toinen komponentti muodostaa puoli litraa vettä.

Tehokas puhdistusaine on maidon ja soodan seos. Lasi maitoa tarvitsee lusikaa soodaa. Liuos levitetään puuvillapyyhkeeseen, joka pyyhkii tahrat. Tässä käsittelyssä vaatteet eivät pääty. Tarvittavat paikat pyyhitään etikkaan kastetulla pehmeällä liinalla ja kuivalla, puhtaalla sienellä.

Poistaa täydellisesti likaa ja varsin vanhoja, voimakkaita höyrygeneraattori. Käytön jälkeen sinun täytyy mennä yli harjalla, jotta ylimääräinen lika poistuu ja antaa tuotteelle miellyttävän ulkonäön. Kotona kynän poistaminen lampaanlihasta on melko vaikeaa. Tätä varten kotona voit käyttää alkoholia sisältävää liuosta.

Kevyt materiaali

Kevyiden sävyjen nahkatuotteet likaantuvat paljon useammin, ja tällaista saastumista on vielä vaikeampi pyyhkiä, mutta tällaisissa tapauksissa on olemassa ulospääsy. Keltaiset epäpuhtaudet puhdistetaan vedellä ja peroksidilla, sekoitetaan suhteessa 1 rkl ja 1 tl.

Rasvat jäljet ​​poistetaan tärkkelys- tai talkkijauheella.Joka sijaitsee saastaisissa paikoissa ja jätetään tietyn ajan. Komponenttien tulisi imeä rasvaa, mutta prosessissa ne on vaihdettava useita kertoja.

Keinotekoiset materiaalit

Keinotekoisen mokkan kanssa on paljon helpompaa työskennellä, ja saippualusta tulee siivoukseen. Säännöllinen shampoo, suihkugeeli, kosmeettinen tai pyykin saippua laimennetaan hieman lämmitetyssä vedessä ja levitetään imukykyisellä kankaalla mokkaan. Tärkeintä pesuprosessissa kontrolloi liuoksen määrää lautasliinalla ja poista liikaa ajoissa. Saippualusta pestään edullisesti puhtaalla pyyhkeellä, joka imee nesteen hyvin. Älä ole tarpeettomia, jotta ihosi kostutetaan erittäin puhtaan ja kuivan, laadukkaan kankaan avulla. Kuivauksen aikana on välttämätöntä sulkea suora auringonpaiste.

Tällaisen pesun jälkeen tahroja on usein vaikea poistaa, ja useita epätavallisia keinoja pääsee heti pelastamaan. Glyseriini, booraksi, ammoniakki ja hieman lämmin vesi laimennetaan kuppiin, jossa kangas tamponia kostutetaan. Kevyet ja huomaamattomat liikkeet hierovat mokkanahkaa, joka pyyhitään edelleen pyyhkeellä ja lähetetään kuivumaan. Vältä tahroja, jotka auttavat paperiarkkeja, joita täytyy säännöllisesti kävellä pestyyn materiaaliin kuivausprosessissa.

Puhdistus pesukoneessa

Lampaiden valmistuksessa tehtaan materiaalia käsitellään parkitusaineilla kulutuskestävyyden ja pehmeyden lisäämiseksi, ja pesu voi tuhota tämän rakenteen täysin ja tuhota täten talvivaatteita ilman mahdollisuutta palauttaa laatua. Tätä sääntöä sovelletaan kuitenkin vain luonnollisiin ainesosiin..

Keinotekoisia materiaaleja on mahdollista pestä pesukoneessa. Faux-lampaita voidaan pestä, jos noudatat joitakin asiantuntijoiden suosituksia.

Hoitosäännöt sijaitsevat tuotteen sisäisessä etiketissä ja On tärkeää kiinnittää huomiota tähän ongelmaan:

 • käsien pesemistä varten on ensin puhdistettava mokkanahka ulkomaisista roskista pölyn, kierteen ja nukan muodossa pölynimurilla tai erityisellä harjalla. Seuraavaksi laimennetaan saippualiuoksella puhdistusaineen avulla keskisuuressa säiliössä, aseta se tasaiselle kovalle pinnalle ja alkaa pyyhkiä se sienellä, jossa on sileät ja peräkkäiset liikkeet ylhäältä alas.Liikkeiden valvontaa on tärkeää, jotta ei jätetä naarmuja, koska niistä on mahdotonta päästä eroon ja poistaa liuos pinnasta hyvin juovien ja saippuan jäämien välttämiseksi;
 • Kuivaus tapahtuu luonnollisesti huoneenlämmössä ilman erityisiä lämmityslaitteita (tuuletin, ilmastointi, akku, lämmitin) tai kirkasta auringonpaistetta. Tuote on sijoitettava leveälle muoviselle ripustimelle, jossa ripustimet ja hihat ovat oikeassa asennossa;
 • kaikki on helpompaa pesukoneen kanssa, sinun tarvitsee vain noudattaa tuoteselosteessa annettuja suosituksia.

turkis

Älä pese turkista saippuavedellä, koska sen palauttaminen sen jälkeen, kun tällainen prosessi ei toimi. Se voidaan pyyhkiä 30 astetta kuumennetulla vedellä, kuivataan huolellisesti ja porata vähitellen harjalla. Lisäkeinona sallitaan käyttää laimennettu etikka, joka lisää kiiltoa.

Estä viat auttavat erityinen vettä hylkivä, mutta on tarpeen soveltaa sitä hyvään vaikutukseen riittävän usein

Ennen pesun aloittamista on suositeltavaa kokeilla mitään menetelmää tuotteen huomaamattomalla alueella, koska on äärimmäisen vaikea ennustaa ihon reaktiota yhdelle tai toiselle liuoksen osalle, ja voit pilata niin kalliita asioita muutamassa minuutissa.

Ja nyt suosittelemme katsomaan videota, jossa voit oppia, miten puhdistaa vauvan lampaanhoito kotona ilman kuivapesua.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet