Ompelupussit

Tee-se-itse-kannettavan tietokoneen laukku

Tee-se-itse-kannettavan tietokoneen laukku

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
  1. Mitä myymälöissä on?
  2. Mitä tarvitset ommellaksesi kannettavan tietokoneen laukun omin käsin?

Viime vuosina eri mobiililaitteiden, kuten kannettavien tietokoneiden, määrä on kasvanut merkittävästi. Tämä oli mahdollista vähentämällä niiden hintoja ja eri toimialojen asteittaista tietokoneistamista, minkä vuoksi kannettavan tietokoneen läsnäolo on tullut välttämättömäksi. Mutta kannettava tietokone ei voi olla ilman tällaista lisävarustetta pussina. Loppujen lopuksi se suojaa sitä vaurioilta ja helpottaa sen kuljettamista.

Monet eivät kiinnitä paljon huomiota hänen ulkonäköönsä, mutta on ihmisiä, joille on tärkeää, miten se näyttää. Jos kaikki myymälässä myytävät mallit eivät sovi kannettavan tietokoneen omistajalle, voit tehdä sen itse.

Mitä myymälöissä on?

Useimmissa myymälöissä tänään on malleja, jotka keskittyvät vain kannettavan tietokoneen kuljettamiseen, mutta joilla ei ole esteettistä osaa. Useimmat niistä ovat mustia vetoketjullisia pusseja, joissa on yksi tai kaksi osastoa kannettavan tietokoneen kuljettamiseen sekä paristot ja erilaiset lisävarusteet, kuten hiiri.

Täällä on vaikeaa löytää jotain muodikasta tai mielenkiintoista todellinen kysymys on, miten tehdä kannettavan tietokoneen laukku.

Mitä tarvitset ommellaksesi kannettavan tietokoneen laukun omin käsin?

Jos et ole koskaan tehnyt jotain vastaavaa, se ei ole väliä - mestarikurssien räätälöinti löytyy videoista eri kanavilla Youtube-sivustolla sekä erikoistuneiden muotikirjojen verkkosivuilla, joissa näytetään, miten lähes kaikki mallit tehdään. Kun olet päättänyt mallista, joka kiinnostaa sinua - seuraava vaihe alkaa - tarvittavien materiaalien valinta.

Tähän ei tule ongelmia, koska materiaalit ja työkalut ovat laajalti saatavilla ja ne löytyvät mistä tahansa erikoisliikkeestä, joka myy materiaaleja ja kankaita räätälöintiin.

Äskettäin fashionistas-lehdissä voi jopa löytää laukkuja sellaiseksi kuin kuvio. Tämä voi suuresti auttaa luomaan kannettavan tietokoneen laukun.

Nyt käännymme suoraan sen luomiseen.

Miten luodaan pussi?

Jos et halua kuvitella liikaa, että voit luoda jotain alkuperäistä olemassa olevan ratkaisun perusteella. Tärkeintä on tehdä tällaisia ​​asioita parhaillaan tiheillä ja kestävillä kankailla.

Ensimmäinen vaihe on tehdä mittauksia laitteesta, ja myös sellaisten kangaskappaleiden valinta, joista tulee tulevan laukun perusta.

Tätä varten tarvitset:

  • venttiilin kangas;
  • vuori ja pääkangas;
  • dubleriini tai jokin muu tiiviste;
  • vetoketjut tai hihnat (riippuu pussin valitusta mallista).

Ompeluvaiheet ovat seuraavat:

  • Ensin täytyy tehdä leikkaus. Tätä varten on välttämätöntä piirtää pää- ja vuorauskankaat, ottaen huomioon gadgetin koko ja ottaen huomioon saumojen pohjapiirteet. Sinun pitäisi lisätä pari senttiä vapaaseen istuvuuteen. Venttiilin asettelu riippuu myös gadgetin tyypistä ja ulkonäöstä.
  • Seuraava vaihe - kattaa kanteen yksityiskohdat. Jokainen on liimattu duleriinilla tai aiemmin valituilla tiivisteillä. Räätälöinnin pitäisi alkaa pääosasta. Tässä tapauksessa kangas on taitettu kasvot sisäänpäin, ommeltu säännöllisesti. Nyt reunat on käsiteltävä. Jos haluat käyttää joitakin kuvioita, tehdä sovelluksia tai lisätä tietoja, tämä on tehtävä tässä vaiheessa, kunnes kaikki elementit on ommeltu yhteen.
  • Pääsy pohjaan: ommeltujen osien pohjalta kulmat kiinnitetään varovasti, minkä jälkeen sauma kiinnitetään nastalla.On tarpeen mitata gadgetin paksuus kohtisuoraan saumaan nähden ja merkitä se kynällä. Nyt, tämän ääriviivan kohdalla, tuote tulee ommella, ja ylimääräinen kangas on leikattava pois. Päivää varten on vielä parempi asettaa kaksi riviä vahvemmaksi. Samoin me pistämme toisen kulman sekä vuorauksen. Muuten, alaosassaan on jätettävä pieni kokoinen reikä.
  • Seuraava vaihe on luoda läppä tai pussin kansi. On välttämätöntä laittaa kaksi osaa vastakkain ja salata ne kolmelta puolelta. Lisäkulmat leikataan ja reunat käsitellään, minkä jälkeen venttiili tulee kääntää eteen ja tehdä kaikki uudelleen. Kun läppä on tasoitettu, reunan ympärille on asetettava koristeellinen viiva. Nyt voit lisätä magneettien painikkeita. Tämän jälkeen venttiili laitetaan tuotteen etuosaan ja voidaan kiinnittää nastoilla. Tätä varten sinun täytyy taittaa pääosa ja vuori, ommella ne. Nyt ompele tiivisteeseen jäänyt reikä ja pussi on valmis.

Pyynnöstä voit ommella siihen kahvat, mutta tässä kaikki on yksilöllisesti.

Miten voit ommella pussin kädensijoilla, katso seuraava video.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet