Iltapuvut

Iltapuvut prom 2019: lle

Iltapuvut prom 2019: lle

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Väri ja rakenne
 2. pitkä
 3. midi-
 4. lyhyt
 5. Hihat
 6. Retromekot
 7. Backless Prom Mekot

Valmistuneet ja heidän äitinsä kiinnittävät suurta huomiota vaatteen valintaan. Loppujen lopuksi tämä on uskomattoman tärkeä tapahtuma elämässään, tilaisuus osoittaa itsensä viimeiseksi koko kirkkautensa luokkakavereiden ja luokkatovereiden edessä. Joten mikä on mukana Prom-mekkojen suuntauksissa? Yritetään selvittää se.

Väri ja rakenne

Tutkittuaan lukuisia muotinäytöksiä syntyi yksi erillinen mielipide - kaikki valmistumisen iltapuvut on suunniteltu kaunistamaan nuorta naista, korostamaan hänen herkkää ikää ja nuoren ruumiin kauneutta.

Samaan aikaan muotisuunnittelijat julistavat yksimielisesti, että uudella kaudella on tabu kiiltäville kankaille, liian rehevä hame ja rikas sisustus, joka häiritsee liikaa huomiota. Mutta älä ajattele, mekko ei ole velvollinen olemaan vaatimaton ja näkymätön, ja leikkaus on yksinkertaisin. Vaikka tällä vaihtoehdolla onkin oikeus olla olemassa, jos pystyt hakemaan asiantuntevasti hienoja koruja.

Asiantuntijan arvioiden mukaan tämän kauden menestyksekkäimmät sävyt valmistumisasuihin ovat:

 • Viinin sävyjä;
 • Koko alueen pastellivärit;
 • sininen;
 • valkoinen;
 • harmaa;
 • musta;
 • Turkoosi.

Yritä luoda kuva turvajärjestelyistä, välttää liian suoria leikkauksia, pääntie, vaikka sinulla olisi jotain, jota haluat pitää ystävillesi. Keskity esimerkiksi avoimeen selkään, läpinäkyviin insertteihin, kerrostumiseen, alkuperäiseen sisustukseen, mielenkiintoisiin yksityiskohtiin.

Kankaat - poikkeuksellisen kevyt, ilmava, virtaavalla tekstuurilla, pitsirakenteella, kontrastina. Kaikki tämä tekee sinusta prude hänen kirkas pippuri.

Huomaa myös sametti. Hän oli aina muodissa, mutta nyt näyttää siltä, ​​että hän on palannut suosion huippuunsa.

Velvet luo nuoresta tytöstä aikuisen, luottavaisen ja tarkoituksenmukaisen henkilön, jolla ei ole lapsuudellisen viattomuuden viehätystä. Eikö tämä ole miten haluat tarkastella valmistumisjuhliasi? Lisävarusteissa on erilaisia ​​samettikenkiä. Nuoriso, alkuperäinen, joka mahdollistaa pelaamisen eri sävyillä.

pitkä

Erittelemme useita erittäin houkuttelevia tyylejä, jotka osoittautuvat erittäin hyödyllisiksi valmistumisjuhlille:

 1. Siluetti kalat. Se ei ole kovin kätevää tanssia siinä, mutta se erottuu merkittävästi klassisten valmistumispukujen taustalla.
 2. Malli amerikkalaisen kädenreiän kanssa.
 3. Paidamallit lattialle. Tämä on varmasti upea mekko, joka korostaa täysin nuorten tyttöjen kauneutta. Kuva on lempeä ja samalla rohkea. On parempi valita kengät, joissa on vankka pohja, kytkin, jossa on vetoketjulla varustettu tarranauha, ja käännä kampauksesi ohjattavaksi, huolimattomaksi kiharaksi.
 4. Top, jossa on monikerroksinen hame tai suora. Tämä asu ei ole yhtä näyttävä.

Muista täydentää asujasi mielenkiintoisilla, joskus jopa kevyillä koruilla, ja hiukset voidaan asettaa hieman epämääräisesti.

Cocktail lattialle

Cocktail-mekot virtaavassa kankaan lattiassa luovat halutun romanttisen ilmeen, joka sopii valmistumisjuhlille. Paras tyyli on valtakunta ja valoisa sävy. Sisustettu korsetti, jossa on kirjonta, hieno vyö ja hieman hehkutettu hame.

Yksi olkapää mekot ovat myös menestys.

Laskettu mekko

Mutta laskostetut kankaat ovat etuoikeus ja toisinaan todellinen pelastus hyvin ohuille tytöille. Materiaali luo jonkin verran vaaleuden vaikutusta, yllättävää vaaleutta ja samalla lisää äänenvoimakkuutta.Lisäksi kangas piilottaa ohuet jalat, kiinnittää huomion ohueseen vyötäröön, vaikka luonto ei ole palkittu selkeillä taipuilla. Luku muuttuu naisellisemmaksi ja houkuttelevammaksi.

Juhlallisina iltoina koulun tai yliopiston valmistumisen yhteydessä on suositeltavaa valita kirkas mekko, joka on kirkas tai upeat alkuperäiset tulosteet. Ne asettavat tarvittavan tunnelman ja täydentävät kauniin, lempeän kuvan.

Etninen tyyli

Jos olet etnis-tyylinen fani, niin olet hyvin onnekas, koska tällä kaudella on korostettu etnisistä aiheista. Feminiinisyyden ja retro-yhdistelmän avulla voit luoda jotain poikkeuksellista, omaperäistä tutkijoiden kuvilla. Erinomainen ratkaisu niille, jotka haluavat erottua yleisestä taustasta.

Tytöt, jotka haluavat jotain poikkeuksellista, mutta maku eivät salli käyttää mini- tai suoraa asua, sinun pitäisi kiinnittää huomiota malliin nauhalla. On parempi, jos se on pieni ja vastakkainen puvun päävärin kanssa.

Ei ole välttämätöntä, että prom-mekot ovat yksitoikkoisia. Hyvin todistetut mallit, joissa on kirkas tulos.

Rami Kadin iltapuvun kokoelma hehkuvilla elementeillä oli melko odottamaton Pariisin muotiviikolla. Mekoissa on kirjailtuja hämähäkkejä, jotka pimeässä näyttävät makeasta ja harmittomalta firefliesilta. Alkuperäisempää prom-mekkoa on vaikea löytää.

midi-

Tällä kaudella tuotiin mielenkiintoinen päätös midi A-siluetti-prom-mekko tai -suojus.

Harkitse, tämä on melko rohkea kuva, joka sopii korkeille tytöille. Niin kauan kuin keskellä piilottaa kasvu.

Suora tyyli midi-pituus voidaan täydentää alkuperäisellä baskilla. Tämä antaa kuvan mysteeristä, upeudesta, mutta se ei salli sinun olla liian vakava ja tiukka. Siinä varmasti tuntuu erityiseltä, ja sinä varmasti erottuu yleisestä taustasta.

Toinen vaihtoehto olisi lyhyt lyhennetty etumekko takana.

lyhyt

Lyhyen mallin valinnassa on kiinnitettävä huomiota A-linjan siluettiin, tutuun, hameen, ilmapalloon tai vauvanpukuun ja tietysti klassiseen tyyliin nykyisen värin kanssa.

Mekko, jossa on lyhyt pörröinen hame, koristaa mitä tahansa tyttöä.

Hihat

Jos sinulla on tarpeeksi reheviä hahmoja ja suuria muotoja, sinun on kiinnitettävä huomiota mekkoihin, joissa on hihat. V-kaula tai suljettu dekoltti, ripustimet tai kahvat ovat mahdollisia.

Läpinäkyvät hihat ovat listassa muodikkaimmista prom-mekoista, joten voit käyttää tätä vaihtoehtoa. Voit piilottaa täydet hartiat, näyttää kauniin rintasi ja muodostaa myös huomattavan ja tyylikkään kuvan, aseta mekko ja erilliset läpinäkyvät hihat ja kytke ne niskan ympärille rintakoruilla tai muodikkailla kauluksilla.

Retromekot

Kaksi vuotta sitten retro-tyyli jätti suurta merkkiä promin maailmassa. Mutta tämä vuosi on osoittanut, että tämä suuntaus on edelleen merkityksellinen ja elää uutta elämää.

Tämän muodon mekkojen tulisi kiinnittää huomiota valmistuneisiin ja heidän rakastettuihin äitinsä.

Kuvittele, mitä hänen ihailunsa on kuin silloin, kun hän näkee oman tyttärensä siinä kuvassa, jossa hän itse tapasi “tuhota” valmistumisen aikaan. Pörröinen hame, lukuisia kuvioita, pilkkuja, korkeat hiukset. Mitä sanoa, nostalgia. Retro-tyylin vaikutuksen saavuttamiseksi ei ole tarpeen valita tiettyä värivalikoimaa.

Backless Prom Mekot

Havaitsemme heti: pitkät tai lyhyet asusteet, joiden pääelementti on avoin paljain, eivät voi tarkastella kaikkia tyttöjä.

Kuten käytäntö osoittaa, suurin vaikutus selän paljastamiseen saavutetaan valittaessa pitkä mekko. Voit näyttää selän ja rinnan samanaikaisesti, noudata vain toimenpidettä.

Selkäalue on koristeltu nauhoilla, kirkkailla nauhoilla, leveillä poikittaisnauhoilla tai ketjun muodossa. Täydennä kaulaa koristeella hopeaa tai kultaa.

Varmista, että selkä näyttää kauniilta, pidät sen suorana, muuten vain tuhoat tällaisen asun aiheuttaman tärkeimmän vaikutuksen.

Muista, että tämä on sinun päiväsi, mikä tarkoittaa, että kaiken pitäisi olla haluamallasi tavalla. Älkää tietenkään unohda ymmärrystä toimenpiteestä ja vastuusta, jota teet, menemällä prom.

Pukeutumisen valinnassa keskitytään sitten makuunne, kuvioonne ja tärkeimpään kriteeriin - mukavuuteen. On epätodennäköistä, että haluat muistaa valmistumisen kuin päivän, jolloin korsetti painoi sinua koko päivän tai takertui takana. Muista, että liian kapea hame ei salli tanssia vapaasti, joten voit valita toisen tanssilattialle.

Kommentit
 1. Lena
  20.09.2015

  11. ja 12. mekko lopulta ovat parhaiten sopivia minulle) Pitsi on hieno valmistumiselle.

 2. Alina
  17.09.2015

  Promo-pukun pitäisi kuitenkin olla pitkä ja avoin selkä)

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet