Mekojen värit

Musta sinappiväri - upeille naisille

Musta sinappiväri - upeille naisille

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. piirteet
 2. Kuka sopii?
 3. Pitsielementeillä
 4. Mitä värejä sinappi sekoittaa?
 5. Mitä värin sukkahousut sopivat?
 6. Tarvikkeet ja koristeet
 7. kengät
 8. Täytetään
 9. manikyyri
 10. vinkkejä

Kylmänä vuodenaikana haluan erityisesti laimentaa vaatekaappini alkuperäisen epätavallisen värin kanssa. Jotkut tytöt, "lämmetä", lisää pippureita vaatekaappiinsa. Mutta tyylikkäin ja alkuperäisin mieluummin lisää "sinappia" paksujen sinappiväristen kankaiden mekkoina. Miksi he tekevät tällaisen valinnan, ja miksi kesällä on niin melko monimutkainen väri?

piirteet

Sinappi viittaa lämpimiin väreihin, lämmittää silmiä, aktivoi kehon fysiologiset prosessit sen terävyyden ja alitajunnan yhdistysten kanssa. Se yhdistetään ihanasti syksyn lehdet, luonteen nukahtaminen ja aurinkoenergian hehku.

Intuition tasolla, vaikka olisimme ammattimaisia ​​stylisteja, meistä tuntuu, että esimerkiksi palmuja oleva piirustus on täysin sopimatonta syksy-talvikaudella. Mutta sinappisävyinen takki tai mekko - juuri oikea.

Kuka sopii?

Blondit ovat sopivampia mustan sävyjä. Jos ihosi on erityisen vaalea, on parempi, jos sinappipuvun sävyt ovat rauhallisia.

Muut sävyt ovat täydellisiä tytöille, joilla on ruskettunut iho.

Naisten ruskea ”talvi” -värityyppi voi poiketa värikkäitä sävyjä tai monimutkaisia ​​värikombinaatioita, joiden riveissä on kirkas sinappisävy.

Brown-haired ihmiset käyttävät sinappiväriä kuvassaan hyvin usein ja oikein: väri on levoton ja houkuttelee huomiota.

Lähes kaikki punaiset tukkaiset naiset käyttävät sinappiväristä mekkoa, mutta sinun täytyy olla hyvin varovainen, kun valitset varjon. Menestyksekkäin valinta olisi sinappikeltainen sävy, jossa sinappien osuus ei ole niin suuri.

Kirkas ilmeikäs kuva luo mekon, jossa on erilaisia ​​värisisältöjä. Pääsaippualla voi olla värejä - mustaa reunaa tai kultaista kaulusta. Toinen sopiva vaihtoehto - mielenkiintoisia kuvioita tai tulosteita loogisesti sopivasta väristä.

Sinappi-värilliset mekot ovat myös suosittuja bridesmaids-nimissä, jotta he voivat luoda samanlaisen ulkonäön.

Pitsielementeillä

Sinappi itsessään on melko monimutkainen väri. Jotta se soveltuisi paremmin kaikille, suunnittelijat turvautuvat usein tiettyihin värivihjeisiin: laimentaa sinappikuvion vastakkaisilla koriste-elementeillä.

Joten, tämä varjossa oleva mekko voi sisältää valkoisen kauluksen, joka tuli muotiin muutama vuosi sitten, ja tähän päivään on edelleen merkitystä. Valkoinen pitsi kaulus pystyy muuttamaan mitä tahansa. Jos se on irrotettava ja se on kirjailtu suurilla helmillä, se antaa sinappipuvulle tyylikkään juhlallisen ilmeen niissä hetkissä, kun sitä tarvitset.

Hihoissa ja vuorissa on taskut, jotka myös tekevät ulkonäöstäsi ainutlaatuisen. Pitsivärit voivat olla ristiriidassa puvun pääsävyn kanssa tai päinvastoin täydentää sitä. Ensimmäisessä tapauksessa saat kuvan kirkkaasta, upeasta naisesta, toisessa - tyylikkään yhteiskunnan kuvasta.

Sinappi-mekko voidaan kiinnittää, mikä näyttää erityisen epätyypilliseltä. Pitsi antaa naiselle naisellisuuden.

Mitä värejä sinappi sekoittaa?

Hiekka, beige ja ruskea

Sinappi-värin yksinkertaisin ja samalla rauhallinen yhdistelmä tapahtuu väreissä, jotka ovat viereisiä sävyissä, eli hiekka, beige ja ruskean sävyjä.

Usein suunnittelukokoelmissa on pukeutumisia, joissa on toistuva geometrinen kuvio näistä vaihtoehdoista. Geometrisesti toistuva kuvio antaa sinappipuvun energiaa ja uskomattoman dynaamisuutta. Tämä vaihtoehto on suunniteltu energisille avoimille naisille, joiden on vaikea istua.

Perussääntö vierekkäisten värien yhdistämisessä: mykistetyt sävyt yhdistetään mykistettyyn, kirkkaaseen ja kirkkaaseen. Yleensä, jos sinapilla on runsaasti varjoa, ruskea ei saisi jäädä jälkeensä. Mielenkiintoinen voi myös näyttää sinapin ja suklaakukkien yhdistelmästä. Tämä vaihtoehto on erityisen edullinen etsimään ruskeat tai vihreät silmät.

Sininen tai meri aalto

Toinen vaihtoehto - kontrastiyhdistelmä sinisen (ultramariini) tai "meren aallon" kanssa.

Kontrastiyhdistelmä tasapainottaa toisaalta vastakkaisen värin, toisaalta tekee kuvasta tarttuvan, lisää terävyyttä.

Musta / valkoinen

Muunnos, jonka avulla on yksinkertaisesti mahdotonta tehdä virhe, on sinapin ja mustan tai valkoisen värin yhdistelmä sekä niiden yhteinen trio.

Musta tai valkoinen voi olla erillisiä apuvälineitä, esimerkiksi takki tai neuletakki, tarvikkeet koruja, nahkahihnaa ja muita tarvikkeita sekä koriste-elementtejä pukeutumista tai alkuperäisiä tulosteita näistä mustavalkoväreistä. Jopa yksinkertaisin ensimmäisellä silmäyksellä tulostaa - klassinen musta tai valkoinen herne - sinappikuvassa näyttää hyvin epätavalliselta.

Kaikkein voittavin malli - skotlantilainen solu - on yksi jaloista kangastulostuksista ja se on erityisen suosittu muodikkaiden muotimaisten naisten keskuudessa. Skotlannin solu lisää aina yksinoikeutta ja "korkeita hintoja".

Mitä värin sukkahousut sopivat?

Sukkahousujen osalta syksy-talvikaudelle sopivin on läpinäkymätön tiheä musta sukkahousu. Tämä väri pääsee täydellisesti yhteen muiden kanssa. Lämpimämpää säähän sopivampia ovat enemmän lihasvärisiä sukkahousuja, jotka ovat tuskin havaittavissa naisten jaloilla.

Tarvikkeet ja koristeet

Lämpimät värit ovat aina hyödyllisiä yhdistettynä kultakoruihin. Se on onnistuneesti harmonisoitu sinappien ja massiivisten kalliiden lisävarusteiden pronssialan kanssa.

Jos haluat arvokasta metallia koruja, valitse sopiva sävy. Sen pitäisi varjostaa ihosi väriä. Valitse yksi vaihtoehdoista: ruskea, beige, sininen, valkoinen, musta, suklaa, vihreä, luumu.

kengät

Kesäisin sandaalit, joissa on safari-tyylisiä hihnoja, sopivat parhaiten. Heillä on aina jalo vaaleanruskea väri. Monipuolisempi versio - beige kengät, joissa on eläinten painatus tai mustia herneitä.

Kengät, jotka yhdistävät useita värejä, on helpompi valita kenkiä. Valitse sävy-ääni, joka on yksi pukeutumisen sävyistä, mieluiten ei tärkein.

Jos on vaikea päättää, onko jokaiselle pukeutumiselle mahdollista valita sopiva variantti, niin mustat klassiset veneet tulevat aina apuunne. Talvella se voi olla tavallinen sinappi tai tummanvihreä saappaat yhdistettynä paksuihin mustiin sukkahousuihin.

Täytetään

Kun luodaan rento ulkoasu, muodostavat luonnolliset sävyt. Kevään ja syksyn värityypeille riittää korostamaan luonnollista kauneutta lisäämällä huulille beige pisara ja silmäluomien vaaleanruskeat varjot. Jäljelle jäävät värityypit voivat valita kylmän sävyjen paletin, jossa on savuinen kosketus.

Jos tämä on sinun maallinen ulostulo mikä tahansa tärkeä tapahtuma, kirsikka tai jopa punainen huulipuna on sopivampi kuin koskaan. Se kulkee hyvin vaalean ihon ja sinappisävypuvun kanssa.Smokey-jäätä voidaan parhaiten välttää.

manikyyri

Neutraali manikyyri on sopiva millään tavalla. Kallein näköinen on edelleen klassinen ranska. Jos maalaat kynnet itse, poimi luonnollinen kehon väri. Erikoistilaisuuksiin - kultainen pinnoite ja pari kiiltävää strassia lisäävät juhlaa.

vinkkejä

Älä pelkää monimutkaisten värien yhdistelmää vaatekaappissasi. Loppujen lopuksi ne tekevät kuvastamme ainutlaatuisen ja muodikkaan. Sinulla on yksi sääntö, jossa on sinappiväri - se hallitsee aina kokoelman. Riippumatta sinä valitsemastasi mekosta, älä unohda, että onnistuneen kuvan avain on aina ystävällinen hymy ja hyvä tunnelma!

Kommentit
 1. Dinah
  31.12.2015

  Ystäväni suositteli katsomaan sinappikuvioita, mutta en vieläkään pidä niistä. Luulen, että tarvitset kirkkaan tarpeeksi meikkiä kuvaan oli melko kirkas ja kontrasti.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet