Iltapuvut

Hääpuku morsian äidille

Hääpuku morsian äidille

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Suhteiden etiikka
 2. Tyylit koko äidille
 3. väri
 4. Täydennämme kuvaa

Häät aiheuttavat jännitystä ja ahdistusta paitsi morsian, myös koko perheensä puolesta. Jokainen alkaa miettiä kuvaansa, erityisesti morsian äidin.

Suhteiden etiikka

Riippumatta siitä, kuinka kiireinen jokainen on valinnut morsiamen ja häät ongelman vaatteen, tulevan morsian äidin pitäisi tehdä oma mekko. On parempi antaa sen tapahtua varhain, esimerkiksi kuukausi ennen juhlallista tapahtumaa.

Ei olisi haittaa kysyä morsiasta itselleen neuvoja, ehkä joitakin neuvoja tai ehdotuksia hänen puolestaan. Se on hyvin kaunis ja muuten melko muodikas, kun äitien asusteet ovat sopusoinnussa värin tai jopa tyylin kanssa morsiamen ja sulhasen varusteisiin. Älä vain määritä tätä ehdotusta, morsiamen äidin on hyväksyttävä tällainen päätös pukeutumisestaan.

Ilman tällaista, sinun täytyy valita mekko, joka on kätevä. Loppujen lopuksi koko päivä kulkee huolellisesti. Näin ollen hän ei saisi pitää liikettä. Hänen tyylinsä voi olla tuttu ja klassinen.

Vaikeuksia voi syntyä, jos koko häät on temaattinen. Mutta joillekin se on helpompi valita.

Siksi valittaessa on välttämätöntä tietää tarkalleen, missä tyyliin juhla järjestetään.

Tyylit koko äidille

Harvoin kun aikuisilla on hoikka vanhempi. Niinpä morsian äiti kohtaa joitakin vaikeuksia, kun hän alkaa valita itselleen asun. Jos otat huomioon säännöt ja noudata muotialan asiantuntijoiden suosituksia, voit näyttää melko tyylikkäästi ja tyylikkäästi ja kääntää kuvion kaikki haitat ehdottomiksi etuiksi.

Helpoin ja yleisin tapa on valita pitkä ja hieman asennettu mekko. Malli voi valita pitsin, jota pidetään muodikkaana. Leikkaus on yleensä yksinkertainen ja tyylikäs, vaikka verhoilu on myös sopiva. Ei kielletty ja leikkaa hame.

Eleganssissa ei ole vain pitkä mekko, vaan hieman lyhentynyt. Haluat todennäköisesti tuntea vapautta liikkeen ja mukavuuden suhteen, ja pitkä mekko estää liikkeen. Loppujen lopuksi häät, sinun täytyy kävellä paljon, tervehtiä vieraita, tanssia, hyväksyä onnittelut ja jopa osallistua kilpailuihin, jotka vaativat käydä.

Vielä parempi, näytät pitkällä hupulla tai takilla, joka vastaa valitun puvun väriä.

Leveä, hieman flaredoitu hiha voi olla läsnä myös mekossa, jonka morsian äiti valitsee itselleen. Hahmot ja neulekankaat, jotka sopivat kuvioon, vaativat huolta.

Äidit, jotka haluavat luoda kirkkaan kuvan, voivat varata mekon, jossa on tekojalokivi. Tärkeintä - älä pääse liikaa pois, koska et voi varjella morsiamen kuvaa.

Suosittelemme näkemään suurikokoiset muoti-mekot ja kesän iltapuvut.

Ohuiden äitien tyylit

Paljon helpompaa on tilanne, jossa morsiamet, jotka ovat luonteeltaan ohuita, ovat ohuet äidit.

Aloitetaan pukeutuneena siluettina ilman saumoja ja pituuksia, lattiassa tai polven ulottuvilla.

Leikkauksen muoto määräytyy rintojen mieltymysten ja ominaisuuksien mukaan.

Jos näytät niin nuorelta, että tyttäresi lähellä on tyttöystävä kuin äiti, voit vapaasti valita hihnat ja syvä pääntie. Jos viimeiset vaihtoehdot antavat sinulle suuremman osuuden jäykkyydestä ja epämukavuudesta, niin ehkä muunnos, jossa on puoliksi suljettu pääntie tai illuusio suorasta leikkauksesta, on sinulle helpompaa. Vaatimattomuus antaa mukanaan boleron.

Kreikan tyyli

Vähemmän elegantti on kreikkalainen malli tai Empire-tyyli.Korkea vyötärö, jossa on rintakehä, keskittyy rintaan, ja vapaa hame antaa sinulle mahdollisuuden liikkua vapaasti.

Jos haluat tietää kuvan elementtien valinnan vivahteita, lue artikkeli valinta iltapuku kreikkalaiseen tyyliin.

merenneito

Suoran tyylin lisäksi voit kiinnittää huomiota merenneitoon, jos ilta pidetään muodollisessa, rennossa ilmapiirissä. Tyylin vaihtoehdot ovat erilaiset. Voit valita pörröisen hameen tai hieman polttua polvilla. Sanotaan pieni juna. Jos haluat, voit peittää kätesi huivi tai bolero.

On syytä huomata, että mukavuus voi tuoda itsetuntoa, häikäilemätöntä luottamusta ja myönteistä asennetta sinua kohtaan. Hyvä kuva lisää itseluottamusta, ja koko häätjuhla riippuu suuresti siitä.

väri

Mekon väri ei ole viimeinen kohde, joka vaatii itsellesi huomiota.

Morsiamen valitsema väri hänen asuessaan on tabu paitsi äidille, myös kaikille vieraille. Mustavalkoinen ei myöskään voi olla perusvaatteita pukeutumisessa, mutta lisäksi se voi olla varjostettu tai yhdistettävissä värilohkoon - helposti.

On sävyjä, jotka voidaan valita ottamatta huomioon hiusten väriä ja ihon sävyä - sininen ja violetti sekä kaikki niiden sävyt. Ota ainakin sininen väri, hänen palettinsa on rajaton: taivaansininen, ruusukukka sininen, violetti, sininen, indigo, violetti, akvamariini ja jopa laventeli. Jokaisella varjossa on jaloa osuutta. Älä tee valintasi yksinkertaisesti mahdotonta.

Varovaisuutta on noudatettava vihreällä ja keltaisella, sillä niillä voi olla päinvastainen vaikutus kuin mitä odotat. Rauhallinen sävy sopii mihin tahansa loma-asuun.

Kullan ja mustan yhdistelmä voi olla juhlava, mutta tuo mukanaan bombastin kuva. Tässä tapauksessa älä häiritse näkymää ulkopuolelta.

Täydennämme kuvaa

Kuvan tiedot voivat täydentää sitä tai pilata sitä pysyvästi. Jälkimmäisen välttämiseksi voit toistaa morsiamen äidin kampauksen itse morsiamen kuvasta. Se näyttää kauniilta ja jopa söpöiltä.

Meikin valinta vaikuttaa hiusten väreihin ja silmien väreihin sekä puvun pääväriin. Manikyyri - hyvin, missä se olisi ilman häntä, varsinkin kun olet morsian äidinä, myös tapahtumien keskipisteessä. Lakan väri voi olla neutraali.

Kenkien kauneuden takaamiseksi sen kätevyys on täysin unohdettu. Ja tämä on väärin. Koron voi olla keskikokoinen tai pieni. Illan päätteeksi kiitos itsestäsi tällaisesta päätöksestä.

Naisten, joilla on vankka ikä, kalliit korut, perhearvot tai muistomerkit sopivat hyvin. Lisää pieni käsilaukku, se on varmasti kätevä.

Kommentit
 1. Xenia
  19.11.2016

  Ja onnistuimme ostamaan kaksi mekkoa kerralla - häätpuku minulle ja iltapuku äidilleni. Mestari kotiin kutsutuille kampauksille. Niinpä he käyttivät asiantuntijoiden apua täysimääräisesti eikä viettäneet paljon aikaa.

 2. usko
  29.07.2015

  Kiitos! Haluan näyttää kuninkaalta tällä lomalla, mutta et voi pakottaa pois tyttärestä. Tämä on hänen päivä, ja meidän tehtävämme on tukea häntä ja tehdä todellinen loma.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet