Ompelupussit

Neulottua neulottua lankaa: mestariluokka

Neulottua neulottua lankaa: mestariluokka

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. laji
 2. Suunnittelun ominaisuudet
 3. Miten koristella pussi neulelangasta?
 4. Tapoja luoda
 5. Miten tehdä se itse?
 6. Miten hoitaa?

Neuleet ovat aina herättäneet ihmisten huomion sen epätavalliseen neulontaan, tyyliin ja eri värien ja kuitujen koostumusten neulojen kierteiden käyttöön.

Se on pitkään ollut paksuista langoista valmistettujen pussien suuntaus. Mikä lanka sopii yksinomaisen käsimatkatavaran luomiseen ja millaisia ​​lankoja on? Tämä on meidän tarinamme.

laji

Neulelanka on saatavana useina eri tyyppinä. Laukun tilavuus lisää sopivan leveyden ja paksuuden langan.

bändi

Lanka on noin 0,7 cm leveä nauha, akryyli- tai puuvillalanka on värjätty eri väreillä. Näin voit luoda monivärisiä tuotteita, jotka sopivat täydellisen naisen kuvan luomiseen. Viskoosilanka on edellä mainitun langan kolmessa yläosassa.

kudottu

Tämäntyyppinen kierre on valmistettu neulosta (lanka on hyvin samanlainen kuin t-paitojen materiaali). Monet ammattitaitoiset työntekijät itse luovat neulottua lankaa, käyttäen taitavasti vanhoja asioita, jotka eivät enää sovi yllään.

Vanha t-paita on ripattu auki ja leikattu nauhoiksi. Nauhojen leveys voidaan valita oman harkintasi mukaan. Avoin viipaleita ei tarvitse käsitellä. Ne sallivat raitojen reunojen hieman käyristymisen.

Jos tytöt haluavat saavuttaa samettivaikutuksen neulepussiin, sinun täytyy valita chenillelanka. Lyhyt päivä lisää tuotteen pehmeyttä ja pehmeyttä. Chenillen koostumus sisältää akryyliä ja puuvillaa. Hyvin usein myymälöiden hyllyillä löytyy chenilleä akryylistä.

Bob

Tämä vaihtoehto mestarit mieluummin valmistaa lasten asioita. Mutta taitava käsi, pom-poms-merkkijono, voit luoda hämmästyttävän naisten laukun. Pomponit toimivat sitten lopputuotteena.

Bulk-rasvan fantasia

Fantasialanka tuli meille Amerikasta. Sen tilavuus pienentää laukun valmistusaikaa. Tällaiseen lankaan sinun täytyy poimia paksu virkkauskoukku.

Suunnittelun ominaisuudet

Riippumatta siitä, mitä käsityöläiset tytöt eivät tee, he ovat aina varmoja siitä, että omien käsiensä luomilla asioilla ei ole analogeja.

Neulelangan avulla voit neuloa mitä tahansa muotoa. Vastaavan langan virkkaus voi olla hämmästyttävä kytkin tai tilava laukku, joka on jokapäiväiseen elämään tarkoitettu pussi.

Needlewomen voi käyttää mitä tahansa väriä. Monofonisen langan pussit sopivat helposti jokapäiväisiin naisten kuviin.

Alkuperäinen, kirkas ja positiivinen ulkoasu ja pussit, jotka on yhdistetty useista värillisistä langoista.

On olemassa suuri määrä kuvioita, jotka suoritetaan koukulla.

Jos teet mallin, saat paksu kankaalle, niin voit luoda käsimatkatavaran ilman vuori.

Avaustyön malli on aina voittanut tyttöjen sydämet sen vertaansa vailla olevalla ilmeellä. Kaikilla neuloilla tai koukulla neulottuina aukkoilla on kuitenkin pieniä reikiä. Tällaisia ​​malleja on mahdollista käyttää pussin valmistuksessa, mutta sinun täytyy tehdä tuote vuori, joka valitaan useimmiten vastaamaan pääkierteitä.

Miten koristella pussi neulelangasta?

Asun sisustus tekee tuotteesta ainutlaatuisen ja mieleenpainuvan.

Millaisia ​​koriste-elementtejä tuotteen valmistamiseksi tarvitaan? Nämä voivat olla puisia nuppeja, suuria ja keskisuuria painikkeita. Vetoketju, jossa on jousitus, on myös perustoimintojensa lisäksi erinomainen koriste naisten matkatavaroille.

Voit vapaasti neuloa pussia ja noutaa metallia.Fantasia-lento ja tyttöjen luova lähestymistapa koristeluun työskennellessään kertovat, mitä ostaa.

Tapoja luoda

Virkkaus on kiehtova prosessi kaikenlaisten vaatteiden, laukkujen ja sukkien luomiseen. Tytöt, jotka ovat juuri alkaneet hallita tämäntyyppistä käsityötaitoa, pitäisi oppia suorittamaan yksinkertaisimmat toimet: neulotaan ilmansilmukka, tee kaksoiskruunuja ja ilman.

Ilmansilmukan asentaminen - kuva kuvaa koko silmukan luomisprosessia.

Alla olevassa kuvassa näet, miten neulotaan sarake ilman nakidaa. On välttämätöntä sitoa useamman ilmansilmukan ketju. Aseta koukku silmukkaan, tartu kierteeseen ja tuo se takaisin.

Kaksinkertainen virkkaus sopii seuraavasti. Ensinnäkin sinun on tiedettävä, mitä alasti on neulomassa. Nakid on lisäkierre kierteestä, jonka avulla voit tehdä kuvion.

Kaksinkertainen virkkaus sopii täsmälleen samalla tavalla kuin yksittäinen virkkaus. Nakid on tehtävä ensimmäisen langan jälkeen. Vedä koukku takaisin silmukasta.

Puolet virkaa ilman nakidaa (yhdistävä sarake) - täydelliset sidontaohjeet näkyvät kuvassa.

Miten tehdä se itse?

Neulepussi

Mallin mitat: 29x19x2 cm. Ja tarvitset:

 1. Lanka: 2-3 skeins (90 metrin juoksussa);
 2. Koukun numero 6.

Selitykset:

 • VP - ilmapiiri;
 • PST - polustolbik.

Työn kulku on seuraava:

 • Kiinnitä ketju, jossa on 18 VP. Ketjun PST sitominen ilman nakidaa (yhden silmukan silmukan tulee olla vapaa). Saadun neulan reunalla on 3 silmukkaa.
 • Seuraava vaihe: kuvion luominen (vaihtoehtoisesti yksinkertainen sarake ja sarake, joka kulkee edellisen rivin silmukan läpi).
 • Seuraavaksi neulo ympyrä pussin haluttuun korkeuteen.
 • Viimeinen rivi neulottuja liitospylväitä ja aseta liitos.
 • Tuote on lähes valmis.

Käsittele ja kiinnitä ruoat:

 • 2 ketjua (pituus 20 cm);
 • Kaksi karabiinia;
 • renkaat;
 • lanka;
 • Kytke karabiini ketjuun.
 • Kudota kahva seuraavasti.
 • Langan päät peittyvät kahvaan.
 • Tämän pitäisi hihnan olla valmiissa muodossa.

Vuoren tekeminen:

 • Kudos, joka vastaa neulottua lankaa;
 • Salama (traktori);
 • Tee mittauspussi ja poista suorakulmio.
 • Geometrisen muodon mittojen on vastattava pussin kokoa.
 • Vuorattu kaksinkertainen flizelinom. Ompele vuorilla olevat taskut. Ompele vetoketju ja hihnarenkaat.
 • Aseta vuori pussiin ja ompele se pohjaan. Tämä voidaan tehdä neulalla käsiompeleiden avulla. Hihnan kiinnittäminen on edelleen olalla.

Pyöreä pussi

Pyöreä muotoinen kesäpussi on tyylikäs ja helppokäyttöinen lisävaruste. Tietenkin paljon asioita ei sovi sinne, mutta kaikki kosmetiikka, peili, kampa ja muut tytöt, jotka ovat tytöt, ovat aina käsillä.

Ne käsityöläiset, jotka ovat päättäneet yhdistää tällaisen kauneuden, tarjoamme yksityiskohtaisen mestariluokan suosituista kanavasta "Youtube". Se kuuluu Anna Sahno.

Käsimatkatavaroiden tekeminen tapahtuu yksinkertaisella neulomalla. Edellä on annettu täydelliset ohjeet siitä, miten neuloa voidaan hakata koukkuun.

nosebag

Hänen muotonsa on aina herättänyt kiinnostusta alkuperäisten käsintehtyjen esineiden fanien keskuudessa. Laukussa on pitsi kiinnitin, joka varmistaa kaikkien laukun tuotteiden turvallisuuden.

Miten neulotaan pussin pussi? Yksityiskohtainen videokurssi - huijataulu säkkisäkille.

Laukku Marshmallow

Pieni lumoava salkku näyttää erittäin muodikkaalta ja upealta. Sen luomiseksi sinun täytyy valmistaa neulottu lanka, halutun koon koukku ja metallilukko.

Tämä malli sopii reheviin sarakkeisiin. Miten tämä tehdään? Liitetyt videomestariluokka - vaiheittaiset ohjeet salkun luomiseksi. Langan väri valitaan neulaajan harkinnan mukaan.

Miten hoitaa?

Neulottu käsilaukku vaatii huolta itsestään. Yksinkertaisten suositusten noudattaminen mahdollistaa tuotteen säilymisen alkuperäisessä muodossaan. Koska pussi on valmistettu neuleista, se voidaan pestä erityisellä lämpötilalla: 30 ° (herkkä pesu).

Jos tällaista järjestelmää ei ole autossa, käsimatkatavarat voidaan pestä pesualtaan saippualla tai jauheella. Ei ole suositeltavaa vaivata ja murskaa tuotetta huolellisesti, se on liotettava ja jätettävä jonkin aikaa veteen.

Huuhtele pussia kevyesti ja huuhtele se viileässä vedessä. Ylimääräinen vesi menee pois, jos tuote kääritään pyyhkeeseen.

Neulottujen tuotteiden kuivaus on tehtävä suoristetulla tavalla vaakasuoralla pinnalla. Tämä ei salli asioiden venymistä ja muuttaa niiden muotoa.

Neulottu lanka antaa tuotteille runsaasti ja ainutlaatuista kauneutta. Kiinnostus neulepussiin ei kadota vuosien varrella. Nykyään monet käsityöläiset harjoittavat tavaroiden valmistusta "käsityönä".

Onnistunut alku kaikille tytöille!

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet