Mekojen värit

Fukseja-mekot

Fukseja-mekot

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Värin ominaisuudet
 2. Suositut sävyt
 3. Kuka sopii?
 4. Mekot fuksian pituus ja tyyli
 5. Näyttävät yhdistelmät
 6. Mitä pitää käyttää: valitsemme lisävarusteet
 7. Mitä kengät sopivat?
 8. Meikkivinkkejä

Fuksian violetti väri tai väri, kuten nyt on muodikasta kutsua sitä, on hyvin kirkas ja rohkea väri. Viime aikoina muodin uudelleensyntyminen, tämä väri on edelleen yksi suosikkisävyistä useissa reilussa sukupuolessa.

Lähes jokaisessa hänen vaatekaapissaan olevalla tytöllä on jotain fukseja. Jotkut ihmiset vain rakastavat tätä väriä, ja jotkut, jos he eivät vihaa, yritä vain välttää tämä väri vaatekaapissaan.

Tämän värin mekkoja pidetään mieluummin erittäin rohkean ja itsevarman tytön ja naisen kulumisena. Se näyttää yhtä valoisalta auringonvalossa ja valonheittimien tai valaisimien alla. Jotta et näyttäisi liian yksityiskohtaiselta, sinun täytyy valita varovasti varusteet ja kengät. Mitä tyyliä on parempi valita, missä ja millaisia ​​niitä on, kerrotaan tässä artikkelissa.

Värin ominaisuudet

Purppuran kaltaista väriä kutsuttiin fuksi-väriseksi saman nimisen kukkan jälkeen, joka puolestaan ​​sai nimensä tämän kukka löytyneen tiedemiehen Leonart von Fuchsin mukaan.

Tätä väriä leimaavat uskomaton leikkisyys, kirkkaus, piilotettu eleganssi ja pelkkä ilo. Suunnittelijat ja muotisuunnittelijat esittivät tämän värin muotille jo kahdennenkymmenennen vuosisadan 30-luvulla, ja tämä aiheutti todellisen tunteen. Siitä hetkestä lähtien tämä väri unohdetaan muodissa, ja se tulee jälleen näkyviin uusissa sävyissä ja uudella voimalla.

Suositut sävyt

Fuksian väri saadaan sekoittamalla punaiset ja siniset sävyt. Suhteesta riippuen saadaan erilaisia ​​violetin sävyjä. Nämä sävyt heijastavat täysin tämän värin epäjohdonmukaisuutta. Kirkas, uskomattoman mehukas väri voi muuttua rauhalliseksi, lempeäksi ja vaatimattomaksi.

Suosituimmat niistä ovat:

 • syvä fuksija;
 • hollywood-kirsikan fuksia;
 • Fandango;
 • ja fuksia vaaleanpunainen.

Kuka sopii?

Fukseja-asuja ei ole kaikille. Kuitenkin tämän värisävyn joukossa lähes jokainen tyttö voi löytää itselleen sopivan vaihtoehdon. Tyyliläisten mukaan vaalea ihoiset vaaleat ja ruskeat tukkaiset naiset ovat velvollisia kääntymään fuksian, erityisesti vaaleanpunaisen fuksian, mykistettyihin ja vaaleihin sävyihin. Niiden kuva täydentää kirkasta meikkiä.

Fuksian kirkkaat kyllästetyt sävyt voivat helposti valita tummat hiukset.

Mekot fuksian pituus ja tyyli

Sen tarkoitus riippuu myös pukeutumisen pituudesta ja tyylistä. Mielenkiintoinen seikka on, että mitä yksinkertaisempi ja parempi leikkaus on, sitä tyylikkämpi se näyttää. Pienien rintojen omistajat, voit valita asuja, joilla on syvä pääntie.

Naisten, joilla on suuret rinnat, tulisi kiinnittää huomiota mekkoihin, joiden vyötärö on aliarvostettu. Ne, joilla on vakioarvo, mutta haluavat piilottaa pari tarpeetonta kiloa, voivat turvallisesti valita pitkät mekot, joilla on korkea vyötärö. Ja ohuiden kuvien omistajat voivat pukeutua lattialle pehmeällä pohjalla. Ei ole suositeltavaa ostaa vaatteita kirjoilla, jousilla ja koristeilla. Mekko väärä tai liian mutkikas tyyli voi pilata koko kuvan. On parempi suosia mekkoja, joissa on yksinkertainen tyylikäs leikkaus ja tiivis rakenne.

pitkä

Tällaisia ​​mekkoja suosivat yleensä hyvin luottavat ja kirkkaat tytöt. Riippuen tyylistä, voit poimia koruja ja jopa huivi.

Jos tämä on iltapuku, niin on parempi poimia kengät mustista, hopea- ja beige-kukkia korkokengistä.

Tarvikkeet ovat parempia valita samasta värivalikoimasta. Pitkät iltapuvut, joissa on avoin olkapäät, näyttävät hyvältä, jos laitat huivin tai samanvärisen vaippa tai eri fukseja. Sundresses- ja kevyempiin mekkoihin on suositeltavaa valita samanvärisiä kenkiä vain pienellä nopeudella.

midi-

Keskipitkän pukeutumisen lisäksi kenkien ja lisävarusteiden lisäksi luetellut värit voivat poimia myös vihreitä, sinisiä ja harmaita vaatteita. Kun istutettu mekko on rehevällä pohjalla, voit valita kapean vyön, joka vastaa kenkien väriä. Tämän pituiset mekot voidaan käyttää kaikkialla. Kaikki riippuu mekon tyylistä ja leikkauksesta. Klassinen vaihtoehto on tämän värin eri sävyjä omaava mekko, jossa on pieni pääntie tai ilman pääntie. Tätä mekkoa voidaan käyttää työpaikalla joka päivä sekä kaikissa virallisissa tapahtumissa.

lyhyt

Fuchsia-cocktail-mekot sopivat erinomaisesti juhliin, yökerhoihin ja muihin vastaaviin tilaisuuksiin. Tässä mekossa ei vain ole huomaamatta. Älä unohda laimentaa kuvaa muilla sävyillä, ja näytät upealta.

Näyttävät yhdistelmät

Fuksian väri on erittäin sitova yhteensopivuus muiden värien kanssa. On tärkeää ottaa huomioon, että valitsemasi epätavallinen ulkoasu ei näytä muille "uudenvuoden puun" kuvana. Siksi erillinen piste pohtii kysymystä siitä, miten ja millä sävyillä voit yhdistää fukseja-mekkoja eikä vain.

Aloitetaan niillä sävyillä, joilla ne on turvallisin ja helpoin yhdistää.

harmaa

Helposti sopusoinnussa vaaleanpunaisen ja violetin sävyjen vaatteiden kanssa. Harmaa mekko tämän värin näyttää tyylikäs ja jalo. Tämä väri mykistää jossain määrin fuksian saalisuutta.

hopea

Täysin erehtymätön vaihtoehto on kuva, jossa on fuksiapuku ja hopeajalkineet ja tarvikkeet. Tämä voi olla tyylikäs kengät, joissa on korkokengät, ja baletti-asunnot ja tyylikkäät sandaalit.

musta

Se voidaan myös helposti yhdistää fuksian väriin kenkä, käsilaukku tai kytkin. Fuchsiassa oleva avoin mekko, jossa on musta bolero tai musta mekko ja musta kengät, on sallittu.

vihreä

Aivan kuten luonnossa, kirkkaat kukkien terälehdet sopivat yhteen vihreiden varsien ja lehtien kanssa, fuksiapuvut voivat olla sopusoinnussa vihreiden vaatteiden ja asusteiden kanssa. Esimerkiksi lyhyt mekko kirkkaassa fuksiossa, jossa on lyhyet hihat tai joissa on vihreät mokkanahat, pieni hopeanvärinen kytkin, herkkä rannerengas ja vastaavat korvakorut näyttävät hyviltä.

keltainen

Keltainen kuvaan, jossa fuksian väri vallitsee, voidaan lisätä hihnalla ja korkokengillä. Nämä tarvikkeet näyttävät hyvältä mekko-tunika tai paita-mekko.

punainen

Esimerkiksi punaiset kengät, joissa on kullanväriset, keltainen käsilaukku, jossa on kultainen ketju vyönä, sopivat hyvin punaisen kesän mekkoihin, joissa on kirkas fuksi.

valkoinen

Valkoista väriä voidaan lisätä fuksiapuvuun, jossa on sopivan pituinen vaippa tai sadetakki. Tällaiseen kuvaan on parempi poimia kenkiä kermanvärisellä värillä. Lisäksi kuva näyttää tyylikkäästä valkoisesta ylä- ja alareunasta. Näiden kahden värin yhdistelmä yhdessä mekossa on tervetullut.

oranssi

Se voi olla helposti läsnä fuksiolaisena kuin hame tai housut, mutta sitä on vaikea yhdistää fuksiolahkoon. Ehkä, jos tämä on kesän mekko, joka on valmistettu yksinkertaisesta kevyestä kangasta, voit käyttää siihen oransseja tai sandaaleja.

sininen

Lyhyt fuksejapuku, voit valita sinisen mokkanahan. Sininen laiha farkut, valkoinen toppi, takki fukseja, vaaleanpunaiset kengät ja sininen käsilaukku saattavat olla oikea tapa päivittäin.

turkoosi

Kuva, jossa on herkkä vaaleanpunainen fuksia, voidaan laimentaa hieman mykistetyllä turkoosisävyllä.Kirkas turkoosi voidaan laimentaa kirkkaalla fuksiolla, mutta tässä tapauksessa on parempi saada turkoosi väri, ja esimerkiksi fuksian väri voi olla kukkia.

kultainen

Kultaiset korut ja asusteet näyttävät erittäin vaikuttavilta fukseja sisältävillä mekkoilla. Ne voivat olla eri pituisia ja tyylejä.

Etsi myös kultaisia ​​kenkiä.

beige

Neutraali ja tasapainoinen beige-väri rauhoittaa helposti kuvaa kirkkaalla kirkasvärillä.

pinkki

Sekä punainen väri, että siihen liittyvä varjo, voidaan yhdistää fuksian väriin. Hän lisää kuvaan tunteen hellyydestä ja aistillisuudesta.

Rajoituksista huolimatta on aina mahdollisuus kokeilla. Älä pelkää tehdä tätä, mutta älä unohda suhteellisuutta. Jos et ole varma minkä tahansa värin yhteensopivuudesta fuksian kanssa, valitse mykistetyt äänet.

Tämän värin ystäville on "degrad" -periaate. Sen ydin on rakentaa sama väri, mutta eri kirkkauden sävyjä. Esimerkiksi vaaleanpunaisen fuksian värin ylä- ja kengät sopivat kirkkaan tyydyttyneen fuksian värin housuihin. Tämä näyttää ulkonäöltään ja valoisalta, muodikkaalta ja tyyliltään.

Mitä pitää käyttää: valitsemme lisävarusteet

Koska itse fuksoiden väri on hyvin kirkas ja ilmeikäs, tarvitsee välitöntä tarvetta välittömästi häviää. Jos tämä mekko on esimerkiksi pitkähihainen, se voi rajoittua vain käsilaukkuun tai kytkimiin ja sopiviin kenkiin.

Korut olisi valittava erittäin huolellisesti mekon tyyliin. Hyvä vaihtoehto on hopeakoruja lisävarusteilla. Lähes kaikki mekot voivat käyttää yhtä tai useampaa ranneketta. Korvakorut täytyy valita samasta tyylistä.

Avoimilla leningeilla voit käyttää samanlaisesta materiaalista valmistettua boleroa, jonka väri on yhdistetty fuksiaan. Joidenkin mekkojen, varsinkin asennettujen vaatteiden osalta, ei häiritse hihnaa. Ei ole välttämätöntä, että hihna on liitetty pukuun. Voit valita sen itsellesi turvallisesti, kunhan se ei häiritse kuvaa ja harmonisoi asu ja asusteet.

Lyhennettyjen mekkojen avulla voit käyttää leveitä hihnoja, ja pitkillä, on parempi käyttää kapeita, siistejä hihnoja, jotka on tarkoitettu vain vyötärön merkitsemiseen.

Koruja valittaessa voit myös ohjata mekkoa. Tiheille materiaaleille on valtava massiivinen koru. Kevyitä kankaita voidaan yhdistää auringonlasku-, ilma-koriste- ja ainutlaatuisiin tuotteisiin.

Mitä kengät sopivat?

On parempi valita ne värit, jotka on yhdistetty vaaleanpunaisella violetilla sävyllä. Jos et halua ottaa riskejä ja kokeile, osta kengät beige tai hopea.

Hopeajalkineet luovat kuvan hienostuneesta ja tyylikkäästä naisesta. Tähän kuvaan ei häiritse hopean sävyjen kytkintä. Valkoiset kengät tai sandaalit antavat kuvan helpoksi ja huolimattomaksi. Tällaiset kengät vastaavat nuoria ja ilkikurisia tyttöjä.

Tiukka mekko olisi sopiva kenkä ja musta kytkin. Sininen ja vihreä kengät pukeutumaan fuksiaan puhuvat ylellisyydestä, rohkeudesta ja rakkaudesta omistajansa uutuuden ja kokeiden suhteen. Tärkeintä on muistaa, että kenkien väri ei saisi olla räikeä ja erittäin kirkas, muuten kuva tulee olemaan teeskentävä. Kenkien tyyliin liittyen korkokengät ovat win-win-vaihtoehto.

Ei ole suositeltavaa käyttää kenkiä, joissa on rhinestones, flitterit ja flitterit. Ne voivat luoda mautonta, halpaa ulkoasua. Sinun pitäisi myös olla varovainen lakattujen kenkien kanssa, varsinkin jos mekko on kiiltävä. Tämä kuva ei ole kielletty, mutta sitä pidetään liian tarttuvana.

Meikkivinkkejä

Kuvan viimeistely antaa meikkiä. Meikin kirkkaus ja kylläisyys riippuu siitä, mihin olet menossa tässä kuvassa. Juhlatilaisuuksissa tai muissa viihdetapahtumissa voit turvallisesti käyttää valoisaa ja silmiinpistävää meikkiä.Meikkitaiteilijat suosittelevat meikkiä vaaleanpunaisen, violetin, munakoison, luumu-, viini- ja kirsikka-sävyjen yhdistelmistä tällaisiin mekkoihin. Huulipuna on sallittua ottaa ja kiiltävä ja matta.

Sinisen sävyjen sävyjen käyttäminen luo toisen kuvan. Voit lisätä nuolia silmiin. Tällaista meikkiä varten on parempi käyttää lihanväristä punastua ja vaaleanpunaa matta huulipunaa. Tämä meikki sopii hyvin fuchsian rauhoittavampiin sävyihin.

Kommentit
 1. Anya
  05.01.2016

  Monet ihmiset eivät pidä Fuchsiasta, mutta oikean "valmistelun" avulla voit luoda erittäin tyylikkään ja kauniin kuvan.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet