Mekojen värit

Mitä pukeutua valkoinen mekko ja mitä lisävarusteita valita?

Mitä pukeutua valkoinen mekko ja mitä lisävarusteita valita?

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
  1. Valkoinen ja musta
  2. Valkoinen ja sininen
  3. pitsimäinen
  4. pitkä
  5. lyhyt
  6. Mitkä sukkahousut kuluvat
  7. Kengät ja muut kengät
  8. Tarvikkeet ja käsilaukut
  9. päällysvaatteet

Meillä kaikilla on valkoinen mekko, joka liittyy romanttiseen ja helppoon tapaan. Se on jo pitkään ottanut vahvan aseman maailman katukävelyihin ja on tulossa vahvaksi kilpailijaksi pienelle mustalle mekolle.

Valkoinen ja musta

Mustavalkoinen mekko - tiivis, tiukka ja aina ajankohtainen. Älä pelkää pelata väriä. Rainbow-huivi tai punaiset kengät ovat loistava vaihtoehto tälle asuinalueelle.

Mustavalkoiset neutraalit värit yhdistyvät helposti muihin vaatekaapissa oleviin sävyihin. Voit luoda klassisen ja austere-ulkonäön valkoisissa tai mustissa väreissä. Esimerkiksi rintakoru, helmiä helmistä ja musta nahkavyö.

Kirkas kuva voidaan luoda helposti ja hyvin onnistuneesti pastellisävyillä - vaaleanpunainen, taivaallinen, minttu ja vaaleankeltainen sävyt ovat hyvin tuoreita ja kirkkaasti yhdistettyjä mustavalkoiseen mekkoosi.

Valkoinen ja sininen

Sininen mekko valkoisissa herneissä, häkissä tai abstraktiossa antaa sinulle romanttisen, lempeän ja kevyen ilmeen.

Voit laimentaa sen helmillä tai helmi-rannekorulla. Tärkeintä, että lisävarusteet olivat yksinkertaisia.

Sandaalit tasaisella, kevyellä persikka- tai keltaisella varjossa, lähestyvät täydellisesti kesän mekkoa nauhassa.

Valkoisen ja sinisen raidan pukeutumisen onnelliset omistajat ovat hyvin onnekkaita. Sen avulla voit helposti luoda meren kesäkuvan. Se yhdistetään harmonisesti puusta ja merenpohjoista valmistetuilla lisävarusteilla.

Ja jos haluat luoda enemmän iltaisin, voit käyttää mustia, valkoisia tai kirkkaita terrakottakenkiä valkoisen ja sinisen mekon alle.

pitsimäinen

Erityistä huomiota kiinnitetään valkoiseen pitsiin. Useita vuodenaikoja peräkkäin, valkoinen pitsi voittaa edelleen ihmiskunnan kauniin puolen sydämet.

Riittää, kun kuvaan lisätään denim-takki tai -takki, kengät, joissa on vakaat kantapäät, ja pussi, jossa on hapsut - päivittäinen ja illan kuva on valmis.

Mitä tulee koruihin, rajoita itsesi helmillä tai korvakoruilla, jotta ne sopivat yhteen pukeutumiseen.

Pitsin valkoisuus ja kauneus on mahdollista korostaa kultaisella vyöllä.

On syytä huomata, että valkoinen pitsi-mekko menee erittäin hyvin kirkkailla kengillä. Ja jos lisäät heille mustan tai tummanruskean takin, saat erinomaisen juhlasarjan.

pitkä

Pitkä valkoinen mekko näyttää ylelliseltä ja varmasti sopii juhlaan. Jos tarvitset satunnaisempaa ulkoasua, voit vapaasti ostaa valkoista pitkää vapaata istuvuutta. Se voidaan yhdistää helposti denimiin ja nahkatakkeihin.

Luodaan juhlallisempi kuva lisäämällä hopea- ja kulta-rannekkeita, ketjuja ja renkaita. Mutta älä valitse frilly koristeita, valitse vaatimaton ja ytimekäs.

Kenkien kohdalla valkoiset tai beige sandaalit ja kengät sekä hopea- tai valkoinen kytkin jäävät tien päälle.

lyhyt

Mitä pukeutua lyhyt valkoinen mekko? Tämä kysymys huolestuttaa monia meistä. Päivän kävelylle puistossa, käytä valkoista mekkoa yhdistettynä kirkkaisiin hihnoihin, huiviihin ja käsilaukuihin.

Jos päätät käyttää sitä työhön, päällimmäinen on parempi käyttää mustaa vaipaa ja samanvärisiä kenkiä. Tällöin pussi voi olla sekä kirkkaita että neutraaleja.

Juhla- pistorasiaan on parempi laimentaa kuva kulta- tai hopeakytkimellä ja valita kengät, joissa on beige tai kevyt karamelliväri. Korosta vyötärön parempi ohut hihna, joka vastaa kenkien väriä.

Mitkä sukkahousut kuluvat

On erittäin tärkeää valita oikeat sukkahousut tai sukat valkoiselle mekolle. Niiden pitäisi olla neutraali sävy, joka vastaa kenkää. Ei saa missään tapauksessa yhdistää valkoisia sukkahousuja mustiin kenkiin.

Klassinen yhdistelmä valkoista mekkoa, jossa on beige-sukkahousut, kiinteät ja kevyet sävyt, ovat aina tärkeitä.

Saat kirkkaamman kuvan valitsemalla tyydyttyneiden värien sukkahousut.

Kengät ja muut kengät

Löysällä valkoisella paitapuvulla voit käyttää massiivisia saappaita, joissa on lämpimät neulepuvut ja nilkkurit, ja kesän valkoisilla mekkoilla voit turvallisesti käyttää pumppuja, kiilaleettejä ja jopa mokkasiineja.

Tällöin kenkien klassiset värit ovat musta, harmaa ja beige. Vapaa-aikaan voit yhdistää mustat kengät, mustan hihnan ja pienen käsilaukun, jonka väri on sama.

Kirkkaista sävyistä punainen, vaaleanpunainen, taivas, vaaleankeltaiset kengät ovat täydellisiä.

Tarvikkeet ja käsilaukut

Kevyt valkoinen mekko on täydellinen ystävä, joka on pieni ketju. Se on ihanteellinen, jos se erottuu valkoisen mekon taustasta kirkkaan sävyn takia.

Erityisen edullinen näyttää punaiselta. Mutta tässä tapauksessa sinun pitäisi jättää pois kaikki massiiviset koristeet, muuten näytät ylikuormitetulta ja mauttomalta.

Myös valkoisen puvun alla on tilavat ja tilavat laukut.

Paras vaihtoehto olisi ohuet rannekorut, korvakorut ja hihnat. Jos haluat suurempia koruja, niin helmet ja renkaat, joissa on luonnonkiveä, ovat tervetulleita.

Huivit, hatut ja vyöt voivat myös olla erinomainen täydennys ulkoasuun.

päällysvaatteet

Jos se on viileä ikkunan ulkopuolella ja vuodenajasta ei ole mahdollista käydä vain yhdessä mekossa, voit helposti valita pukeutumisesi yläosan.

Syksyllä ja keväällä voit käyttää lyhyttä nahkatakkia, jossa on rehevä valkoinen mekko. Pitkä ja pukeutunut pukeutuminen sopii pitkään paksuun nahkaiseen kaivosliinaan. Erinomainen vaihtoehto olisi pitkänomainen liivi.

Talvella voit käyttää turkisnahkaa, pitkää turkkia tai turkista. Jos mekko on keskipitkä, on toivottavaa, että turkki on polvipituinen.

Kaikki tietävät, että jokaisen tytön vaatekaapissa pitäisi olla pieni musta mekko. Mutta tänään, täysin luottavaisesti, voimme sanoa, että valkoisen pukeutumisen pitäisi roikkua pikku mustan mekon vieressä. Sisällytä kaikki mielikuvitus, kokeile värejä, elvyttäkää itsesi ja olet aina vastustamaton!

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet