Mekojen värit

Marsala-mekot - syvyys ja kylläisyys

Marsala-mekot - syvyys ja kylläisyys

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. piirteet
 2. jokapäiväinen
 3. ilta
 4. häät
 5. pituus
 6. Näyttävät yhdistelmät
 7. Mitä käyttää?
 8. Tähti Marsala Mekot

piirteet

Väriä kutsutaan viiniksi. Syvyys ja kylläisyys, kuten kallis makea ja vahva sisilialainen viini Marsala. Hänen ei pidä sanoa, että hän on tarttuva. Tältä osin se on ihanteellinen puseroita, hameita, mekkoja ja päällysvaatteita varten.

Sopii lähes kaikkeen. Poikkeuksia ovat tytöt, joilla on tulinen punaiset hiukset. Marsala tekee niistä haalistuneita, joten heidän on käytettävä tätä väriä säästeliäästi. Takit, mekot ja haalarit marsala väri ovat vasta-aiheisia.

Väri on monipuolinen tekstuuri ja tyyli.

Aggressio ja aktiviteetti - tämä ei ole Marsala. Ruskean pigmentin lisääminen tekee siitä pehmeämmän ja rauhallisemman. Se on ihanteellinen rento tyyli, kaupunki tai katu. Naisten kuvat eivät myöskään ole hänelle vieraita - romanttinen, retro- ja itämainen tyyli.

Värisävyjen paletti on rikas, ja sen avulla jokainen voi valita tarvitsemansa. Lisäksi Marsala on visuaalisesti ohut, joten tytöt ja naiset - tämä on todellinen löydös.

jokapäiväinen

Vapaa-ajan mekko antaa charmia ja eleganssia. Mekko pituus - lyhyt tai hieman pitkänomainen. Mekko, joka on asennettu soittokellon kanssa, on kävelyvaihtoehto. Mekko on yksinkertainen ja kapea hame on erinomainen vaihtoehto liike- ja toimisto-tyyliin. Marsala antaa omistajalle luottamuksen ja sisäisen vakauden.

Puuvillakangas sopii täydellisesti jokapäiväiseen pukeutumiseen.

Jos haluat käyttää lisää värejä, Marsalan ja himmeän sinisen, vihreän, ruskean, harmaan, valkoisen yhdistelmä on ihanteellinen jokapäiväiseen elämään. Mustaa väriä laimennetaan parhaiten valkoisella tai beige-värillä.

Mekot jokapäiväiseen elämään:

 • midi sundress;
 • mekko, jossa on hame, aurinko ja pääntie neliön muodossa;
 • vaatekotelo;
 • mekko vapaa leikkaus korkea vyötärö.

ilta

Marsala-iltapuku on juhla- ja juhlajuliste. Tämä - raakuus, romantiikka ja arkuus.

Mekon pitäisi olla pitkä. Jos etusija annetaan lyhyelle mekolle, se voidaan valmistaa pitsistä.

Marsala-väri sopii erinomaisesti bridesmaidsille, mikä luo silmiinpistävän kontrastin lumivalkoisen hääpuvun kanssa.

häät

Räätälöityä hääpukua varten Marsala on täydellinen. Se ei ole niin kirkas kuin punainen eikä se ole häpeällistä. Morsian näyttää ylelliseltä.

Ne, jotka eivät ole valmiita tällaiseen metamorfoosiin, voivat suositella Marsal-värisiä lisävarusteita (käsineet, kengät, vyö jne.).

pituus

lyhyt

Tämä pituus on ihanteellinen pienille naisille. Lisää mustia klassisia kenkiä - se on upea keula.

Jos haluat luoda rento ilmeen, tarvitset lyhyt mekko, lenkkarit tai lenkkarit, jotka ovat samanvärisiä kuin mekko. Kuvan muodostumisen viimeinen vaihe on korkki-kärki.

midi-

Keskipitkä paitapuku on tyylikäs rento ulkoasu. Mustat kengät ovat täydellinen kenkä.

pitkä

Pitkä mekko sopii paitsi erityistilaisuuksiin. Valmistettu kevyestä ja virtaavasta kankaasta, se sopii erinomaisesti romanttiseen päivämäärään tai juhliin.

Jos hame on pieni kerros, se pidentää visuaalisesti kuvaa.

Pitkälle mekolle sopii sametti, satiini, sifonki, silkki. Tämä rakenne tekee mekosta tyylikästä ja kallista. Hue paremmin ottaa tummempi. Mekko näyttää erittäin tehokkaasti "kalasta".

Pitsillä

Marsala-pitsi on itsessään koristelu. Lisää vain mustia tai beige-kenkiä.

Pitsia voidaan käyttää insertteinä, mikä ei ole yhtä kaunis.

Näyttävät yhdistelmät

Ensinnäkin, tietenkin, musta. Marsala tandem ja musta luovat täydellisen kuvan. Musta voidaan käyttää vaatteiden värissä ja lisävarusteissa. Ei ruuhkia ja tyyliä, joten voit sanoa vaatekaapista näiden kahden värin avulla.

Marsala ja beige eri sävyissään ovat hyvin yhdistettyjä. Tällainen vaatekaappi on luonteeltaan herkkä, hellävarainen ja rauhallinen.

Lisävarusteille ja meikkiä täydelliseksi punaiseksi. Tämä on kuva illalle.

Marsala vihreällä luo erittäin mielenkiintoisen kuvan - kukka vihreiden lehtien kehyksessä. On tärkeää, ettei vihreillä ylikuormita. Kevyitä sävyjä tulisi käyttää hyvin huolellisesti. Ihanteellinen smaragdinvihreä ja likainen vihreä.

Marsala ja turkoosi, sininen, laivasto sininen näyttävät näyttäviltä. Kuvaa luotaessa on tärkeää, että perusväri on 60-65% gamma.

Mutta oranssinkeltaisen asteikon perusteella on parempi valita vaaleat sävyt.

Mitä käyttää?

Vaatekaappi valittaessa älä unohda, että Marsala on aina tärkein väri. Tässä suhteessa se voidaan yhdistää klassisiin väreihin tai keskittyä siihen kokonaan.

Marsala-värin mekko, jossa on lihanväriset kengät, näyttää tyylikkäästä ja näyttävältä. Kermanvärinen tai valkoinen pusero lisää kuvan vaaleutta. Sinua kiinnitetään tarkkaan, joten meikki ja kampaus on myös moitteeton.

Musta, tumma vihreä, tummansiniset laukut ja kengät - tämä on hyvä versio yhdistelmästä.

Tähti Marsala Mekot

Maailman julkkikset osoittavat punaisella matolla Marsala-värin tyylikkäimmät ja hienostuneimmat vaatteet, jotka luovat uskomattomia kuvia. Draperies, koristeelliset solmut, leikkaukset näyttävät tyylikkäiltä, ​​jäljitteleviltä ja vaikuttavilta.

Kommentit
 1. Ulyana
  28.12.2015

  Mikä syvä ja jalo väri. Löysin pari mekkoa, jotka aion varmasti ostaa. Kiitos valinnasta!

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet