Ompelupussit

DIY Käsintehty Patchwork-laukku

Käsintehty Patchwork-laukku

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Japanilaistyyliset laukut
 2. Alkuperäinen matkustusmalli: master-luokka
 3. Neliösiippaus

Do-it-yourself patchwork-laukku on erinomainen tapa näyttää yksilöllisyyttä. Materiaalin valtavan valinnan ja ompelun helppouden vuoksi tee tällainen lisälaite minkä tahansa tytön voiman alla, jonka arsenaalissa on ompelukone.

Patchwork-tekniikka ei ole vain rassnotsvete. Tänään se on todellinen taide. Oikeasti valitut kuviot + kirkkaat kontrastit - lisävarusteen onnistumisen perusta.

Japanilaistyyliset laukut

Japanilaiset tyylit ovat ainutlaatuisia. Ne muuttavat tyyliä ja voivat sen jälkeen tunnistaa, että pussin muoto muuttuu. Jokaisen tuotteen ytimessä on erityisen muodon ja koon fragmenttien pohja. Nämä eivät ole vain pieniä neliöitä tai monivärisiä raitoja: malli koostuu usein terälehdistä, joka sisältää 8 tai useampaa fragmenttia.

Monien kuvioiden etuna on ei pelkästään leikkauksen yksityiskohdat, vaan myös menetelmät työn suorittamiseksi ”patchwork” -tekniikassa. Se on kätevä ja helpottaa työtä. Kaavamaisen piirustuksen muodossa ehdotetut keskeiset kohdat osoittavat selvästi räätälöinnin ominaisuudet.

Japanilaisen tyylin laukku on helppo valmistaa, vaikkakin se vaatii sitkeyttä ja tarkkuutta: jokaisen aihion tulee olla tasainen ja saumat sopivat täydellisesti. Näissä työpajoissa näytetään tyylikäs lisävarusteen kokoamismenetelmä ja näytetään kuinka helppoa ja hauskaa se on.

Perustana on, että puuvillakangas on viidestä eri väristä. Tämä tekniikka vaatii viivaimen ja kuvion mallin: sileä reuna ei aina riitä. Joten se on paljon helpompi luoda täydellinen linja.

Yläosan läppien lisäksi tarvitaan tiiviste (sintepon), vuori, paksu viskoosijohto, ohut johto silmukoita, kierteitä varten.

Leikkaa alussa kaksi samanlaista kuviota terälehden muodossa. Yksi niistä leikataan aiottuun rakenteeseen.

Mukavuuden vuoksi voit luetella jokaisen fragmentin, joka osoittaa läpän etupuolen ja värin.

Seuraavat ompeluvaiheet:

 1. Kokonaistarve kerätä 6 tyhjää tietoa monivärisistä rätteistä ja leikkaa 6 erottuvaa osaa vuorauksesta ja eristeestä.
 2. Kun he ovat varmistaneet aihiot ja vahvistimen keskenään, ne kootaan yhteen kappaleeseen, joka yhdistää kunkin fragmentin sivureunat.
 3. Vuoren yksityiskohdat yhdistetään, unohtamatta jättää pienen syvennyksen, joka ei ole paikallaan (myöhempää inversiota varten), sitten taita se vastaanotetulla pohjalla oikealla puolella sisälle ja ompele leikkaus kirjoituskoneeseen. Kiinnitysten yhteydessä vuorauksen sauman leveyden tulee olla 2-3 mm suurempi kuin pohja.
 4. Sen jälkeen kun pussin on täytettävä, koristele pohja koristeellisella kukkalla, mikä on erityisen tärkeää, jos kaikkien alareunassa olevien elementtien liitäntä ei toimi kunnolla ja tarkasti.
 5. Paksun johdon "kahva" tulee kiinnittää alkuperäisten silmukoiden avulla pussin yläreunaa pitkin. Johtoa on edelleen venytettävä niiden läpi ja suljettava kukannupujen päät.

Alkuperäinen matkustusmalli: master-luokka

Tilava matkalaukku on merkityksellistä myöhässä. Nahkaa pidetään pussin ihanteellisena materiaalina, mutta tekstiilimalli on liikkuvampi ja helpompi puhdistaa.

Ompeluvälineeseen on parempi käyttää uutta kangasta. (Pienet leikkaukset eri väreistä tekevät). Pohjan lisäksi tarvitset kangasta vuori-, sintepon-, tekstiili-, laukku-, nahka- ja ompelutarvikkeita varten.

Ja sitten:

 • Moniväriset raidat ompelevat yhteen ja muodostavat kaksi halutun kokoista kiinteää kangasta suorakulmion muodossa. Mukana on myös sivuseinien yksityiskohtia.Nahkahihnat kiinnitetään läpäsuunnan saumoihin ja kiinnitetään koristeompeleella.
 • Kun kaksi suurta ja kaksi keskisuuria kankaita ovat valmiita, pussin yläosan yksityiskohdat leikataan pois. Perusasioiden lisäksi sinun täytyy leikata vuori ja tiiviste malleilla. Korjataksesi pehmustepolyesterin pohjakankaan avulla, voit käyttää erityistä liimaa, joka on suihkeen muodossa. Jotta tuote pysyisi hyvässä kunnossa, valmiita kankaita kopioidaan tavallisesti liimapatjalla.
 • Pohjan yksityiskohdille ne kiinnittävät vetoketjun, sitten ommella sivuseinät. Tämän jälkeen sinun täytyy valmistaa ja ommella kahvat etureunan etupuolelle koskettamatta vetoketjua. Kun vuori on kerätty, se on liitetty pohjaan yläreunaa pitkin, sitten se käännetään kasvoille. Muoti tarvike valmis!

Neliösiippaus

Tällä tekniikalla voit ommella siistin ja tarvittaessa tilavan mallin pussipussin osiin.

Voit luoda suorakulmaisen lisävarusteen seuraavasti:

 • moniväriset laastarit pienten neliöiden muodossa;
 • tekstiilikaistaleet;
 • synteettinen talvija;
 • pohjan tiiviste;
 • koriste-nauha;
 • vinosti sisään- ja ompelutarvikkeet.

Julkisivun neliöt on kytketty toisiinsa (10 kappaletta kahdessa rivissä edessä ja takana). Pohjaleikkaukseen ommellaan kankaan nauha. Saumat irrotetaan, sitten terät liitetään tiivisteeseen jauhamismenetelmällä.

Jotta tuote olisi näkyvämpi, on parempi liimaa kankaalla duleriin ennen alustan ja tiivisteen liittämistä. Niinpä pussin muoto tulee kovemmaksi.

Laukun sivut jauhavat pois ja muodostavat renkaan. Jos muotoilu takaa koristeellisen punoksen, se on muotoiltu alustan ja vuorauksen yhteyteen.

Kontrastireuna on kiinnitetty yläreunaan (lähtee etupuolen yläreunan reunasta, 3 cm). Kerää ja ompele sitten kahvat. Vuori on leikattu korkeammaksi (lukko-verhoon). Ylemmän reunan ompeleessa on helma, jolloin pitsin kierteet jäävät. Sitten vuori on liitetty alustan yläosaan, kierre johto ja kiinnittää sen päät koristeilla.

Mittaamalla renkaan ympärysmitta, katkaistaan ​​pohja, kytke se vahvistimeen ja vuoriin, ompele sitten pussin alaosa viistoon. Malli on koristeltu nauhalla tai muulla sisustuksella.

11 valokuva

Miten yksinkertainen malli ommellaan, katso seuraava video.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet