Iltapuvut

Iltamekot Oksana Mukha

Iltamekot Oksana Mukha

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
  1. Luomisen historia
  2. Tuotemerkin ominaisuudet
  3. Priveen kokoelma
  4. Perinteinen pitkä
  5. lyhyt

Erityistä huomiota on kiinnitettävä Elite-materiaaleihin, alkuperäiseen leikkaukseen, erinomaisiin kuviin kiinnitettäviin, vastustamattoman ulkoasun luomiseen juhlavaatteeseen. Siksi keskitymme kuuluisaan ukrainalaisen iltapuvun suunnittelija Oksana Muchaan, joka on erittäin suosittu fashionistas.

Luomisen historia

1980-luvun lopulla ukrainalaisten morsiamien oli melko vaikea löytää hääpuku. Niinpä Oksana Mukha, Lviv-taideakatemian valmistunut mallinnusvaatteiden erikoisalasta, päätti mennä käytävään tavallisessa puvussaan. Jos sitten hänen tulevan miehensä Vasily ei antanut Oksanalle hyvää neuvontaa, maailma ei olisi nähnyt niin kauniita häät- ja iltapukuja.

Oksana Muha teki ensimmäisen häät, kun hän häät oli häät. Vieraat pitivät siitä niin paljon, että se oli sysäys oman brändin luomiselle ja kiehtovalle polulle muotimaailmassa.

Tuotemerkin, erikoiskuvan ja henkilökohtaisen brändin kehittäminen kesti paljon aikaa. Venäjän morsiamet näkivät ensimmäiset mallit vuonna 1998. Nyt myymäläketju on kasvanut merkittävästi ja sillä on noin 50 edustusto Venäjällä. Nuoren suunnittelijan lahjakkuus ei voinut jäädä huomaamatta muissa maissa, joten koko IVY: n, Euroopan maiden ja Yhdysvaltojen alue löytyy Oksana Mukhan upeista mekoista. Nyt tuotemerkkiä voidaan kutsua turvallisesti perheeksi, koska tämän lahjakkaan perheen Catherine tytär liittyi häät- ja iltamuodon maailmaan, josta tuli brändin kasvot.

Tuotemerkin ominaisuudet

Riippumatta siitä, kuinka monta kokoelmaa Oksana on antanut, riippumatta siitä, kuinka erilaiset ne ovat, mutta kussakin heistä voit nähdä hellyyttä, erityistyyliä, herkkää seksuaalisuutta ja hienostunutta suunnittelua.

Tyylikkyys ja hienostuneisuus ovat kunkin mallin pakollisia ominaisuuksia, jotka yhdistävät samalla ylellisyyden ja omaperäisyyden. Oksana onnistuu ilmentämään kirkkaimpia ja poikkeuksellisen muodikkaita trendejä, unohtamatta klassikoita ja perinteitä.

Suunnittelija itse valitsee kankaat henkilökohtaisesti, koska tämä on tärkeä askel tulevan kokoelman luomisessa. Korkealuokkaiset kankaat, verhot, podhvaty, materiaalit, joissa on höylääminen. Lyhyesti sanottuna kaikki, joka pystyy korostamaan leikkausta, joka on aina erilainen taitojen ja singulariteetin suhteen. Jos olet törmännyt korsetilla varustetulle mekolle, katso huolellisesti koriste - kaikki helmet ja strassit kiinnitetään yksinomaan käsin.

Priveen kokoelma

Oksana Mukha miellyttää uskollisia fanejaan paitsi perinteisillä illallisvarusteilla, myös uuden linjan lupaavalla nimellä Privee.

Tähän kokoelmaan sisältyi loistavia ja kalliita malleja, jotka ovat jatkoa vuoden 2016 kokoelmalle, ja vain täällä on yksinomainen kangas, rikas viimeistely ja ylelliset kuvat. Väreissä on useita johtajia: pastellivärit, lumivalkoinen väri ja sen sävyt, sininen ja violetti.

Jokaisen pukeutumisprosessin aikana suunnittelija ottaa huomioon eri tyyppisten lukujen ominaisuudet. Siksi on erittäin helppo valita täsmälleen sama mekko gaalaillalle, jopa epätyypillisellä kuvalla. Draperies ja graceful haltijat auttavat piilottamaan, mitä haluan piilottaa, ja aaltopahvin elementit tekevät ansioista entistäkin ilmeisempiä.

Kuvia luodaan paitsi kankaasta, ilman lisävarusteita ja sisustusta. Siksi kaiken pitäisi olla erinomainen, kuten Oksana Muchan vaatteissa.Hän on yksi niistä harvoista, jotka voivat aina hyvin tarkasti ja tarkasti sijoittaa aksentteja, sijoittaa menestyksekkäästi ylellisiä kuvioita, yhdistää ne kirjoilla, joka on luotu pienimmistä helmistä ja kirkkaimmista kiteistä. Jokaisessa mekossa Oksana lisää omia pieniä temppujaan, jotka ovat jokaisen suunnittelijan arsenaalissa.

Priveen kokoelmissa on saatavilla ainakin jokaiselle makulle sopiva mekko, joka on ainakin pitkä, ainakin lyhyt. Ei-standardiliuoksia on monia muunnelmia, jotka on toteutettu leikkauksessa, mallinnuselementtejä käytettiin ja kuten aina, käsin koristelu.

Oksana Mucha on aina tukenut luonnollisten sävyjen ja klassikkojen käyttöä ensisijaisten värien valinnassa. Siksi vuoden 2014 kokoelma osoittautui kirkkaaksi punaisen ja sinisen, korallien, kerman, vaaleanpunaisen ja turkoosin vuoksi.

Tämä kokoelma sisältää paljon enemmän kukkia kuin mikään muu, joka on koskaan luotu Oksana Muchan johdolla. Niille rohkeille tytöille, jotka pitävät kokeilusta, he pitävät mekkoista, joiden tulosteet on tehty kevyessä ja kesällä.

Perinteinen pitkä

Jos tarvitset klassista iltapukua, se on varmasti tyylikäs, tiukka ja erittäin mukava mekko. Uusimpien kokoelmien Oksana Mucha tarjoaa mahdollisuuden valita vierekkäisistä, suorista ja muotoisista tyylistä.

Kaikki mallit näyttävät kuvastasi harmonisesti suunnittelijan kehittämän ainutlaatuisen alihakujärjestelmän ansiosta. Lähes kaikki mallit menevät ilman hihoja, mutta punainen mekko, jossa on pitsi, on silmiinpistävää. Vaikka tässä holkki on mallinnettu siten, että hartiat ja pääntie ovat edelleen auki.

Kunnioitusta A-siluettia sisältäviin mekkoihin. Hyvin istuva yläosa ja sujuvasti laajeneva alaosa - tämä kaikki tasapainottaa kuvan hyvin, tuo mysteeriä ja eleganssia. Usein ylemmän osan osalta Oksana valitsee pitsi, joka sekoittuu hyvin sifonkiin useissa kerroksissa. Ketjut tai satiininauhat ovat usein vyötäröllä.

lyhyt

Muotisuunnittelijat väittävät edelleen, millainen pitäisi olla pituus illalla. Antakaa monille silti olla varmoja siitä, että klassinen pituus ja tyyli ovat eduksi, mutta Oksana Mucha on uskollisempi tähän asiaan. Siksi hänen tekijänsä mukaan julkaistiin lyhyt mekko.

Midi- ja mini-pituus - juuri se, joka etsii luottavaisia ​​nuoria naisia, joilla on hämmästyttävän kauniit jalat. Olette yksinkertaisesti tuomittu miehille huomiota lyhyessä mekossa Oksana Muchan uudesta kokoelmasta.

Ei jokainen klassinen mekko voi laittaa päivämäärää tai promia, mutta lyhyt, leikkisä asu on hyvä vaihtoehto.

ELyhyiden mekkojen rivillä on muutamia yhteisiä pisteitä: avoin, viettelevä yläosa, runko ja leveät vyöt. Oksana käyttää taitavasti tyylin elementtejä, jotka näyttävät mieluiten mihin tahansa kuvaan. Yläosan avaaminen ja selän paljastaminen voivat tehdä kuvasta hauras ja elegantin. Vyötärön nostaminen voi saada kuvan ohueksi. Jos sinulla on ylimääräisiä senttimetrejä, sinun pitäisi valita tiukka vyö.

Oksana esitteli ehdottomasti uudessa valossa korsettikuvioita, joissa oli epätavallinen hameen muotoinen tutu. Erityisen muotoisen kupin läsnäolo lisää tilavuutta rintaan ja korsetti muuttaa kuvan. Mitään muuta kuin kuningatar olet iltana.

Kommentit
  1. Christina
    24.09.2015

    Uskon, että Oksana Mucha on Venäjällä tärkein tuotemerkin häätmekkoihin. Upeat kokoelmat ja erinomainen laatu.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet