Ompelupussit

Rantapussi tekee sen itse

Rantapussi tekee sen itse

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
  1. Mikä kangas tehdä?
  2. Ompeluominaisuudet
  3. kuviot
  4. Miten ommella rannalle?
  5. Miten koristella?
  6. Ideoita luoda
  7. Master-luokka

Jokainen nykyaikainen nainen muodostaa rannan kauden. On tärkeää miettiä koko kuvaa, unohtamatta pieniä asioita. Kaikkiin tarvittaviin kohteisiin tarvitaan tilava laukku. Se voidaan ostaa putiikista, mutta on parempi tehdä se itse, sitten lisävaruste on ainutlaatuinen omalla tavallaan. Miten tehdä rantapussi omin käsin ja onko se niin vaikeaa?

Se voidaan ommella tekstiileistä, neulottua langasta ja jopa kutoa. Kaikki eivät kuitenkaan osaa virkata ja neuloa sujuvasti, mutta rantakassin räätälöinti ammattitaitoisten käsityöläisten ohjeiden mukaan on jokaisen naisen, joka on ompelukone.

Mikä kangas tehdä?

Nykyään laukun materiaalin valinta on niin monipuolinen, että se täyttää vaativimmat asetukset:

  • Tekstiilien valitseminen rantamallille on parempi antaa etusija ympäristömateriaaleille. On tärkeää, että tekstiilit ovat tiheitä, nopeasti kuivuvia, hiekkakestäviä ja kosteutta säilyttäviä. Niinpä hän pitää muotonsa.
  • Anna nahka-asusteiden odottaa toista tilaisuutta: täällä tarvitset kevyyttä ja ehdotonta helppoutta.
  • Ihannetapauksessa paras tekstiili on karkea koostumus, mutta pellavaa, denimiä ja karkeaa kaloria voidaan käyttää.

Lisäksi on hyvä, jos lopputuote voidaan pestä koneella.

Ompeluominaisuudet

Rantapussi on helpoin lisävaruste. Sen luominen ei vie paljon aikaa, ja tulos ilahduttaa sen kauneudesta. Huolimatta suunnittelun näyttävästä monimutkaisuudesta tuotteen ompelussa ei tarvita väliaikaisia ​​manuaalisia ompeleita.

Jos kuvion oikean luomisen suhteen ei ole luottamusta, voit käyttää valmiita: tämä lyhentää räätälöinnin aikaa ja lisää leikkaustietojen tarkkuutta.

Jotta laukku näyttää putiikista, jokainen vaihe on tehtävä virheettömästi. Työn aikana on välttämätöntä käyttää ompelutappeja, joissa yhdistyvät saumat, lukuun ottamatta kankaan virtausta. Sinun ei pitäisi odottaa, että kaikki viat voidaan suoristaa rautalla: se ei ole.

Kaikki ylimääräinen tarve on leikattava.

Jos kangas on uusi, ennen työn aloittamista on parempi suorittaa dekoodaus (rautaa materiaalia höyryllä) kutistumisen välttämiseksi. Muuten valmiin tuotteen pesun jälkeen voi olla epämuodostunut, mikä vaikuttaa ulkonäköön.

Jotta tuote ei muotoutuisi pesun jälkeen, on tärkeää tarkkailla lohkoa ja poikittaista sivua leikkauksen aikana: uusi kangas pysyy lähes aina pitkin. Oikeasti määritellä suunta on helppoa: tekstiilit ovat hieman leveitä.

Ei ole tarpeen luoda kartongista valmistettua kehystä: rantapussi voi kastua, mikä johtaa paperin irtoamiseen. Pohjaa vahvistetaan paremmin kaksinkertaisella kankaalla.

kuviot

Niissä tapauksissa, joissa mielenkiintoinen tyyli on suunniteltu, on parempi käyttää valmiita kuvioita. Näin ollen on helpompaa laskea materiaalin kulutus ja tehdä työstä tarkempi. Mikä tahansa kuvio riippuu suunnittelusta.

Se voi olla yksinkertainen tai malli, jossa on runsaasti koristeellisia yksityiskohtia.

Valitusta vaihtoehdosta riippuen se vaihtelee muodoltaan (suorakulmion, puoliympyrän, trapetoidin, neliön muodossa, jossa on rengas, bohon tyyliin, pussin, pussin muodossa).

Lisäksi mallit voivat olla tasaisia ​​tai kolmiulotteisia, kovia tai pehmeitä.

Valitsemalla kuvion, sinun on otettava huomioon tekstiilit: pehmeä kangas ei pidä muotoa, vaikka se kopioidaan liimalla.

Lisävarusteiden muoto on hyvin monipuolinen, ja neulojen ammattimaisen lähestymistavan ansiosta maljakuvio päivitetään jatkuvasti.Ei kuitenkaan ole tarpeen käyttää valmiita malleja: voit keksiä oman suunnittelun, jossa on muutoksia karkeaan luonnokseen.

Miten ommella rannalle?

Kun valitset muodikkaan tyylin, sinun on otettava huomioon useita vivahteita. Rantapussi voi olla erillinen lisävaruste tai suorittaa useita toimintoja kerralla. Ensimmäisessä tapauksessa se pitää kaikki tarvittavat lisävarusteet, toisessa se tulee lisävaruste olkapään yli ja vapauttaa kätensä kävelemällä rannalle.

Tällaiset tyylit ovat mukavia käyttää.

Tämä voi olla kangas-, sateenvarjo- tai muun materiaalin muuntaja. Mielenkiintoinen vaihtoehto rantapussille on maton pussi tai pelkkä laukku, joka tarvittaessa muuttuu aurinkotuoliksi.

Taitettuina se näyttää siistiltä ja vie vähemmän tilaa kuin pakkauksessa oleva matto. Mallin ompelu riippuu aiotusta toiminnallisuudesta.

Miten koristella?

Rantapussin suunnittelu tehdään naisen valitun tyylin ja maun mukaan. Riippuen materiaalin tyypistä ja väreistä on joskus tarvittava minimaalinen sisustus. Esimerkiksi, jos malli on yksinkertainen ja ommeltu yksinkertaisesti, voit koristella sen mielenkiintoisella kuviolla käyttämällä erityisiä värejä.

Joten se näyttää muodikkaalta ja kirkkaalta.

Aiheen valinnassa ei ole rajoituksia. Se voi olla yksinkertainen klassikko (nauha, solu) tai abstrakti, geometrinen motiivi, kukka- ja kaupunkikuvioita. Kaikki riippuu tekijän luovista kyvyistä.

Kuka ei pidä kuvioista kankaalla, voit koristaa tuotteen ompelusovelluksen, kirjonnan tai useiden koriste-elementtien yhdistelmänä. Kaunis näyttää sävellyksiä kukkia, meren tarvikkeita. Kotelon etuosaan ommellut virkatut aihiot näyttävät myös mielenkiintoisilta. Tässä tapauksessa on tärkeää valita oikea materiaali ja viimeistely, jotta ne yhdistetään toisiinsa.

Ideoita luoda

Jos et halua ostaa kangasta, voit käyttää unohdettuja asioita, jotka todennäköisesti tulevat vaatekaappiin. Vanhat farkut - miksi ei? Joskus riittää leikata housut, ommella pohja, lisätä kahvat - ja pussi on valmis.

Luovaan kuvaan voit tuoda eloon vaihtoehdon a la Dolce ja Gabbana: läpinäkyvä tilava laukku, joka on valmistettu minimalismin tyyliin ja koristeltu vaatimattomilla koristeellisilla punosilla ja luotettavilla kahvoilla.

Se on vähän samankaltainen, mutta jo urheiluveneessä: värillisestä verkosta valmistettu pussi, koristeltu kestävällä punoksella ja jota täydentää tasku. Suuri "hengittävä" lisävaruste, jossa pyyhe kuivuu nopeammin, ja kaikki on aina näkyvissä.

Neulanpoikaisten kohdalla tulee aina olemaan romuja ja materiaalin jäänteitä, jotka voidaan ottaa käyttöön valitsemalla värit, jotka vastaavat uimapuvun mallia. Joten se voi osoittautua todelliseksi rannikkokokoelmaksi.

Niille, joilla on vähän yhdistelmää kahdesta sävystä, sovi patchwork-tekniikkaan. Patchwork on hauska ja kirkas. Tämä laukku vetoaa moniin naisiin, se on aina ainutlaatuinen ja alkuperäinen.

Creative fashionistas haluaa ajatella muodikkaita laukkuja ompelemalla t-paidasta, jossa on painatus: nopeasti ja alkuperäisellä tavalla.

Paremman vaikutuksen aikaansaamiseksi voit leikata tuotteen pohjan reunaan, sitomalla solmua. On kuitenkin vivahteita: pussiin tarvitset paksusta neuleesta valmistetun mallin, muuten lisävaruste ei näytä kauniilta.

Onko oviaukko ja paksu, karkea johto? Vain kaksi saumaa, ja tuote näyttää vain super! Tasainen malli, melko tilava ja mukava. Tällaisessa pussissa kaikki tarvittavat rantatarvikkeet sopivat.

Jos vaatekaapissa on vanha hame, jossa on röyhelöitä, se on vieläkin mielenkiintoisempaa: yhdistetään etummaisen härän pohja ja ompelu kahvat johtavat herkkään malliin, joka varmasti miellyttää romanttisia ihmisiä.

Universal-vaihtoehto - malli kylpypyyhkeestä. Miksi ei? Ja tyylikäs ja aina hyödyllinen, jos haluat pyyhkiä pois uinnin jälkeen merellä.

Master-luokka

Ompelu rantapussiin itsellesi ei ole niin vaikeaa kuin ensi silmäyksellä. Tarvikkeen täydentämiseksi tarvitset 1,10 m: n pituisen ja 1,35 m: n kokoisen päällystemateriaalin ja saman määrän viimeistelyä (valmistettu luonnonkangasta).Liian ohut ja pehmeä tekstiili eivät pidä muotoa, on parempi käyttää karkeaa materiaalia. Liima kestää vähintään 4 metriä, koska sinun täytyy liimata lähes kaikki yksityiskohdat. Kierteitä tarvitaan ompelemalla ja kontrastia varten (ompelemista varten).

Tätä ompelua varten ei tarvita kuviota: voit taittaa kankaan puolileveydellä ja leikata reunat symmetriaan: taitetussa tilassa saadaan neliö, jonka sivu on 55 cm. Sitten kukin yksityiskohta leikataan taittoon: saadaan kaksi 0,5 m (korkeus) x 0,55 m (tulevan pussin leveys) ja 5 cm x 55 cm.

Runko leikataan samalle periaatteelle, mutta kahden suuren ja kahden pienen osan lisäksi kaksi muuta aihiota leikataan 25 x 55 cm: n kokoisina (tämä on sivujen sisustus).

Liima leikataan erikseen jokaisesta yksityiskohdasta lukuun ottamatta sisustuksen yksityiskohtia, muuten tekstiilien paksuus on epätasainen. Sen pitäisi olla 4 osaa 50 x 55 cm ja neljä 5 x 55 cm.

Kun kaikki aihiot on leikattu, ne liimataan flizeliniin (liimaa) väärältä puolelta. Jos on ylijäämää, liimaa leikkaa.

Pohjaosaan, 22 cm: n etäisyydelle pohjasta, saumauspinnalle asetetaan koristepinnoite 25 x 55 cm, ja se sävytetään 1 cm: n etäisyydellä reunasta. Sitten viimeistely taitetaan kasvojen päälle, silitetään ja asetetaan viimeistelylinjalle kontrastisilla langoilla. Jos muotoilu on suunniteltu kaksinkertaiseen viimeistelylinjaan, on toivottavaa noudattaa tätä tekniikkaa koko koristelun ajan.

On välttämätöntä suorittaa työ huolellisesti, jotta yleinen ulkonäkö ei kärsi. Ompelu viimeistelyosista tarkistetaan symmetrisesti, minkä jälkeen ne taitetaan sisäänpäin, leikataan pois tapilla sivuilla ja pohjassa ja ommellaan ompelukoneeseen. Sauman leveys on 0,8 - 1 cm, voit keskittyä paininjalkaan. Luotettavuuden lisäämiseksi sauma on kaksinkertainen.

Sama tapahtuu viimeistelymateriaalin vuorauksella. Sauman leveyden tulisi kuitenkin olla tässä suurempi. On tärkeää, että trimmausosat ovat 2 - 3 mm pienemmät kuin perusmateriaali: tämä on välttämätöntä, jotta laukaisun tilassa pussin sisäpuoli ei katso "kasvoja". Niinpä sisällä ei ole ylijäämämateriaalia, ja yläreunan reuna kääntyy helpommin oikeaan suuntaan.

Kun ne on tehty, ne tasoittavat pohjan ja vuorauksen saumat. Anna sitten tuotteelle haluttu muoto. Tätä varten osien liitoskohdassa oleva kangas taitetaan kulmalla, ja saumojen on vastattava. Ompeleeseen nähden kohtisuorassa vetää viivaa noin 16-18 cm pituiseksi yhdestä reunasta toiseen.

Mitä pienempi tämä luku on, sitä tasaisempi pussi tulee. He vetävät viivaa vedettyä viivaa pitkin, sitten jättävät 1 cm: n suuruisen eron ja leikkaavat kaiken ylimäärän. Ne tekevät myös lisävarusteen vuorauksen kulmat, unohtamatta, että siinä on aina enemmän syvennystä reunasta, muuten vuorauksella on enemmän pohjaa.

Kahvan aihiot on taitettu leikkaamalla, ompelemalla, sorvaamalla ja silityksellä. Sisustuksen toistuvat elementit muodostavat kaksoislinjan pitkin pituutta. Valmiit osat on kiinnitetty alustan yläosaan 15 cm: n etäisyydelle sivureunoista yhdistämällä ylä- ja kahvansiirto.

Vuoraus käännetään kasvot ulospäin, asetetaan pohjatyökappaleeseen ja kiinnitetään päälle, ommellaan, yhdistetään saumat ja unohdetaan jättää pieni osa irrottamattomaksi. Se on tarpeen tuotteen kääntämiseksi.

Vahvuuden vuoksi voit vilkkua alkuun kahdesti.

Pussin kääntäminen, yläpinnan tasoittaminen pysyy, käännä putkisto ulospäin, ompele aukko kääntämistä varten ja kiinnitä yläosa kaksinkertaisella ompeleella. Rantapussi tekee sen itse!

Seuraavassa videossa kerrotaan yksityiskohtaisemmin, kuinka nopeasti ommella rantapussi:

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet