Iltapuvut

Lyhyt iltapuku

Lyhyt iltapuku

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. muodista
 2. Tuoreet trendit lyhyiden iltapukujen maailmassa

Hyvin iltaisin ei ole tarpeen käyttää vain lattiapituisia mekkoja. Tänään on valtava määrä hämmästyttäviä lyhyitä iltapukuja. Kyse on niistä, joista puhumme.

muodista

Nykyään polvipituudet ja korkeammat mekot ovat uskomattoman vaativia. Tältä osin tunnetut suunnittelijat ja muotitalot kiinnittävät yhä enemmän huomiota cocktail-mekkoihin.

Ensinnäkin sinun pitäisi määrittää ihanteellinen pituus, koska lyhyet mekot osoittavat selvästi jalkasi. On toivottavaa, että polvet peitetään toistensa kanssa, ja ne näyttävät täydelliseltä pukeutumiselta, jonka pituus on kaksi. Seiso peilin edessä, kokeile erilaisia ​​vaihtoehtoja. Tämä on ainoa tapa saada oikea päätös.

tapaus

Klassinen ideaan sisältyvä vaippa-mekko on esitetty polvipituisen puvun muodossa, ilman vyötärön ja hihojen saumaa, ja pääntie on veneen muotoinen.

Ajan myötä tyyli on muuttunut paljon. Nyt voit lisätä vaatekaapin malliin, jonka pituus on reiteen keskipiste ja korkeampi tai keskikarvainen.

Suunnittelijat ovat luoneet hybridin yhdistämällä kaksi tyyliä - kotelon, jossa on basky ja jengi. Tiukka kiinnitys, jossa on avoin hartio, luo huomaamattoman, mutta erittäin houkuttelevan, houkuttelevan kuvan.

Hihat voivat olla lyhyitä siipien tai kellojen muodossa, sekä pitkät hihnat eivät ole poissuljettuja.

Tärkeä rooli tässä tyylissä on kankaan väreillä. Tyylikäs vaippa-mekko ei tarvitse tarvikkeita, joten materiaalin värien ja tekstuurin pelaaminen on kysyntää.

Pukukotelo on niin yleinen, että eri tapauksissa se voi olla tervetullut:

 • Juhla-iltaisin valitse satiinista tai jacquardista valmistettu mekko;
 • Jos selkä on auki ja materiaali on silkkiä tai sifonkia monofoninen tai mielenkiintoisia kuvioita ja leikkaa, mekko sopii valmistumisjuhliin, häätretkelle ystävälle tai jopa yökerholle. Sopii myös kiiltäviin silkki malleihin;
 • Jersey tai velour on hyvä valinta, jos haluat käydä yritysillalla, mennä ravintolaan tai mihin tahansa muuhun tapahtumaan, jossa kuva vaatii tyylikästä ja tiivistä samanaikaisesti.

Kreikan tyylillä

Kreikan lyhyen iltapuvun kokoelmat, jotka liittyvät tänään, noudattavat perinteitä, ja niitä täydentävät myös muodikkaat ratkaisut.

Tämä mekko pystyy korostamaan kehosi oikeasuhteisuutta, sijoittamaan tarvittavat aksentit, korostamaan lähes minkä tahansa tyyppisen ilon herkkuja.

Ei ihme, että monet tytöt valitsevat juuri kreikkalaisen tyylin. Loppujen lopuksi, drapingin ja korkean vyötärön ansiosta ihanteelliset siluettilinjat on kuvattu. Avaa yksi olkapää, käytä ekstravaganttia henkeä, joten luodat uskomattoman rakenteen, joka näyttää hahmosi ihmisille edullisimmassa valossa.

Yksi Kreikan tyylin tärkeimmistä eduista on tekniikan huolellinen käyttö, joka tekee lonkat ja dekolteista monimutkaisimman. Runko-osassa on oltava V-muotoinen pääntie, jota täydentävät monimutkaiset taitokset ja verhoilu. Tämän seurauksena pieni rintakuva tulee olemaan visuaalisesti suurempi ja enemmän ruokahalua.

pehmoinen

Lyhyt asu yhdistettynä pehmeään hameeseen on todellinen osuma tällä kaudella. Kuten käytännön mukaan hän on valmistunut, bridesmaids, syylliset tai tällaisen juhlan vieraat suosivat syntymäpäivää ja tietysti uutta vuotta.

Epätavallinen tyyli antaa sinulle mahdollisuuden luoda kaunis ja juhlava kuva.Avaa ripustin - ja sitten sinusta tulee hämmästyttävän naisellinen. Vaikka pitäisi olla siisti, koska alkuperäinen holkki voi auttaa piilottamaan leveät tai liian suorat hartiat.

Tyyli on kaunis ja se yhdistää täydellisesti eri tekstuurit ja värit. Voit täydentää mekkoa höyhenillä, kirjoilla tai pitsiillä strassikivillä? Loistava idea. Vain kiinni tiettyyn kehykseen, niin että viehättävältä tytöltä ei tule huonoa makua.

Kullekin mallille oli yksilöllinen ja alkuperäinen, suunnittelijat käyttävät erilaisia ​​leikkaus- ja sisustusversioita. Se voi olla esimerkiksi organzan tai tyllien monikerroksinen hame, joka on pienessä solussa. Toinen vaihtoehto on jäykästä kankaasta valmistetun hameen räätälöinti, joka pitää muodon hyvin ja peittää tarpeen mukaan, jotta tilavuus olisi mahdollisimman rehevä.

Vähemmän suosittuja ovat mekot, joissa on ilmapallohame. Ne ovat tyylikkäitä ja näyttäviä, jos koristeina käytät vetoketjuja, nappeja tai niittejä.

avoin

Muista, että tulevalla kaudella yksi suosituimmista päätöksistä on avoin selkä. Lisäksi tämä tekniikka on merkityksellinen sekä iltapuvuille että vapaa-ajan kulumiselle.

Jonkinlainen futuristinen kuva antaa mahdollisuuden luoda pienikokoisen mekon, jossa on avoin selkä, joka on koristeltu pitsi-, organza- ja hihnaosilla. Siluetti voi olla vapaa tai laiha, riippuen kuvastasi. Mielenkiintoisin on, että suunnittelijat suosivat aktiivisesti mustaa väriä.

Vaikka kuuluisien suunnittelijoiden joukossa on vaihtoehtoisia versioita suorituskyvystä - punainen, sininen, valkoinen ja niin edelleen. Leikkaa tarjotaan erilaisia, siluetteja - tiukasta geometrisesti uskomattoman vaikeaksi.

Älä unohda tyylikkäästi koristaa pääntie. Tätä varten tarvitset jousia, rhinestonesia tai verhoja.

Pitkä hiha

Monet tytöt uskovat, että pitkähihainen iltapuku ei ole kovin sopiva, koska se luo liian hillityn, tiukan kuvan. Jotkut jopa kutsuvat sitä tylsiksi. Pitkän hihan valinta on kuitenkin tyylien tunnus.

Oikeasti soveltamalla sitä näytät viettelevältä, naiselliselta ja houkuttelevalta muiden silmissä. Lisäksi tämä on loistava ratkaisu syksyllä tai talvella, kun sinun täytyy suojautua kylmältä.

Kokeile epäsymmetrisiä malleja, mikä täydentää lyhyttä mekkoasi mielenkiintoisella ratkaisulla.

pitsimäinen

Muoti illalla mekkoihin tänään on monipuolinen, koska suunnittelijat yrittävät luoda jotain uutta, alkuperäistä, epätavallista, yhdistääkseen kaikenlaisia ​​materiaaleja.

Jos puhumme lyhyistä mekoista, täällä on parempi käyttää pitsiä guipurella. Valitsemalla sopivan värin ja leikkauksen voit luoda romanttisen ja huomaamattoman ilmeen.

Käytä alustan ominaisuuksia. Niinpä lyhyt vaalea iltapuku antaa sinulle hellyyttä ja eleganssia. Mutta lisää musta tai muu värillinen substraatti, ja sitten olet esimerkki viettelevyydestä, viehätyksestä. Etäisyydestä etsiminen on hyvin vaikeaa.

Myös loistavat kankaat, alkuperäiset tummat sävyt, kaikki mahdolliset vaikeat koristeet ovat valtavia. Avulla voit täydentää täydellisesti pitsi lyhyttä asua.

Tuoreet trendit lyhyiden iltapukujen maailmassa

Suurin osa illan lyhyistä mekoista on valmistettu laadukkaasta luonnonkangasta. Erityisen suosittu on:

 • Herkkä silkki;
 • Pehmeä sametti;
 • Kevyt pellava;
 • Mukava puuvilla jne.

Mitä tulee sisustukseen, sinun kannattaa kiinnittää huomiota turkisten elementteihin, kalaverkkoihin, luonnonkiveihin, paljetteihin. Ne ovat erittäin suosittuja, kun arvostellaan katutasoilla ja muotilehdissä esitettyjä malleja.

Luonnollisesti klassinen, mutta uskomattoman viettelevä ja ekstravagantti musta lyhyt malli ei jättänyt muotia mihinkään.

Jos puhumme väristä, nykyinen muoti toivoo yksitoikkoisuuden. Lisäksi on välttämätöntä luopua ylimääräisestä kiilosta ja kiilto - vain vähimmäisvaatimuksista. Jotta mekko ei näytä liian hillityiltä, ​​täydennä sitä pienillä tulosteilla, värillisillä kivillä, applikoilla, röyhelöillä ja pitsiosilla.

Ei ole mikään salaisuus, että kuva on pitkälti valmistunut lisävarusteiden ansiosta. Ja jos päätät käyttää lyhyttä mekkoa tulevaa lomaa tai muuta tapahtumaa varten, niin parhaimmat seuralaiset voivat olla artikkelin kaulakoruja, ketjuja, mutta varmista, että sinulla on lyhyet, herkät rannekorut, elegantit ja kalliit puku korut sekä tarttuvat rintakorut.

Luo ainutlaatuinen kuva ei ole niin vaikeaa kuin se voi näyttää. Erilaiset mallit, tyylit, värit ja leikkaus mahdollistavat täydellisen lyhyen pukeutumisen. Älä unohda, avaa jalat, varmista, että ne ovat kunnossa. Muuten kuva voidaan tuhota kokonaan ja kokonaan.

Kommentit
 1. Lena
  06.09.2015

  Jos olet vieras eikä juhlan sankari, pidä mieluummin lyhyitä iltapukuja. Pitkä voi peittää syntymäpäivän tyttöä, joka ei ole kovin hyvä sävy.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet