Iltapuvut

Iltapuvut New Year 2020: lle

Iltapuvut New Year 2020: lle

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Valitse muoto
 2. Valintasäännöt
 3. Väri ja tyyli
 4. tekosyy

Uusi vuosi tuo mukanaan aina myllerryksen, huolet, miellyttävät askareet ja tunnelman, joka on luontainen vain tässä lomassa. Mutta oletko unohtanut valita itsellesi asun, jossa tapaat planeetan tärkeimmän loman? Yritimme, kun pystyimme lievittämään iltapuvun valinnan ongelmaa. Joten, aloitetaan valitsemalla unelmiesi mekko.

Valitse muoto

Uudenvuodenaattona jokaiselle naiselle on mahdollisuus ilmaista kauneuttaan ja osoittaa koko vaatekaapin upeimmalla mekolla. On selvää, että pukeutumisen pitäisi olla kaikilta osin täydellinen, varsinkin kun kyseessä on tyylin ja omistajan figuurin yhdistelmä.

Joten, valitse iltapuku uudenvuoden puolueen tyyppi.

Omena

Kaarevia lukuja varten ei voi valita kapeaa mekkoa, joka sopii tiiviisti kehoon. Mutta varuste ei myöskään voi olla liian vapaa - ei ole tarvetta piilottaa tyylikkäitä univormuja haalareiden takana.

Hyviä esimerkkejä ovat haju ja mekko, jossa on puoli-viereinen siluetti, jossa korostetaan kaikkea, mitä on korostettava.

päärynä

Päärynän muotoisessa (kolmion muotoisessa) kuvassa on tarpeen valita tällaiset asusteet, joiden avulla lisätään kehon yläosaan tilavuus, ja ylimääräiset senttimetrit poistettaisiin alhaalta. Ohut vyötärö, jossa on alleviivattu.

Ihanteellinen malleihin, joissa on amerikkalainen käsivarsi tai jotka on räätälöity vinosti, ja jotka kiinnittävät huomiota hartioihin tai rintaan. Draperies, piirustukset, puffit, ruffles ovat tärkeitä elementtejä, jotka luovat tarvittavan määrän. Hyvä lisäys olisi bolero tai cape.

Käänteinen kolmio

Leveillä hartioilla ja kapeilla lantioilla, päinvastoin, äänenvoimakkuus tulisi tehdä lantiossa. A-siluettia ja Empire-tyyliä sisältävä asu tulee apuun. Ilman sulkapalloja, verhot, peplumit ja pehmeä hame, kuten ilmapallohame, eivät riitä.

Leveät hartiat vähentävät visuaalisesti V-kaulaa. Neliön pääntie ja hihnat eivät ole toivottavia.

suorakulmio

Kun kapeat hartiat ja lonkat ovat ensinnäkin korostettu vyötärö. Kaikki koriste-elementit (helmiä, paljetteja, sovelluksia) ovat sinun. Ihannetapauksessa sinun on luotava äänenvoimakkuus ylä- ja alareunassa.

Matala

Alhaisille tytöille suunnittelijat ovat luoneet lyhyitä malleja, joissa on erilaisia ​​vaihteluita. Yksi niistä on korkea vyötärö ja kirkkaat värit.

Hameen pitäisi olla suora tai hieman palanut. Suuresta kuviosta ja monimutkaisesta leikkauksesta olisi luovuttava.

Lattian mekot ovat myös sallittuja, jos hame sulkee kantapään ja siluetti sopii.

Jos lisäät korkokengät kuvaan, kukaan ei huomaa pienen kasvunne, ja sinä itse unohdatte tämän pienen kehosi ominaisuuden.

Valintasäännöt

Kuvion ominaisuuksien ei pitäisi kiinnittää huomiota, vaan valita itse iltapuku. On olemassa lukuisia vivahteita, jotka voivat auttaa löytämään täydellinen mekko.

Olemme valinneet sinulle luettelon vihjeistä, joiden jälkeen on helppo tulla uudenvuoden illan kuningatarksi:

 1. Vaatteen valinnassa on kehitettävä tulevan tapahtuman muoto. Ilta-mekko on perinteisesti edustettuna maxin pituudessa, mutta ei jokaiselle tytölle, jota hän sopii ja joka ei sovi jokaiseen tilanteeseen. Pukun pituuden tulisi olla sopusoinnussa kehosi kanssa - tämä on ensimmäinen. Ja toinen - se riippuu juhla-paikasta.Klubipuolueelle olisi mukavaa käyttää cocktail-mekkoa pitkän iltapuvun sijasta, joka, vaikka se näyttää upealta, tuo edelleen liikkumiseen rajoituksia.
 2. Sinun ei pitäisi valita housujen pukuja, vaikka jokapäiväisessä elämässä et tunnista muita vaatteita. Yllättäkää toiset uudella kuvallasi, täynnä täysin uusia tunteita sinulle. Jos et ole valmis käyttämään rohkeaa ja jopa seksikäsa mekkoa, on monia romanttisia, söpöjä ja naisellisia malleja.
 3. Älä jahda muodin trendejä. Ensinnäkin sinun on otettava huomioon omaan tyyppiisi ominaispiirteet.
 4. Kontrastien pelaaminen ja epätavallisten värien valitseminen antaa usein eniten arvaamattomia ja uskomattomia tuloksia. Tarkasta värityyppi huolellisesti - se auttaa valitsemaan vaatteiden värin suhteessa hiusten tai silmien väriin.
 5. Huomioi kokonaiskuvan muodostumisen hillitsevyys ja muista tavan merkitys. Rohkea ja epäkeskinen asu pitäisi pehmentää vaatimattomampi kampaus, vähintään koruja ja pehmeää meikkiä. Esimerkiksi, jos valintasi putosi upealle ja yksinkertaisesti epärealistisesti kauniille mekolle, jonka väri on jalo punaviiniä, se näyttää hyvältä vaatimattomasti muotoilluilta hiuksilta eikä aiheuta meikkejä, jotka on luotu kuvan yleisestä sävystä.

Väri ja tyyli

Tämä ei koske vain suurten mahdollisuuksien pituutta ja tyyliä, vaan se koskee myös uudenvuoden iltapukuasi. Vaikka kirkas tuloste, jopa monokromaattinen malli, tärkein asu pidät.

Mitä tahansa kukaan voi sanoa, mutta minimalismi ei koskaan mene ulos tyylistä, mukaan lukien illan kuluminen. Näitä mekkoja voidaan jopa kutsua yleisiksi lisävarusteiden valinnassa.

Myös materiaalivalinnalla ei ole erityisvaatimuksia eikä tiukkoja rajoituksia ole. Lisäksi erittäin muodikas trendi on yhdistää eri materiaalimateriaaleja yhteen asuun. Kaikkein silmiinpistävin esimerkki on satiini ja pitsit, erinomaiset paitsi tekstuurissa myös väreissä.

tekosyy

Et voi unohtaa uudenvuoden puolueen luonnetta ja yleistä teemaa. Tämä ei koske vain vaatteen mukavuutta ja merkitystä, vaan se vaikuttaa joihinkin perinteisiin ja esineisiin.

yritys-

Yritys vaatii sinua kunnioittamaan kunnioitusta ja varovaisuutta pukeutumisen valinnassa, mutta myös huolehtimaan tulevaisuudesta. Se on kuvassa, jossa tapaat uudenvuoden, tulevaisuuden saavutukset ja voitot riippuvat.

Onnea ja saada uusi, mielenkiintoisempi työ, sinun pitäisi valita valkoinen mekko. Se symboloi uuden ajan elämässäsi, joka voidaan aloittaa tyhjästä. Tämä voi olla työpöydän lisäys, uuden aseman saaminen tai työpaikan muuttuminen.

Palkkojen lisäys on mahdollista saada mekkoisen metallisen kiillon tai arvokkaiden korujen (kulta, platina) esiintymisestä kuvassa.

Uudenvuoden juhla-juhlasali on erinomainen syy valita ylellinen mekko, joka liittyy yleensä satuun. Ajattele vain, kuinka yllätti kollegasi, jotka tavoittelivat sinua housujen puvuissa ja tiukassa vaatteessa.

Vakaviin tarkoituksiin tarvitaan vakavaa valmistelua. Merkitse johtajan virkaan? Sitten tarvitaan tiukka iltapuku, joka on kudottu eleganssista ja koristeltu kalliilla koruilla.

Nainen, jolla on korkea asema, ei saa valita kunnian tai teini-ikäisen huolimattomuuden. Mutta liiallinen vakavuus on myös hyödytön. Säästä arvoitus, joka voidaan toteuttaa paljaina hartioina, pitkä reuna reiteen, viettelevä pääntie tai läpikuultavat paneelit. Valitse yksi asia ja sitten kuva on täynnä harmoniaa, tyyliä ja hienostuneisuutta.

Klubipuolue

Klubipuolueeseen kuuluu useita vaihtoehtoja sopivaan asuun. Joissakin tapauksissa olisi esimerkiksi tarkoituksenmukaista pukeutua keskipitkä.Vaikka useimmissa tapauksissa on vielä parempi valita cocktail-lyhyt mekko, joka voi olla kirkas.

Jos pidät enemmän monofonisia asuja, kirkkaat lisävarusteet ovat erittäin sopivia.

Perhe-kohtaaminen

Perhepiirissä monet tapaavat uudenvuoden, eivät ole liian hämmentäviä itseään vaatteen valinnalla. Tässä tapauksessa sopivin olisi hillitsevyys, perinteisyys, pieni iltapuku. Pituus on lyhyt tai midi.

Kaikki tämä on hyvä, hyödyllinen ja välttämätön jokaiselle tytölle tietää, mutta ensinnäkin on tarpeen kuunnella sydäntäsi ja tuntea kehon. Riippumatta tyylikäs asu, mutta sen pitäisi silti olla mukava ja samalla mielettömästi kuin sinä ja ennen kaikkea, ja sitten kaikki muu.

Kommentit
 1. Pauline
  20.10.2015

  Uusi vuosi on suosikkini! Joka vuosi ostan pukeutumisen erityisesti juhliin. Mekot ovat hyvin erilaiset tyyliltään, väriltään. Yritän olla toistamatta.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet