Ompelupussit

"Boho" -tyyliin sopivat laukut tekevät sen itse

Käsintehdyt boho-laukut

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. piirteet
 2. kuviot
 3. Miten ommella muodikkaan laukun?

Jos kävelet hitaasti kaupungin kaduilla, voit varmasti tavata tytön, jolla on kaunis valoisa laukku käsissään. Laukku voi olla koristeltu erilaisilla koristeilla: pitsi, helmet, hame. Tämä ei kuitenkaan eroa boho-tyylistä pussia muista malleista.

7 valokuva

piirteet

Tuotteelle valoisa tarra painaa itsestään. Upea käsintehdyt kirjonta tai hämmästyttävä punos mahdollistaa erittäin tarpeellisen naispuolisen kohteen asettamisen ensimmäiseen paikkaan kuvassa. Boho-tyylisen käsimatkatavaran omistajat voivat ylpeillä käsilaukkujensa ainutlaatuisuuteen.

Tilavuus on toinen etu, johon on kiinnitettävä huomiota. Tytöt voivat sijoittaa siihen paitsi oman kosmetiikkansa, lompakonsa, avaimensa, mutta myös muita ulottuvuuksia ja esineitä.

Tällaiset naisten erilaiset geometriset muodot on ommeltu. Pitkä olkahihna laukussa vapauttaa tyttöjen kädet. Tämä on suuri etu, kun henkilön on jatkuvasti oltava tiellä.

Päivittäistavarakaupan matka on usein suunniteltu illan jälkeen töiden jälkeen. Boho-laukku, joka on peräisin sadetakki-kankaasta ilman vuori, sopii tiiviisti toimistoketjuun. Tällaisen laukun elämässä on useita vuosia.

kuviot

Tuotteen ensimmäinen ompelu on kyky pitää käsimatkatavaraa vaatekaappissasi millä tahansa sisustuksella. Täällä neulat voivat soveltaa mielikuvitustaan ​​ja ommella kaiken, mitä sielu haluaa. Tulevan laukun tyyli ja viimeistely riippuu siitä, millainen mekko sitä käytetään.

Haluttaessa käsityöläisen piirustus tehdään koossa. Esimerkkejä piirustuksista pyydetään neuvoa, että on parempi ommella.

Kuviomallit, joissa kahvat sopivat moniin eri toimintoihin. Jos kuuma kesä kutsuu rannalle, niin tilava lisävaruste antaa tytöille mahdollisuuden ottaa mukaan kaikki tarvitsemansa.

Reppu on valmistettu farkuista, kuvakudoksesta, vaijerista, nahasta ja muista materiaaleista. Selkäreppu voi ottaa ihon. Nahan reunat antavat lopputuotteelle hienostuneen muodon. Kontrastin kaltevuus tekee repusta vähemmän kauniin.

Seuraava pussi voidaan yhdistää 2 tai jopa 3 kankaasta. Esimerkiksi se näyttää hyvin kauniilta farkuilta ja paksulta kangasta, jossa on kukka. Kuvassa näkyy kynien epätavallinen käsittely. Kahvat on teroitettu ompeleella.

Miten manuaalinen ommel suoritetaan? Yksityiskohtaiset ohjeet videosta.

Miten ommella muodikkaan laukun?

Lisävaruste, jossa on yksi leikattu kahva, on erittäin mukava käyttää. Kaikki fashionista voi ripustaa sen käsivarteen tai olkapäähän.

Leikkauksen ja ompelun vaiheet ovat seuraavat:

 • Piirrä ja leikkaa pussin kuvio paperilla olevalla lyijykynällä. Kuvion pääpiirteet täytyy ympyröidä useita kertoja. Näin voit nähdä ja leikata piirustuksen oikein.
 • Valmistele kangas ompeluun. Materiaali voidaan ottaa uudeksi ja saada leikata vanhasta ompelusta. Erittäin ohut kangas on kopioitava vuorotellen. Vanhat farkut tekevät. Ennen kuin avaamme farkut, sinun on ripattava, pestävä ja rautaa. Tarvitset ja vuori materiaalia.
 • Etukäteen sinun täytyy miettiä toista kohtaa: laukku ommellaan koko kankaasta tai kootaan kankaasta. Ensimmäisessä tapauksessa pussi katkaistaan ​​kokonaan. Se tarvitsee vain viimeistelyn. Toinen vaihtoehto ompelupusseihin sisältää kuvion muuttamisen. Se olisi jaettava erillisiin segmentteihin, jotka yhdistetään myöhemmin. Muutettu kuvio tulee leikata ja kaikki yksityiskohdat leikata erikseen. Kuvat voidaan ottaa näytteeksi.

Varoitus! Kun olet liittänyt kaksi tai useampia pusseja ommeltuun osaan, sileä kaikki saumat.Tällainen työnkulku johtaa siistiin ja tasokkaaseen tuotteeseen.

Laukun pohjan tulee olla kestävä. Kestävät farkut tai vaippa mahdollistavat pussin käytön pitkään.

 • Leikkaa osat saumojen varalta. Tärkein kangas - 2 osaa, vuori - 2 osaa. Pohja - 2 osaa.
 • Nyt sinun täytyy miettiä viimeistelyä. Pitsit ja punokset tulee ommella ensin (ennen kuin pääosat on ommeltu). Kukat on ommeltu tai liimattu liimapistoolilla valmiiseen malliin.
11 valokuva
 • Hiontaosien jälkeen voidaan ommella myös monimutkaisia ​​elementtejä.

Miten voin ommella pitsin pussiin? Tätä menetelmää voidaan käyttää esimerkkinä.

Ompelu- myymälöissä voit nähdä, mitkä koriste-elementit toimivat tulevina koristeina: kukka-sovellukset, nauhat, punos ja muut ompelun osat.

 • Laita valmiit lisävarusteet ja vuorausosat yhdessä kasvonsa sisäpuolelle. Pyyhi kahva-alue ja salaa se koneessa.
 • Leikkaa ovaalin tasaisesti. Niiden täytyy leikata, eikä koneen sauma saavuttaa 2-3 mm. Irrota ommellut osat etupuolelle ja suorista kaikki saumat. Tee siirtymisreuna tuotteen sisäpuolelta (saumanivelen tulee olla kahvojen sisäpuolella). Kädensijan ulkopuolella voit asettaa koneen linjan.
 • Valmiit osat silitysrauta.
 • Kudoksen pohjan mallit yhdistyvät, väärän puolen pitäisi olla sisällä. Basting auttaa estämään pohjan kaarevuutta. Alareunan keskellä on lohkeaminen. Tämä ompelee pohjan varovasti. Basting pitää 2 pohjaosaa, kun ompelet oikeassa asennossa.
 • Avoimet pohjaosat yhdistyvät pussin pääosiin. Stabbed materiaali nastat, tarttua ja ommel. Avaa sisäpuolelta koneen siksak-ompeleen alaosat. Hävittäminen käsimatkatavaran alaosassa.

Laukku voidaan käyttää.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet