Iltapuvut

Lila-iltapuvut

Lila-iltapuvut

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. piirteet
 2. Valinnan salaisuudet
 3. muodista
 4. Tyylikäs yhdistelmä

Lila-väri symboloi viisautta, tyyneyttä ja rauhaa. Siksi he ovat mieluummin älyllisiä, luovia ihmisiä, jotka eivät halua ilmaista voimakkaasti tunteitaan ja joilla on hieman mystinen luonne. Ja jos haluat luoda miellyttävän ja unohtumattoman vaikutelman yritysillassa tai maallisessa vastaanotossa tai tulla näkyväksi hahmoksi jonkun häät, niin varmista, että käytät violetti mekko.

piirteet

Sinun täytyy muistaa, että jokaisella voi olla lila-mekko omassa vaatekaapissaan. Tämä on ratkaisu, joka loukkaa modernin muodin saneluja. Se oli ja tulee olemaan aina merkityksellinen. Itse asiassa tämä on värin pääpiirre.

Käytännön mukaan lila on täydellinen lähes kaikille tytöille. Ulkoasutyypillä ei ole suurta roolia. Asu antaa aristokratiaa ja romantiikkaa kuvallesi. Monet ihmiset suosittelevat sinua valitsemaan silkkipuvut, koska kangas sallii lila-värin hohtaa auringossa, pelata eri sävyissä, asettaa sinut erilleen harmaasta joukosta.

Nämä mekot sopivat hyvin seuraaviin koriste-elementteihin:

 • jouset;
 • sulkapallot;
 • Frill;
 • kangas;
 • satiininauhat;
 • flitterit, strassit, helmet.

Lilan tärkeä etu on, että se korostaa nuorten kauneutta. Siksi nuoret kaunottaret kehotetaan valitsemaan cocktail-mekot lila-suunnittelussa. Tämä luo ylellisen ulkoasun. Erityisesti jos materiaaleina käytetään sifonkia tai neuleita.

Älä kuitenkaan usko, että vain nuoret voivat käyttää tätä väriä.

Poikkeuksena on kirkas violetti väri, joka sopii paremmin nuorille tytöille.

Laventeli, kevyt lila ja violetti sävy johtuvat yleensä lila-väristä, joten tässä artikkelissa tarkastelemme niitä kaikkia.

Valinnan salaisuudet

Tietenkin, et voi mennä myymälään ja valita ensimmäisen pukeutumisen vain siksi, että se on lila-värinen.

Lähestymällä valintakysymystä pitäisi olla toimivaltaista, keskittyä useisiin tekijöihin ja vivahteisiin:

 1. Lila-asu näyttää parhaiten kevyitä materiaaleja käytettäessä. Siksi useimmat suunnittelijat käyttävät kevyitä silkkiä tällaisten mekkojen ompelun aikana. Tämän seurauksena saadaan naisellinen ja lempeä ulkoasu.
 2. Pienillä ja ohuilla nuorilla naisilla on suositeltavaa kiinnittää huomiota korkeaan vyötäröön lila-mekkojen malleissa. On toivottavaa valita mekko, jossa on verhot, ja jätä hame vapaa. Mutta pitkät virtaavat hameet päinvastoin voivat piilottaa kuvan.
 3. Tämä väri korostaa hyvin kauniit nahat, vaikkakin ylellinen kuva syntyy parkitun ihon taustalla. Tummanruskeat brunetit ja ruskeatukkaiset pitäisi ehdottomasti kokeilla itseään valkoisissa ja lila-iltapuvuissa.
 4. On korostettava, että lila on ihanteellinen valinta punahiuksisille ja myös kevyille nahoille, koska heidän on vaikea valita tummia sävyjä. Lillassa he näyttävät hyvältä.
 5. Valittaessa lila-mekon varjo on välttämätöntä kiinnittää kangas kasvoihin. Värin erikoisuus on sellainen, että se korostaa iholla esiintyviä puutteita. Joten jos on, varmista, että saat ihon järjestykseen.

muodista

Huolimatta siitä, että lila-väri on melko monimutkainen, se näyttää mielenkiintoiselta eri iltapukujen tyyleissä ja tyyleissä. Lila-asusteet voivat luoda vaatimattoman tai päinvastoin ylellisen kuvan. Se riippuu suoraan valituista lisävarusteista, koruista ja korostuksista. Pituuden osalta kaikki riippuu suoraan makusi. Mutta on tarpeen ottaa huomioon, että lyhyet versiot tasoittavat jonkin verran valitun värin merkitystä.

rehevä

Valmistumisjuhlilla ja muilla juhlaillallisilla tapahtumilla pukeutuvat prinsessan tai A-siluetin tyylit. Valinta on parempi pysäyttää tummanväriset lila, alas violetti. Joten erottuu joukosta.

Kylläinen väri on itsessään rikas, mutta helmien avulla voit keskittyä koriin, korostamalla rinnan kauneutta tai päinvastoin valitsemaan mallin, jossa on pehmeä monikerroksinen sifonkihame kuin häiritä huomiota ongelma-alueelta.

Todellinen tällä kaudella oli kaltevuus. Tasainen siirtyminen väreihin on kiehtova näky, jonka ansiosta pysyt varmasti valokeilassa.

Suorat viivat

Lila on myös väri naisille, liike-elämän naisille. Kotelon mekko näyttää samanaikaisesti sekä peräti että tyylikäs, naisellinen. Kokeile erilaisia ​​sävyjä, kokeile pimeimmältä kevyimmälle.

Muista vain, että tummat lila-variantit lisäävät sinut muutaman vuoden. Korjaa tämä vaikutus koristeeksi jalometalleilla tai kiiltävillä kivillä.

Romanttisempien asujen ystävät tai jopa suorasanainen tarve kiinnittää huomiota malliin, jonka rako on kreikkalaiseen tyyliin ja jossa on epäsymmetrinen ylä- tai alaosa.

pitsimäinen

Herkkä lila väri menee hyvin pitsi. Se voi olla pääkangasta tai hieman erilainen. Mielenkiintoisia ovat myös avomaiset sovellukset tai kirjonta. Pukua ei tarvitse olla täysin kiinnitetty, voit käyttää lisäosia, esimerkiksi koriin.

merenneito

Jos jokin suora ja lyhyt iltapukujen tyyli sopii jokapäiväiseen elämään, et voi sanoa sitä merenneidosta. Tyyli on rehevä "häntä", vaikka nykyaikaisessa versiossa se korvataan pitkällä junalla.

Muuttumaton sääntö on räikeä alkuun, mutta sen suorituskyvylle on paljon vaihtoehtoja - draping, kaikenlaiset koristeet, paljain kehon illuusio. Decollete voi olla avoin ja suljettu hihat tai olkahihnat. Sana merenneitossa lila-värin voi todella tuntua erityiseltä.

Lyhyet mallit

Jos puhumme kesäjuhlista, klubipuolueista tai teemailta 50-60-luvun tyyliin, kannattaa pysyä lyhennetyissä malleissa. Kaikki lila-sävyt ovat niihin sopivia. On syytä huomata, että lyhyet mekot ovat ensisijaisesti mielenkiintoisia hameita. Tämä voi olla tutu, soittokello tai vain pörröinen monikerros.

Älä menetä minipuvun merkitystä. Tytöt, joilla on kauniit jalat ja hiekka, voivat käyttää niitä turvallisesti. Miksi piilottaa kauneutta? Mallien valinta ei myöskään ole niukkaa: verhoilu, kreikkalaisen tyylin elementit, jouset, röyhelöt ja muut koristeet.

Jos haluat mennä tyylikkäisiin päiviin, voit muuttaa näiden aikojen mekkojen ominaista kirkkaita värejä lempeä lila ja käyttää helmiä kirkkaina elementteinä.

Edessä lyhennetyt mallit, pitkät selässä, kiehtovat epätavallinen leikkaus, pitkä juna ja samalla avattavat jalat.

Täydellinen ja raskaana

Jos sinulla on tiettyjä ongelmia ylipainon kanssa tai odotat lapsen, mutta et halua luopua lila-väristä, pidä sitten parempana kreikkalaista tyyliä. Tämän tyylin avulla voit piilottaa kuvan viat sekä keskittyä rintaan.

Jos haluat keskittyä decollete-alueeseen, paras ratkaisu on V-muotoinen pääntie. Sinun ei pitäisi käyttää paljon lisävarusteita, voit rajoittaa itsesi laajaan vyöhön, strassiliuskaan tai hienoihin nauhoihin.

Tyylikäs yhdistelmä

Jos haluat korostaa lila-väriä parhaalla mahdollisella tavalla, yritä yhdistää se seuraavasti:

 • violetti;
 • laventeli;
 • vaaleanpunainen;
 • sitruuna;
 • persikka;
 • valkoinen;
 • minttu;
 • hopea.

Yhdessä sinisen kanssa voit luoda epätavallisen kaltevuuden.

Joskus mekko käyttää ns. Modulaatioihin liittyviä värejä, samanvärisiä sävyjä. Niin, lila, violetti ja laventeli näyttävät näyttäviltä.

Mutta useimmiten näet valkoisen ja lila-yhdistelmän. Se näyttää upealta.

Lilac-asun alla olevan viileän sään aikana voit valita minkä tahansa värillisen neuletakit. Jos tavoite on tiukka ja huomaamaton, takki on tummansininen.

Kenkien kysymys on myös tärkeä. Kuten käytännöt osoittavat, sandaalit tai kengät soveltuvat lila-mekkoihin, mutta mieluiten hopeanväriseen sävyyn. Kultaiset sandaalit, joissa on tappi, luovat vähemmän juhlallisen ilmeen.

Jos et pidä kiiltävistä kengistä, lopeta harmaa, valkoinen, beige tai teräsjalkine.

Kuten näette, alkuperäinen lila-iltapuku voi olla erinomainen valinta yritysjuhlia, syntymäpäiviä tai jopa häät. Ei tietenkään morsiamen roolissa, vaan hänen tyttöystävänsä. Vaikka kukaan ei kiellä sinua kokeilemasta, jopa hääpuvuilla, pelaamaan sävyillä. Lila-värin tulisi täydentää sinua, eikä sillä pitäisi olla määräävää asemaa.

Kun olet valinnut oikean sävyn, täydennä sitä vaaleanpunaisista tai syväviolettisävyistä. Tällaisia ​​ratkaisuja ei käytetä jokapäiväisessä elämässä, mikä tarkoittaa, että jätät varmasti unohtumattoman vaikutelman muille. Ja enemmän kuin positiivinen.

Kommentit
 1. Tatiana
  29.07.2015

  Lila-mekot ovat hyvin kauniita ja kauniita. Ne muistuttavat todellista lilaa, varsinkin jos kankaalla on modulaatiot.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet