Ompelupussit

Laukku omilla käsilläsi: kuvio ja räätälöinti

Laukku omilla käsilläsi: kuvio ja räätälöinti

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
  1. Miten ommella pussin solmukangas?
  2. Yksinkertainen pussipussi
  3. ilta

Laukun avulla jokainen nainen pyrkii korostamaan yksilöllisyyttään ja täydentämään huolellisesti luotua kuvaa. Laadukkaat alkuperäiset lisävarusteet, jotka vastaavat muodin trendejä, on erittäin kallista. Mutta naisille, jotka rakastavat käsityötä, ompele ainutlaatuinen laukku, jossa otetaan huomioon muodin trendit, on hyvin yksinkertainen. Viime aikoina eri versioissa pussipussi on ollut erittäin suosittu.

Miten ommella pussin solmukangas?

Alkuperäinen ja samalla yksinkertainen pussi-solmu erottuu erilaisilla kädensijoilla, jotka toimivat eräänlaisena "lukkona". Pitkä kahva vedetään lyhyempään, jolloin pussin sisältö sulkeutuu luotettavasti silmiin. Tuloksena oleva silmukka on kulunut ranteessa.

Voit ommella tällaisen käsilaukun omin käsin, tarvitset kaksi tyyppistä kangasta, joista toinen on tärkein ja toinen menee vuori. Tarvitset myös nastat, sakset, langat, jotka sopivat kangas- ja ompelukoneeseen.

Tulevan lisävarusteen kuvio piirretään paperille. Jos pienikokoinen pussi on suunniteltu, kuviolle sopii maisema-arkki. Jos haluat suuren lisävarusteen, voit ottaa jäljityspaperin tai kuvapaperin.

Jos otamme albumilevyn pohjaksi, käsilaukun leveys on 21 cm ja korkeus yhdessä pisimmän kahvan kanssa on 29,7. Levyn kummallakin puolella kädensijan leveys tulisi sijoittaa 5,5 cm: n korkeudelle eri korkeuksilla. Toisaalta 29,7 ja toisella korkeudella 23,2. Jaamme levyn leveyden puoliksi ja asetamme 15,5 cm: n etäisyydelle tästä pisteestä ja merkitään se pois. Sitten yhdistämme kolme pistettä käyrän avulla, minkä seurauksena saadaan kädenreikä.

Pussin pyöreälle pohjalle on tarpeen laskea halkaisija. Tätä varten levyn leveys (21 cm) kerrotaan 2: lla, saamme 42 cm: n, jonka jaamme 3.14: llä (Pi-arvo). Tuloksena oleva luku on 13,3 cm ja se on pussin pohjan halkaisija. Nyt voit alkaa avata.

Valmistetussa kankaassa, joka on taitettu kaksi kertaa saumanpuoleisella puolella ylöspäin, asetamme kuvion, jäljitämme yksityiskohdat ottaen huomioon saumojen päästöt, lukuun ottamatta pohjaa. Leikkaa ja hanki kaksi aihiota. Piirrä lisäksi kädenreiän kohdalle viiva, joka määrittää kahvan alun. Pitkän kahvan myötä leikataan merkitylle linjalle. Nyt voit aloittaa ompelun.

Jokaiseen työkappaleeseen jauhetaan sivulinja lyhyen kahvan puolella ennen käsivartta ja sitten ompelet alhaalta kummallekin. Tuloksena olevat kaksi osaa asetetaan toisiinsa etupuolella. Sitten jauhetaan molemmat osat kädenreiän viivaa pitkin kummallakin puolella. Yhdistämme lyhyen kahvan saumalla, emme ommella sivulinjaa, sen kautta me poistamme tuotteen.

Pitkällä kahvalla jauhamme yksityiskohtia, mutta emme liity niihin. Ennen tuotteen sammuttamista sinun täytyy tehdä pieniä viiltoja käsivarren alueelle, jotta sauma ei vedä. Kääntämme käsilaukun ja huuhtelemme sivulinjan lyhyen kahvan puolelta salaisella saumalla, ja sitten liitämme pitkän kahvan. Ompele pohja.

Valmiit käsilaukku voidaan koristaa sovelluksilla, helmillä tai muilla koriste-elementeillä.

Yksinkertainen pussipussi

Laukku on ommeltu helposti ja nopeasti, mutta se näyttää hyvin alkuperäiseltä. Tavallinen suorakulmainen muoto, jota vetävät yhteen köydet, jotka ovat kahva. Voit ommella tämän lisävarusteen mistä tahansa materiaalista.

Tarvitset kahdentyyppisiä kankaita: perus ja vuori, pitsi, rei'itys, lanka ja ompelukone.

Ompelutekniikka on seuraava:

  1. Otamme pääkankaan ja teemme työkappaleen. Lisämme 1,5 cm jokaiselle halutulle leveydelle kummallakin puolella (sauma-päästöt). Haluttu korkeus kerrotaan kahdella ja lisätään 10-12 cm (taivutuksiin).Toisin sanoen, jos tarvitset 22x30-pussin ompelemisen, sinun on otettava 25 kankainen kappale 70-72 cm tai kaksi 35-36 cm leveää 25 cm: n kappaletta. Koot voivat vaihdella riippuen pussin halutusta koosta.
  2. Kummallakin puolella, jossa on rei'itys, teemme kaksi reikää, jotka vetäytyvät 2-3 cm: n reunasta, niiden välisen etäisyyden tulisi olla hieman pienempi kuin osan leveyden kolmas osa. Jos osan leveys on 22 cm, kolmas osa on noin 7 cm, mikä tarkoittaa, että reiät voidaan tehdä astumalla taaksepäin kummaltakin reunalta 8 cm: llä. me ommella. Jos tuote on valmistettu kahdesta puolikkaasta, ompele alareuna.
  3. Vuorikankaasta valmistamme samanlaisen rungon, mutta hieman pienemmän. Käännämme pääkangasta ja työnnetään vuorauskangas pääaukkoon ylöspäin. Taita pääkankaan yläosa niin, että reiät jäävät etupuolen päälle. Kiinnitä vuorauskangas päähän, jossa on nastat, taivutetaan sisäänpäin 1,5 cm: n verran, sitten ompelemme vuorauksen ympyrässä pääkangasta.
  4. Johto jaetaan kahteen osaan ja työnnetään valmiiden tuotteiden yläosaan kummallakin puolella, sitomalla johtojen päät solmuihin. Laukku on valmis!

Haluttaessa voit ommella pussipussin, jossa on pyöreä tai soikea pohja, kun olet aiemmin laskenut läpimitan oikein. Yksi tällainen esimerkki on käsitelty yksityiskohtaisesti seuraavassa videossa:

ilta

Käsilaukku-pussi on sopiva lisävaruste illalla. Viime aikoina tämä malli on erittäin suosittu. Se ei ole vaikeaa ompella omin käsin;

Ompeleaksesi tämän lisävarusteen koko 10x18, tarvitset minkä tahansa tyylikkään kangaskoon 13x46. Lisäksi sinun on hankittava kahdenlaisia ​​nauhoja. Yksi nauha ulommalle kiristysnauhalle on noin 25 cm pitkä (nailonia, silkkiä tai satiinia), toinen vetoa varten on noin 65 cm pitkä ja 7 cm leveä, samanlainen kuin pääkangas.

Kokoonpanotekniikka on seuraava:

  1. Leikkaa haluttu pituus ja leveys kangasta ja taivuta kummallakin puolella 5 cm kangasta. Pinnoitamme hartsin etupuolella salaisella saumalla. Sitten taitetaan kangas väärällä puolella ylöspäin ja suoritetaan sivusaumat. Käännä sitten työkappale etupuolella.
  2. Leikkaa nauha kiristysnauhalle puoliksi. Otamme yhden osan nauhasta ja nastojen avulla kiinnitämme kankaaseen, kun olemme aikaisemmin rullaaneet sivusuunnassa olevat leikkaukset väärälle puolelle. Nauha on sijoitettava niin, että taittoviiva on peitetty. Me kiinnitämme nauhan toisen osan samalla tavalla. Ompeleemme kiristysnauha kangasta kummallekin puolelle kahdella yhdensuuntaisella saumalla niin, että aukko muodostuu.
  3. Työnnä valmistettu nauha solmulle kiristysnauhan kapeaan aukkoon ja leikkaa se puoliksi. Tämä tehdään pienen tapin avulla. Näiden manipulaatioiden jälkeen kummallekin puolelle muodostetaan nauhan kaksi vapaata päätä, jotka on liitettävä toisiinsa. Laukkupussi on valmis.

Haluttaessa se voi olla koristeltu helmillä, kiveillä, nauhoilla ja muilla koriste-elementeillä.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään.Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet