Ompelupussit

Laukut, joissa on makro

Macrame-laukut

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
  1. piirteet
  2. malli
  3. Mitä käyttää?
  4. Master-luokka kudontalaukkuissa
  5. Laukun lukko

Kesä on tulossa, monet meistä ajattelevat vaatekaappimme päivittämisestä. Uuden laukun ostaminen on houkutteleva idea. Mutta jos haluat jotain mielenkiintoista ja epätavallista, niin macrame-tekniikalla valmistettu pussi on täydellinen.

piirteet

Macrame-pusseilla on hyvin ylivertainen ulkonäkö. Tämä kannattaa muistaa, jos aiot käyttää niitä. Ensinnäkin, riippumatta siitä, kuinka kaunis on paju laukku, se ei sovi työpukuun, joka on päällään toimistossa tai juhlallisessa mekossa. Älä käytä sitä kylmänä vuodenaikana, koska kierteet kulkevat helposti vedellä - koko sisältö voi kastua hyvin nopeasti.

Macrame-tyyli sopii erinomaisesti boho-mekkoihin tai yksinkertaiseen pukeutumiseen shortsit ja t-paidat.

malli

Macrame-pusseissa on monia malleja, ne vaihtelevat helposti haluamallasi tavalla, koska luot niitä. Näytä fantasia!

Listaa tärkeimmät mahdolliset vaihtoehdot, joita voit jälleen muuttaa hieman omasta.

Laukku ostoskassi

Se on helpoin malli. Muistatte todennäköisesti jotain samanlaista äitisi tai isoäitisi kanssa. He arvostivat jousipusseja niiden kestävyydestä ja luotettavuudesta. Se voi kuljettaa tuotteita tai kirjoja. Toisin kuin yksinkertainen muovipussi, se ei repeydy eniten sopimattomalla hetkellä.

Kudottele se helposti, koska sinun ei tarvitse peittää pussin pintaa kokonaan solmulla.

Hieman neuvoja: älä unohda tehdä laajoja kädensijoja. Joten merkkipussi ei satuta käsiin.

Pikkuinen

Macramen tekniikassa valmistettu käsilaukku on tyylikäs kuva kuvallesi. Kaikki välttämättömät asiat naisille sopivat helposti sinne: avaimet, raha, peili.

Jos kutot sen ohuista silkkilangoista, niin se on siistiä ja hienovarainen. Ja jos haluat suurempia kuvioita, sinun pitäisi valita paksut langat luonnonmateriaaleista, esimerkiksi pellavasta tai puuvillasta.

suurempi

Toinen suuri vaihtoehto olisi suuri macrame-laukku. Useimmiten se on kulunut rannalla, ja tämä on perusteltua, koska se on kevyt, se mahtuu pyyhkeeseen, aurinkosuojaan ja niin edelleen. Tällaista pussia ei pitäisi tehdä aukioksi, on parempi ottaa paksuja lankoja.

Älä unohda kynää! Laske pituus niin, että voit laittaa pussin olkapäähän, eikä vain kuljeta sitä käsissäsi. Liian pitkä kynä ei myöskään ole mukava.

Mitä käyttää?

Macrame-pussi on hyvin alkuperäinen ja kaunis, kiusaus käyttää sitä ilman lentoonlähtöä, ja kaikki asusteet. Älä kuitenkaan tee tätä, muista tyylien yhdistelmä! Tällaista pussia ei saa missään tapauksessa käyttää liiketoiminnan puvuilla tai klassisilla hameilla. Se ei toimi tyylikkäissä mekoissa.

Ottaa denim shortsit, sandaalit ja kevyt puuvillapusero - macrame-laukku mahtuu juuri tällaiseen keulaan. Tämä asu voidaan laittaa puistoon tai kävellä lähellä merta kuumalla kesäpäivällä.

Toinen vaihtoehto olisi kevyt kesämekko maassa tai boho-tyyliin. Kukka- tai intialaiset kuviot "kurkut" - valinta on sinun. Se näyttää mielenkiintoisemmalta, jos käsilaukun väri on päällekkäinen sundressin värin tai sen yksityiskohtien kanssa. Jos taitosi kudonta macrame kuvioita on hyvin kehittynyt, niin voit itsenäisesti tehdä useita pusseja kullekin asu.

Jos aiot käyttää makrosäkkiä paitsi kesällä, mutta myös kylmemmällä kaudella, esimerkiksi alkusyksystä, sinun pitäisi miettiä enemmän lämmitettyjä vaatteita. Ota suosikki farkkuja tai muita (brodeerattuja tai maalattuja malleja tällä kaudella muoti) ja söpö villapaita.

Master-luokka kudontalaukkuissa

Laukun kutominen ei ole niin helppoa.Ja ne, jotka ovat koskaan yrittäneet kutoa jotain (erityisesti ruukkuja), ovat samaa mieltä tästä lausunnosta! Tässä esitellään yksi helpoimmista tavoista luoda makro.

Ensinnäkin tarkastelemme tarvittavia materiaaleja:

  • Köysi on 3-4 mm paksu, pituus 100 metriä. Materiaaleista on hyvä synteettinen aine tai juutti.
  • Sakset.

Ensinnäkin, valmistaudu valmistautumaan: tarvitset 17 säikettä pitkiä, jonnekin noin neljä tai viisi metriä ja yksi osa, joka on perusta. Sen pitäisi olla pidempi kuin muut lankaa noin puoli metriä. Taita jalusta puoliksi ja aseta pöytä varovasti. Loput langat taittuvat myös puoliksi ja kiinnittyvät alustaan. Se kääntyy 36 päätä (mukaan lukien taitetun pohjan kaksi päätä).

Jakele kaikki langojen päät ryhmiin, joista jokaisella on neljä. Jälkeen kutoa ruudukon solmua (älä huoli, tämä on yksinkertainen kaksinkertainen). Pituus ja leveys voivat vaihdella toiveesi mukaan, mutta keskimäärin se on noin 40-50 senttimetriä.

Sisäpuolelta ulos höyrytää tuloksena oleva verkko (solmut ovat kupera etupuolella) ja alkaa kutoa pussin “sivuja”.

Taita kangas puoliksi sisälle. Leikkaa kolme riviä neljä ja puoli metriä. Kun kierteet on taivutettu, kiinnitä köydet. ”Puolille” tulee olemaan kuusi säiettä.

Tee kolmelle langalle kaksoissolmun reunasta. Tee toisessa neljän langan rivissä kolminkertainen solmu (mieluiten tasainen) täsmälleen keskellä. Kiinnitä äärimmäiset kierteet alustaan ​​ja tee kaksi solmua. Joten sinun täytyy kutoa pussin yläosaan. Samalla tavalla kutoa toinen puoli. Tämän tekniikan avulla voit liittää osapuolet tiukasti.

Kudottaminen puolin lopussa menee osiin tulevan kahvan. Kudota kahva (niin, että se voidaan heittää olkapään yli), kuvio ja tekniikka voivat vaihdella haluamallasi tavalla.

Tässä on yksinkertaisin kahdeksan kierrejärjestelmä: käytä kuutta kierteitä jäljellä olevien kahden punoittamiseksi tavallisilla kaksoissolmuilla.

Laukun lukko

Ehkä tämä osa on vielä vaikeampi kuin päätyö. Valitse, mikä osa on selkä ja etsi keskellä. Ota 2 merkkijonoa (20 ja 40 senttimetriä), kiinnitä yläreunaan. Pieni kierre on perusta, toinen on työ. Pujota pääkierre solmulla ja katkaise pää. Käännä sitten köysi puoliksi ja kiinnitä pää.

Noudata painiketta samalla tavalla. Ota jäljellä olevat langat, kiinnitä vasen osa pussin pintaan ja tee silmukka (pitkänomainen osa on lyhyt päällä). Varmista se ja luo toinen sama ja jälleen lyhyt kärki alle pitkän. Pujota pitkä kierre kaikkien silmukoiden läpi ja kiristä valmis solmu oikein. Tuloksena on suuri ja massiivinen yksityiskohta. Kiinnitä se pussiin. Se on kaikki!

Toinen vaihtoehto on.

9 valokuva
Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet