Ompelupussit

Miten ommella ostoskassi omin käsin?

Miten ommella ostoskassi omin käsin?

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. piirteet
 2. Miten ommella sadetakki kankaasta?
 3. Bogolan-tyylinen ostoskassi
 4. Tuotteen laminoidun kankaan malli
 5. Mallikassit vaunuille

Ostoskassi on välttämätön ominaisuus jokapäiväisessä elämässä. Kaupasta ostetut tuotteet eivät usein ole tyytyväisiä niiden laatuun, tilavuuteen tai väreihin. Haluan, että lisävaruste on toimiva, näyttää sopivalta ja muodikkaalta. Ostoskassi on helppo ommella omin käsin niin, että pidät siitä, se oli käytännöllinen ja näytti kauniilta - se on helppoa, jos tuntee ompelun monimutkaisuudet.

piirteet

Ostoskassin on oltava vahva ja luotettava. Tämä lisävaruste on välttämätön ostoksille ja täyttää kaikki vaatimukset: tämä laukku on aina luotettava, mukava, tilava, se on helppo käyttää, kaunis ja usein tyylikäs. Kun taiteellinen lähestymistapa suunnitteluun on mahdollista, voit luoda tuotteen parhaaseen italialaiseen perinteeseen, kun ainakin sisustus ja epätavallinen rakenne luovat halutun vaikutuksen.

Materiaalin valinnassa tällaiselle lisälaitteelle tulisi suosia tiheitä, luotettavia kankaita.

Joissakin malleissa, jos niissä on erityinen leikkaus, on jopa parempi, että tekstiilit ovat ohuita tai pehmeitä (muuntajan malli). Tällainen tuote ei vie paljon tilaa, joten se voidaan sijoittaa tavalliseen käsilaukkuun, palauttaa se telalle tai kääntämällä sitä useita kertoja.

Ehdotetut työpajat auttavat ymmärtämään yksinkertaisen mutta tyylikkään laukun ompelun tekniikkaa ja ymmärtämään, että se on paljon helpompaa kuin ensi silmäyksellä.

Miten ommella sadetakki kankaasta?

Sadetakki - ohuet tekstiilit, joissa on vettä hylkivää kyllästystä Tällaisen materiaalin pussi on käytännöllinen, luotettava ja mobiili.

Sen valmistukseen tarvitaan:

 • itse kangas ja vuorauksen materiaali;
 • akryylimaalit;
 • sivellin;
 • ompelutarvikkeet.

Jos et halua piirtää, voit koristaa tuotteen kontrastinauhalla tai valmiilla lämpöliimalla. Tässä ei voi olla helmiä, kiteitä ja muuta hopeaa: tämä tekstiili rakastaa minimalismia. Luotettavuuden vuoksi voit vahvistaa kankaan vuorausta.

Pussien valmistuksessa on laadittava tiedot:

 • runkopohja (30 x 46 cm);
 • 2 sivuseinää (8 x 46 cm), tasku (18 x 16 cm);
 • 2 kahvat (7 x 50) cm, unohtamatta lisätä pieniä saumavaroja.

Voit siirtyä valmiisiin malleihin tulostamalla se täysikokoisena tai liimaamalla yhteen useita A4-arkkia.

Ompeluvaiheet ovat seuraavat:

 1. Leikkaa kaikki aihiot, kerää pohja: 2 yksityiskohdat julkisivusta ja 2 sivusta. Selvittää, että rengas on liitetty suorakulmioon. Sama tapahtuu vuori. Vahvuuden parantamiseksi päällystyslinjat voidaan asettaa pohjaan saumojen varrella.
 2. Jos voit varata piirustuksen, on suositeltavaa ympyrätä kuvioalue ja piirtää se ennen leikkaamista (jotta ei paljasteta liiallista muodonmuutosta). Kun maali on kuivunut, tasku on leikattu koon mukaan, ylimitoitettu ja kiinnitetty pohjaosaan haluttuun paikkaan.
 3. Pohja on taitettu kasvot sisäänpäin, yhdistetty pohja ja ommeltu kirjoituskoneeseen. Sauma irrotetaan, taitetaan kulmilla sivuilla ja luodaan tilavuus: linja asetetaan yhdestä sivuseinämästä toiseen 45 asteen kulmassa, joka on kohtisuorassa puristettua saumaa kohti. Ylimääräinen kudos leikataan. Sama tapahtuu vuori. Sitten se on liitetty pohjaan (yläreunaa pitkin), yhdistämällä saumat ompelutappien avulla, ja leikkaus on ommeltu koneeseen.
 4. Tuotteen poistaminen on tehtävä, käsittele yläosa.taivuttamalla saumanvaraa sisäänpäin ja ompele kahvat. Voit helpottaa ompelun ongelmaa keskittymällä metallilevyssä oleviin etiketteihin paininjalan oikealla puolella yhdistämällä niihin tekstiilit.

Bogolan-tyylinen ostoskassi

Ostaja on melko muodikas ja mutkaton laukku, jossa on kuvia tai merkintöjä, minkä voi tehdä jokainen tyttö, jopa ilman ompelun erikoisosaamista. Malli perustuu yksinkertaisuuteen ja tyyliin. Se on käytännöllinen, mukava, tilava, mobiili ja helppo huoltaa. Hän ei häpeä ilmestyä rannalle tai mennä myymälään ostamaan.

Kun haluat luoda tyylikkään lisävarusteen, tarvitset:

 • karkea pellava (puuvilla);
 • ompelutapit;
 • lyijykynä;
 • rauta;
 • sakset;
 • kestävä lanka;
 • rivi;
 • merkkiaineet tai erikoiskangasvärit;
 • ompelukone.

Seuraavat vaiheet:

 1. Ompelu ei tarvitse kuviota kaikki aihiot leikataan välittömästi kankaasta: pohja (94 x 44 cm), reunapää (86 x 5 cm), kaksi kahvat (52 x 8 cm). Pohja taitetaan kahteen osaan yhdistämällä reunat, ja sivuosat leikataan pois, poistuvat 1 cm: n reunasta ja pitävät tekstiilit murtumasta, reunat peitetään kirjoituskoneella.
 2. Käsittele aihioita, jotka on taitettu ylöspäin leveäksi, ja ompele kirjoituskoneella, sitten käännä se ulos, suorista ja silitys.
 3. Valmiit kahvat asetetaan pussin yläosaan 10 cm: n etäisyydelle sivureunoista. Pohja taitetaan kasvotusten vastakkaiseksi, ja kahvat sijoitetaan itse tuotteeseen siten, että niiden reuna on samassa kuin pussin yläreuna. Kahvan välisen etäisyyden tulee olla noin 15 cm.
 4. 85 x 5 cm: n nauha on kiinnitetty alustan etupuolelle. nastat ja ommel, kun kiinnität kaksoisompeleita. Pyyhkimällä viimeistelynauhan jäljelle jäävä reuna 1 cm, se ommellaan kirjoituskoneeseen, jolloin sulkee pussin yläosan käsittelyn.
 5. Koristeluun valmis malli on koristeltu erikoismerkillä kankaalle. Ennen kuin käytät akryylimaalia, sinun täytyy piirtää luonnos tavallisella yksinkertaisella kynällä. Kun piirrät kuvaa, sinun täytyy laittaa paperiarkki tai öljypyyhe kankaan kerroksen alle niin, että maali ei tulostu pussin toiselle puolelle. Jotta linjat ovat sileät, voit käyttää viivaajia tai pitää ne nopeasti: kaikki käden jarrutukset vaikuttavat viivan paksuuteen.
 6. Jos on pelottavaa piirtää käsin, voit käyttää valmiita kaavioitaleikattu paperista. A4-arkki ei ehkä riitä, mutta sanomalehden mitat ovat hyvät. Et voi käyttää tavallisten merkkien kangasta: pesun jälkeen tuote tulee käyttökelvottomaksi.

Yksivärisen kuvion omaava pussi on aina merkityksellinen, koska valkoiset ja mustat sävyt ovat jo pitkään tulleet muodin historiaan ja ovat klassikoita.

kuviointi

Tuotteen laminoidun kankaan malli

Tämä lisävaruste on yleinen, välttämätön ostoksille ja päivittäistavarakaupoille. Se poistaa tarvetta jatkuvasti ostaa kertakäyttöisiä paketteja, joista tulee jatkuva ostoskumppani. Ainoa vaikea vivahteella voi olla ongelma tasaisilla viivoilla: tällaisen materiaalin toistuvat lävistykset voivat vaikuttaa ulkonäköön.

Jotta voit luoda muodikkaan laukun, tarvitset:

 • laminoitu puuvilla kahdessa värissä;
 • nailonverkko;
 • vuori;
 • elastinen johto;
 • punos;
 • rivi;
 • mittanauha;
 • kestävä lanka;
 • erityinen liima;
 • sakset;
 • ompelukone.

Keskitytään väreissä tarjottavien mallien yksityiskohtiin, sinun täytyy leikata:

 • pohjasta: 2 suurta osaa (50 x 38), 2 sisäistä taskua (35 x 25 cm), sisäosan (110 x 8 cm), kahvat (143 x 8 cm);
 • vuori: sisäosa (47 x 110 cm) ja 2 etuosaa (50 x 20 cm);
 • verkosta: tasku (25,5 x 35,5 cm).

Jotta voit selvittää, miten ompelet, sinun on käytettävä värimaailmaa. Kuvion huolellinen tutkimus yksinkertaistaa ompelua:

 • 50 x 20 cm: n aihiot ovat pussin keskiosia, niihin on ommeltu suuria yksityiskohtia, jotka koostuvat etu- ja sivuseinistä;
 • verkkotaskun pohja on ommeltu etupuolelle ja kiinnitetty sivuille;
 • tuotteen vuori tarjoaa sivukytkennän: taskujen sijainti riippuu siitä;
 • sauman päälle ommellut kahvat, jotka yhdistävät kaksi julkisivun osaa;
 • yläreunan reunat kiinnitetään ensin yläosaan koottuihin osiin ja liitetään sitten vuoraukseen.

Tekstiilit eivät tarvitse reunan käsittelyä.

 1. ensimmäinen vuori yksityiskohdat ommelaskut, tarttui heidän korvauksiinsa. Voit ommella yhden niistä keskeltä, jolloin pienet esineet täyttyvät.
 2. Sen jälkeen, kun se on kerännyt silmukkatasku, jossa on punos ja elastinen johto, se asetetaan keskelle aihioihin, alareuna on kiinnitetty ja sivuosat on kiinnitetty. Koska kangas voi jättää lävistyksiä, on parempi vetää kohdistusviivoja lovilla (viimeistelyosien kiinnitysvarret voidaan merkitä lyijykynällä siten, että ne ovat tuskin havaittavissa).
 3. Kun ne ovat keränneet alustan ja vuorauksen yksityiskohdat, ne on yhdistetty toisiinsa, sitten valmiit kynät. Tämä laukku näyttää kauniilta ulkopuolelta ja sisältä.
12 valokuva

Mallikassit vaunuille

Ostoskassit ovat yksinkertaisia. Myös vaunumalli on tehty yksinkertaisen kuvion perusteella. Sen ainoa ero on, että lisävarusteen koko on huomattavasti suurempi kuin muut ostoskassit. Tällaisen pussin materiaalin tulisi olla melko tiheä ja karkea.

Jotta ei ryhdy painelemaan, miten kuvio tehdään oikein, voit käyttää valmiita luonnoksia, jotka suorittavat tarvittavat mittaukset suoraan kankaalle. Yleensä kunkin osan koko on merkitty itse kuvioon.

Ompelumallien ero on pieni:

 1. Aihio leikataan mallin mukaisesti.
 2. Taita taitos ja tee koko kankaalle sivuseinämä.
 3. Mukavuuden vuoksi lisää venttiili päälle.
 4. Halutessasi voit tehdä reunojen saumojen kontrastin.

Joissakin tapauksissa kirjekuoripussin kuvio soveltuu tällaiseen pussiin, ja ainoa ero on se, että on tarpeen luoda tilavuus sivuille niin, että tuote ei ole tasainen.

Jos haluat tietää, miten voit ommella tuotetta nopeasti ja ilman kuviota, katso seuraavaa videota.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet