Mekot ja tyylit

Mekot kuvalle "Päärynä" (kolmio)

Mekot hahmolle Päärynä (kolmio)

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Kuvion ominaisuudet
 2. Tähdet kolmionmuotoisella
 3. Sopivat mekot
 4. Vinkkejä valintaan

Jokaisen naisen, joka haluaa näyttää upealta, on otettava huomioon hänen ruumiin tyyppi valittaessa mekko. Jos esimerkiksi sen hahmo muistuttaa päärynäsi päärynä, on tärkeää tietää, mitkä tyylit näyttävät parhaiten tällaisesta kuviosta, ja mitkä niistä tulisi välttää.

Kuvion ominaisuudet

Luku, jota kutsutaan "päärynä" tai "kolmio", erottuu seuraavien:

 • Kapeat hartiat;
 • Ohut kaula;
 • Pieni rintakuva;
 • Laiha käsi;
 • Ilmoitettu vyötärö;
 • Leveä lantio;
 • Kokonaiset jalat.

Tähdet kolmionmuotoisella

Tämäntyyppinen muoto on merkitty:

 • Jennifer Lopez;
 • Shakira;
 • Beyoncé;
 • Kristin Davis;
 • Christina Aguilera.

Sopivat mekot

Tytöille, joiden kuvion alempi osa on laajempi, on suositeltavaa valita tyylejä, jotka kiinnittävät huomiota rintakehään, selkään ja käsivarteen.

Näitä ovat:

 1. Mekot, joissa on paljaat olkapäät. Ne voivat olla pukeutuneita mekkoja tai ohuita hihnoja. Näissä mekkoissa voit korostaa pienikokoista rintakehää ja tehdä visuaalisesti olkapäät tilavampia. Tällaisten mekkojen hame on edullinen leveä, keskipitkä tai keskisikari.
 2. Paidapaidat Tällaisissa asuissa tulisi olla vapaa leikkaus ja ne on lisättävä vyöhön.
 3. Mekot Empire-tyyliin. Erityisesti kysynnässä ovat kreikkalaiset mekot, joiden pituus on jopa lattialle tai polviin, joilla on syvä pääntie ja yliarvioitu vyötärö.
 4. Mekko trapetsi. Päärynän muotoisen kappaleen tapauksessa on suositeltavaa valita sellaiset mekot, joiden pituus on keskimääräinen ja korkea vyötärö sekä tiivistetty runko.
 5. Mekko, jossa on slinky siluetti. Paras vaihtoehto olisi musta mekko. Tällaisessa mekossa lantiot kapenevat visuaalisesti, rintakehä ja hartiat ovat selvempiä, ja luku kokonaisuudessaan näyttää seksikkäisemmältä. Tätä mekkoa voi käyttää asennettu takki, korkokengät ja ohut huivi.
 6. Mekko viidenkymmenen vuoden tyyliin. Tytöille "päärynöille" suositellaan etsimään mallia, jossa on tiukka korsetti, leveä hame ja vyötärönauha.
 7. Mekko, jossa on kellon hame. Paras vaihtoehto olisi polvipituinen malli sekä mekko, jolla on korkea vyötärö.

Kauniin, jossa on päärynämainen kuva, suositellaan, että vältät pukeutumisia, joissa on lyijykynähame ja mekot, joissa on mini-hame. Tällaisen kehon kanssa ei myöskään pidä käyttää liian tiukkaa asua tai pikkuhousua.

Vinkkejä valintaan

Koska "kolmion" kuvan yläosa on vähemmän tilava, tytöt, joilla on samanlainen kehonrakenne, voivat turvallisesti valita itselleen illan ja hääpuvun malleja, joissa on suuret yksityiskohdat rintakehässä. Ne sopivat mekkoihin, joissa on jabot, kerrostetut hihat, suuret rintakehät, pääntiessä olevat röyhelöt, siipiholkit ja vastaavat elementit. Alempi osa valitaan samalla vaatimattomammaksi ja yksinkertaisemmaksi, esimerkiksi hame suoraksi leikatuksi.

A-kaltaisia ​​tyttöjä suositellaan myös korostamaan vyötäröä, joten mallit, joissa on huomiota herättäviä yksityiskohtia, sopivat heille. Esimerkiksi mekkojen hihnassa voi olla suuri keula, pitsiosat tai kokoonpanot. Se häiritsee irtotavaraa.

Pääntien korostamiseksi naisten, joilla on kolmio, tulee kiinnittää huomiota pääntie. On parasta katsoa samanlaista mallimallia, jossa on soikea, neliö ja V-kaula. Myös hyvä valinta olisi mekko yhdellä olalla.

Kun valitaan kangas, tyttöjen, joilla on päärynämuotoinen kuvio, tulisi mieluummin valoa virtaavia materiaaleja, jotka voivat liukua lantion yli. Paras valinta on puuvillakankaat, villa ja liinavaatteet.A-siluetin kuvassa silkistä, organzasta ja vastaavista materiaaleista valmistetut mekot näyttävät hyviltä, ​​jos hame ei ole monikerroksinen.

Väreihin liittyen tytöt, joiden kuvio on "päärynä", sopivat paremmin tavallisille vaatteille sekä asuille, joilla on tummempi alaosa. Jos asu on valmistettu yhdestä tummasta kankaasta, on suositeltavaa käyttää tällaista mekkoa, jossa on kevyt huivi tai huivi.

Kommentit
 1. Christy
  30.08.2017

  J Loilla ja muilla täällä mainituilla tähdillä on valtavat rinnat, millainen päärynä on? Päärynöillä on pienet rinnat, joten minulla on tyypillinen päärynä - pienet rinnat, ohut vyötärö ja leveät lonkat ja pusku. Hameet ja mekot on vaikea valita, koska Kaikki on ripustettu vyötäröllä ja suppea lantiossa. Ja en ole samaa mieltä tässä ehdotetuista tyyleistä: lyijykynät ovat hyvin sopivia, ne antavat ohut vyötärö ja korostavat lantiota. Ja kellot päinvastoin tekevät kehon alaosan vielä massiivisemmaksi.

 2. meri-
  08.08.2017

  Minulla on tällainen luku! Vyötärö 67, lantiot 104, rintakehä 86!

 3. tädyke
  26.02.2016

  Tiimalasin luku on ihanteellinen, ja uskon, että kaikkein viettelevin on päärynä. Katsokaa Jennifer Lopezia, tämä on ihanteellinen!

 4. Lara
  24.02.2016

  Veronica, minä, päinvastoin, olen monimutkainen, koska sellainen luku kuin Lopez. Poistaisi nämä ylimääräiset kilot, mutta jotain ei mene mihinkään.

 5. virna
  23.02.2016

  Näen, että useimmat tähdet eivät häiritse virheellisiä lukujaan. Laita mitä haluat. Totta, se näyttää usein järjetöntä. Vähintään sama Jennifer Lopez.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet