Iltapuvut

Iltapuvut kreikkalaiseen tyyliin

Iltapuvut kreikkalaiseen tyyliin

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Tyyliominaisuudet
 2. Moderni tulkinta mekosta
 3. Mukaan
 4. Lyhyet mallit
 5. kangas
 6. Mitä käyttää

Muinainen Kreikka antoi maailmalle paitsi suurten ajattelijoiden löytöjä ja teoksia, myös kauniita legendoja, realistisia myyttejä jumalattarista ja pappeista, jotka olivat väistämättä pukeutuneet virtaaviin vaatteisiin. Suunnittelijat eivät voineet vastustaa kreikkalaisten jumalattarien kylpytakien kauneutta ja päätti, että nykyaikaiset naiset eivät ole pahempia. Nyt kreikkalaisen tyylin iltapuvut palauttavat jatkuvasti paikkansa modernin naisen vaatekaapissa.

Tyyliominaisuudet

Kreikan mekkoa ei voida sekoittaa muihin tyyleihin, koska vain tällaista antiikkipuolta leimaa ainutlaatuiset ominaisuudet:

 • kangas on vain kevyt ja virtaava;
 • linjat ovat sileät, hieman äärimmäisen ääriviivat;
 • leikkaus - vapaa, ei aiheuta rajoituksia liikkeissä;
 • vyötärö - välttämättä täytetty.

Kaikkien näiden elementtien yhdistelmä muodostaa perustan kreikkalaiselle mekolle, joka on usein ommeltu tunikon kuvaan. Tällaisia ​​kuvia voidaan silti pitää "imperiumin" tyyliin, jossa pääasiallinen erittymisominaisuus on vyötärö, joka on liian korkea rintakehän tasolle ja hame, joka alkaa välittömästi.

Moderni tulkinta mekosta

Nykyaikaiset suunnittelijat ottivat vankasti kreikkalaisen mekon, tekivät muutoksia, loivat useita uusia kuvia, lisäsivät yksityiskohtia, jotka eivät olleet siellä aiemmin. Myös epäsymmetria on onnistuneesti kiertynyt kreikkalaisen illan tyyliin. Kukin näistä innovaatioista on menestyksekkäästi kehitetty ja antaa pukeutumiselle jotakin haisua.

Löysimme hyvät arvostelut mekkoista, joissa on drapattu ylä- tai alaosa. Sifonki on parempi kuin kaikki muut kankaat. Petticoat-vuoden mallin suoritusmuoto tekee mekkoista niin tyylikäs, että he heti ymmärtävät iloisia nuoria naisia.

Kaikkien kreikkalaistyylisten iltapukujen ylemmän osan vaihtelut ovat valtavia ja yksinkertaisesti epärealistisia:

 • hihnat ovat yksittäisiä, kaksinkertaisia, eri leveyksiä;
 • hihnojen täydellinen puute;
 • hihat;
 • pitsin, kirjonnan ja tekojalokivien, jotka on sijoitettu koko pääntie ja täytetty hihna;
 • koristelu ja nauhojen kiinnittäminen takaa.

Plumen läsnäolo muuttaa tytön suuresti, mikä lisää kuninkaallisen suuruuden kuvaa. Jos puvussa on pitsi, kuva saa romantiikkaa ja hellyyttä.

Jos mekossa on avoin selkä ja tämä pääntie on vyötärön alapuolella ja jopa koristeltu kirjontakuvioin (mieluiten käsintehty) tai harmaalla, niin seksikäs asu on vaikea kuvitella. On hyvä, jos jäykät kupit asetettiin kehoon vakautta varten. Tällaisen kuvan seksuaalisuus ja näyttävyys taataan.

Kreikan tai imperiumin tyyliin valmistetussa iltapuvussa koriste on usein tärkein elementti koristeluun. Suunnittelijat eivät vaivaa ja yrittävät sijoittaa rhinestonesia, helmiä, paljetteja mahdollisimman tarkasti. Myös Swarovskin kiviä käytetään.

Tämän kauden mallit, jotka eivät koostu yhdestä kankaan kerroksesta, vaan useista, ovat saamassa suosionsa ja merkityksensä. Tämän hameen kauneus varjostaa kaiken, mitä voit ennen nähdä.

Kreikkalainen iltapuku näyttää alkuperäiseltä, lyhyeltä ja pitkältä takana. Tämä on eräänlainen modernin tulkinta tyylistä.

Jopa pallopuvut on nyt tehty kreikkalaiseen tyyliin. Tässä asussa on oltava useita pakollisia kohtia:

 • rinnan tiivistetty, ilmeikäs, runsaasti koriste-elementtejä;
 • leveät sifonkihameet;
 • häikäisemätön virtaus neulomaisen kankaan ympärillä.

Jopa pommituksessa on kunnollinen paikka, varsinkin jos se putoaa ja peittää jalat kokonaan.

Mukaan

Naisten muoti maailmassa on useita ainutlaatuisia asuja, jotka sopivat kaikille ja tasoittavat kuvion ongelmat. Esimerkiksi intialainen puku on sari ja muuten kreikkalainen tyyli.

 1. Kurvikas muoto piiloutuu verhojen takana, mikä on jopa vähärasvaisen kuvan osalta mahdollisuus lisätä muutama kilogramma.
 2. Ottaen tiimalasin muodon et voi koskaan huolehtia - täydellinen kuva on taattu.
 3. Raskaana olevat naiset valitsevat usein hyvästä syystä kreikkalaiseen tyyliin valmistetut mekot. Korkea vyötärö ja kevyt kangas - mitä tarvitset mukavuutta ja vapautta varten, joka säilyy liikkeen aikana. Jopa pieni vatsa ei ole niin näkyvissä vapaasti putoavan hameen alla.

Mikään muu mekko ei ole niin suotuisa ja hyvin korostanut rintakehää, joten se on erittäin seksikäs. On monia syitä käyttää tällaista mekkoa - kaikki juhlallinen tilaisuus: prom, juhlat, tärkeä vuosipäivä tai kutsu häät. Jopa morsian kehitti monia vaihtoehtoja mekkoihin, teki siitä kreikkalaiseen tyyliin.

Lyhyet mallit

Saatat ajatella, että kreikkalaiset mekot ovat jo niin naisellisia ja söpöjä, ettei mikään elementti voi tehdä niistä vieläkin täydellisempiä. Ja ei! Kokeet, joiden pituus oli, näyttivät täysin erilaisilta tuloksilta ja esittivät lyhennettyjä kreikkalaisia ​​mekkoja koko muodikkaalle maailmalle.

Valitsemalla pituus, joka saavuttaa polven tai laskeutuu hieman pienemmäksi, tyttö pyrkii näyttämään jalkansa, jonka kauneus ei salli heidän piiloutua pitkien hameiden takana.

Lyhennetyissä malleissa on edelleen löysät hameet, jotka ylivoimaisissa tapauksissa ovat sifonki. Vyötäröllä, joka on myös liian korkea, voi olla koruja.

Kreikan lyhennetyt mekot eivät monipuolisuudessaan ja käytännöllisyydessään ole huonompia kuin johtotehtävissä, varsinkin jos malli valitaan onnistuneesti, niin voit käyttää sitä yrityskokouksessa, mennä juhliin ystävien kanssa, olla romanttinen tai jopa osallistua juhliin.

Pitkät hihat kiilautuivat myös tällä tyylillä, ja ne luovat käytännöllisen syksyn version puhtaasta kesäversiosta. Lyhennetyn puvun kenkien ei tarvitse olla kantapäätä eikä edes pienintä. Voit keskittyä tilanteeseen ja valita veneistä tai keskikorkeudesta. Kytkinpussi sopii mihin tahansa ulkoasuun, mutta erityisesti tähän.

kangas

Kreikkalaisen tyylin ilta-muoti sanelee sen säännöt paitsi tyylin suhteen, mutta jopa kankaiden valinta rajoittuu huomattavasti kolmeen asentoon: satiini, silkki, sifonki. Se on menestyksekkäästi valittu ja täydellisesti sovitettu kangas, joka toimii korostuksena, joka tulisi olla jokaisessa asussa, erityisesti illalla.

Jos, jos ei kreikkalaisessa mekossa, olisi oltava eri värejä, monimutkaisia ​​pitsielementtejä, helmiä, kirjontaa, paljetteja, kiviä, ja kaikki on kaunis, tyylikäs ja hieno. Kaikista tästä sisustukseen liittyvistä koristeista sinun ei tarvitse valita enempää kuin kahta elementtiä, niin että yksinkertaisuus on suojattu eikä siinä ole juoksevia kankaita.

Mitä käyttää

Jos käsittelemme kreikkalaisen tyylin klassikoita, kengät olisi varmasti oltava kevyitä: sandaalit, ohuet nauhat tai hihnat.

Alhaisella kasvulla on mahdollista harkita sandaalien vaihtoehtoja, mutta niiden pitäisi olla myös kevyitä, ilman raskasta ja karkeaa elementtiä. Kengissä, kiiloissa ja massiivisissa koroissa ei ole paikkaa kreikkalaisessa kuvassa.

Mutta kun koruja valitaan, voit hieman lievittää valon kuvan massiivisella kädensijalla kädelläsi tai kultajoukolla (korvakorut ja riipus). Kampauksen pitäisi olla todella kreikkalainen: päänauha, punos tai miniatyyri. Pieni käsilaukku ei ole tarpeeton.

Älä ajattele, että antiikkihahmolla varustettu mekko on yksinomaan kesämahdollisuus, jota voidaan kokeilla aurinkoisella säällä.Ei salli huivi, varastettu, joka voidaan kiinnittää rintakorulla. Jopa takki tai sadetakki voidaan yhdistää kreikkalaisen tai imperiumin tyyliin, jos niiden pituutta ei lyhennetä ja tyylillä ei ole karkeita viivoja.

Kommentit
 1. Galina
  25.07.2015

  Kreikan tyyli hengittää romantiikkaa. Valitsin itselleni prom-mekon. Ilmeisesti syntymäpäivä uudelleen valitsen tämän tyylin.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet