Mekojen värit

Kirsikkapuku - mehukas ja maukas kuva

Kirsikkapuku - mehukas ja herkullinen kuva

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Väriominaisuus
 2. Kuka sopii?
 3. Täydellinen
 4. Näyttävät yhdistelmät
 5. Mitä käyttää?
 6. ornamentiikka
 7. kengät
 8. Täytetään
 9. manikyyri

Henkilökohtaisen vaatekaapin valmistelussa stylistit suosittelevat ostamaan tavaroita mustavalkoisina väreinä, kuten mustana, valkoisena ja harmaana. Käyttämällä vain perusvärejä voit välttää virheitä päivittäisen "keulan" laadinnassa. Samalla on mahdollisuus tulla kaikkein tylsimmän ja primitiivisen vaatekaapin omistajaksi.

Niille, jotka eivät pelkää ottaa riskejä, rakastavat kokeilla vaatteita ja erottuvat toisistaan, kypsä kirsikka-värinen mekko on ihanteellinen vaihtoehto. Aristokraatit arvostivat tätä jaloa varjoa aina kuninkaallisten joukossa.

Väriominaisuus

Tämän värin erikoisuus on, että se on yksi punaisen johdannaisista, joista kirsikka peri sen luontaisen energian, aktiivisuuden ja temperamentin. Mutta toisin kuin sen esi-isä, kirsikka ei näytä niin vulgaarelta ja kiusalliselta. Päinvastoin, tämän värinen mekko voi korostaa omistajansa aatelistusta ja korkeaa sosiaalista asemaa.

Kuka sopii?

Cherry-mekko sopii itsevarmille naisille, samalla kun sillä on aistillinen ja herkkä henkinen organisaatio. Tämän kuninkaallisen värin mekko ei todennäköisesti vetoaa yksinkertaiseen tavalliseen henkilöön. Loppujen lopuksi ei ole niin helppoa poimia tarvikkeita ja käyttää sitä.

Tyylikkäiden neuvojen perusteella jokainen nainen pystyy itsenäisesti poimimaan oman kirsikan sävynsä ja luomaan täydellisen valmis kuvan.

Valitse aina sinulle sopiva mekko. Älä unohda, että oikean mallin malli pystyy korostamaan kuvan edut suotuisasti. Ja päinvastoin, väärä valinta tekee vähäisistä virheistä (jos sellaisia ​​on) vieläkin huomattavampia muille.

Täydellinen

Hyvin usein naiset, joilla on upeat muodot, suosivat mekkoja, haalareita ja pitävät niitä maagisena sauvana kaikissa tilanteissa. Tämä stereotyyppi tekee usein naisen koosta ja laajemmasta ja täysin suhteettomasta.

Esimerkiksi leveät lonkat pystyvät piilottamaan kirsikkapipun tai A-linjan. Siinä korostetaan sekä vyötärö että dekoltti-alue ja ne eivät keskittyisi ongelma-alueeseen.

Näyttävät yhdistelmät

Kun luodaan väriyhdistelmiä, sinun on noudatettava yksinkertaisia ​​sääntöjä.

Jokaisen naisen voitto on päävärin ja vierekkäisten sävyjen lisävarusteiden yhdistelmä. Kun kyseessä on kirsikkapuku, kengät, korut ja muut vaaleanpunaisen, burgundin ja punaruskean sävyjen lisäosat, niistä voi tulla vastaavia vaatteita.

Jos kirsikkapuvussa on runsas mehukas sävy, vaaleanpunaiset tarvikkeet ovat yhtä kirkkaita ja ilmeikäs. Valintasi - pukeutunut hiljainen kirsikkaääni ja apuvärit pitäisi olla sopivia.

Suosituimmat suunnittelijat käyttävät kokoelmissaan kirsikan turvallista yhdistelmää mustalla, valkoisella, harmaalla ja beige-värillä.

Kirsikka-väriset mekot muutetaan kirjontaessa kulta- ja kontrastikivillä.

Suosituimpia malleja ovat kirkas mekko, jossa on korkea vyötärö, koristeltu mustalla vyöllä ja makea keula, joka sijaitsee lähes aina rinnan alla.

Toinen yhtä suosittu malli, joka on asennettu siluetin kirsikkapuku, on valmistettu kirsikkatiinikangasta yhdessä mustan ruudukon kanssa, jota käytetään useimmiten hihoissa. Tämä malli näyttää seksikäs ja rohkea.Pukun jalo kirsisävy, joka auttaa olemaan aloittamatta ei-ilmeistä linjaa seksuaalisen ja mautonta tapaa.

Mitä käyttää?

Päävärin ja vastakkaisten kontrastiväristen yhdistelmien katsotaan olevan kunnianhimoisempia. Kirsikkapuvun, lisävarusteiden, kenkien ja muiden vihreiden sävyjen lisävarusteena saatavien elementtien sekä vesivärin erien voi olla hyvä lisä.

Esimerkiksi kirsikka-värinen mekko, joka on lähempänä ruskeaa, soveltuu täydellisesti takin kanssa, jossa on runsas ruohosävy. Tämä yhdistelmä viittaa luontoon.

Muista, kuinka maukas kypsä kirsikka näyttää omien vihreiden lehtien taustalla. Täydennä tämä ulkoasu tummanruskean säkkipussin kanssa. Tällaista muodikasta "keulaa" ei voi kutsua tylsäksi tai tavalliseksi. Vaikka se sopii erinomaisesti työhön, jos pukeutumisella on tietenkin sopiva pituus.

Erittäin lyhyt kirsikka-värinen mekko, joka on valmistettu viskoosista tai elastaanista, yhdessä juhla- tai pitsiosien kanssa, olisi sopiva puolueelle.

Kesällä valkoinen takki, jossa on leikattu leikkaus, tekee kannattavasta erästä kirsikkapukua, ja syksyllä valkoinen takki. Toimistoversiona on kirsikka-värinen mekko, jossa on pieni, pyöreä pääntie, joka on valmistettu paksummasta kankaasta, joka yhdistyy täydellisesti neulottuun neuletakkoon tai asennettuun vaippaan. Office-puvussa voi olla A-muotoinen leikkaus. Monimutkaiset ja epäsymmetriset mekot ovat sopivampia tapaamaan ystäviä tai ulkonäköä.

Kirsikkapuku-side tekee sinusta sosiaalisen tapahtuman tähden. Yksi edellytys, kun valitset trendikkäitä pukeutumismuotoja - naisen kuva on virheetön. Täytä kuva pienellä kytkimellä ja lakatulla nastalla mustalla, valkoisella tai harmaalla. Ja kuvaa voidaan pitää täydellisenä.

ornamentiikka

Hyödynnä kypsien kirsikoiden sävyjä, jotka auttavat sopivia koristeita ja tarvikkeita. Voit vapaasti yhdistää kirsikkapuvun kultaa tai hopeaa. Kylmän värityypeille “talvi”, ”kesä”, koruista, jotka on valmistettu tällaisista jalometaleista hopeana, valkoisena kullana, platina soveltuu paremmin.

Naisille, jotka pitävät itseään värityyppeiksi - "keväällä", "syksyn" kulta korut tulevat käteviksi.

Älä ole liian innokas ja aseta kaikki kerralla. Annosteluvälineet - lyhyt ja harmoninen kuva.

kengät

Syksy-talvikaudelle mustat tai harmaat nilkkakengät, saappaat ja muut eristetyt grafiittiväristen kenkien mallit sekä "märkä asfaltin" värit sopivat kirsikkapuvulle. Tummanharmaat nahkakengät yhdistetään menestyksekkäästi lakoniseen kirsikkaasuun.

Kesällä kevyt kirsikkapuku voidaan yksinkertaisesti yhdistää ruskeaan pajuunaan tai sileään kenkään. Mitä yksinkertaisempi mekko leikataan, sitä kehittyneemmät kengät voivat olla. Sandaalit, joissa on useita sisustuselementtejä, voivat kiinnittää kaiken huomion itseensä.

Jos valitsemassasi mekossa on epäsymmetrinen leikkaus tai se on sisustettu tiukasti, niin klassiset mustat tai kehon veneet tulevat aina apuasi.

Täytetään

Kirkkaita mehukkaita huulia pukeutumisen sävyssä tulee olemaan kiistaton lisäys ja viimeistely. Jos luotat kirsikkahuipulle, sinun on kiinnitettävä huulillesi riittävästi huomiota etukäteen. Niitä ei pitäisi säästä.

Huulipuna vakautta varten on toivottavaa tarkistaa etukäteen. Laajentuvat kirkas huulet näyttävät vulgaarilta eikä houkuttelevilta.

Työssä sinun pitäisi välttää tällaisia ​​kirkkaita aksentteja make-upissa. Tällöin sopivampia ovat neutraalit värit, jotka sopivat kaikille naisille.

manikyyri

Kirsikkapuku näyttää melkein aina jaloilta ja kalliilta, joten manikyyri olisi oltava sopiva. Tämän päivän eliittiä pidetään klassisena ranskalaisena. Jos "tyylilajit" eivät enää aiheuta ihailua, voit tehdä väritakitakki. Peitä vain kynsien päät lakalla, sävy sävytetään valitsemasi pukeutumisvarjostasi.

Älä pelkää kokeilla vaatteita, koska vain tällä tavalla voit luoda sinulle ainutlaatuisen kuvan.

Kommentit
 1. lina
  28.01.2016

  Mieheni kutsuu minua kirsikseksi tämän värin mekossa. Nice) Väri on hyvin kaunis ja kiinnittää välittömästi huomiota itseensä.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet