Päällysvaatteiden hoito

Miten pestä takki sinteponilla?

Miten pestä takki sinteponilla?

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. piirteet
 2. Käsinpesu
 3. Konepestävä
 4. Hyödyllisiä vinkkejä

Sinteponovy-lämmittimen takit kuljettavat kuluttajia laajasti. Ne ovat kevyitä, valoisia ja mukavia käyttää, eikä hinta salli lompakon tyhjentämistä. Lisäksi nämä takit ovat erittäin lämpimiä ja tyylikkäitä. Mutta ennemmin tai myöhemmin kysymys niiden puhdistamisesta syntyy. Tuote on saastunut ja se on pestävä, ja jos et ole kuivapesulaite, sinun täytyy tehdä se itse.

Pese asia pehmustepolyesterillä käsin eikä välttämättä, voit tehdä sen pesukoneessa. Tässä artikkelissa puhutaan yksityiskohtaisesti kaikista vivahteista.

piirteet

Synteettinen winterizer on kuitukankaasta synteettinen materiaali, jota käytetään eristykseen, joka on upotettu tuotteen kankaan kerrosten väliin. Konepesuprosessissa se voi murentua, epätasaisesti jakautua, kyyneleet ja vaatteet menettävät ulkoasunsa. Ensin tarvitset oppia tunniste jossa valmistaja on ilmoittanut ylemmän kankaan tyypin sekä lämpötilaolosuhteet, joissa pesu, pyörimisen, silityksen ja muiden vivahteiden mahdollisuus tai kielto ovat mahdollisia.

Älä laiminlyö tätä tietoa, se auttaa pitämään asiaasi kunnossa eikä pilaamaan sitä.

Selitykset:

 • Jos näet altaan, jonka ylittää kaksi diagonaaliviivaa, pesu on suljettu pois.
 • Jos kyseessä on yksinomaan käsinpesu, altaan edustaa siinä oleva palmu.
 • Suorakulmiossa, jossa on kolme pystysuoraa viivaa, ei ole kehruu.
 • Yliviivattu suorakulmio ilmaisee koneen kuivumisen kiellon.
 • Suorakulmioon merkitty suora osoittaa, että vaakasuora kuivaus on sallittua.
 • Raudan ylittynyt merkki tarkoittaa silitysrajoitusta.
 • Yliviivattu kolmio viittaa klooripitoisten pesuaineiden kieltämiseen.

Jos huomaat, että takki on päällystetty kalvokangalla, se on eristetty synteettisestä vanerista, sisältää ei-irrotettavia osia, jotka on valmistettu aitoa nahkaa, villaa tai turkista, tässä tapauksessa valitettavasti konepesu on vasta-aiheinen. Koneen pesun jälkeen tuote saattaa haalistua, istua alas, deformoida tai venyttää.

Mutta älä kiiruhdu järkyttämään. Takki voidaan puhdistaa paikallisesti kostealla liinalla ja pienellä määrällä Fairy-pesuainetta. Jos tällaisessa takissa on tahroja ja tahroja, voit päästä eroon niistä ammoniakilla: laimennetaan 1 rkl alkoholia 200 ml: aan vettä.

Käsinpesu

Harkitse ensin sinteponovoy-takin käsinpesu:

 1. Veden lämpötila ei saa ylittää 50 astetta. Ihannetapauksessa on parempi tarttua 30-40 asteen päähän, takaa, että takki säästyy muodonmuutokselta. Täytä kylpy tai suuri vesiallas vedellä.
 2. Laimenna pieni määrä nestemäistä pesuainetta hellävaraisen pesun aikaansaamiseksi. On parempi olla käyttämättä pyykinpesuaineita, koska se on huonosti liuennut ei-kuumaan veteen ja tuotteessa voi olla tahroja. Älä myöskään käytä valkaisuaineita.
 3. Laita takki veteen ja muista hieman, ei paljon. On tärkeää, että sinteponi ei pääse irti eikä muodosta palasia.
 4. Jos vaatteissa on tahroja, puhdista ne pehmeällä sienellä ja saippualla. Älä liota, kun eristys voi kärsiä.
 5. Ota pois takki ja vaihda vesi puhdistettavaksi. Huuhtele tuote varovasti vaihtamalla vettä useita kertoja. On tärkeää, että puhdistusaineet poistuvat kokonaan niiden eristyksestä.
 6. Purista vettä varovasti vaipasta, voit tehdä sen tyhjässä kylpyhuoneessa ja painaa kämmenet tuotteen päälle. Tai ripustakaa takki kylpyalueen yläpuolella olevaan takkihyllyyn ja purista vaippa varovasti ylhäältä alas, puristamalla vettä ulos.
 7. Sitten sinun pitäisi levittää paksu pyyhe tai froteepaperi ja aseta takki siihen ja tarkistaa, onko eristys siirtynyt. Kun vaatteet antavat kankaalle ylimääräisen kosteuden ja osittain kuiva, se voidaan ripustaa kuivumaan pystysuoraan.

Missään tapauksessa akkua ei saa kuivata, sillä se voi pilata tuotteen.

Konepestävä

Alustava valmistelu:

 1. Voit aloittaa etiketit huolellisesti valmistajan ohjeiden mukaisesti. On tärkeää noudattaa lämpötilajärjestelmää, spiniä ja kuivausmenetelmää.
 2. Irrota vaippa tai kaulus vaipasta, jos ne on leikattu luonnon turkista. Tai mikä tahansa turkiksen koriste, jossa on hihansuut ja huppu. Irrota hihna tai hihna.
 3. Tarkista kaikki avaimet, unohdetut pienet esineet tai pienet esineet.
 4. Tarkista kaikki saumat eheyden vuoksi. Jopa pienimpiä saumojen poikkeamia tai lieviä pinnallisia vaurioita pesun aikana voi muuttua valtavaksi reikäksi, ja vielä pahempaa, täyteaine voi poistua aukkojen läpi ja tuote vahingoittuu toivottavasti. Kaikki vauriot on ommeltava huolellisesti.
 5. Zip kaikki takissa olevat taskut ja vetoketju. Jos on olemassa massiivisia riipuksia tai ripustusliittimiä, on parempi poistaa tai sitoa ne vahingoittumisen välttämiseksi.
 6. Ennen pääpesua, saippuaa ja lukitse hihansuut ja kaulus. Jos on tahroja ja likaa, ne on myös lukittava manuaalisesti, muuten ne saattavat jäädä yleiseen pesuun ja sinun on pestävä tuote.

Pohjustuksen tahrat voidaan helposti poistaa lääketieteellisen alkoholin avulla. Rasvan tahrat on helppo poistaa astianpesuaineella, se toimii kevyesti ja ei jätä jäämiä.

menettely:

 1. Käännä takki ulospäin ja laita se autoon. Siellä on oltava yksi tuote, on parempi olla ilmoittamatta mitään, vaikka rumpu näyttää tyhjältä. Takin asettaminen ei saisi olla kertakäyttöistä ja siististi. Jos pelkäät, että takki voi vaurioitua, aseta se erityiseen pussiin pesuun.
 2. Valitse jauheen sijasta nestemäinen pesuaine, se pestään hyvin pehmustetyynystä ja ei jätä tahroja tuotteen pinnalle. No, jos työkalu on herkkä kangas. Lisäksi koostumuksen ei pitäisi olla valkaisukomponentteja tai tahranpoistoaineita.
 3. Aseta veden lämpötila 30-40 astetta. Korkeammissa lämpötiloissa asia voi olla epämuodostunut.
 4. Pesutila on parempi laittaa "synteettinen" tai, jos kone sallii, on parempi valita "manuaalinen" tai "herkkä pesu".
 5. Jotta tasaisempi pesu rummussa, pannaan erityisiä pesupalloja, jotka pehmeästi pehmentävät ja voittavat tuotteen, estäen synteettisen talviaineksen menettämisen. Jos sinulla ei ole tällaisia ​​laitteita, jotkut hostessit suosittelevat 3–4 tenniskentän lisäämistä rumpuun. Seuraavaksi suorita pesu.
 6. Jotta voidaan varmistaa, että vaipalla ei ole tahroja, on parempi laittaa lisähuuhtelutila.
 7. Jos kehräys on sallittua, ei saa asettaa enempää kuin 600 kierrosta. Sitten saamme takin ja suoristamalla sen vaakasuoralle pinnalle, liota sitä pyyhkeellä, mikä nopeuttaa kuivumisaikaa.
 8. Siinä tapauksessa, että kehruu kielletään, pesun päätyttyä otamme vaipan ulos koneesta ja painamme sitä varovasti tyhjään kylpyhuoneeseen. Sen jälkeen, kuten käsien pesun tapauksessa, kuivatamme ensin vaakasuoraan, suoristamalla sitä varovasti. Kohdista tällöin varovasti täyteaine, jos se on jossain päin ja epämuodostunut. Tässä tapauksessa pyyhkeet ovat myös mahdollisia. Ja sitten kuivaa se ripustimella, joka on ripustettu köyteen tai oveen.

Hyödyllisiä vinkkejä

On tärkeää muistaa perussäännöt. Synteettisen talvivaipan pesussa on kielletty:

 • Levitä jauhe ja valkaisuainetta.
 • Pese korkeissa lämpötiloissa.
 • Tuotteen kiertäminen, voimakkaasti kiertämällä.
 • Kuivaa paristoilla tai suoralla auringonvalolla.

Kaikki edellä mainitut suositukset koskevat myös syksyn, talven tai demi-kauden vaatteiden pesua pehmustetulle polyesterille. Ainoa poikkeus on valkoisen värin takin pesemiseen.

Se on ensin liotettava heikossa pesuaineliuoksessa pari tuntia.

Täydellisen kuivauksen jälkeen on useita menetelmiä vaipan saattamiseksi sopivaan muotoon. Joissakin kankaissa on silitys, joka on myös merkitty etiketissä. Tällöin sinun täytyy silittää tuote puuvillakankaalla tai harsolla, mukaan lukien höyrytila. Niinpä synteettinen talviainetta ei myöskään halata, mutta höyryn vaikutuksesta huuhtelee ja palauttaa sen tilavuuden.

Mukava ottaa myös höyrylaivajos se on saatavilla. On oikein pestä sinteponovuyu-takki 2-3 kertaa vuodenaikana, mikä ei salli voimakasta saastumista. Joten se kestää pitkään ja pitää miellyttävän ilmeen.

Saat lisätietoja siitä, miten vaippa pestään pehmustetusta polyesteristä, katso seuraava video.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet