Mekojen värit

Korallimekot - hienostuneille tytöille

Korallimekot - hienostuneille tytöille

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Värin ominaisuudet
 2. Suositut sävyt
 3. pituus
 4. Näyttävät yhdistelmät
 5. Mitä pitää käyttää: valitsemme lisävarusteet
 6. Mitä kengät sopivat?
 7. Meikkivinkkejä
 8. Tähti korallissa

Korallin väri on epätavallisen kaunis ja tyylikäs, mutta se ei aina ole vaatekaapissa, koska harmonisen kuvan luominen ei ole helppoa.

Värin ominaisuudet

Korallipuku sopii yhtä hyvin sekä vaaleille että tummille naisille. Väriä ei karakterisoi aggressiivisuus, kuten oranssi. Se erottuu kylläisyydestä ja pehmeydestä.

Värisävyjen paletti on niin suuri, että melkein jokainen nainen voi valita itselleen, mikä hänelle todella sopii. Naisille, joilla on tumma vaalea hiusten väri ja sen eri sävyjä, lämmin mutta voimakas korallipaletti sopii. Kevyiden vaaleat hiukset omistajat suosittelevat sävyjä hieman mykistetty ja herkkä.

Kirkas blondi ja polttavat brunetit antavat mieluummin kylmät sävyt, ja ensimmäiset - ne ovat kevyitä ja ilmavia värejä, ja toiselle - valoisa ja mehukas.

Koralli veloittaa optimismin, energian, lisää luottamusta.

Suositut sävyt

Tämä ei tarkoita sitä, että koralli on yksi väri. Siinä on monia sävyjä. Värien ystävät, brittiläiset, jakavat sen 12 sävyä.

Pearl koralli vaaleanpunainen. Tämän varjossa oleva mekko on uskomattoman kevyt ja lempeä. Sitä voidaan käyttää päivällä ja yöllä. Helmistä tai kuutakivestä valmistetut korut sopivat täydellisesti luodulle yhtyeelle ja lisäävät maagisia muistiinpanoja.

Pale persikka koralli. Tämä sävy korostaa täysin ruskettunutta ihoa. Pale persikka koralli mekko näyttää yhtä hyvältä sekä toimistossa että lomalla.

Vaaleanpunainen persikka koralli. Värisävy yllättävän yhdistää näennäisesti epäjohdonmukaisen - lämpöä ja kylmää. Sitä voidaan kutsua juhlalliseksi ja rauhalliseksi.

Vaaleanpunainen koralli. Kylmin ja varatuin varjo, mutta ei hämärä. Se näyttää olevan oranssin ja vaaleanpunaisen välillä. Tämän varjossa oleva mekko näyttää tyylikkältä. Kultaista ja hopeasta valmistetut korut korostavat täydellisesti sen kauneutta.

Vaaleanpunainen oranssi koralli. Yleensä sitä voidaan kuvata yhdellä sanalla - monipuolisuus.

Neon pinkki koralli. Sävy on melko kylmä. Tämä mekko ei sovi jokaiselle naiselle. Väri ei ole pehmeitä ominaisuuksia varten, se yksinkertaisesti estää ne.

Kirkas vaaleanpunainen-oranssi koralli. Se muistuttaa punaista, mutta viileämpää. Värisävy on kallista, se voi liittyä eksoottiseen. Muiden värien kanssa on yhdistettävä hyvin huolellisesti.

Punainen-terrakotta koralli. Vilkas, energinen ja kirkas. Varjo on ihanteellinen iltapuku.

Kuuma vaaleanpunainen koralli. Erittäin rikas, siksi ei sovi kaikille. Sitä tulisi käyttää erittäin huolellisesti. Hue liukenee hämärässä ulkonäössä, joten tässä tapauksessa tarvitaan lisää painotusta (side, kehys).

Violetti vaaleanpunainen koralli. Hue - godsend naisille, joilla on reilu iho.

Crimson koralli. Tässä tummassa ja kylmässä vaaleanpunaisia ​​sävyjä vähemmän kuin kyllästetty punainen. Huomattavasti korostaa tummaa ulkonäköä, joka ei ole sopiva kirkkaan sävyjä.

Punainen-oranssi koralli. Sille on ominaista kylläisyys ja lämpö. Tämän varjossa oleva mekko sopii kaikille - ja blondeille, bruneteille ja ruskeakarvaisille naisille. Tilaisuus, jossa voit käyttää puna-oranssi korallia, on myös yleinen - kävely, työ, lepo, loma.

pituus

pitkä

Pitkä korallipuku on ylellisyyden, naisellisuuden ilmentymä. Sen etuna on, että se on klassikkojen edustaja sekä valkoinen ja musta. Lisäksi voit käyttää hihnaa, joka on sopusoinnussa kenkien kanssa. Hyvännäköinen hihna, kengät ja kytkin valkoinen. Erityisesti mekko, jossa on verhoja ja taitoksia.

Kylmällä säällä kuva voidaan täydentää valkoisella takilla. Ja jos sinun on lisättävä tiukka huomautus, olisi asianmukaista ruskea (takki tai takki).

Turkoosi koristeet lisäävät kuvaa juhlallisuuteen.

midi-

Koralipaidan mekko voi olla erittäin mielenkiintoinen ja tyylikäs ratkaisu jokapäiväiseen elämään. Valitse lisävarusteille ruskea pussi ja kengät.

Kesällä romanttinen ilta, täydellinen sifonki korallipuku. Kevyt ja läpinäkyvä sifonki luo painottoman ja ilmavan kuvan.

Kesäpuku koralli-väri yhdessä balettikenkien ja runsaan pussin kanssa - yksi vaihtoehdoista joka päivä.

lyhyt

Lyhyt korallipuku luo kauniin ilmeen. Tämän vaatteen käyttö on yleistä. Olipa kyseessä cocktail tai rento asu, se korostaa hellyyttäsi.

Mutta huomaa, että kengän kantapää ei saa olla liian korkea. Hän pilaa kuvan suhteellisuuden. Paras vaihtoehto on keskimääräinen korkeus.

Kulta ruskeat tarvikkeet täydentävät ulkoasua. Mutta koristeiden tulisi olla vähintään. Suuret korut sopivat mallille, jolle on ominaista tiivis. Päinvastoin, jos mekko on taitettu, koriste on kevyt. Materiaalin, josta ne on tehty, ei pitäisi olla yksin.

Hihat

Malli jossa hihat viileille iltaisille. Mekossa voi olla leikkaus rinnassa, mutta sen poissaolon muunnosta ei suljeta pois.

Tärkein sääntö: jos yksi osa on alasti, toinen on suljettava. Siksi korujen mekko, jossa on hihat, on oltava lyhyt.

Näyttävät yhdistelmät

Ihanteellinen yhdistelmä kylmällä tai neutraalilla värillä.

Musta

Musta ja punainen - yhdistelmä, jolle on ominaista vakavuus. Klassinen versio on mustat kengät ja koralli-värinen mekko. Tämä on win-win-valinta.

Valkoinen

Valkoinen ja koralli - yhdistelmä rannalle. Mekon tulisi olla hihnoilla ja kengät, joissa on litteät pohjat.

Beige

Beige yhdistetään vaaleanpunaisen oranssin sävyyn. Tandem hellyyttä.

Vihreä

Vihreä väri näyttää täydelliseltä korallien punaisen oranssin sävyllä. Tehokas yhdistelmä smaragdinvihreä ja turkoosi.

Sininen

Väri yhdistetään vaaleanpunaisella punaisella sävyllä. Farkkuja käytetään teksturoituna kankaana. Tämä voi olla lyhyt takki tai denim-takki.

Kirkas vaaleanpunainen koralli menee hyvin tummansinisellä.

Punainen

Punaiset kengät ja korallipuku - hyvä yhdistelmä. Vain kengät tulisi olla korkokengillä. Upea kuva puolueelle tai merkittävä tapahtuma.

Mitä pitää käyttää: valitsemme lisävarusteet

Vaaleanruskeat sandaalit, ruskea pussi ja vyö ovat suuri koralli-mekko. Tämä on kuva elokuviin, kävelyyn, juhliin.

Turkoosi- ja rahapajan koristeet luovat erittäin kauniin lisäyksen. Kuva on hienostunut ja hienostunut erityisesti parkitun ihon omistajille.

Älä käytä suuria ja massiivisia koruja, sillä se on suunniteltu jokapäiväiseen elämään suunniteltuun korallipuvuun. Ohut rannekoru ja tyylikkäät korvakorut riittää.

Musta käsilaukku, samat sandaalit - tämä on viehätys. Kun lisäät siihen kullanvärisen kaulakorun, voit luoda tyylikkään ilmeen menemällä ravintolaan.

Kulta- tai hopeakorut sopivat sifonista valmistettuun korallipuvuun; topasit, alexandritit, ametistit ja timantit.

Pitkällä mekolla on tyylikkäästi yhdistetty granaattiomenan koruja.

Mitä kengät sopivat?

Kenkien rooli kuvassa on valtava. Sitä voidaan kutsua tärkeimmäksi. Tältä osin kenkien valintaa olisi lähestyttävä vastuullisesti.

Yksi vaihtoehto on samanväriset kengät ja mekko. Jos tällaista valintaa ei ole mahdollista tehdä, kengät sopivat, jonka sävy on vaaleampi kuin mekko 1-2 äänellä: beige, kultainen.

Kontrasti on myös mahdollista - sininen, lila, valkoinen, harmaa. Mutta tällaisen kuvan edellytys on värin läsnäolo muussa elementissä. Se voi olla huivi, käsilaukku, kaulan ympärillä oleva huivi.

Sininen kengät ja sifonki-mekko - tyylikäs kontrasti, joka tekee joukosta erottuvan.

Meikkivinkkejä

Coral - väri ei ole kapriisi, joten ei ole vaikeaa luoda meikkiä, joka korostaa arvokkuutta suotuisasti. Tärkeintä on, että mekko vastaa huulipunan sävyä. Tämä on yleismaailmallinen ratkaisu, ja se on yhtä hyödyllinen sekä vaaleille että bruneteille.

Huulipunan väri voi pukeutumisesta ja halusta riippuen olla sekä vaalea että tumma. Siinä korostetaan kultaisen ruskean ruskean ihon ihoa.

Mitä tulee silmämeikkiin, niin kaikki on hieman tiukempi. Älä missään tapauksessa käytä violetin tai vihreän sävyä. Ihanteellinen luonnollinen sävy, ruskea, suklaa.

Meikkivaihtoehto. Peach-väri voidaan levittää liikkuvaan silmäluomeen ja varovasti vaaleanpunainen sen ulkokulman reunaan, varjostamalla kulmakarvojen viivaa. Valkoista väriä käytetään sisäkulmassa. Voit antaa hieman loistaa sopivien varjojen avulla, jolloin ne peittävät kaikki päällekkäiset. Tumma pronssivärjäys ja ohut harja korostavat silmän linjaa ylemmän ja alemman silmäluomien siliaarisella reunalla. Ennen linjan vetämistä ripottele harja lämpövedellä. Ripsiväri voi valita sekä ruskean että mustan, punastavan - vaaleanpunaisen ja persikan. Shine herkkä vaaleanpunainen sävy loppuun ulkoasua.

Paras meikkivaihtoehto on alaston tyyli. Coral huulipuna, ruskea eyeliner ja sama ripsiväri - kannattava minimalismi, jota usein käyttävät tähdet, kävely punaisella matolla.

Tähti korallissa

Monet maailmankuulut naiset haluavat korallien vaatekaapissaan. Niiden varusteet ovat joskus kirkkaita ja aggressiivisia ja joskus lempeitä ja pehmeitä.

Pitkät iltapuvut ovat yksi elokuvan ja näyttelyliiketoiminnan tähtien suosikkikuvista, kun he esittävät punaista mattoa koko kirkkaudessaan valokuvaajien salaman alla.

Kommentit
 1. Julia
  21.12.2015

  Minua hieman ärsyttää, että jos väri on muodissa, festivaalilla lähes kaikki on siinä värissä. Muutama vuosi sitten ostin tällaisen mekon, ja juhlissa oli viisi tyttöä, jotka olivat värikäs mekko. Se oli hieman ärsyttävää.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet