Mekojen värit

Mitä pukeutua musta mekko ja mitä lisävarusteita valita?

Mitä pukeutua musta mekko ja mitä lisävarusteita valita?

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Hihat
 2. hihaton
 3. Sheath Dress
 4. Musta pieni mekko
 5. pitkä
 6. Polven pituus
 7. midi-
 8. nahka
 9. pitsimäinen
 10. Kukat
 11. Millaisia ​​sukkahousuja mustalla mekolla on?
 12. Mitä kenkiä käyttää
 13. lisälaitteet
 14. päällysvaatteet

Kukaan ei uskalla pitää mustaa mekkoa tylsänä, koska sen luonnetta voidaan helposti muuttaa lisävarusteiden, kenkien ja muiden vaatteiden avulla. Tässä kysymyksessä on joitakin sääntöjä, joiden noudattaminen on pakollista.

Hihat

Jos käytät pitkänomaisia ​​mekkoja, joissa on pitkät hihat, urheilujalkineet, poimia pussi yhdellä olalla ja tyylikäs aurinkolasit, niin ystävällisessä kokouksessa olet muodikkain tyttöystäväsi joukossa.

Klassinen asu ei siedä tällaista naapurustoa. Paras valinta olisi siisti pumppu. Muita lisäyksiä ei tarvita. Onko tämä musta kytkin tällöin tarpeeton.

hihaton

Aluksi kannattaa harkita turtlenecks, t-paitoja ja paitoja hyväksyttävimpänä vaihtoehtona mustan hihaton mekko täydentää.

Eri värien ansiosta voit aina ilmestyä uusiin kuviin.

Kerrostus voi myös säästää tilannetta, kun haluat esittää vanhan mekon uudessa valossa. Tällöin sinun tulee valita kilpikonnan lisäksi neulottu neuletakki, joka on suosittu tällä kaudella. Tässä kuvassa et vain näytä tyylikkäästi, vaan tuntuu myös mukavalta.

Yrityskuvaan on hyvä käyttää lyhyt takki, kevyt pusero tai turtleneck.

Jos lisäät turkisverkkoa päällysvaatteista mustaan ​​hihaton mekkoihin ja jopa korkeisiin saappaisiin, niin voit tulla kaikkein tyylikkäin nainen.

Suunnittelijat ovat yhdistäneet huivi takin kanssa. Tuloksena on erittäin tyylikäs elementti naisten vaatekaapista, joka sopii mustille mekkoille.

Sheath Dress

Musta mekko kotelon muodossa, jossa on tiivis muotoilu, voidaan yhdistää moniin lisävarusteisiin ja lisäelementteihin. Kaikki riippuu kuvasta, jonka pitäisi lopulta toimia.

Office-jousille, jotka sopivat mustalle ja harmaalle asteikolle kirkkaalla aksentilla, esimerkiksi käsilaukulla.

Vihreä, punainen, ruskea ja violetti ovat sopivia illanviettoon. Kengät ilman kantapäätä ja nahkatakki sopivat kävelyyn.

Suoran leikkauksen vakavuus voidaan laimentaa mielenkiintoisella Pavlolopad-huivella ja kirkkailla kengillä.

Musta pieni mekko

Ei ole väliä mitä tyyliäsi on pikku musta mekko, joka täyttää koko Koko-kanonit. Jos lisäät sen oikeaan, tyylikkään kenkään ja huomaamattomiin lisävarusteisiin, kuva on varmasti hämmästyttävä.

Sinun ei pitäisi unohtaa kampausta ja meikkiä, joiden avulla voit sijoittaa oikeat aksentit.

pitkä

Iltajuhlia ja yhteiskunnallisia tapahtumia varten vaatekaappissasi täytyy olla pitkä musta mekko.

Kengät, joilla on sellainen kantapää, jonka korkeus on mukava sinulle, näyttää hyvältä. Jos mekko on tarpeeksi avoin, kengät eivät myöskään ole tiukat.

Polven pituus

Voit päivittää pienen mustan mekon, jossa on valkoinen huivi, hihna, vaatteiden yläosa. Valinta on rajaton ja voit luottaa makuun.

midi-

Musta midi-mekko on helppo yhdistää käsineisiin, suosikkikoruihin, toppiihin.

nahka

Hieno valikoima koruja vaatii nahka-mekon. Maltillisuus on tärkein tekijä, johon luottaa. Enintään kaksi erää kannattaa poimia.

Kenkien on oltava kalliita, jotta ne sopivat tyylikkään nahka-mekkoihin.Tämä materiaali sinänsä kaadetaan, loistaa ja luo häikäisyä, joten korut täällä ovat sopimattomia.

Mutta pääsiäisiä voidaan käyttää vapaasti. Talvella on oltava turkisvaatteet. Nahka-mekko sopii klassiseen takkiin.

Nahkainen mekko on hyväksyttävä yhdistettäväksi nahkalaukkuun.

Hihnan ansiosta voit voittaa minkä tahansa mekon ja saavuttaa halutun vaikutuksen. Vyö-elastiset nauhat ovat suosittuja. Katso tarkemmin niitä, ehkä tämä elementti puuttuu pukeutumisestasi.

Jos hihna toimii kontrastina, se on valittava vastaavien lisävarusteiden mukaan. Se on tarpeeksi kytkin ja kengät. Kuvan pääelementti on mekko, eikä sinun pitäisi tukkia sitä lisäelementeillä.

pitsimäinen

Pitsillä on kevyt rakenne, se on hellävarainen, antaa tunnelman ja tekee naisesta hauras. Mutta kaikki nämä ominaisuudet voidaan helposti pilata ja hylätä, jos valitset väärät lisävarusteet.

Mekon alla, jonka pituus ei saavu polviin, on sallittua käyttää korkealaatuisia tekstiilimateriaaleja. No, jos heillä on myös pitsiä. On vielä lisättävä käsilaukku ja muutama kevyt koriste.

Kukat

Mustat kukat, joissa on kukkia, näyttävät upeilta. Mutta entä ilman tarvikkeita? Harmonia on tärkein sääntö, jota on noudatettava kaikissa olosuhteissa. Kirkkaat asusteet eivät hyväksy samoja ilmeikkäitä lisävarusteita, olipa kyseessä kenkä tai käsilaukku. Tässä tapauksessa yksinkertaisuus ja klassikot ovat sopivia.

Jos mustalla mekolla on kirkkaita kukkia, asusteet voivat toistaa puvun päävärin.

Kevyt, mutta monipuolinen, värikäs mekko, voit käyttää sandaaleja, joissa on kiilat.

Musta mekkoesi kukka-aiheet antavat mahdollisuuden vaihtaa kenkiä, joiden valinta perustuu pääpuvun tyyliin ja tyyliin.

Millaisia ​​sukkahousuja mustalla mekolla on?

Korujen puute voidaan korvata mielenkiintoisilla ja epätavallisilla sukkahousuilla. He näyttävät hyvältä vain tiivis mekko, jonka tyyli on demokraattisempi. Hyvä esimerkki olisi kellonmuotoinen mekko, lyhyt pituus ja korkea vyötärö.

Uskotaan, että mustat sukkahousut ja verkkosukat, joissa on musta mekko, näyttävät vulgaarilta ja liian häikäiseviltä.

Sukkahousujen on oltava joko kirkkaita tai kuvioita. Valitse yksi asia. Nyt on tullut muodikasta käyttää beige-sukkahousuja mustan mekon alle.

Mitä kenkiä käyttää

Ilta-ilme on mahdoton ajatella ilman nahkakenkiä, jotka sopivat puvun tai veneen väriin, mikä toistaa vyön tai käsilaukun sävyn.

Luodessaan upea kuva auttaa kenkiä valoisalla alustalla. Työlle on parempi valita mukavat kengät, joissa on pieni ja tasainen kantapää.

Voit pukeutua suosituimpiin kenkiin. Voit mennä juhliin kaikki samassa mustassa mekossa ja kirkkaissa kengissä.

lisälaitteet

Tarvikkeita on helppo noutaa mustalle mekolle, on vaikea tehdä virhe. Joitakin sääntöjä on kuitenkin noudatettava:

 • Musta mekko näyttää tummalta ja siinä on paljon mustia lisävarusteita. Värihihna laimentaa surun kuvaa;
 • raskas, tummanruskeat, violetit ja suonvärit.

Muista, mitä hän käytti musta mekko Coco Chanel. Se oli tietysti helmi. Et voi lähteä klassikoista ja myös valita itsellesi tämä hieno lisävaruste. Voit korvata sen muilla luonnonkivillä, Muranon lasilla.

päällysvaatteet

Älä missaa mahdollisuutta pukeutua villatakkeihin. Ensinnäkin ne ovat nyt hyvin suosittuja, ja toiseksi tämä musta mekko yhdessä näyttää harmoniselta. Voit laimentaa pimeän tumman värin rikkaiden värien ja pienen hihnan kanssa.

Kesällä yritä täydentää mekkoa läpikuultavalla kankaalla, jossa on karkea denim-takki.

Takki voidaan jättää yrityskuvaan. Tässä tapauksessa siinä pitäisi olla rauhallinen väri, joka voidaan toistaa kengässä.

Päällysvaatteet valitaan iltaisin, tyyli ja juhla riippuen.

Sinulla voi olla vain yksi musta mekko, joka sopii yhteen, jos se sopii yhteen.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet