Iltapuvut

Turkoosi iltapuvut

Turkoosi iltapuvut

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Värin arvo
 2. muodista
 3. Turkoosi värit kuuluisien suunnittelijoiden kokoelmissa
 4. Mukaan
 5. Väriyhdistelmä

Kuvaa valittaessa on mahdotonta hylätä sen värin suorituskykyä, jota ei myöskään voida määrittää viimeiseksi. Lisäksi jokaisella värillä on syvä merkitys, eikä värien yhdistämisestä toistensa kanssa voi unohtaa. Turkoosi iltapuvut useilla vuodenaikoina peräkkäin eivät mene pois muodista, kerrotaan niistä tässä artikkelissa.

Värin arvo

Vesi ja vihreä - kaksi sävyä, jotka muodostavat perustan turkoosin värille. Jos käännymme antiikin tietoon, käy ilmi, että juuri tämä väri toimii magneettina kaikille luonnonvoimille, joiden tarkoituksena on suojella ihmisiä pahojen henkien vaikutuksesta.

Itäiset naiset uskoivat, että jos vastasyntynyt kääritään turkoosi kankaaseen, se olisi suojattu kuolemalta ja taudilta.

Morsiamen mekko oli mahdotonta ilman turkoosi-elementin lisäämistä, joka toimi symboleina tytön elämässä tapahtuneista muutoksista ja auttoi häntä siirtymään uuteen naimisissa olevaan muotoon.

Jos käännytte psykologiaan, löydät yhteyden turkoosivärin rakkauden ja henkisen puhtauden halun välillä. Värin vaikutus henkilön tilaan ja hänen mielialtaansa on jo todistettu.

Lataa optimismi, saada osa luottamuksesta ja tulla hyvällisemmäksi, se on mahdollista turkoosi-sävyjen vaatteiden vuoksi. Myös muiden asenne muuttuu alitajuntaan turkoosiin pukeutuneen henkilön silmissä.

Kaikki tämän väriset vaatteet sopivat romanttiseen päivämäärään ja yrityskokouksen pitämiseen.

muodista

Vuoden kauden hitti palvelee turkoosi iltapukua. Yksi harvoista, tämä väri ei ole ikärajoituksia, se on täynnä, ohut ja hoikka. Eikö tämä ole merkki värin ainutlaatuisuudesta?

Jos keskustelu tulee naisellisuudesta ja romantiikasta, niin turkoosi väri on etusijalla. Onneksi on olemassa rajaton määrä turkoosi-mekkojen malleja, vaikka on vain 5 tyyliä, joten ei varmasti ole mitään ongelmia tämän värivalikoiman valitsemisessa.

Asiaankuuluvat ovat:

 • Empire-tyyli ja kreikkalainen;
 • rehevä asuja;
 • suorat mallit;
 • a-siluetti-mallit;
 • merenneito.

Mekojen pituudesta ei ole mitään rajoituksia, vaan voit keskittyä vain siihen syystä, joka aiheutti turkoosi-vaatteen ostamisen:

 • juhlissa, yökerhossa ja tanssissa lyhyet mallit (jopa mini) ovat sopivia, mahdollisesti avoin selkä, koristeltu paljetteilla tai hameilla;
 • Romanttinen ilta, jolla on hyvä aika pitkällä mekolla ja hukuttaa ylellisyyttä, joka soveltuu myös perheen vuosipäivään, merkittävään vuosipäivään tai häätjuhliin. Pitkä asu, jonka pituus on lattia, täydentää täydellisesti korkea kampaus, jossa on siististi kerätyt hiukset tai kihara lukot. Tämä kuva lisää puuttuvan harmonian.

Turkoosi värit kuuluisien suunnittelijoiden kokoelmissa

Onko järkevää osallistua yksityiskohtaisesti kaikkiin olemassa oleviin tyyleihin, mutta italialaiset ja ranskalaiset suunnittelijat ovat jo monipuolistaneet kokoelmiaan sellaisilla malleilla, joista puheen lahja otetaan pois. Niissä on kaikki, ilman että mekko lakkaa olemasta naisen koristelu: eleganssi, hienostuneisuus, kauneus.

Kaikki kankaat, jotka voivat virrata ja olla painottomia, ovat sopivia: kehon satiinijäähdytys, pehmeä silkki, maaginen guipure.

Rosa Clara

Kuuluisa tuotemerkki Rosa Clara ei ole ohittanut meriballin väriä hiljattain tuotetussa kokoelmassa, jossa käytettiin kaikkia turkoosin sävyjä.

Mallit osoittautuivat herkiksi, kiinnostaviksi ja tyylikkäiksi. Useimmat heistä ovat tumman turkoosin varjossa.

Saiid Kobeisy

Viime kevään-kesän kokoelmassa Saiid Kobeisy esitteli useita malleja turkoosissa.

Tiukasti suljettu konservatiivisille tytöille, seksikäs leikkaamalla fashionistas ja lyhyt, jossa on täysi hame kesälomailijoille - sanan mukaan lajike on vaikuttava.

Saiid Kobeisy-mekot ovat seksikäs ja naisellinen, he houkuttelevat niiden kevyydellä ja tyylillä.

Mukaan

Kun puhumme turkoosista mekosta, teemme virheen, koska tällä värillä on valtavia vaihteluita sävyissä, sävyissä ja subtoneissa. On vaikeaa olla valitsematta sopiva mekko tarvittavassa värissä, vaikka otamme huomioon henkilön värityypin.

Mutta ilman huomiota samoin on mahdotonta jättää ulkoasun piirteitä, jotka ovat olennaisia ​​vaatteiden valinnassa:

 • reippaat blondit nauttivat kevyestä turkoosista, joka on samanlainen kuin kaikki sävyt, jotka ovat pilvettömässä taivaassa;
 • Brunetit, joissa on tumma iho ja ruskeat tukkaiset naiset, sopivat kaikkiin luonnonvärisävyihin. Kirkkaat, hyvin kylläiset väriratkaisut ansaitsevat erityistä huomiota;
 • kirkas punainen ja tulinen kupari hiukset ovat syy valita yhdistelmä turkoosi ja vihreä.

No, jos epäilet silti, voit vapaasti valita luonnon, puhtaan turkoosin värin, koska jokaiselle tytölle se on täydellinen vaihtoehto.

Väriyhdistelmä

Jos puhumme turkoosi-puvun lisäyksistä, valitaan kaksi vaihtoehtoa - valkoinen ja musta. Nämä yhdistelmät ovat win-win, mutta silti turkoosi - niin ainutlaatuinen väri, että muiden käyttöönotto ei synny ristiriitaa. Kokeiluja varten on rajattomat mahdollisuudet avautua täällä ja jopa valitsemalla vihreät kengät turkoosi-mekan alle, voit olla varma kuvan täydellisyydestä.

Harmaat ja jopa ruskeat sävyt luovat myös harmoniaa ja erottuvat turkoosilla. Mutta ne voidaan korvata kytkimillä, rannekkeilla ja hihnoilla.

Kultaista rakkautta ei pidä piilottaa vain siksi, että he päättivät loistaa turkoosissa. Kullan korujen pronssiväri on sopivampi kuin kirkkaan keltainen.

Älä päästä pois purppuranpunaisilla ja punaisilla kukkia lisävarusteissa, koska upea turkoosi-mekko haalistuu.

Haluatko lisätä leopardisaranan tai huivin? Sinulla ei ole rohkeutta, vaikka sinä yhdistelmässä on tunne. Kaikki abstraktio- ja kukka-tulosteet ovat omaperäisiä ja jopa luovuutta. Etno-tyyliset lisäykset eivät ole poikkeus. Tärkeintä tässä ei ole saada liikaa makuun ja pysähtyä ajoissa. Yli kaksi lisävarustetta - jo rintakuva.

Kommentit
 1. Masha
  12.08.2015

  Mielestäni ei ole kauniimpaa väriä! Turkoosi mekko - suosikkini vaatekaappissani. Siinä tuntuu jotenkin erityisesti.

 2. virna
  20.07.2015

  Käytän vain kultaisia ​​koruja mihin tahansa pukeutumiseen, ja turkoosi ei todellakaan ole poikkeus. Itse väri on kirkas, miksi luodaan tarpeettomia aksentteja? Rakasti Rose Claran kokoelmaa.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet