Mekojen värit

Harmaa mekko ei ole tylsää!

Harmaa mekko ei ole tylsää!

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Värin ominaisuudet
 2. Kuka sopii?
 3. pituus
 4. aurinkolasit
 5. Näyttävät yhdistelmät
 6. Mitä käyttää?
 7. lisälaitteet
 8. kengät
 9. Täytetään
 10. Tähdet harmaalla

Värin ominaisuudet

Harmaa on klassisen mustan ja valkoisen välissä. Siksi harmaa mekko on hienostuneisuutta ja monipuolisuutta.

Harmaalla värillä on monia sävyjä hopeasta ja helmestä märän asfaltin väriin. Paletin leveys antaa jokaiselle naiselle mahdollisuuden valita, mikä korostaa hänen kuvaansa.

Toinen värin piirre on sen "plastisuus", so. hän voi sopeutua mihin tahansa hänen omistajansa.

Kuka sopii?

Nuoret ja nuoret korostavat helmi- ja hopeavarjoa. Kypsemmät iät, sävyt ovat hillittyjä.

Klassisen tyylinen mekko sopii erityistilaisuuksiin, sillä toimisto on ihanteellinen vaippa.

Satiinista valmistetut mekot luovat tyylikkään illan tai häät. Guipuresta tehty harmaa mekko luo ilmavan ja houkuttelevan ilmeen.

pituus

lyhyt

Erittäin vaikuttava on lyhyt mekko, jossa on helpotuskuvio ja mustat kengät. Musta leveä vyö ja hopeakaulakoru täydentävät ulkoasua.

Iltaisin näyttää harmaa mini-mekko, jossa on runsaasti verhoja. Vaaleanharmaat sandaalit ja vintage-korvakorut ovat viimeinen hetki kuvan luomisessa.

Kylmänä vuodenaikana minipukuun, käytä korkeita saappaita, joissa on vaaleanharmaa väri.

Syksyllä ja talvella voit pukeutua putkipuvun tai villapaita. Nämä tyylit ovat sopivia kenkiä, joissa on laaja kantapää.

midi-

Mekko on keskipitkä, joka sopii jokapäiväiseen työhön. Tyyliä varten vaippa-mekko on optimaalinen. Täydennämme sitä lihaksikkailla sukkahousuilla, stiletto koroilla ja rintakorulla tai kirkas kaulalla. Jos se jää kylmemmäksi, heitä takki vastaamaan sävyä.

Pukeutunut hame sopii täydellisesti myös toimistostasi.

Pituus ei kuitenkaan merkitse postimerkkejä. Harmaa midi-mekko näyttää juhlallisesti hyvältä.

pitkä

Pitkä harmaa mekko sopii erinomaisesti gaalaillatapahtumaan.

Jotta rohkea ja luottavainen luonne, läpikuultava malli, joka näyttää uskomattoman seksikäs, koska se osoittaa kehon avoimia alueita, on sopiva.

Ne, jotka eivät pidä tällaisista rehellisistä asuista, voivat suositella pukeutumista silkkilattialle. Virtaava kangas pelaa leikkisästi, ja ylellinen ulkoasu täydentää helmiä ja mustia kenkiä.

Pitkä harmaa mekko voi olla rento vaihtoehto kesälle. Tyyli - mekko. Kengät - sandaalit, flip-flopit tai tennarit. Kun olet lisännyt sen farkkuista lyhyellä takilla, saamme nuorisokuvan.

aurinkolasit

Harmaa väri on hyvin monipuolinen. Sen sävyt vaihtelevat savuisesta harmaasta ja tuhkasta asfalttiin ja grafiittiin. Helmi, helmi ja platina ovat hyvin kauniita. Ne ovat nuorten fashionistas.

Näyttävät yhdistelmät

Valkoinen

Luo kuva valkoisen takin avulla. Muista kuitenkin huomata, että sen pituuden tulee olla sopusoinnussa pukun pituuden kanssa.

Sininen

Sininen ja harmaa on yhdistelmä klassista, liiketoiminnan tyyliä. Vain sininen pitäisi olla tumma sävy. Kun yhdistät, käytä runsaasti sinistä ja helmiharmaa.

Kankaat auttavat pääsemään pois liiketoiminnan tyylistä. Pintakuvio lisää tuoreutta ja muuttaa radikaalisti.

Punainen

Punainen väri tuo kuvan uuteen virtaan. Kirkkaat kengät samalla kytkinvarjolla - valmis kuva puolueelle. Punainen ja harmaa - yhdistelmä illalle, mutta ei toimistolle.

Vaaleanpunainen

Vaaleanpunainen lisää mielenkiintoista ja romanttista kontrastia.Kokeile harmaa midi-mekko, vaaleanpunainen pusero ja kengät, joissa on hihna. Pearl-rannekoru on täydellinen lisävaruste, joka täyttää retro-tyylin.

Vaaleanpunaiset helmet sopivat kaikkiin harmaisiin mekkoihin.

Sininen

Sininen ja harmaa - yhdistelmä upeaa ja harmonista. Se ei ole riippuvainen jokaisen sävyistä ja näyttää aina hilliltä ja jaloilta.

Ruskea

Brown näyttää hyvältä yhdessä mekko-paidan kanssa. Mielenkiintoinen ulkoasu on kevyt, lähes beige neuletakki, jossa on suuri neulos, rikas ruskea saappaat ja käsilaukku, useita pronssia.

Vihreä

Vihreä väri toimii erikoisena kehyksenä harmaalle. Luo tyylikäs ja upea keula on helppo: vihreät kengät, sama ohut hihna ja kaulakoru. Jos se on viileä, laita vihreä takki. Kaikki "vihreät" pitäisi aina olla yksi sävy.

Ihanteelliset vesivärit ja nuoret vihreät. Vihreä metalli näyttää tehokkaasti.

Keltainen

Keltainen lisää positiivista harmaata, vaikka se on vaalea tai kylmä. Viileä keltainen ja harmaa on tyylikäs vaihtoehto. Kirkkaan keltainen sävy korostaa kuvan omistajan omaperäisyyttä.

Mitä käyttää?

Harmaa mekko, joka on tehty neuleista, on kätevä vaihtoehto rento kesätyyli. Mukava vaihtoehto - paitapuku. Vyö, joka edullisesti kohottaa vyötäröä (ruskea näyttää hyvältä), on pakollinen. Käytä kenkiä, käytä lohkareita tai balettikenkiä. Jos mekossa on pölyinen harmaa sävy, kenkien ja pussin tulee olla kirkkaan värikuvan.

Suosittelemme kokeilemaan vyötärölinjaa. Kokeile mekkoa, jonka vyötärö on matala ja korkea. Joka tapauksessa mekko näyttää epätavalliselta ja mielenkiintoiselta.

Kesällä saat pukeutua, jossa on ohuet hihnat ja irrotettava kori. Dinah se lattialle. Tällainen mekko näyttää muodikkaalta ja kauniilta, jos sen väri muuttuu vähitellen tummemmaksi helmassa. Tällainen kaltevuus tekee kuvasta erittäin näyttävän.

Lämmin neulottu harmaa mekko kuluu mustalla saappaalla.

Harmaa toimisto-mekko täydentää mustaa bleiseriä tai kaivoksen. Jos käytät mustaa nahkatakkia, voit tässä muodossa kävellä ympäri kaupunkia tai elokuvateatteria.

Neuleista valmistettua harmaata mekkoa täydentävät eri pintakäsittelyt ja leikkaavat kaulukset: kaulus, turn-down, stand ja turkis.

lisälaitteet

Grey tarvitsee kirkkaita aksentteja, jotka täydentävät ja elvyttävät sitä. Valkoinen kulta, helmi, turkoosi, hopea olisi ihanteellinen vaihtoehto.

Kiveistä valmistetut korut näyttävät hyvin kauniilta. Niiden värin tulisi olla kylmä.

Tarvikkeet yhdistetään kenkiin. Esimerkiksi korallin ja samojen kenkien värin koristelu.

Oikein sovitetut lisävarusteet harmaa mekko voi muuttaa dramaattisesti ulkonäköä. Kirkas meikki ja muutama rannerengas kääntävät harmaan toimisto-mekon puolueeksi.

Sheath-mekko, jossa voit mennä töihin, voi olla hienostunut ja tyylikäs iltajuhlille. Vaihda tavallinen laukku työskentelemään kytkimellä, laita sandaalit metallien teräsvärille. Täydennä vintage-tyylisten korvakorujen kuvaa.

kengät

Harmaa mekko, jossa on mustat kengät ja sandaalit, on tyylikäs toimisto. Heel - stud. Kengät säätävät vyöt, sukkahousut tai sukat.

Erittäin mielenkiintoinen ja kaunis näköinen terrakottajalkine ja harmaa mekko. Keulaa täydentää terrakotta-huivi.

Kirkkaat kengät (violetti, punainen, oranssi, keltainen) sopivat juhliin ja tekevät hohdokkaan huomion.

Täytetään

Tee meikki alla harmaa mekko on helppoa. Tärkeintä tässä on tapahtuman ja kellonajan noudattaminen. Kuten mikä tahansa muu meikki, hänen on piilotettava puutteet ja korostettava persoonallisuutta ja vahvuuksia.

Aloita ihon puhdistamisesta ja kosteuttamisesta. Seuraavaksi levitä perusperusta, tonaali ja jauhe. Tämä antaa meikkiä kestävyydelle.

poskipuna

Sovellettaessa punastumista - edellytys.Muuten iho näyttää hyvin haalistuneelta, ja pukeutumisen väri lisää harmaata ja tuskallista ulkoasua.

Blush punainen ja kirkas puku tytöt, tyyppi ulkonäkö - "talvi". "Kesän" tyypille vaaleanpunainen punastuminen on ihanteellinen. Väri beige ja persikka on suunniteltu "keväällä". Kullan ja ruskean väri on "syksyllä".

katse

Jos haluat näyttää kuolemaan johtavalta ja salaperäiseltä naiselta, niin suotuisat silmät (harmaasävyiset sävyt) ovat tervetulleita.

Vaaleanpunainen pastelli-sävy sopii nuorelle naiselle. Mutta ei punainen! Vaaleanpunainen lisäävät tuoreuden ja punaisen, päinvastoin - väsymystä.

Ruskeat silmät vaalea ruskea tumman ihon kanssa näyttää erittäin vaikuttavalta, jos se käyttää sinisiä ja helmiäisiä sävyjä. Silmän ääriviivat korostavat sinistä eyelineria.

Vihreät varjostimet, vihreät eyeliner tummemmissa sävyissä ja ruskea ripsiväri luovat kevyen ja leikkisän ilmeen.

Kauniisti näyttää violetilta silmäkehyksiltä.

Yleisversio - beige-ruskea gamma.

pomade

Punainen, ruskea, koralli. Mutta älä unohda, että meikki korostuu joko huulilla tai silmissä. Luetellut värit näyttävät harmonisilta, jos silmät korostavat silmälasien ja ripsiväreen linjaa.

Herkkä vaaleanpunainen, pastelliväri soveltuu silmiin. Voit myös käyttää väritöntä kiiltoa.

Tähdet harmaalla

Harmaata väriä rakastavat monet tähdet. Hollywoodin kaunottaret ovat viehättäviä harmaissa mekkoissa ja punaisella matolla ja juhlissa. Hopeinen, tyydyttynyt, eri sävyistä - ne korostavat suotuisasti omistajiensa vietteleviä muotoja.

Usein mekkojen leikkaus on epätavallinen ja jopa mielikuvituksellinen. Tästä huolimatta he kaikki ovat vain mahtavia. Ja tämä osoittaa, että harmaa ei voi olla tylsää ja tylsää.

Kommentit
 1. valo
  30.12.2015

  Harmaa mekko voi sisältää niin monia kauniita sävyjä. Rakastan ennen kaikkea harmaata, sininen pohjavire. Hän on melko neutraali ja sellainen jalo.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet