Iltapuvut

Iltapuvut samanvärisiä tai eri sävyjä omaaville morsiamille

Iltapuvut samanvärisiä tai eri sävyjä omaaville morsiamille

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Naisten vaatteet bridesmaidille
 2. Sama väri
 3. Eri sävyt samanvärisiä
 4. Monivärinen kuvioitu
 5. Lattialle
 6. lyhyt
 7. TOP 10 värit

Nyt häät on kiinnittänyt yhä enemmän huomiota bridesmaids-rooliin. Siksi sopivan asun valitseminen heille on morsiamen kunnia.

Naisten vaatteet bridesmaidille

Jos olet jo päättänyt, että bridesmaids on pukeutunut samankaltaisiin vaatteisiin, kun valitset vaatteita, ota huomioon seuraavat vivahteet:

 1. Aloita valitsemalla pituudet - lyhyet tai pitkät muunnelmat. Pitkä versio on juhlallisempi ja siro, mutta tietenkin kalliimpi. Lyhyet mallit luovat vaaleuden vaikutuksen, mutta ne näyttävät demokraattisemmilta.
 2. Ajattele nyt tyyliä. On paljon vaihtoehtoja, joten sinun pitäisi tutkia huolellisesti jokainen niistä.
 3. Älä yritä käyttää samanlaisia ​​mekkoja kaikille tyttöystäville. Älä unohda, jokaisella on omat ominaisuutensa, omat vahvuutensa ja heikkoutensa. Yllään kaikki, voit korostaa yhden herkkuja, mutta keskittyä toisen tyttöystävän puutteisiin. On epätodennäköistä, että hän kiittää sinua tästä. Anna ystävillesi määrittää tyyli, joka sopii heidän kehonsa täydellisesti.
 4. Varjostuskysymys ei ole viimeisessä paikassa. Herkät värit sopivat kesälle tai myöhään keväällä. Jos häät on tarkoitus järjestää syksyllä tai talvella, tyttöystävät ovat paremmin pukeutuneet tummempia sävyjä.

Sama väri

Tätä vaihtoehtoa pidetään melko kategorisena ja tiukana, mutta se tarjoaa hyviä valokuvia.

Ja vaikka kaikki olisivatkin samanvärisiä, jokainen tyttöystävä pystyy erottumaan ja näyttämään yksilöllisesti, jos:

 • tytöillä on samanpituisia mekkoja, mutta kunkin yläosa on erilainen;
 • Kaikki mekot ovat eri tyylejä.

Eri sävyt samanvärisiä

Kaunis tyttöystävä näyttää kauniilta, pukeutuneena samanvärisiä eri sävyjä. Tämä vaihtoehto auttaa samanaikaisesti erottamaan tyttöystävät muista vieraista ja yhdistämään ne, mutta samalla korostavat jokaisen tytön erikseen.

Jos mekot ovat eri värejä, voit yhdistää tyttöystäviä tarjoamalla heille vaatteita samalla tyylillä. Esimerkiksi mekkojen varjo on erilainen, ja kangan rakenne ja mekkojen pituus ovat samat.

Monivärinen kuvioitu

Tyttöjen tyttöjen värikkäät asusteet ovat erinomainen valinta tapahtumaan, jonka tyyliin sisältyi tulosteita. Fantasia tällaisten asujen valinnassa ei rajoitu mihinkään - tytöt voivat pukeutua häkkiin, polka-pisteisiin, kukkia ja muita piirustuksia.

Jos tyttöjen mekkoihin valitaan erilaisia ​​tyylejä ja materiaaleja, niin tytöt voidaan yhdistää samoilla hihnoilla, rannekoruilla, kukkakimppuilla ja vastaavilla vivahteilla.

Lattialle

Nämä mekot sopivat perinteisiin juhliin ravintolassa. Valittaessa pitkät mekot bridesmaids, on tärkeää kiinnittää huomiota tyyliin. A-siluetti on hyvä valinta. Jos valitset asuja, joilla on täysi hame, se auttaa piilottamaan tyttöjen lukujen puutteita.

lyhyt

Jos tyttöystävien varusteet poimivat lyhyitä ja reheviä, he näyttävät helposti ja hauskasti. Tiukkojen klassisten häät, lyhyet mekot tyttöystäviä ovat parhaiten suora leikkaus. Mekot, joiden pituus on hieman polven alapuolella, ovat erittäin tyylikkäitä.

Sitä ei pidä valita tyttöystäville liian kapeille ja lyhyille asuille, joten leningit ovat miellyttäviä eivätkä häiritse tanssia.Hyvin syvä katkaisu ei myöskään ole tervetullut, mutta selkäpuolinen leikkaus voi muuttua pukeutumisen korostukseksi.

TOP 10 värit

Lila, violetti ja laventeli sävyjä

Miksi ei asu lila- tai laventeli-iltapuvuissa? Nämä sävyt ovat suosituimpia bridesmaidien mekkojen valinnassa, koska ne ovat huomaamattomia, mutta samalla mielenkiintoisia värejä, joiden avulla voidaan korostaa tapahtuman merkitystä ja keskittyä tapahtuman sankariin.

Lavender-mekot bridesmaids täydentävät täydellisesti Provence-tyylinen häät.

Erityisen hyvä tässä roolissa on kevyemmät sävyt. Ne luovat tapahtuman juhlallisuuden ilmapiirin, mutta eivät keskittyneet itseensä tapahtuman tärkeimpien toimijoiden vahingoksi.

On suotavaa täydentää hiuksia tuoreilla kukkilla, mieluiten vaaleanpunaisella, violetilla tai valkoisella. Korujen osalta ihanteellinen ratkaisu on jalometallit. Ja ei ole väliä, onko se hopea tai kulta.

turkoosi

Tämä väri on hyvin mehukas, joten se näyttää erittäin edulliselta häät seremonia. Herkkyys ja romantiikka lisäävät tällaisia ​​sävyjä kuin vaaleat turkoosi, akvamariini, syaani ja muut. Kaikkein turkoosi-sävy-mekot näyttävät ruskettuneelta iholta.

Jos juhla on suunniteltu luonnon tai meren rannalle, valitse virtaavat silkki- tai sifonki-turkoosi-mekot tyttöystäville.

Pyydä ystäviäsi koruiksi ottamaan valkoiset rannekkeet ja tarttamaan hiukset valkoisiin kukkahiusneuleihin. Kengät turkoosi-mekkoihin tulisi valita valkoisesta, klassisesta mustasta, beige, kuumasta vaaleanpunaisesta tai hopeasta.

persikka

Tämän värin mekot näyttävät kevyiltä ja lämpimiltä, ​​joten ne sopivat ihanteellisesti häätjuhliin keväällä ja kesällä.

Tällaiset mekot näyttävät erityisen hyviltä tyttöystöiltä, ​​jos morsiamen asu ei ole klassinen valkoinen, mutta eroaa paistetun maidon ja vastaavien varjossa.

Peach tyttöystävä asuja harmonisesti vihreä paletti, esimerkiksi minttu sävy.

punainen

Tällaiset mekot tyttöystäville yhdessä morsian ja sulhanen lumivalkoisen asun kanssa näyttävät erityisen vaikuttavilta.

Morsian pystyy käyttämään punaista vyötä ja punaisia ​​kenkiä sekä täydentämään kuvaa kirkkaalla punaisella kimpussa. Ja kirkas häät värikkäillä valokuvilla.

Tyylikäs tyttöystävä näyttää pitkät punaiset sifonkimekot tai lyhyt mekot kirkkaanpunaisesta väristä, joissa on pehmeät hameet.

Myös viinin ja klarinettisävyjen mekot näyttävät tehokkaasti.

minttu

Tämä väri on nyt erittäin suosittu ja sitä käytetään usein häät - sekä kesän että talven - suunnittelussa.

Minttu sävyjä - tuore ja iloinen. Ne yhdistetään täydellisesti kultaisella äänellä.

keltainen

Nämä mekot näyttävät pehmeiltä ja aurinkoisilta. Keltainen väri korostaa tyttöystävien kauneutta ja nuoria. Hän on paras valinta, jos tyttöjen joukossa on paljon blondeja.

Valkoinen, sininen, vihreä ja harmaa väri suojaavat tyttöystävien keltaisia ​​asuja. Bridesmaid-mekkojen keltaisen paletin parhaat sävyt voidaan kutsua sitruunaksi, vaaleankeltaiseksi, keltaiseksi, kultaiseksi ja sinappiksi. Ihanteellinen materiaali keltaisiin mekkoihin olisi pitsi, kiiltävä kangas, silkki tai tylli.

sininen

Nämä mekot näyttävät viileiltä, ​​viileiltä, ​​ilmavilta ja kevyiltä. He näyttävät hyvältä hyvin nuorilla tytöillä. Jos yhdistät sinisiä sävyjä harmaan tai kullan kanssa, niin tytöille suunnatut mekot ovat jaloilla ja tyylikkäillä ulkoasuilla, ja jos lisäät sinisen vaaleanpunaisen, beige- tai valkoisen sävyn, saat erittäin leikkisät ja leikkisät vaatteet.

Paras sävy sininen paletti tyttöystävä leningit voidaan kutsua taivaansininen, akvamariini, ruusukukka ja taivaansininen. Kesäjuhlissa sininen mekko olisi oltava kevyt ja virtaava, ja talvipäivän tapauksessa mekkoja olisi täydennettävä sinisillä kudottuilla tai neuloksilla.

pinkki

Tämä väri johtaa oikeutetusti pastellipalettiin häihin.Se korostaa naisellisuutta ja hellyyttä, ja se sopii myös mihin tahansa ulkonäköön.

Tämä väri valitaan useimmiten, jos hänen ystävänsä päätetään sijoittaa eri sävyihin.

Hellävaraiset vaaleanpunaiset sävyt viittaavat rauhoittaviin ja rauhoittaviin, ja kirkkaat sävyt (neon, fukso) asettavat hauskempaa.

Vaaleanpunainen gamma yhdistyy upeasti siniseen, siniseen, kullan, suklaan ja mintun kanssa.

Bridesmaids-asujen vaaleanpunaisen paletin sävyjen paras valinta on jauhemaiset ja karkeat sävyt sekä fuksia ja koralli-sävyt.

valkoinen

On melko rohkea valita tämä väri tyttöystävien mekkoihin, koska se voi sekoittaa muita (on vaikeampaa erottaa morsiamen).

Niin, että tyttöystävien valkoiset mekot eivät kilpaile häätpuvun kanssa, he valitsevat erilaisen kangaskuvion, eri sävyn ja usein lyhyen pituuden tällaisille mekoille. Hyvä päätös on pukeutua kaikki tyttöystävät täysin samanlaisilla mekkoilla, sitten morsiamen on helppo löytää vieraiden keskuudessa.

Hyvä ratkaisu olisi pukeutuneet valkoiset mekot.

Paras valkoisen paletin sävyjä vastasyntyneiden tyttöystävien mekkoihin ovat maito, norsunluu ja kerma sekä munankuoret ja norsunluun sävyt.

sininen

Tätä väriä pidetään edustavana ja kiinteänä, mutta ei niin tiukka kuin musta. Sininen mekko näyttää tyylikkäästä ja samaan aikaan yhdistettynä useimpiin tyyppeihin. Ne ovat erityisen hyvä valinta, jos morsian valitaan klassinen valkoinen asu.

Tyttöjen tyttöjen tummansininen pitäisi antaa kirkkaita kukkakimppuja. Jotta sininen ei olisi niin kylmä ja raskas, se yhdistetään valkoiseen, hiekkaan, koralliin, siniseen ja keltaiseen. Bridesmaids-asujen sinisen parhaat sävyt ovat safiiri, denim, ultramariini, taivaansininen ja meri-aalto.

Ja lopuksi valikoima monivärisiä mekkoja bridesmaidille. Se näyttää myös näyttävältä, eikö olekin?

Kommentit
 1. Olya
  29.08.2015

  Miten pidän tästä trendistä - tyttöystäviä lähes samanlaisissa mekkoissa! Ainoastaan ​​lisävarusteet ja muut häät yksityiskohdat tulisi tehdä samasta väristä. Sitten kaikki on täydellinen.

 2. Svetlana
  11.08.2015

  Uskon, että voit valita saman kankaan, mutta anna jokaisen tyttöystävän valita itse tyyli, muuten joillakin on puutteita, ja vertailu ei ole heidän hyväkseen.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet