Ompelupussit

Miten ommella kangaslaukun omin käsin?

Miten ommella kangaslaukun omin käsin?

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Yksinkertaiset kuviot
 2. Miten ommella pellavaa ja kankaita?
 3. Mitä muita kankaita sopii?
 4. Räätälöity peitekankaasta

Jokaisen tytön elämässä oli varmasti aika, jolloin myymälän valikoima tarvikkeita oli kyllästynyt järjestykseen, mutta halu hankkia uutuutta ei jätä. Mitä tässä tapauksessa tehdä? Loistava vaihtoehto on tehdä oma laukku käyttämällä yksinkertaisia, vaatimattomia kuvioita.

Tarkastellaan yksityiskohtaisemmin, mitkä mallit ovat helpoimmin ommeltavissa, ja mitkä niistä ovat töissä. Tutustumme myös kankaisiin, jotka soveltuvat parhaiten vastaavien tuotteiden ompeluun.

Yksinkertaiset kuviot

Joskus tytöt eivät ota itsenäistä laukkujen tuotantoa pelkojen vuoksi tehdä jotain väärin ja pilata materiaalia. Mutta aina ja kaikessa, josta löydät kompromissin ja tässä tapauksessa yksinkertaisten kuvioiden valinnan, tuotteiden räätälöinti ei edellytä erityistä työtä.

Kun valitset kuvioita, sinun on harkittava useita ominaisuuksia, jotka puhuvat niiden yksinkertaisuudesta:

 • Suorien viivojen enimmäismäärä;
 • Mahdollisimman vähän pyöreyttä ja koristeellisia "tucks";
 • Yksinkertaisin sisätila (yksinkertaisissa kuvioissa pusseissa on vain yksi sisätila);
 • On toivottavaa, että pussin kiinnikkeet ovat mahdollisimman yksinkertaisia ​​- vetoketju tai painike.

Lisäksi, jotta tehtävä yksinkertaistettaisiin mahdollisimman hyvin, sinun ei pitäisi laittaa luonnosta suoraan kankaaseen, vaan piirtää se erikoispaperille ompeluun. Tämä auttaa välttämään virheitä ja leikkaamaan mahdollisimman tasaiset osat.

Trapetsin muotoinen

Trapezoidin muotoinen pussi on melko yksinkertainen. Se on käytännöllisempää, jos tuote on tavallinen trapezoidi, jossa on leveämpi alaosa ja kapea ylempi. Tuote on siis käytännöllisempi ja tilavampi.

Voit ommella kolmiosaisen laukun kolmesta osasta: kaksi yhtäläistä seinää, jotka ovat muodoltaan trapetsi ja suorakulmaisen pussin pohja. Sivuseinät voidaan tehdä kokonaan yhdistettynä etu- ja takaosaan, ja ne voidaan irrottaa erikseen neljän lisäinformaation muodossa.

Malli sivuseinillä

Ompeluprosessi on seuraava:

 1. Täytyy ensin kiinnitä tarvittava kokoinen kangas yksityiskohtiin ja ota huomioon ylimääräinen etäisyys - saumavaraukset. Sitten nämä osat on leikattava ja ommeltava mahdollisimman varovasti niin, että ne on aiemmin käsitelty ylälevyllä.
 2. täytyy leikkaa samat materiaalin osat vuoria vartenjonka koko on oltava alle senttimetrin valmis. Sitten on välttämätöntä ommella saadut kaksi osaa siten, että sivujen sivut koskettavat toisiaan. Päällystämätön pussi on hauras ja huolimaton.
 3. Seuraava asia on pieni - tarvitset Täytä kaikki saumat siististi, täydentää pussia tarvittavilla varusteilla, siisteillä kahvoilla ja luotettavalla lukolla. Lisäksi ulkoisen houkuttelevuuden vuoksi voit lisätä yksinkertaisia ​​sisustuselementtejä - raitoja, helmiä, kiviä ja kiveä.

Ompeluvaiheet näkyvät selkeämmin seuraavassa videossa.

Laukku

Laukku on ihanteellinen kesällä, yksinkertaisesti tyylikkäästi ja toteuttaessa. Jotta tämä tuote ei tarvitsisi mitään erikoismateriaaleja, sekä paljon aikaa ja vaivaa.

Kaikki on paljon yksinkertaisempaa kuin ensi silmäyksellä näyttää:

 • Ensimmäinen asia sinun on valittava materiaali ei vain ulkona, vaan myös vuori.Se, että pussi on valmistettu kotona, ei tarkoita, että vuori ei ole tarpeen - se on edelleen erottamaton osa mitä tahansa tuotetta.
 • entisestään, katkaisimme yksityiskohdat: kaksi suurta neliön seinää ja kolme suorakulmaista osaa, joita tarvitaan sivuosien ja pohjan valmistukseen. Ja myös kahvat - on parasta, jos ne ovat monikerroksisia, mutta tasaisia, joten ne ovat mahdollisimman vahvoja ja kestäviä.
 • Sitten toimimme samalla periaatteella, jota käytettiin edellisen mallin valmistuksessa: ommella varovasti kaikki osatKäsittelemme reunoja, kiinnitämme vuorauksen ja kahvat. Kynien alalla sinun täytyy tehdä muutama rivi, jotta saat paremman lujuuden ja luotettavuuden.

Tuote osoittautuu tilavaksi sisätiloissa, sopii rantaloma- ja turistimatkoille. Koristeena voit käyttää puuhelmiä, kankaan reunoja, lakkeja ja strassikiveä liimapohjassa.

Toinen vaihtoehto on seuraavassa videossa.

Pehmot

Ehkä vielä yksinkertaisempi versio - pussilla varustettu pussi, mutta tämä malli, jossa on vain yksi kahva, ei näytä kovin houkuttelevalta. Tämä malli näyttää paljon tyylikkäämältä kuin reppu, jossa on kaksi säädettävää hihnaa, jolloin voit vapauttaa kätesi ja kuljettaa tuotteen selän taakse.

Kynien ja siteiden lisäksi tämän mallin valmistukseen tarvitaan vain kolme suurta osaa:

 • suuri suorakaiteen muotoinen kappale reppuun runkoon;
 • pyöreäpohjainen ja taitettava kieli;
 • peittää viipyvä solmio.

Pussin pääosan pienentäminen tulisi perustua yksilöllisiin mieltymyksiin, se voi olla sekä pieni, koristeellinen että suuri - edustaa täydellistä toiminnallista tuotetta, joka soveltuu myös turistimatkoille.

Ja sitten:

 1. Kun olet kiinnittänyt pienemmät reunat tasaisella saumalla, saat sylinterin, jonka läpimitan mukaan sinun pitäisi leikata reppuun pohja tasaisena ympyränä. Puolet ovaalista leikkaamme selkärepun yläosan, joka peittää siteet, esteettisemmän ulkonäön vuoksi ja ommellaan sulkuelementillä.
 2. Seuraavaksi leikkaamme kaksi pitkää kahvaa, jotka suorittavat tärkeimmät toiminnalliset osat ja pienen, jolla voit kuljettaa tuotetta kädessäsi. Jos haluat käyttää enemmän toimintoja, hanki sopivat kiinnikkeet, joiden avulla voit säätää pituuden.
 3. Liiketoiminta pysyy pientä - taivutamme yläosaa ja lisäämme merkkijonon, joka vastaanottaa uloskäynnistä toiminnallisen ja käytännöllisen tuotteen.

Näin saat tyylikkään laukun yhdellä illalla. Katso video.

Puoli-ovaali malli

Pussi, jossa on puoliksi soikea pohjaosa, näyttää hyvin naiselliselta ja kauniilta, mikä voi olla sekä arvokas arkipäivän valinta että suuri lisä rannan ulkoasuun ja kävelyvaatteisiin.

Tarkastellaan lähemmin, miten tämä malli leikataan ja ommellaan oikein:

 • Tämän mallin mallissa tarvitsee seuraavat tiedot: kaksi puoliksi soikeaa osaa - etu- ja takaseinät, pitkä suorakaiteen muotoinen osa - näiden osien kytkemiseksi, kaksi suorakaiteen muotoista osaa - kahvojen valmistukseen. Voit täydentää mallia pienellä koristetaskulla, joka on ommeltu eteen.
 • Suora sauma kiinnitä etu- ja takaseinät suorakulmaiseen asentoon. Seuraava askel - me ommelemme vuorauksen ja sitten vetoketjun. On parempi olla säästämättä kiinnikkeeseen, koska halpa salama on erittäin helppo poistaa käytöstä.
 • entisestään, taita kahvat ja ompele ne, niin että ne ovat kestävämpiä ja palvelivat paljon kauemmin. Mittaamme saman etäisyyden pääosien molemmissa päissä ja ommella kahvat varovasti varmistaen, etteivät ne ole kierrettyinä.
 • Lopullinen kosketus on käsittelemme koristetaskun reunoja ompele se varovasti tuotteen päälle, kiinnitä koristeellinen kiinnike yläosaan napin tai suuren kiven muodossa, johon voit heittää silmukan.

Miten ommella pellavaa ja kankaita?

Laukku voidaan ommella kevyestä, halvalla kankaasta, mutta onko tällainen tuote käytännöllinen? Jos otat esimerkiksi liinavaatteita, mitä ominaisuuksia tuotteella on?

Tarkastellaan lähemmin, miten valmistetaan pussi kevyttä pellavaa ja koriste-kalvoa ja miten nämä tuotteet toimivat:

 • Liinavaatteiden huolellinen käsittely, esikäsitellään kaikki reunat ylilevyllä materiaalivirtauksen estämiseksi. Lisäksi saumat on ommeltava pienellä ompeleella tai kahdessa kerroksessa, jotta tuotteelle saadaan suurempi kulutuskestävyys.
 • Sen pitäisi poimia erityinen lanka, sopii pellava- tuotteiden ompeluun sekä erityisiin ohuisiin neuloihin, jotka eivät aiheuta liiallista vahinkoa materiaalille, luo liian suuria reikiä, jotka painovoiman ja kierteiden kitkan vaikutuksesta kasvavat, mikä johtaa tuotteen vaurioitumiseen.
 • Säkkikangas on vielä haavoittuvampisiksi, että ommella täysipainoinen toiminnallinen tuote, joka kestäisi pitkään, on erittäin vaikea tehtävä. Suurin osa säkkipussin pusseista on pikemminkin koristeellinen kuva kuvalle eko-, hippi- tai boho-chic-tyylissä.

Tuotteiden ompelemiseen kankaasta tarvitset tiheitä, vahvoja kierteitä sekä neulan, jossa on sopiva reuna, jotta neulojen muodostuminen ja kuitujen kiertyminen kierteessä estäisivät liiallista kitkaa neulanreiän ympärillä. Tämä materiaali ei vaadi erikoislaitteiden käyttöä.

Mitä muita kankaita sopii?

Edellä mainittujen materiaalien lisäksi pusseja voidaan valmistaa muista kankaista, jotka auttavat tekemään tuotteista toimivampia ja soveltuvia minkä tahansa tyylin vaatimuksiin, olipa se sitten tiukkoja klassikoita tai huliganilaisia.

Hyvä farkkuaineellejoka ei ole pelkästään käytännöllinen, vaan myös erittäin kestävä. Mutta denimipussin ompelemista varten saatat tarvita paksuja, vahvoja lankoja sekä paksuja neuloja, koska ohut neula voi yksinkertaisesti rikkoa kankaan melko jäykän pinnan takia.

Saat melko käytännöllisen ulkoisen laukun sovi nailoniinjoilla on useita etuja. Esimerkiksi materiaali on kestävä, pitää muotonsa hyvin, on melko kevyt, ja koska se on helppo uuttaa ja käsitellä, se on myös erittäin edullinen.

Korkealaatuisen vuorauksen valmistukseen sopii kuitenkin paljon pienempi määrä kangasta, koska monet materiaalit ovat liian tiheitä, helposti murskattuja ja nopeasti repeytyneitä. On parasta käyttää polyesteriä, viskoosia, satiinia ja kuproja ja välttää tafta-, mesh- ja satiinivaippoja..

Räätälöity peitekankaasta

Tuotteiden muodikkaan peitetyn pinnan esitteli kuuluisa Coco Chanel, joka esitteli mielenkiintoisia malleja paitsi mekkojen ja takkien lisäksi myös pieniä siistiä käsilaukkuja, jotka näyttivät erittäin hienostuneilta, kauniilta ja naisellisilta.

Mutta mitä tehdä sillä, että hän ei halunnut ostaa tällaista tuotetta, vaan tehdä se itse?

Se on hyvin yksinkertaista. On vain tiedettävä, että tikattujen tuotteiden pinta on ommeltu samankokoisilla rombeilla. Kankaanmyymälöissä löytyy usein materiaalia, jolla on ompeleita, mikä saavutetaan sekä pistemittauksella että laiteohjelmistolla.

Jos haluat antaa laukulle itsenäisesti tikattu vaikutus, sinun on:

 1. Voit tehdä merkinnän kankaan saumaiselta puolelta. On välttämätöntä laittaa materiaali viivoittain hallitsijan ja räätälöivän liidun avulla monien käänteisten neliösivujen, jotka näyttävät samankaltaisilta tasapuolisilta timanteilta, merkinnöissä.
 2. Jos olet suunnitellut antamaan tuotteellesi laajemman ulkonäön, on välttämätöntä tehdä merkintä sisäkerrokseen, kun se on aiemmin liitetty ulkoiseen kerrokseen.
 3. Lisäksi ompele varovasti materiaalia tarkasti merkintää noudattaen, koska pienin poikkeama voi vahingoittaa koko tuotteen ulkonäköä.

Älä ommella vuorausta, koska sen pitäisi kattaa kaikki sisäiset saumat ja suorittaa täysin erilaisia ​​toimintoja.

Tekstiilin tekeminen

Jotkut neulamiehet ottavat melko vaikean tehtävän tehdä laukkuja kuvakudoksesta. Materiaali on tiheä kangas, jonka päälle on painettu tai kirjailtu jacquard-kuvio. Tämän koristeen ansiosta tuote näyttää hyvin tyylikkältä ja kalliilta, vaikka se tehdäänkin käsin.

Kuitujen erityisestä lomittumisesta johtuen materiaali on erittäin kestävä, joten on ensinnäkin välttämätöntä tehdä siitä malleja huolellisesti, varmistaen, että reunat eivät liiku alas ja ovat tasaisesti. Muuten pussi on huolimaton.

Lisäksi kankaan tiheyden vuoksi on tarpeen hankkia erityisiä neuloja jäykille kankaille.

Leikkaa yksityiskohdat eivät välttämättä vaivaudu toistensa kanssa, riittää vain pilkkoa ne erityisillä nastoilla ja sitten vilkkua koneella, kun se palaa noin senttimetrin reunasta. On tärkeää ommella tuotetta keskinopeudella, jotta kierre ei pääse liialliseen jännitykseen, mikä voi aiheuttaa sen repeytymisen.

Vaikka materiaali on melko kova ja harvoin röyhtyy, sen reunat on peitettävä.

Jos teet kuvakudoksen tilavuusmallin, jossa on melko leveä pohja, on parasta valita toinen materiaali pohjalle, jotta se ei tahraa eikä altistu kauniille kankaalle nopeasti.

Laukun pohja voi olla paksua nahkaa, otettuaan vastaavat tarvikkeet - puhtaita metallijalkoja.

Muovipussi

Usein tytöt mieluummin eivät ole vain toiminnallisia, vaan myös hyvin tyylikkäitä ja mielenkiintoisia ideoiden pussimalleissa. Näihin tuotteisiin kuuluu epätavallinen muovipussi, joka muuttuu mukavaksi ja tilavaksi reppuksi, jossa on ranne.

Tämän mallin valmistukseen tarvitaan paljon yksityiskohtia:

 • sivuseinät - korkean kudoksen suorakulmioiden muodossa;
 • alemmat koristeelliset nahkaosat;
 • nahka- ja kaksinkertaiset kahvat;
 • lisäksi sinun on ostettava sopivat lisätarvikkeet myymälöissä käsityönä.

Ompeluvaiheet ovat seuraavat:

 • Suorakulmaiset osat on ommeltu sivuille keskenään, ja nahan yksityiskohdat ovat niiden jatkoa alaosassa. Nahalle ja sen pohjalle, valmistettu samasta materiaalista. Tässä vaiheessa sylinterissä tulisi olla suljettu pohja.
 • Sen jälkeen ompelemme vuorauksen ja työnnetään tyylikäs metalli vetoketju ja pussin reunoille sivusuunnassa, kiinnitä metalli- tai muoviosat kynät. Mikä parasta, jos se on renkaat, joissa on riittävän leveät aukot. Lisäksi rengas on kiinnitettävä yhden sivun pohjaan.
 • Me ommella halutun pituiset kahvat, taitetaan iho useille kerroksille, ja päissä kiinnitetään pieniä koukkuja.
 • Kiinnitä kädensijan päät sivuille, saat pussit ja kiinnittää yhden kahvan päähän tuotteen pohjalle - tyylikäs reppu.
Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet