Mekojen värit

Meri-vihreä mekko

Meri-vihreä mekko

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Kuka sopii?
 2. Yhdistäminen muihin väreihin
 3. pituus
 4. Mitä käyttää?
 5. Tarvikkeet ja korut
 6. kengät
 7. Täytetään
 8. manikyyri

Kuka sopii?

Meren aallon väri on hämmästyttävän kaunis. Se on kylläinen, mutta ei synkkä, kuten musta. Agressiota, kuten punaisena, ei ole siinä. Siksi suunnittelijat rakastavat häntä.

Meren aallolle on ominaista monipuolisuus, joten se kulkee hyvin sekä lämpimillä että kylmillä sävyillä.

Pukeutua meren vihreään pitäisi olla jokaisen naisen vaatekaapissa. Jos olet punaisten hiusten omistaja, niin meren väri korostaa heidän tulista olemustaan. Lisäksi sitä voidaan käyttää täysin, kun luodaan kuvaa, mutta sitä ei täydennetä millään muulla väriliuoksella.

Mutta niin, että kuva ei ole tylsä, sinun on valittava vaatekaappi huolellisesti ja vertailtava eri kuvien ja värien yhdistelmiä.

Nuorille blondeille suosittelemme kevyitä tai kylläisiä ja kirkkaita merisävyjä. Ja Brunetit ja ruskeatukkaiset, ruskettunut ja tumma iho, täydellinen meren aalto, jota kutsutaan neoniksi. Hän korostaa uskomattoman harmaiden ja sinisten silmien syvyyttä.

Yhdistäminen muihin väreihin

Toinen celadonin nimi on syaani. Se yhdistää sinisen ja vihreän yhdeksi. Siksi kaikki tämän värivalikoiman yhdistelmät ovat tarkoituksenmukaisia, ts. Merivärit ja värillinen maissijuuston sininen, turkoosi sininen, vihreä

Helmi, harmaa, beige - yhdistelmä hellyyttä ja eleganssia.

Pronssi, kulta ja meri näyttävät hieman epätavallisilta, mutta värit ovat melko yhteensopivia. Saatuaan ne vastaavilla sävyillä varustetuilla lisävarusteilla saamme erittäin mielenkiintoisen kokonaisuuden.

Syaani ja suklaan sävyjä ovat herkku, pehmeys ja lämpö.

Ilmeikkyys ja tunteellisuus tuovat aurinkoisia värejä - oranssi ja keltainen, kontrasti, kirkkaus ja ilme - koralli.

Cowberry, burgundy, violetti ja syaani tandem - niille, jotka haluavat tummat värit.

Meri- ja valkoisen aallon yhdistelmä on klassinen, joka on aina merkityksellinen ja win-win.

pituus

lyhyt

Neuleesta valmistettu tummansininen mini-mekko ei välttämättä ole yksitoikkoinen, vaan se on painettu (geometrinen tai kukka). Nosta hänelle kengät ruskean sävyt, riippuen vuodenajasta. Syksyllä ja talvella nämä ovat nilkkurit tai saappaat keväällä ja kesällä - kengät tai sandaalit.

Pitkät hihat ja bustier bodice lisäävät kauneuden ja eleganssin pitsi mekko. Tätä asuinta voidaan käyttää jokapäiväiseen elämään ja juhliin. Lisää se vain sopiviin lisävarusteisiin. Uskomattoman vaikuttava ulkoasu, jossa on punaiset klassiset kengät kantapäässä ja samat koristeet.

midi-

Neulottu mekko, jossa on keskipitkän tumman sävy, sopii erinomaisesti rentoon ulkoasuun. Se säteilee naisellisuutta ja aatelistusta. Se voidaan kuljettaa turvallisesti toimistossa ja kävellä.

Pitkä lattialle

Uskomattoman kauniita meripukuja Empire-tyyliin. Korkea vyötärö pidentää muotoa ja tekee siitä ohuemman.

Merenvihreä pitkä mekko on hämmästyttävän tyylikäs iltapuku. Ne voivat olla hihnoilla tai ilman. Tyylikäs kukka koristelu strassilla täydentää asu, eikä se tarvitse tarvikkeita. Taulut ja verhot lisäävät hienostuneisuutta.

Mitä käyttää?

Ensi silmäyksellä saattaa tuntua siltä, ​​että meren vihreän värin vaatteen vaatekaapin osia on vaikea valita. Mutta se ei ole. On olemassa ihanteellisia yhdistelmiä, joihin kiinnität huomiota maun ja tyylin moitteettomuuteen, tulee huomion keskipisteeksi. Näitä ovat valkoinen ja hopea.

Kengät ja valkoisen värinen käsilaukku yhdistetään tietysti laivaston mekoon, mutta tällaisesta sarjasta se on tavallista. Sama voidaan sanoa mustasta. Kuvasi puuttuu ennakoimattomuudesta.

Mielenkiintoisempi vaihtoehto ruskean sävyin - beige, suklaa, kahvi.

Epätavallinen ja kirkas aksentti annetaan kirkkaan keltaisilla tahroilla. Ainoa kohta: ei jokainen meren aallon varjo, ne sopivat. Ole siis varovainen.

Viralliselle juhlille pidä mieluummin lihavärisiä kenkiä. Ne ovat edullisempia, edustavampia ja kalliimpia kuin valkoiset.

Tarvikkeet ja korut

Korujen valintaa sanelee mekko itse ja tietysti se syy, joka on edessä. Iltapuku tarjoaa pukeutua lattialle. Jos se on valmistettu satiinista, hohtaa iltavalossa, sen leikkaus on alkuperäinen ja epätavallinen, sitten valoisten ja suurten lisävarusteiden runsaus ei ole täällä. Pieni kullan tai pronssin värinen kytkinpussi ja sama jalkine riittää.

Ruiskutettu nahka on ihanteellinen materiaali käsilaukkuja ja kenkiä varten. Hän yllättävän yhdistää juhla-tunnelman ja kunniallisen ilmeen. Tämän kuvan kaulakoru on lyhyt. Pearl-kierre on tervetullut.

Ilta-keula-asusteet ovat hyviä, jotka ovat lähellä meren aaltoja. Tämä - cornflower sininen, smaragdinvihreä, sininen.

Muista iloisuus ja positiivinen oranssi auttaa. Mutta sen ei pitäisi olla liikaa! Tarpeeksi riittää kirkas vyö ja sandaalit. Samat vaatimukset koskevat korallia, persikkaa ja mango-väriä. Hihna ja rannekoru (tai helmet) ovat täysin meren aallon arkuus.

kengät

Kirkas keltainen, oranssi tai jopa fukseja-kengät sopivat herkkää sifonki-mekkoa tai sundressia. Jos et ole valoisten aksenttien kiinnittäjä, lopeta valinta meren aallon tai ruusukukka-sinisen kengän tai sandaalin kohdalla. Varmista, että lisäät kirkkaita koristeita ja sopivaa päiväaikaa.

Satiini mekko on sopusoinnussa kenkien kanssa, metallien värit ovat pronssia tai kultaa. Pearl-korut ja kytkin antavat kuvan luottamuksen ja loiston.

Beige-värilliset korkokengät ja Celadon-värinen mekko - tandem yhteiskunnalliseen tapahtumaan tai viralliseen tapahtumaan.

Täytetään

Meren aallon väri on hämmästyttävää. Se houkuttelee silmän ja tarttuu sinuun yleisestä ihmismassasta. Mutta yksi mekko ei riitä. Jotta kuva olisi valmis, valitse oikea meikki. Painopiste on silmissä.

 • Mustan värin silmät ovat kuvan femme fatale. Sileät siirtymät harmaista sävyistä mustiin ovat mahdollisia ottaen huomioon niiden omat vahvuudet ja heikkoudet. Älä käytä rasvaisia ​​mustia viivoja, jos olet pienten kapenevien silmien omistaja. Alleviivaa silmäluomien ja sisäkulman ääriviivat hopeavarjoilla. Vaikutus on mahtava. Niitä voidaan käyttää myös soimennuksen luomiseen kulmien alle. Tämä antaa tuoreen ja avoimen ilmeen.
 • Silmät ruskeassa ja beige-värissä. Tämä paletti voi näyttää seksuaalisen kielen tai viattomuuden. Kaikki riippuu sävyistä. Luonnollinen kauneus ei koskaan menetä merkityksensä. Ja tältä osin alaston sävyt ovat täydellisiä meren vihreällä mekolla. Pimein suklaan väri levitetään ripsiviivaa pitkin ylemmällä silmäluomella. Tämä näyttää selkeästi. Jos silmäsi ovat ruskeat, ruskea paletti on sinua varten. Vältä vain punertavia ja punertavia sävyjä.
 • Silmät violettisissa sävyissä. Violetti ja meri - tämä on tyylikäs yhdistelmä. Tällaisen meikin tärkein hetki on sen perustamisen moitteettomuus. Violetti sävyt pahentavat ja osoittavat väsymyksen tai puutteiden merkkejä.
 • Silmät vihreillä sävyillä. Tämä vaihtoehto ei ole kaikille. Se on ihanteellinen kahdessa tapauksessa. Ensimmäinen vaihtoehto on, jos mekon varjo on vihreämpi kuin sininen tai sininen. Toinen tapaus on vihreiden tai hazel-silmien omistajat. Kylmä vihreää käytetään kuvattuihin tapauksiin.Sen lämpimät sävyt on tarkoitettu ruskeat silmät tytöt, joilla on tummat hiukset.
 • Silmät vaaleanpunaisissa sävyissä. Marine-mekko ja vaaleanpunainen - yhdistelmä, joka puhaltaa viattomuutta. Vaaleanpunaisen pitäisi olla kevyt ja hienovarainen. Yhdessä veden värin värin kirkkauden kanssa se antaa kuvalle naivuuden.
 • Silmät sinisissä sävyissä. Tärkeää on, että sininen ja sininen paletti on turkoosi. Vaalea näyttää erittäin vaikuttavalta. Jos päätät tehdä make-up kirkkaasta alueesta, huomaa, että sinisen pitäisi olla vähintään ja siirtymävärisävyt vähintään kolme. Siirtymät on varjostettu, jotta varmistetaan sujuva siirtyminen sävystä toiseen.

Esimerkiksi me annamme meikkiä turkoosivärisillä lomilla. Tietenkin se olisi yhdistettävä pukeutumisvärisi kanssa.

Otamme paletin kolme väriä: valo, pimeä ja siirtymä. Kirkkaat viivat tehdään ohuella harjalla. Tarvitset varjostusta varten applikaattoreita ja harjoja.

Kulma-varjot sijaitsevat kulmakarvojen ja höyhen alla. Ylemmän silmäluomen liikkuvan osan yläpuolella käytetään ohimeneviä sävyjä. Pimeimmissä sävyissä piirretään viiva, joka korostaa ripsien linjaa. Kaikki on varjostettu silmän ulkokulmaan. Kolmasosa alemmasta silmäluomesta ja silmien kulmien sisäpuolesta kevennetään helmi-äidillä.

Viimeinen vaihe - huulipuna. Sen sävy on persikka, suklaa tai vaaleanpunainen. Se on yhdistettävä ihon tyypin kanssa. Blush sovitetaan huulipunan väriin.

manikyyri

Cyan on jalo väri, värikäs, ylellinen ja rohkea. Mikä tahansa kuva on toivottomasti virheellinen, jos naisella on ruma tai manikyyri, joka ei sovi värivalikoimaan. On tarpeen ottaa huomioon tapaus, jossa laitat meren vihreä mekko.

Juhla on kirkas ja hauska tapahtuma. Siksi manikyyri olisi oltava kuohuviini ja rohkea. Älä käytä kynsilakkaa yhden varjossa pukeutumalla, se on parempi kuin 1-2 sävyä tummempi. Punaisen, viininpunaisen, vaaleanpunaisen ja punaruskean värin lakka menee hyvin lyhyen, leikkisän cocktailpuvun kanssa. Mutta hän on täysin mahdoton hyväksyä pitkää iltapukua.

Täydellinen ja monipuolinen ranskalainen manikyyri. Se voi olla koristeltu kiveillä. Kynsien kärjen ei tarvitse olla valkoisia. Ne voivat olla eri värejä, mutta niiden on oltava sopusoinnussa puvun kanssa.

Yrityskokouksessa sanotaan sen pukukoodi. Klassinen mekko ja helmi tai neutraali manikyyri ovat täydellinen vaihtoehto.

Kulta, hopea ja helmet näyttävät aina hyvältä merenvihreä mekko.

Kommentit
 1. Lena
  26.01.2016

  Meri-vihreä mekko on rauhallinen ja tyylikäs. Sävy on hyvin syvä. mutta menee lähes kaikille. Rakastan näitä mekkoja. Viileä valikoima valokuvia!

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet