Ompelupussit

Miten koristaa laukku omin käsin?

Miten koristaa laukku omin käsin?

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Nopeat tavat
 2. Vanha nahkalaukun sisustus
 3. Miten koristella tekstiilimallit?
 4. Miten kynät päivitetään?
 5. Valkoisen laukun sisustusvaihtoehdot
 6. Ribbon kirjonta: master-luokka

Tyylikäs laukku - jokaisen tytön vaatekaapissa tarvittava lisävaruste. Usein sattuu kuitenkin, että jopa suosituin laukku alkaa vaivautua. Tässä tapauksessa on olemassa yksinkertainen ratkaisu - mieti, miten voit päivittää sen. Mielenkiintoisia sovelluksia, dekupageja, kirjontaa, nauhoja ja strassikiveä voi antaa toisen elämän kaikille lisävarusteille. Miten koristaa laukku omin käsin?

Nopeat tavat

Jos ei ole aikaa koristella, mutta todella haluat jotain uutta, voit yrittää sitoa muodikkaan huivin kukkaroosi. Huivit täydentävät lisävarusteensa harmonisesti ja ovat mielenkiintoisia muistiinpanoja, joita ympäröivä:

 • Kaulaliinat näyttävät erittäin mukavilta, tiukasti kahvat. Tämä vaihtoehto sopii keskikokoisille kahvoille. Kierrä huivi putkeen ja käännä se kahvan päälle ja liitä päät solmuun.
 • Toinen upea menetelmä on sivusuoja. Hyvä ulkonäkö malli kontrastivärisenä, sidottu keulaan. Voit tehdä siistin pienen keulan ja ison, rehevän ja putoavan pään.

Ja tytöille, joilla on pyöreät reiät pussiin, suunnittelijat suosittelevat täysin uutta versiota, jonka Gucci testasi ensin.

Piirrä kirkas huivi näiden reikien läpi ja uusi tyylikäs lisävaruste on valmis.

 • Vaihdettavat rikkaiden värien hihnat - ratkaisu ei ole uusi, mutta merkityksellinen. Nykyään monet suunnittelijat tuottavat laukkuja ja ylimääräisiä hihnoja, jotta voit muuttaa kuvia.

Jos hihna on kiinnitetty karabiineihin, on aika ottaa se pois ja kokeilla jotain epätavallista. Tämän kauden suuntaus on leveät vyöt sekä kirkkaat kontrastiset mallit.

Voimakkaasti sisustetut vyöt, rehevät kukat tai perhoset näyttävät hyvältä.

Vanha nahkalaukun sisustus

Ei ole väliä, jos suosikkisi nahkasäkki ei näytä ostopäivänä. Tilanteen korjaamiseksi on useita tapoja.

Decoupage

Decoupage on loistava tapa hengittää elämää nahka- tai nahkatarvikkeisiin. Ensin täytyy puhdistaa koko pussi koko pölystä pölystä ja liasta.

Sen jälkeen leikkaa irrotettavista lautasliinoista tarvittavat osat, joiden avulla pussi on valmis.

Suuri tähän tarkoitukseen sopii isoille kukkille, perhosille, lehdille.

Levitä kuhunkin elementtiin dekupage-liimaa harjalla ja levitä se tasaisesti. Liimaa kaikki osat oikeaan paikkaan ja jätä pussi kuivumaan noin viisi tuntia.

Kun tämä aika kuluu, pinta on peitettävä erityisellä lakalla nahkapinnoille. 8-9 tunnin kuluttua menettely tulisi toistaa.

9 valokuva

Ristipisto

Ristipisto on hyväksyttävä, mutta melko pitkä ja vaikea prosessi. Vain ne tytöt, joilla on paljon vapaa-aikaa ja kärsivällisyyttä, voivat kokeilla sitä. Sopiva kirjonta yksinomaan hyvin ohuesta nahasta valmistetuille käsilaukkuille. Toisaalta tuloksena oleva lisävaruste näyttää upealta, erityisesti täydentäen kansanmusiikin kuvaa.

Jos et ole valmis pitkään prosessiin, on aika kiinnittää huomiota yhtä houkutteleviin vaihtoehtoihin.

beadwork

Helmet voidaan käyttää koristamaan nahka-malleja. Hanki valmiita kirjontakuvio, monivärisiä helmiä, ja tuloksena on aika houkutteleva lisävaruste.Tämä menetelmä soveltuu kuitenkin vain ohuesta nahasta valmistettuihin pusseihin. Tiheämpiä malleja on koristeltu hyvin kiveillä. Tarvitset monokromaattisia tai monivärisiä strassikivejä ja erikoisliimaa dekupaa- riin.

Fringe-koristelu

Fringe-koristelu ei ole helpoin tapa, mutta kokeilu on realistista:

 • Käännä pussi ulospäin ja tee muutamia millimetrejä saumoista pieniä merkintöjä.
 • Laita merkinnät pieniksi, noin 1–1,5 cm: n osuuksiksi, ja lyönnä reikiä näissä paikoissa.
 • Sen jälkeen on tarpeen kiinnittää etukäteen ostettu nahka punos reikiin.
 • Ainoastaan ​​se, että pussi kierretään irti ja uusi lisävaruste on valmis.
9 valokuva

Kiven koristelu

Yksi yksinkertaisimmista menetelmistä on kiven viimeistely. Voit ostaa pieniä kiviä ja liittää ne liimalla.

Hyvä vaihtoehto - jo valmis nauha kivillä. Useita tällaisia ​​nauhoja laukussa - ja lisävarusteiden mukana tulee uusia värejä.

Miten koristella tekstiilimallit?

Trim tekstiilipussit - ilo, koska ne ovat erittäin helppokäyttöisiä. Täällä on mielenkiintoisempia ratkaisuja kuin nahkamalleissa.

kirjonta

Ensimmäinen on tyylikäs kirjonta. Alkuperäinen kuvion kirjonta näyttää paksulta langalta. Tämä kausi on suosittuja kukkia, koruja, hedelmiä, lehtiä.

Kirjonnan lisäksi se näyttää hyvältä tyylikästä kultaa tai hopeaa.

Laukun keskellä tai puolella voit myös kirjata pienen kuvion tai tehdä kauniista kuvioista tekoja tai kiviä.

Painikkeen koristelu

Denim-mallit näyttävät hyvältä yhdessä eri painikkeiden kanssa. Jokaisella tytöllä on todennäköisesti kokoelma vanhoja painikkeita, joita ei voida mukauttaa. Nyt ratkaisu on löydetty - ompele ne satunnaisella mallilla farkkujen pussiin ja hanki mielenkiintoinen uusi malli.

maalaus

Jos haluat piirtää ja maalata kuvia, on aika kokeilla itseäsi käsilaukun maalauksessa. Tähän sopivat sekä denim-mallit että pellava- pussit. Maalien on oltava hyvälaatuisia, mieluiten akryyliä, jotta tuote voidaan pestä myöhemmin.

Aloittelijoita rohkaistaan ​​käyttämään stensiiliä ja väärään puoleen liittämään pahvi- tai laajan kirjan.

applique

Erinomainen tapa leikata käsilaukku on applikaatio. Se on aina win-win. On parasta valita turvalliset materiaalit, kuten nahka tai huopa. Voit tehdä niistä kauniita volumetrisia kukkia, jotka liiman avulla voidaan helposti kiinnittää tuotteeseen.

Pienet kukat, jotka on valmistettu samettista ja satiinista, ovat keskellä myös helmiä.

Miten kynät päivitetään?

Se tapahtuu, että pussi näyttää melko kunnolliselta, mutta kahvat jättävät paljon toivomisen varaa. Älä heitä pois suosikkituotettasi, päivitä ne tarpeeksi helposti. Jos kädensijat on kiinnitetty, ne voidaan korvata kokonaan yksinkertaisesti palauttamalla käsilaukku. Hanki uusia nahkahihnoja ja ompele ne kiinni tuotteeseen.

Sama palvelu, jota voit tarjota missä tahansa studiossa tai kenkäkaupassa.

Käsittelee renkaita - paras vaihtoehto. Ne voidaan helposti irrottaa renkaista ja korvata kauniilla tyylikkäällä ketjulla tai hihnalla. Toinen asia - staattiset kynät, joita ei voi poistaa tai irrottaa. Tällöin teipit, nahka- tai kangasnauhat auttavat. Heidän täytyy kääriä koko kahva tekemällä reikä reunaansa ja kiinnittämällä se silmukalla.

Mutta kesän rätinkäsineet - todellinen lento fantasiaan. Tyylikkäästi näyttää uudet puiset nupit tai vanteet.

Jos tämä ei ole vaihtoehto sinulle, yritä tehdä hihna itse. Sovita denim ja pellava. Kun olet tehnyt tällaisen kynän, se ommellaan vain tiukasti.

Valkoisen laukun sisustusvaihtoehdot

Yksinkertaisen valkoisen käsilaukun koristelu on aina mielenkiintoista, koska itse luodaan henkilökohtainen mestariteos. Jos tulosteiden tai sovellusten tulostusta suunnitelmissasi ei ole mukana, voit yksinkertaisesti päivittää värin.Valkoisen tärkein haitta on se, että se nopeasti likaantuu ja hankkii epämiellyttäviä naarmuja, joita ei voida poistaa. Osta erikoismaali, joka sopii yhteen laukkuun ja kiinnitä se tuotteeseen.

Lisävaruste muuttuu valkoiseksi, mutta muista, että maali on tarkoitettu tuoreuttamaan tuotetta, ei värin muuttamista.

Nahkaiset valkoiset pussit näyttävät hyvältä kirkkailta väreiltä. Ja se ei voi olla vain suuria kukkia. Epätavallinen ratkaisu on epätavalliset geometriset muodot, kasvot, surrealistiset kuvat. Katsele täydellisesti lintujen, eläinten ja puiden kontrastisia kuvia.

Älä unohda, että kuvan levittämisen jälkeen on tarpeen peittää se useita kertoja erityisellä lakalla.

Jos sinulla on valkoinen kangaslaukku ilman kuviota, erinomainen vaihtoehto on kuvioida. Nykyään myydään tuhansia malleja, jotka auttavat kirjonnan soveltamisessa. Materiaaleista voit käyttää paitsi lankoja, pieniä ja suuria painikkeita, helmiä, pieniä helmiä.

Laukut, joissa on helmiä tai helmiä tai koristeita, näyttävät myös tyylikkäiltä.

Valkoiset pussit sopivat täydellisesti akryylimaaleihin. Aloittelevat tytöt voivat piirtää volumetrisia kukkia tai hedelmiä, ja ammattilaisille on mahdollista kirjoittaa kokonaisia ​​kuvia.

Maalauksen lisäksi tuote voidaan koristella tyylikkäässä tilavuudella. Tarvitset vain sakset, muutaman palan kangasta ja liimaa. Kankaasta voit tehdä kukkia tai jousia ja liittää ne lihaan.

Ribbon kirjonta: master-luokka

Kirjonta-nauhat - ei vain tyylikäs sisustus, vaan myös todellinen stressiä vastustava.

Voit kiinnittää mielenkiintoisen sovelluksen tarvitsemaanne neulan, piirroksen, jossa on kuvio, halutun värin satiinikangas ja tietysti tekstiilipussi:

 • Ensimmäinen asia, joka on tehtävä, on siirtää kuvio kankaaseen pienellä lyijykynällä tai kynällä. Auringonkukkien kirjonta näyttää hyvin mielenkiintoiselta kankaasta, ja sitä on melko helppo käyttää.
 • Kiinnitä kangas hyvin ja aloita prosessi kirjontaessa varret ja lehdet. Yksinkertaiset tavalliset ompeleet tekevät, mutta työn lopussa on tarpeen sitoa ne nauhalla. Nauha on kierrettävä, muuten kuva muuttuu epärealistiseksi. Tässä liiketoiminnassa on hyvä käyttää neulan neulaa, se kulkee täydellisesti kankaan läpi ja helpottaa neulan piirtämistä.
 • Kun varret on saatu valmiiksi, voit mennä itse auringonkukkaan. Olisi suositeltavaa aloittaa pienillä kukkilla, kirjonta-terälehdillä ja sitten sepalilla. Suuret auringonkukat vaativat hieman erilaista taktiikkaa. Liimataan keskelle paperirengas ja kirjoilla terälehdet ja sepal.

Terästen luonnollinen määrä on tärkein sääntö kirjonnan luonnolliseksi tekemiseksi.

Voit saavuttaa äänenvoimakkuuden, kirjoita terälehdet useisiin kerroksiin, on parempi, jos niistä on neljä. Aloita alhaalta käyttämällä leveämpiä, tummempaa väriä. Ylhäältä asetamme toisen kerroksen alempien terälehtien väliin. Sen jälkeen lisää vielä kaksi riviä, ja sinun täytyy vain avata paperirengas ja kirjonta keskelle mustalla nauhalla solmun muodossa. Loppujen lopuksi väritä keskeiset terälehdet tummemmalla värillä.

Pelkästään kirjonta-nauhojen tekniikan hallitseminen ei ole vaikeaa. Hyvä esimerkki tämäntyyppisestä työstä voidaan tarkastella seuraavassa videossa:

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet