Iltapuvut

Maroon-iltapuvut

Maroon-iltapuvut

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Värin ominaisuudet
 2. muodista
 3. Mitä käyttää
 4. Lisävarusteiden valinta

Voit korostaa rohkeuttasi vaatteilla käyttämällä Bordeaux-väriä. Tämä alkuperäinen nimi on yhtä yleinen kuin burgundia tai kirsikka. Itse asiassa kaikki nämä värit ovat erilaisia ​​punaisia ​​sävyjä, vaikka niillä on hyvin hienovaraisia ​​ja lähes huomaamattomia eroja, jotka eivät ehkä ole havaittavissa kaikille. Muodikkaampi väri, jota käytetään naisten vaatteiden luomiseen kuin Bordeaux, on vaikea löytää. Hän pystyy myös rikastamaan kuvaa, lisäämään väriä ja ilmeikkyyttä.

Ei ole olemassa yksinkertaisia ​​burgundisia iltapukuja, aivan kuten ei ole sopivia syitä tällaisen kirkas mekko.

Värin ominaisuudet

Kiinteys, luottamus ja konservatiivisuus, vakaus ja vakaus - tämä kaikki heijastuu burgundin värissä. Niinpä burgundin asioiden rakastajat käyvät varmasti läpi elämän, eivät näytä tarpeettomia tunteita ja ovat luonteeltaan vahvoja.

Burgundy-värissä on hienostuneisuutta, se tuo kirkkautta elämään ja tekee henkilöstä iloisemman. Koskaan tyttö, joka on burgundinen iltapuku, tuntuu harmaalta hiireltä ja sulautuu vieraiden yleiseen massaan.

muodista

Ei ole mahdollista rajoittaa itseään Bordeaux-iltapuvun tyyliin, sillä myymälät yrittävät tyydyttää jokaisen makuun ja esittää vierailleen yksinkertaisimmat ja epätavallisimmat ja rohkeimmat leikkausvaihtoehdot. Sieltä voidaan luoda koko kuva tai vain yksittäiset elementit. Valinnan tulisi perustua siihen, mihin aiot mennä tässä mekossa. Tehokkain kuva ilmestyy lattialla värikkäiden värikkäiden iltapukujen päälle.

Nuorisopuolue olisi hyvä valinta punaisen viinin väristä. Silkkimekko, jossa on syviä Burgundin värejä, tekee sinusta vastustamattoman. Hyviä vaihtoehtoja ovat brokadista tai sifonista valmistetut mekot.

Olemme jo maininneet burgundin värin monipuolisuuden, mutta on vielä tiettyjä tyylejä, jotka ovat edullisempia ja näyttävät hyvältä tällä värillä:

 1. Ensimmäinen tyyppi mekko on samanlaisia ​​elementtejä Kreikan tyyliin, esimerkiksi korkea vyötärö.
 2. Toinen erinomainen vaihtoehto Bordeauxin suoritusmuodolle on mekko, jossa on V-kaula, mutta ei syvä ja liian paljastava. Antakaa vain hieman juonittelua ja kuvan viettelevyys on värillä.
 3. Kolmas - malli, jossa on verhoilu.

Jos asu on valittu työhön, on varmasti pääosin klassinen. Kaikki muut kuvan osat voidaan valmistaa oliivi- tai harmaana. Jos tämä väri ei sovi sinulle paljon, mutta halu hallussaan burgundinen mekko voittaa sinut, kiinnitä sitten huomiota muihin sävyihin.

Mitä käyttää

Se ei ole niin yksinkertaista, että itse asiassa kääntyy burgundinen mekko, kun alat poimia tarvikkeita ja muita vaatteita. Eikä vain tyylillä tässä ole suurinta roolia, nimittäin väriä.

Aina hyvä ja voittava vaihtoehto on yhdistelmä mustia elementtejä, joissa on burgundinen väri. Se tuo mukanaan hillintää ja kurinalaisuutta.

Jos tämä vaihtoehto ei sovi sinulle, eri burgundisten sävyjen sekoittaminen yhteen kuvaan on nyt hyvin muodikas. Tummansininen ja violetti, beige ja vaaleanpunainen, violetti ja tumma harmaa - kaikki tämä voidaan valita täydentämään Burgundin mekkoa.

Iltaisin poistumista varten voit käyttää vaaleaa huppua ja hopeaa.

Lisävarusteiden valinta

Koska burgundinen väri itsessään on rikas ja kirkas, koristeet eivät saisi olla massiivisia, huutavia ja haastavia.

Tärkeintä lisävarusteiden valinnassa on hillintä ja tiivis. Rannekoru tai ketju kultaa tai hopeaa, pieni rintakoru luonnonkiveä. On järkevää kokeilla kultaista vyötä tai huivaa.

Musta- ja valkoiset värit tulisi olla mukana meikkiä. Huulille valitse burgundinen väri, joka voidaan korvata neutraaleilla sävyillä.

Kommentit
 1. Margaret
  16.09.2015

  Maroon-iltapuku ei ole yhtä räikeä kuin punainen, mutta samalla houkuttelee huomiota. 3m: n valokuvan mekko näyttää olevan upea ruusun terälehdillä.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet