Päällysvaatteiden hoito

Miten voin poistaa maalauksen vaipasta?

Miten voin poistaa maalauksen vaipasta?

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
  1. Miten tuoda tuoreita maaleja?
  2. Miten poistaa kuivattu maali?
  3. Miten maali voidaan poistaa valkoisesta tai mustasta kankaasta?

Jokainen ihminen, ainakin kerran elämässään, likaantui tahattomasti maalilla, nojaten maalattuun seinään, aidaan, istui juuri maalatulle penkille ja monella muulla tavalla. Älä paniikkia ja älä ryntäisi ottamaan vaipan kuivapesuun. Kaikki eivät pystyneet poistamaan paikkoja omasta kotonaan. Artikkelissa kerrotaan, millainen maali ja miten se poistetaan takki improvisoiduilla keinoilla.

Miten tuoda tuoreita maaleja?

Maaliin, joka on juuri kiinnittynyt tuotteeseesi, voidaan poistaa erilaisia ​​menetelmiä. Se on vain maali on erilainen ja siinä on joitakin ominaisuuksia, kuten vaippaasi muodostava materiaali.

Jos sinulla on nahkatakki tai tekonahka, laita vain maali, joka ei kuivunut, voit puhdistaa sen millä tahansa kasviöljyllä (auringonkukka, oliiviöljy on aina käsillä). Kostuta puuvillatyyny runsaasti öljyllä ja hiero tarttuvan maalin alueella, on parempi vaihtaa puuvillapatruunaa niin, ettei nahkatuotteelle jää juovia. Tee työtä poistettaessa, koska nahkatuotteessa on huokosia ja kuvio, jossa maali voi jäädä.

Käytä maalin liuottimessa kuivausaineita. Näitä ovat puhdistettu bensiini, valkoviini, asetoni, tärpätti, kerosiini. Näiden aggressiivisten aineiden käyttäminen on varovainen, sillä ne voivat pilata vaatteet tai myrkyttää näiden nesteiden höyryjä. Pehmeää kudosta ei saa kastella runsaasti yhdessä luetelluista aineista ja levittää huolellisesti kuivattuun maaliin, kunnes tahra liukenee.

Älä hiero tuotetta, koska on mahdollista muuttaa nahkatuotteen pintarakennetta, pilata vaipan väri. Yksinkertaisempi menetelmä, mutta vähemmän tehokas, on huuhdella harja puhdistusaineella ja hieroa saastumispaikalla. Pesuaine tai muut pesuaineet eivät sovellu nahkatavaroihin.

Bolonev-takin pinnalla oleva tahra voidaan poistaa lämpimän alkoholin avulla. Poistamme kontaminoitumisen alkoholilla kostutetulla liinalla tai puuvillalla. Maalin poistamisen jälkeen pese tuote Bolognasta niin, että kun se kuivuu paikan päällä, maalauksen jälkeen ei ole jäljellä merkkejä tai tahroja.

Cloak-takki imee maalin huonommin kuin toiset. Voit pestä pois tahrat kotitaloustuotteella, joka on yksi vaarattomista tavoista, jotka eivät pilaa vaipan kangasta. Sinun pitäisi huolellisesti hioa tahra ja hieroa jäykällä harjalla, jonka jälkeen voit lähettää vaipan pesukoneeseen.

Öljyvärit on poistettava pesuaineilla, sillä lautasliinojen poistamisen jälkeen on rasvainen tahra. Voit käyttää tavallista pesuainetta astioille, jotka poistavat täydellisesti öljyt ja rasvat. Gouache ja akvarelli poistavat helposti, sinun tarvitsee vain zastera saastuttaa paikka.

Miten poistaa kuivattu maali?

Takin puhdistaminen itsepäisestä, kuivatusta tai vanhasta maalista on hieman vaikeampaa. Mutta et anna periksi ja älä heitä pois asiaa, koska se voi palvella sinua muutaman vuoden ajan, jos teet vähän vaivaa.

Vanhan tahran poistamiseksi, sinun täytyy pehmentää sitä. Voit tehdä tämän käyttämällä henkivoidetta. Pudotamme pienen kangasta lämpimään alkoholiin ja levitämme sen saastumispaikkaan. Tai voit käyttää sooda-liuosta, joka rasvaa likaisen paikan. Saastepaikalla on myös suositeltavaa soveltaa margariinia tai voita, voit kasviöljyä.Pöytä etikka tekee kankaasta nopeasti pehmeän.

Kuivatun paikan pehmentämisen jälkeen voit yrittää päästä eroon siitä ikuisesti. Täällä voimme käyttää edellä kuvattuja liuottimia. Riittää, kun levitetään syövyttävää ainetta ja jätetään jonkin aikaa seisomaan, jotta aine imeytyy oikein materiaaliin. Kun voit käyttää hammasharjaa, jos paikka on pieni tai harja matoille. Voimakkaat liikkeet hierovat maalia liukenemiseen ja tahra katoaa.

Älä unohda korvata puhdistettavan pinnan alla kankaita, jotka imevät ylimääräistä liuotinta maalijäämien kanssa. Tällainen manipulointi vaatii kohteen perusteellista pesemistä.

Erikoisvärinohennus auttaa myös poistamaan vanhan tahran.

Yksinkertainen tapa maalata tahroja on käyttää rautaa ja tyhjää paperia. Kiinnitä paperi kontaminoitumispaikkaan ja laita se useita kertoja esikuumennetulla rautalla. Puhdas valkoinen arkki on suositeltavaa, koska tulostettu arkki voi tulostaa tekstiä kankaalle, kun rautaa kuumennetaan, ja sinun täytyy etsiä tapa puhdistaa muste.

Monet käyttävät tavallista kynsilakanpoistajaa. Mutta sillä ei ole voimakkaita liukenemisominaisuuksia, se ei ole erityisen sopiva vanhojen ja kuivattujen kohtien poistamiseen.

Väriaineesta saatavat rasva-aineet voidaan puhdistaa ammoniakki. Pinnan kostuttamisen jälkeen ja kiinnitä tahra pesuaineella.

Jos vanha resepti ei auta sinua käyttämään yhtä liuotinta sisältävää monoterapiaa, yritä parantaa sen vaikutusta lisäämällä toinen tyyppi, jos tämä ei auta, tee seosta kolmesta eri liuottimesta. Voit esimerkiksi sekoittaa tärpättiä, asetonia ja bensiiniä, saat ydinseoksen ja vain päästä eroon tarttuvasta maalista. Vain älä unohda, että kun poistat tahran, sinun täytyy pestä takki niin, että ei ole avioeroja ja inhottava haju.

On puhdistusmenetelmä ilman kemiallista hyökkäystä kankaaseen. Mekaaninen puhdistus terävällä veitsellä tai terällä. Terävä veitsi, kevyt liikkeet, yritä kaapata kuivattu maali.

Miten maali voidaan poistaa valkoisesta tai mustasta kankaasta?

Erittäin yleinen ongelma on, miten maali poistetaan valkoisesta vaipasta, koska kevyt kangas on värjättävä.

Aloita käyttämällä tahranpoistoaine tahran puhdistamiseksi helposti. Liota asia lämpimässä vedessä laadukkaalla tahranpoistoaineella. Seuraavaksi pese asia pesuaineella. Puhdistaminen liidulla voidaan tehdä ilman pelkoa tuotteen maalaamisesta. Jos tämä menetelmä ei toimi, ja maalilla oli aikaa imeytyä, voit käyttää varovasti voidetta lämpimällä ammoniakilla tai etyylialkoholilla tai liuottimilla, edullisesti läpinäkyvällä värillä, joka ei värjää kevyttä materiaalia uudelleen.

Musta kangas käyttää samaa puhdistusmenetelmää. Pelko mustan tuotteen puhdistuksessa on seuraava, kun maali pestään, voit pyyhkiä kangasta niin, että asialle jää kirkas piste, joka pilaa suuresti päällysvaatteiden ulkonäköä. Käytä seosta, jossa on bensiiniä ja asetonia, puhdista saastumispaikka ja jätä pesuainetta pesemällä.

Miten voit poistaa tahroja tehokkaasti vaatteista, katso seuraava video.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet