Ompelupussit

Neulelangan pussit

Neulelangan pussit

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
  1. Ompelulangan ominaisuudet ja lajikkeet
  2. Suositut laukut ja mallit
  3. Miten sitoa?
  4. Miten hoitaa?
  5. Mitä käyttää?

Neulottuja lanka-pusseja on viime aikoina tullut uskomattoman suosittuja. Ei fashionista voi tehdä tänään ilman tällaista lisävarustetta. Ja ei ole tarpeen antaa paljon rahaa käsilaukulle suosituista nauha-langoista, se voidaan tehdä itsenäisesti ilman, että siihen pyritään.

Ompelulangan ominaisuudet ja lajikkeet

Neulottu lanka esiintyi muinaisina aikoina, kun käytettiin juuri tällaisia ​​lankoja, he loivat sekä tavallisia vaatteita että mattoja lämpenemään asuntoja, ja tietysti mukavat ja luotettavat laukut. Sitten isoäitimme repäisivät kankaan ja vanhojen jäännösten jäännökset nauhoiksi ja neuloivat ne alkuperäisistä asioista. Kun otetaan huomioon historiallisten tapahtumien syklisyys ja muodin trendit, käsintehdyt neulelanka on tällä hetkellä suosion huippu.

Erityinen vetovoima tällaisille kierteille on se, että heidän kanssaan työskentelyyn ei tarvita mitään kokemusta, neulelangan neulotekniikka on hyvin yksinkertainen ja suoraviivainen.

Kuten nimestä käy ilmi, neulottu lanka on valmistettu erityisestä, puhtaasta puuvillasta valmistetusta neulosta. Tämä materiaali on melko miellyttävä kosketukseen, eikä se aiheuta allergisia reaktioita. Neulottu kangas leikataan erikoiskoneella tasaisiksi 2-3 cm leveiksi raidoiksi, jotka sitten venyvät ja käyristyvät reunoista keskipisteeseen. Sadan metrin tehtaan hanoilla ei ole yhtä solmua koko pituudeltaan.

On syytä mainita, että korkealaatuista lankaa ei koskaan valmisteta tehtaan jäännöksistä, vaan vain muodikkaimpien sävyjen parhaat materiaalit. Neulelangalla on monia eri nimiä: T-lanka, spagetti, nuudelit, macaronit, nauha, pitsi, serpentiini, T-paita tai vain puuvillalanka.

Polyesteri- ja polyesterilangojen, kuten johto- tai makrametsien, suosio ja neulonta.

Tärkein ero erilaisten neulelangojen välillä on niiden paksuus ja tiheys. Langan paksuus vaihtelee tavallisesti puolen senttimetrin ja senttimetrin välillä ja riippuu sen kankaan paksuudesta, josta lanka valmistetaan.

Langojen tiheys vaikuttaa neulottujen tuotteiden kulumiskestävyyteen sekä kykyyn säilyttää muoto valmiissa muodossa. Tärkeä parametri nauhalangasta on sen paino. Jos mattojen ja kodin koristeellisten korien kohdalla se melkein ei ole väliä, sitten vaatteet ja käsilaukut, tämä luku voi olla erittäin tärkeä.

Hyvin harvat ihmiset ovat mukavia yllään yli kaksi kiloa painavaa pussia jopa täyttämättömässä muodossa.

Jos myymälälanka tuntuu sopimattomalta painosta, tiheydestä, varjosta tai kustannuksista, voit tehdä sen itse. Tätä varten tarvitset neulotun kankaan, jossa on valittu väri tai vain ärsyttäviä T-paitoja. Jotta saisi katkeamattoman johdon lankaan valmistukseen tarkoitetusta tuotteesta, sinun tulee toimia seuraavasti: leikkaa puoliksi taitettu t-paita saksilla, älä päästä muutaman senttimetrin saumiin.

Laajenna sitten työkappale, leikkaa se diagonaalisesti niin, että ensimmäinen nauha menee toiseen, toinen kolmanteen ja niin edelleen loppuun asti. Jotta langalle saataisiin lopullinen ”myyntikelpoinen” ulkonäkö, se olisi venytettävä hieman pituudelta - reunat kääntyvät siististi sisäänpäin ja langat näyttävät todella siistiltä.

Suositut laukut ja mallit

Käyttämällä itse valmistettuja tai ostettuja lankaa voit neuloa tai virkata melkein minkä tahansa haluamasi pussin mallin. Se voi olla pienikokoinen kosmetiikkapussi, tyylikäs kytkin, flirttaileva reppu, käytännöllinen kotelo tabletille tai kannettavalle tietokoneelle, mukava runko, liike A4-laukku, klassinen laukku, nuorisotyylinen laukku, urheilukeittiö, ostosmyymälä ostoksille tai tilava laukku rannalle.

Tällaiset tuotteet ovat hyvin käytännöllisiä ja alkuperäisiä.

Laukut voidaan valmistaa yhdellä värillä, tai tuotteeseen voidaan yhdistää useita eri värejä.

Paksuista langoista neulotut pussit ovat jäykempiä ja tiheämpiä ja ohuita - pehmeitä ja joustavia. Neulottujen käsilaukkujen muoto on suorakulmainen, neliö, soikea ja pyöreä.

Vuori voidaan ommella pussin sisäpuolelle, se antaa tuotteelle lopputuloksen ja tekee laukusta myös kestävämmän. Jotta ylimääräinen jäykkyys yrityslaukun seinille saadaan käyttöön, voit käyttää sisäistä sisäänrakennettua kehystä, jolloin voit olla varma, että tärkeät asiakirjat ovat turvallisia.

Lopputuotteeseen ommeltu vetoketju on melko käytännöllinen ratkaisu. Lisäksi magneettipainikkeet ovat myös erittäin mukavia neulotun langan pusseissa. Kiinnittimenä voit käyttää nappia, jossa on silmukka. Tyylikkäitä lompakoita ja kosmeettisia laukkuja käsintehtyihin myymälöihin voi ostaa tehdasliittimiä.

Jos kytkinpussi tai tabletin kotelo ei tarvitse kynää, loput pussit tarvitsevat niitä. Kahvat tai hihnat voidaan tehdä neulomalla, macrame surround-kutomalla tai voit yksinkertaisesti kutoa punosta 3-4 ”säikeestä”. Pitkän kahvan iltavaihtoehtona suuri ketju kudottu lanka näyttää mielenkiintoiselta. Käsilaukut voidaan kiinnittää käsilaukkuun käyttämällä erikoisrenkaita tai puolirenkaita.

Laukun yläosassa olevat aukot voivat toimia myös kahvoina. Alkuperäisin päätös on kuitenkin täydentää käsilaukun kanssa valmiita kädensijoja taivutetusta bambusta.

Sisustus antaa pussille neulelangan erityisen viehätyksen: samoja neuloja sisältävä kirjonta, mutta käyttäen muita sävyjä, nauhoja, punoksia, reunoja, helmiä, helmiä, painikkeita, rintakoruja, avaimenperiä, applikaatioita, nahkajohtoja, ketjuja, hameita, pomponeja, harjoja, harjoja turkis, soljet, neulotut ja keinotekoiset kukat - hieno lento on vain rajaton.

Miten sitoa?

Tuskin oppinut pitämään neulanneuloja tai koukua kädessään, mikä tahansa alkuasentaja voi hemmotella itseään uusilla vaatteilla neulalangasta. Nämä pussit eivät vaadi erityisiä taitoja ja vyvyazyvaniya monimutkaisia ​​malleja.

Perinteinen sukkanauha on ihanteellinen nauhalangan pussien valmistukseen. Koukulla voit neuloa yksinkertaisilla crocheteilla ilman yksittäistä virkkaa. Tällainen sitominen osoittautuu melko tiheäksi eikä se vaadi ylimääräistä vuorausta, kun taas käsilaukku, joka on tehty avomaisen neulonnan avulla, on kaunis, mutta tarvitsee ylimääräisen vuorauskerroksen.

Master-luokka, jossa neulotaan pussin neulottua nauhakangasta seuraavassa videossa.

Tavallinen pussipussi, jolla on kätevä mennä myymälään, on neulottu yhdestä pitkästä tai kahdesta samanlaisesta neliömäisestä tai suorakulmaisesta osasta yksivärisestä tai yhdistetystä langasta. Sivusaumat ovat virkattuja (sisäpuolelta tai ”kasvot”) tai erityisellä muovisella neulalla. Jos pussi on valmistettu kahdesta osasta, alempi sauma olisi edelleen vahvistettava ompelemalla uudelleen, koska juuri tämä paikka kertoo suurimman painon kuormituksen esineistä ja asioista.

Vapaa-ajan pussinauha voi olla neulottu yksinkertaisella, sileällä, viskoosisella alhaalta ylöspäin vaaditun pituisen alkuketjun avulla, joka on yhdistetty haluttuun korkeuteen seuraavan isäntäluokan mukaisesti:

Toinen mielenkiintoinen MK-vapaa-ajan laukku, jossa on pyöreä pohja, virkattu "T-paidan" langasta, on esitetty alla olevassa kaaviossa.

Se näyttää melko alkuperäiseltä pussilta, joka liittyy neulojen kuvioon "punottu", kun useiden silmukoiden ryhmät neulotaan vuorotellen rinteellä joko oikealle tai vasemmalle.

Tämän mallin kääntäminen vasemmalle saadaan siirtämällä silmukoita oikealle. Silmukat, joita ei tarvitse olla neulottuja, on poistettava lisäneulalla, kun taas työkierre on etupuolella. Sisäpuoliset saranat on poistettava ilman lisäkoneen neuloja. Kun kallistetaan oikealle, silmukat siirretään vasemmalle. Lisäys neulan neula on sijoitettava ennen työtä ja työkierre - sen takana.

Kaaviossa näkyy selkeästi ristikytkentäkaavio:

Pyöreä käsilaukku, joka on valmistettu nauhalangasta, voidaan heittää ympyrään keskeltä alkaen ja erityisten pyöreiden neulojen avulla. Tällaiset tuotteet ovat nyt suosion huipussa, se on kirjaimellisesti tämän kauden välttämätön.

Alla olevassa kaaviossa on esitetty pyöreän käsilaukun virkkaaminen neuloksista.

Miten hoitaa?

Neulottujen langojen pussien hoito on melko helppoa, mutta silti on olemassa useita yksinkertaisia ​​suosituksia, joiden mukaisesti on mahdollista pidentää tällaisten tuotteiden käyttöikää. Jos pussia ei haluta pestä käsin, se voidaan pestä pesukoneessa lempeässä tilassa matalassa lämpötilassa. Poistaminen on tehtävä huolellisesti, mieluiten käsin, käyttäen ohutta terrypyyhettä.

Erilaisilla koristeilla koristetuille pusseille tarvitaan erityistä varovaisuutta. Jotta vältetään vahingot tai häviöt, voimme puhua vain käsienpesusta nestemäisillä pesuaineilla, voit käyttää säännöllistä shampoa. Kuivaa nauhalangan pussia tulisi olla suoristetussa muodossa vaakasuoralla absorboivalla pinnalla, joka on kaukana suorasta auringonvalosta ja lämmityslaitteista.

Mitä käyttää?

Suositut neulekankaat, joissa on neulottu ja nauha, eivät edellytä liian tarkkaa valintaa kuvasta. Sinun ei kuitenkaan pidä unohtaa keskeisiä trivialiteetteja onnistuneita yhdistelmiä laadittaessa:

  • On tärkeää varmistaa, että tämä lisävaruste ei sulautu väreihin pääasutuksen kanssa, jotta se toimii hyvin kontrasteissa;
  • ohut nauhalangasta valmistettu käsilaukku yhdistetään lattialle kevyesti virtaavaan pukeutumiseen tai hameeseen, korkeat korot kengät tai sandaalit täydentävät romanttisen ilmeen;
  • t-paitojen ja shortsien kanssa, mahtavat, tiheät pussit ja neuleet näyttävät hyvältä, on parempi valita kengät, lenkkarit tai lenkkarit;
  • kirkas rantapussi, joka on valmistettu lanka-nuudelista, näyttää sopivalta, ja siinä on uimapuku, painoton pareo, ranta tunika tai vapaasti leikattu mekko, jalat voidaan sijoittaa jalkoihin;

Voit luoda erittäin flirty keula, jolla on vaatekaappi pyöreä käsilaukku, joka on tehty neulosta. Itse fuksiotuote on koristeltu muodikkaalla harjalla ja kahvalla kahvoilla ja lisävarusteina rannekkeena, neulottuina samasta langasta kuin pussi, sekä renkaiden ja ketjun värejä, tekevät kuvasta täydellisen ja harkitun.

Taitavasti sidottu kytkin antaa naiselle naisellisuuden. Tämä lisävaruste, joka on valmistettu mustasta neulosta, joka on koristeltu kiiltävällä kivellä olevalla soljella, voidaan ottaa mukaan kävelyyn, päivämäärään tai mihin tahansa juhlalliseen tapahtumaan.

Hellävarainen tyttöystävällinen ulkoasu täydentää mukavaa nauhalangan reppua. Vaaleansinisen ja valkoisen värin yhdistelmä, punotun nauhan ja tutsien käyttö sisustuksena on paras sopiva romanttinen teini-ikäinen tyttö.

Todellinen nainen löytää aina kompromissin elegantin, mutta yhteensopimattoman kytkimen ja tilavan, mutta ei elegantin "ostoskasetin" välillä.

Oletko kyllästynyt aina kiireisiin pusseihin? Sitten alkuperäinen pussi-shopper - mitä tarvitset tässä tilanteessa. Tämä pussi on kätevä kuljettaa olkapäähän. Tässä tuotteessa, joka on neulottu paksusta neulosta, näemme eri sävyjä, jotka heijastavat tytön yläosan väriä.

Erinomainen keula on valmistettu pienestä vaaleanpunaisesta käsilaukusta, jossa on neulottu lanka, jota täydentää pusero, shortsit ja pastellit. Kuva sopii kesän kävelylle raittiiseen ilmaan.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet