Iltapuvut

Beige-iltapuvut

Beige-iltapuvut

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Värin ominaisuudet
 2. Kuka sopii?
 3. muodista
 4. Yhdistäminen muihin väreihin
 5. Iltapuvut alaston tyyliin
 6. lisälaitteet

Kun valitaan iltapuku, useimmat tytöt kiinnittävät huomiota ensisijaisesti sen väriin. Tyyliä voi noutaa myöhemmin. Ensisijaisena tehtävänä on päättää kosketuksesta. Ei ole mikään salaisuus, että eri värit voivat näyttää toisin kuin muilla nuorilla naisilla. Se riippuu ihonväristä, silmien väristä, hiusten väristä ja jopa kehon tyypistä. Beige iltapuvut vuosikymmenien ajan eivät mene pois muodista. Tämä on rauhallinen, pastellinen sävy, jonka väri on iho, joka pystyy korostamaan naisen etuja ja samalla piilottamaan tiettyjä vikoja.

Värin ominaisuudet

Monet jostain syystä uskovat, että beige on liian yksinkertainen. Itse asiassa se ei ole. Vaatteissa beige väri voi ilmetä monin eri tavoin.

Pidätkö kokeista, mutta teille näyttää siltä, ​​että tällainen väri on tylsä, huomaamaton ja täysin kasvoton? Turhaan. Itse asiassa beige on usein kuuluisien suunnittelijoiden kruunu.

On ymmärrettävä, että epätavallisten monimutkaisten nimien, kuten vaaleanpunaisen vaniljan, vaalean merihummerin tai jäämokan, alla se piilottaa todella beige-värin.

Tämä ei ole haalistunut varjo. Hän pystyy olemaan naisellinen, uskomattoman pehmeä. Valitsemalla kesän asuja beige, luodaan kevyt, painoton kuva. Jos haluat enemmän tiheitä kankaita, voit lisätä ulkoasuun eleganssia ja eleganssia.

Monet siirtyivät menestyksekkäästi jo ärsyttävältä mustalta beige. Tämä on loistava vaihtoehto, joka voi pelata uusilla väreillä ja antaa uusia näyttökertoja. Ei ihme, että hiljattain punaisella matolla näyttämön ja television tähdet näkyvät yhä enemmän beige-asuissa.

Kuka sopii?

Nykyään muotimaailma tarjoaa hyvin monenlaisia ​​beige-sävyissä valmistettuja iltapukujen tyylejä. Se sanoo vain, että jokainen tyttö ja nainen voivat valita itselleen sopivan vaihtoehdon.

Jos sinulla on ruskeat hiukset, suosittelemme mieluummin beige-mekkoa. Honey blondi voi mennä samalla tavalla, koska beige tarjoaa muodikkaan spa-vaikutuksen, eli se tekee kasvot tuoreeksi, korostaa kehon ja kasvojen luonnollista houkuttelevuutta.

On tärkeää muistaa, että pukeutumisen ja ihon varjossa olevan värin ei pitäisi missään tapauksessa yhtyä. Tämän tilanteen välttämiseksi käytä teksturoitujen kankaiden, satiinin, tulosteiden ja pitsien mahdollisuuksia. Silmiinpistävä esimerkki on mustan ja beige-iltapuvun yhdistelmä, joka sopii hienostuneisiin kaunottariin.

muodista

Voit valita lyhyitä malleja paitsi iltaisin pidettäville kokouksille. Tämä on erittäin tyylikäs vaihtoehto, joka voi korostaa kauneutta juhlaan tai cocktail-juhliin.

Pitkät mekkojen vaihtoehdot esitetään nyt kaikenlaisissa muodoissa. Tämän lajikkeen joukossa haluan korostaa erityisesti asua, jossa on syvä V-kaula kaulan alueella, sekä lovet selässä. Lisää tämä kevyt ja läpinäkyvä kangas, joka luo ainutlaatuisen ilmavan kuvan. Sinut kelluu ilmassa.

Älä unohda, että käsittelemme neutraalia väriä. Tämä osoittaa erittäin tärkeän asian - sinun on käytettävä epätavallista leikkausta, jossa on verhot, helmiä. Tällaisia ​​asuja on täydennettävä kirjonta, höyhenet, kivet ja flitterit tai muut itse pukeutumiset tai korostettava valoisia ja hyvin valittuja koruja. Voit valita vain yhden asian.Kaikki tämä lisää pukeutumisen korkeita kustannuksia, korostaa kuvan hienostuneisuutta ja naisellisuutta.

Jos aiot mennä romanttiseen päivämäärään, niin beige-mekko tehdään parhaiten pitsien, guipuren tai cocktail-puvun valinnan perusteella. Sopiva malli on yhdistetty täydellisesti mustiin takkeihin, nahkatakkeihin sekä samankaltaisen varjossa oleviin batileihin.

Yhdistäminen muihin väreihin

Ei ole mikään salaisuus, että tavalliset mekot voivat näyttää upeilta, mutta erikoisvaatimus on koruja ja tarvikkeita varten. Varusteissa, joissa ei käytetä yhtä vaan kahta tai useampaa väriä, on myös tiettyjä erityisiä vivahteita.

Beige on uskomattoman joustava väri, joka voidaan yhdistää onnistuneesti lähes kaikkiin pastellisävyihin.

Lisäksi hän haluaa tehdä tandemin klassisten kukkien kanssa:

 • musta;
 • harmaa;
 • punainen;
 • valkoinen;
 • violetti;
 • Emerald;
 • viini;
 • tummansininen jne.

Voit käyttää beigein tärkeitä etuja - hyvä yhdistelmä kontrasteissa.

Tietyt tilanteet tai tapahtuman luonne voivat kuitenkin vaatia, että asuisi on pidempi. Tällaisissa tapauksissa on parempi yhdistää beige sävyjä pastelli- ja valkoisilla liuoksilla.

Käytännön mukaan beige-mekko on ihanteellinen tapahtumiin, jotka kestävät yli parin tai jopa muutaman tunnin. Täällä puhumme häät, proms. Hyvä lisäys tässä tapauksessa on huivi tai takki. Voit käyttää niitä, jos loma alkoi iltapäivällä, ja päättyi vasta illalla, jolloin siitä tuli hieman viileämpi.

Iltapuvut alaston tyyliin

Kaksi viimeistä vuodenaikaa osoittavat selvästi, että alusvaatteiden ja alaston tyylin suuri suosio on tullut. Tämän vuoden kevät-kesä osoitti paljon kokoelmia suosituista suunnittelijoista, joissa läpikuultavat kankaat, verkot, pitsi, hämmästyttävät palat, avoin selkäalueet olivat tärkeä osa.

Perusta, jolla luodaan alaston vaikutuksen omaava mekko, voi olla joko läpikuultava tai läpinäkyvä kangas tai yksinkertainen silkki, satiini ja tiheä rakenne, virtaavat kankaat. Poikkeusvaikutus on pääsääntöisesti tarkoitettu erityisesti iltapuvuille. Ne vaativat tiettyjä koristeita, jotka näyttävät parhaiten helmistä, kivistä tai kirjonta.

Tietenkin ne täydentävät bikinivyöhykettä tai rintavyöhykettä. Se on hyvin mielenkiintoinen peli. Toisaalta näyttää siltä, ​​että kaikki hurmaa on peitetty, mutta toisaalta - juuri nämä "häpeälliset" paikat kiinnittävät toisten suurimman huomion. Kuva ei ole mautonta, mutta samalla uskomattoman houkutteleva.

Kaikki kiitos beige sävy. Loppujen lopuksi se on paras tapa luoda alaston kehon vaikutus. Kateelliset naiset yrittävät varmasti nähdä, onko olet osoittanut jotain ylimääräistä, olitpa onnistunut sulkemaan kaiken helmillä ja kirjonnalla. Mutta itse asiassa sinä olet täysin pukeutunut ilman ylimääräistä seksuaalisuutta, rehellisyyttä.

Mutta sinun ei pitäisi ylittää todellisen naisellisuuden linjaa ja mennä vulgariteetin elementteihin. Tämä nainen ei salli tätä, vaikka valitsisit iltapuvun menemään ravintolaan hänen rakkaansa kanssa.

On huomattava, että alaston vaikutus tulee usein todelliseksi suuntaukseksi Oscarien puitteissa. Monet tähdet ovat jo käyttäneet asuja, jotka korostavat ihon ja kehon herkkuja.

On ymmärrettävä, että väri alaston on yksinkertaisesti yrittää kopioida oman ihosi väri mekko. Tämän vuoksi luodaan sellainen vaikutelma, että olet täysin alasti, ja vain pieni helmi tai pitsi piilottaa ”häpeän”.

Kukaan ei puhu paljastumisesta, täysin läpinäkyvien kankaiden käytöstä. Se on liian mautonta ja hirvittävää. Altistuksen vaikutuksen asianmukainen käyttö antaa sinulle mahdollisuuden antaa naisille hienostuneisuutta, elitismiä, pitää arvokasta ja näyttää todellinen maku vaatteiden valinnassa.Muista kuitenkin, että alaston värien, kuten karamellin, hiekan, kerma- tai kiinteän, käyttö on tietyssä määrin sopusoinnussa sen kanssa.

Valotuksen vaikutus ei siis siedä, jos kuva on levoton ja vallankumouksellinen. Tällöin emme saa missään tapauksessa tehdä outoja, rohkeita kampauksia, käyttää progressiivisia kenkiä, mikä ei ole tiedossa, mihin tyylin suuntaan kuuluu.

Toisaalta hienovarainen klassisten muotojen muotoilu tai muodikas, mutta siisti ja hyvin hoidettu hiustenleikkaus sopii erinomaisesti alaston vaikutukseen. On mahdotonta, että hiukset jäivät ulos kaikkiin suuntiin, ja vielä enemmän niitä kerättiin muotoiltuun nippuun.

Sama pätee kenkien valintaan. Ihanteellinen ratkaisu toimii klassisena veneenä. Riippumatta siitä, onko foorumi heille vai ei, on puhtaasti yksilöllinen päätös. Vaihtoehtoisesti voit käyttää sandaaleja, puukenkiä ja kiiltäviä hihnoja. Jos kengät on koristeltu kivillä, tämä luo kannattavimman kuvan, joka yhdistyy paljaan kehon vaikutukseen.

lisälaitteet

Melko vähän lempeä, hienostunut ulkonäkö on luotu beige-varusteilla. Se tekee asiantuntevasta lähestymistavasta lisävarusteiden valintaan. Valitse esimerkiksi kengät tai hieno sandaalit perinteisessä, klassisessa tyylissä. Mutta älä käytä korkokenkiä. Haluavat antaa kirkkautta kenkien ja asusteiden paremmaksi ottaa varovasti sävyjä - sininen, koralli, vaaleanpunainen jne.

Valitsemalla kulta- tai hiekkasetti, niiden alle on parempi käyttää kirkkaampia koruja ja lisävarusteita.

Monet unohtavat sukkien ja sukkahousujen merkityksen. Mutta itse asiassa pitäisi olla myös varovainen. Muista, että sukkahousut valitsevat oikean ihon sävyn. Jotkut stylistit sanovat kuitenkin päinvastoin - mustat sukkahousut ovat heille täydellinen valinta. Täällä voit valita, kokeilla ja kokeilla.

Kuten näette, beige väri ei ole niin tylsä ​​ja yksitoikkoinen, kuten monet ajattelevat. Tietysti on välttämätöntä valita pukeutunut ammattimaisesti halutun tuloksen saavuttamiseksi. Itse asiassa samanlaisia ​​sanoja voidaan liittää mihin tahansa väriin.

Beige: n tärkeä etu on se, että ei ole välttämätöntä, että sen käyttö illalla näyttää ihanteellisesta kuvasta tai mittasuhteista. Vain päättää tyyli, pituus, valita oikeat lisävarusteet, sijoita aksentti ilmeisiä etuja, ja myös käyttää tehokkaita menetelmiä piilottaa puutteita.

Iltapuvun valinta on vaikeaa, mutta monessa mielessä mielenkiintoinen prosessi. Täällä voit kokeilla ja kokeilla, tuntea selvästi naisten ja vulgariteetin välisen linjan ja hyödyntää parhaiten sitä, mitä luonto on antanut sinulle. Älä koskaan unohda, kuinka kaunis olet ja että ansaitsette vain parhaan. Kaunein sisustus vaatteelle on hymy ja luottamus omaan vetovoimaanne. Muista tämä aina.

Kommentit
 1. Alice
  11.08.2015

  Kun beige on ihonvärinen, saadaan hyvin provosoiva mekko.

 2. Katia
  24.07.2015

  Beige-mekot ovat hyvin kauniita, mutta kaikki eivät sovi. Mutta minun vaatekaappissani tämä väri on usein.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään.Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet