Iltapuvut

Holiday Mekot

Holiday Mekot

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Miten valita?
 2. Suositut mallit
 3. Pitsistä
 4. väri
 5. lisälaitteet
 6. kengät

Sinun on myönnettävä, että sinun ei tarvitse osallistua yhteiskunnallisiin tapahtumiin ja olla vieraita merkittävissä juhlissa. Joten jokin näistä syistä edellyttää täydellistä asua ja huolellisesti valittua kuvaa. Haluan paistaa koko illan, hämmästyttää tyyliäni ja lumoaa. Tällaisissa tilanteissa kalliit kankaat ja alkuperäinen leikkaus ovat edullisia, ja jokapäiväinen ulkoasu muuttuu ylelliseksi illaksi.

Miten valita?

Niinpä kutsu odottaa merkittävää päivämäärää, ja sinun pitäisi jo aloittaa valmistelut. Loppujen lopuksi on vielä paljon tehtävää: löytää mekko, noutaa kengät, ajattele kampaus, kirjaudu manikyyriin ja poimi meikki.

Muista ottaa huomioon tulevan tapahtuman luonne, koska kaikkein kaunein mekko voi näyttää oudolta muiden vieraiden taustaa vasten ja juhlan yleinen teema.

Jopa asema ja sosiaalinen asema määrittävät jossain määrin tulevan kuvan. Jotta voisit olla väärässä laskemisessa ja asettamatta itseäsi epämiellyttävään asemaan, sinun pitäisi valita eleganssi ja hillitys, jättäen törkeää ja rehellistä muuta syystä.

On aivan toinen asia, jos juhla liittyy myynninedistämistoimiin tai viihdeteollisuuteen. Pääsääntöisesti tällaisilla toiminta-alueilla konservatiivisuus ei ole niin merkityksellinen, joten kuva voi olla rohkeampi, huomattavampi, ylivertainen ja valoisa. Täällä sinun ei pitäisi pelätä olla liian näkyvä ja rehellinen. Myös sääntöä sovelletaan. Ohuempi kuva, ohuempi kangas pitäisi olla.

Kun olet saanut kutsun häät, kysy varmasti aihekohtaisen osan olemassaolosta ja tämän juhlan luonteesta. Jos vieraiden joukossa on vain lähimpiä sukulaisia, ja häät itse tapahtuu päivällä, sinun pitäisi olla vaatimaton ja hillitty.

Juhlallisuuden pitäminen ravintolassa antaa sinulle mahdollisuuden käyttää tyylikäs, pitkä ja tyylikäs iltapuku.

Riippumatta mistä syystä ja missä tahansa kehyksessä valinta ei ole rajallinen, hyvän maun pitäisi ohjata sinua, ja tyylin tunnetta ei myöskään vahingoita. Älä unohda kuvaa, vaan sen ominaisuuksia. Ei aina kaunis mekko, joka vain istuu täydellisesti mannekiinille tai viettelevästi peittää mallin hahmon, se näyttää hyvältä myös kehossasi. Kukaan ei ole peruuttanut kuvan ja värityypin tyyppiä - älä unohda sitä.

Suositut mallit

Joka vuosi muotisuunnittelijat ilahduttavat meitä uusilla luomuksillaan. Siksi juhlavaatteen valinta, kukaan meistä ei ole rajoitettu: tavalliset mallit, jotka houkuttelevat ylellisiä, syviä värejä ja epätavallisia tyylejä, tai kukka-asuja, joissa on tulosteita ja abstraktiota.

Älä jätä ensimmäisiä paikkoja katutasoihin ja pitsiomekkoihin.

Mahdollisen pituinen mekko voidaan valita ulkoasullesi. Flounces, lukuisia frills ja odottamaton verhot ovat edelleen suosittuja.

Ihanteellisen hahmon läsnä ollessa on mahdollista ja jopa välttämätöntä valita mekko, jossa yläosa sopii kehoon reisien keskelle, ja alempi osa paljastuu pehmeän hameen muodossa.

Guipure-mekot, kevyet materiaalit, sametti- ja hienovillakankaat pelataan täysin eri tavalla.

No, kuten aina, Kreikan mekot ja Empire-tyyli ovat edelleen tärkeitä. Nykyaikaisissa malleissa voi usein löytää verhoja.

Pitsistä

Muotimaailmassa ihmiskunnan tärkein keksintö on tullut pitsi. Tämä on ihana materiaali, jossa yhdistyvät arkuus, korkein naisellisuus ja kevyt eroottisuus.

Yhtä suosittuja ovat täysin kaarevat mekot ja mallit, jotka käyttävät tämän materiaalin eniten odottamattomia yhdistelmiä muiden kankaiden kanssa, jotka kantavat hieman ylivoimaa.

Jopa tiukka tyyli, jossa on pitsi leikkaus, on salaperäinen ja tietysti naisellinen. Menestynein yhdistelmä on pitsi ja sifonki. Yhdessä näistä mekkoista voit mennä kahvilaan ja teatteriin. Pitkät mallit voivat korvata kaikkein tyylikkäimmät satiiniset iltapuvut arvokkaasti.

väri

Kaikki tumma on ohut, kaikilla valoilla on vastakkainen tulos - monet teistä voivat sanoa ja ohittaa tämän osan. Älä kiirehdi, koska kun opit yhä mielenkiintoisia salaisuuksia värien valinnasta.

Täydellisen tai ohuen hahmon läsnäolo ei oikeastaan ​​toimi syynä kirkas juhlavaatteiden kategoriseen kieltämiseen. Vaatteen väri on valittava silmiin, ihon sävyyn ja hiusten väriin, kun ihmeellisesti selvittää, että tämä väri sopii sinulle.

Jopa beige ja herkkä pastellivärit voivat näyttää hyvältä mihin tahansa kuvaan, koristella sitä ja korostaa niitä.

Voit valita tavallisista, eri väreistä valmistetuista mekoista. Jos asu on liian kirkas, se on todennäköisempää hohtaa ihollesi, ja tämä vaikutus aiheuttaa vähän miellyttävää. Kokeile nenäliinoja eri väreistä. Sovellettaessa niitä kehossasi voit määrittää värit, jotka ovat mieluiten vaatteissa.

Pidätkö mustasta? Kyllä, kiitos, koska tämä on klassinen, jota ei voi peruuttaa. Muista vain, että musta mekko täytyy laimentaa koristeilla tai varusteilla, jotta se ei muistuttaisi surua. Voit valita ei puhdasta mustaa mekkoa, vaan hopeaa, kultaa tai värejä.

lisälaitteet

Mekko on epäilemättä minkä tahansa kuvan perusta. Mutta ilman lisävarusteita, joita et pysty hallitsemaan, vaate- ja korujen osat olisi varmasti oltava mukana juhlallisessa kuvassa. Täydellinen hahmo ja tyylikkäät kädet ovat pitkiä.

Ilman käsilaukua tuntuu huonommalta, ja illalla käytettäessä on valittava kytkin. Sen pitäisi olla samalla tyylillä kuin mekko. Jos pussi on valittu pukeutumisen perusteella, korujen valinta tehdään pussin perusteella. Tässä on tällainen jatkuva ketju, kun toinen seuraa toisesta.

Jotta voit helpommin navigoida lisävarusteiden valinnassa, noudata alla olevia sääntöjä:

 • koruja voidaan valita nuorille tytöille, koruja naisille, jotka ovat ikääntyneet;
 • paljon ei aina ole hyvä - se koskee vain koristeita;
 • massiivisen on oltava yksi - tai kaulakoru tai korvakorut;
 • laaja kaulakoru näyttää rumalta massiivisilla rannerenkailla;
 • leveä pääntie on kuvasi helmi, joten rajoita itsesi ripustettaviin korvakoruihin;
 • rikkaasti sisustettu mekko kiiltävillä elementeillä ei vaadi ylimääräisiä koruja puku korujen muodossa;
 • Paras koristelu mustalle mekolle on aina ollut helmiä, vaikka sen kannattaa kieltää myös blondeille ja korvata se monipuolisilla läpinäkyvillä kivillä.

kengät

Valitsemalla tumma mekko, katsokaa suljettuja mustia klassisia kenkiä, joita on käytettävä vain tiukkailla sukilla tai sukkahousuilla. Sandaalit soveltuvat kirkkaisiin asuihin ja pukeutuvat paljain jaloin.

Etkö tiedä, mikä epämukavuus voi aiheuttaa epämukavia kenkiä, joten valitse uusi pari, joka perustuu vain mukavuuden ja mukavuuden periaatteeseen. Hieroamalla jalat aivan juhlan alussa ei lisää teille iloa eikä tee kuvaa niin kuin se oli alun perin tarkoitettu.

Loma - tämä on harvinainen tapaus, kun tyttö on päällä. Siksi kannattaa ohjata neuvoa, kun valitset juhlavaatteen ja olla kaunis, alkuperäinen ja unohtumaton.

Kommentit
 1. Oksana
  03.11.2015

  Holiday-mekot tekevät tytöstä onnellisemman ja varmemman. Uskon, että jokainen tyttö lomalla pitäisi näyttää älykkäästi.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet