Iltapuvut

Laventelin iltapuku

Laventelin iltapuku

liittyä keskusteluun

 

Kuten tiedätte, laventeli on kukka, jolla on runsas lila-väri. Mutta laventelin väri on rauhallinen ja vaimennettu. Sen nimi on melko johdettu laventelin rentouttavasta tuoksusta.

Laventelin värin erikoisuus on, että se voi olla sekä vapaata että väkivaltaista. Hän ei voi ilmaista tiettyjä tunteita. Tämä on rohkea sävy, joka korostaa henkilön voimakkaimpia ominaisuuksia. Tässä yhteydessä ei jokainen tyttö pysty valitsemaan häntä.

Psykologit sanovat, että tätä väriä rakastavat ne, joilla on terävä mieli, kyvyt ja jotka ovat kiinnostuneita korkeasta taiteesta. Nämä ovat myös visionäärejä, unelmoijia.

Nykyään väri on tärkeämpää kuin koskaan ja erittäin suosittu tällä kaudella. Monet tunnetut suunnittelijat käyttivät sitä aktiivisesti omassa kokoelmassaan. Erityisen suosittuja olivat morsiamien ja bridesmaidien varusteet, joista keskustellaan myöhemmin.

Myös laventeli-iltapuvut löytyvät punaiselta matolta eri malleissa.

Laventeli näyttää mielenkiintoiselta kontrasteissa. Kokeile esimerkiksi yhdistää se rikas, keltainen, vaalean oranssi, mentoli, beige, tummanruskea, vaaleanvihreä tai valkoinen. Yhdistämällä kuvioita ja erilaisia ​​kankaita voit myös saavuttaa mielenkiintoisia vaikutuksia.

Ei ihme, että he sanovat, että jokainen muoti nainen on yksinkertaisesti velvollinen saamaan vaatekaappiinsa sopiva laventelinvärinen mekko. Niinpä sinä korostat omaa eleganssiasi, naisellisuuttasi, itseäsi katsomaan vahvemman sukupuolen edustajia.

Usein laventia-iltapuvut valitsevat laventelin iltapuvut. Lue lisää tästä artikkelista hääpuku Provencen tyyliin ja laventelin häät.

Ja vahvistaessamme sanojemme merkityksellisyyden, sanokaamme: yksi ilmavimmista ja herkimmistä kuvista Kate Middletonista, jolla on erinomainen maku, oli laventelikuvioissa

Älä pelkää mennä kokeisiin. Muistakaa vain iltapuvun pätevän valinnan perusvärit.

Kommentit
  1. vita
    31.07.2015

    Rauhallinen ja mitattu laventeli antaa luottamusta ja rauhoittaa. ihana väri, joka pitäisi olla kaikissa vaatekaapissa!

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet