Iltapuvut

Emerald-iltapuvut

Emerald-iltapuvut

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Väriominaisuudet
 2. piirteet
 3. Yhdistäminen muihin väreihin
 4. pitkä
 5. lyhyt
 6. ornamentiikka
 7. lisälaitteet
 8. Täytetään
 9. manikyyri

Naiset epäilevät usein smaragdi-iltapuvun ostamista, koska kysymys on siitä, mitä olisit sellainen kauneus? Vastaa siihen melko helposti. Stylistit väittävät, että smaragdivärinen mekko on ehdottomasti sopiva kaikille naisille, sinun tarvitsee vain valita oma sävysi.

Esimerkiksi, jos olet vaalea, jossa on vaalea ihon sävy, smaragdivärin varjon pitäisi olla hieman epäselvä. Brunetteille edullisin kylmä kyllästynyt smaragdinvärinen sävy. Kauniin rusketuksen omistajat voivat pukeutua täysin kaikkiin smaragdipuvuihin - ja näkymä on upea. Suurin osa tämän värin asusteista on kuitenkin punahiuksisia.

Väriominaisuudet

Tämä väri on tyylikäs ja omavarainen. Häntä rakastavat tähdet, joten voit säännöllisesti nähdä Angelina Jolie, Christina Aguilera, Natalie Portman, Eva Longoria ja muut tunnetut kaunottaret smaragdi-puvuissa.

Lisäksi smaragdi on ylellinen väri, joten se on Britannian kuninkaallisen perheen miellyttävä. Emerald-puvuissa nähtiin sekä Elizabeth että Kate.

Psykologien mukaan tämän värin mekot valitaan useammin naisilla, jotka ovat tyytyväisiä elämäänsä ja ovat melko tyytyväisiä. Tämä väri on luonnon kosketus ja hyvän onnen, tuoreuden ja terveyden symboli. Tällä värillä on rentouttava vaikutus. Se edistää lepoa ja saavuttaa harmoniaa sielussa.

Tyylikkäässä smaragdipuvussa jokainen nainen näyttää hyvältä. Riippumatta siitä, että smaragdipuvun kangas on varjossa ja tekstuurissa, tyttö näyttää seksikkäemmältä.

piirteet

 • Nyt Emerald-väri kuuluu trendiluokkaan, vaikka sen ylellinen ja jalo ulkonäkö tekee smaragdikukkien sävyistä muodin ulkopuolella.
 • Emerald-asusteet voivat vaihdella värisävyn, tyylin ja tarkoituksen mukaan. On illalla, prom, cocktail, prom ja jopa smaragdi häät leningit myynnissä.
 • Tämän värin mekkojen lisävarusteiden valinta on hyvin yksinkertaista ja monipuolista.

Yhdistäminen muihin väreihin

Emerald on vihreän gamman monimutkaisin sävy. Se on parhaiten yhdistettävissä violetti ja punainen sävy sekä muita sävyjä vihreä, kultainen sävy.

Kesällä smaragdivärinen asu täydentää parhaiten pastellisävyjä. Se voi olla maitomainen, vaaleanharmaa tai beige. Kaunis duetti on smaragdinvihreä ja vaaleansininen sävy. Tämä on loistava kesäyhdistelmä. Syksyllä tämä sävy näyttää hyvältä harmaa ja musta.

pitkä

Tällaiset smaragdivärit näyttävät upeilta kauniilta, vaikka leikkaus on yksinkertaisin, ja koruja puuttuu. Emerald-mekon illallinen versio on ommeltu silkistä tai satiinista, ja pitkät neulotut vihreät mekot sopivat jokapäiväiseen käyttöön. Uskomattoman kaunis näyttää pitkä sifonki mekko, jossa on röyhelöitä tai verhoilua. Tällainen smaragdi näyttää ilmakehältä ja ilmavalta. Mekot, joissa on sopiva siluetti, valitsevat usein smaragdipitsikankaan.

Emerald maxi -mekko on mukava kesäkuumessa (jos kangas on kevyt) ja syksyllä. Kesällä sandaalit kuluvat tällaiseen pukeutumiseen, ja syksyllä yhdistelmä smaragdi-mekkoa nahkatakilla ja puolikengillä on ihanteellinen.

lyhyt

Cocktail-mekko sävy emerald juhlallisesti ja mukavasti samaan aikaan. Tämän mekan Satin-versio pystyy koristamaan kaikki sosiaaliset tapahtumat.Lyhyt sifonki-mekko, jossa on satiinisävyt, näyttää myös houkuttelevalta. Tyylikäs mekko, jossa on pitsi leikkaus, voidaan käyttää päivämäärällä tai tavata ystäviä.

Jos mekon varjo on kylmä, asu on täydennetty hopeavarusteilla.

Lyhyelle puolelle he ostavat sekä avoimet sandaalit ja kengät että nilkkurit.

ornamentiikka

Esimerkiksi smaragdit, esimerkiksi kullaketjussa, ovat täydellinen koriste tällaiselle mekolle. Jos et aio käyttää kalliita koruja, käytä koruja, joissa on smaragdi sävy. Tämä voi olla kaulakoru, korvakorut, leveä rannekoru, emaloitu vihreä tai valkoinen.

Myös korallihelmet korostavat suotuisasti vihreää vihreää mekkoa. Emerald-mekko on mukava käyttää korallihihna ja -takki sekä kevyesti koralli-värinen kytkin. Tähän pukeutumiseen sopivat myös maroonin, valkoisen, keltaisen ja mustan koristeet.

lisälaitteet

Hihnan ja kevyen huivin lisääminen pukeutumiseen on klassinen lisävarusteiden valinta. Kokeile niitä, voit saavuttaa kaikkein voittavimman kuvan. Sukkahousut smaragdipuvun alla on parempi valita kehon. Vihreä takki smaragdipuvulle ei ole suositeltavaa käyttää. Tämä yhdistelmä häiritsee ulkoasun harmoniaa ja näyttää epäselvältä.

Klassinen kenkien alla smaragdisävyn alla on kengät tai sandaalit mustana. Jos kengät on valittu eri väreissä, se sopii muuhun lisävarusteeseen.

Emerald-värin pukeutuminen keltaisilla elementeillä tekee siitä kesän ja juhlavan. On kuitenkin tärkeää, ettei lisävarusteita liioitella keltaisella sävyllä - ne ovat tarttuvia, mutta eivät määrääviä. Myös smaragdi-sävyjen pukeutuminen leoparditulostustarvikkeilla näyttää hyvältä.

Ne, jotka rakastavat klassikoita, suosittelevat pastellivärejä, erilaisia ​​mykistettyjä sävyjä. Esimerkiksi smaragdipuku voidaan käyttää valkoisella kurkulla, ja vihreä mekko, joka on tehty neuleista, voidaan käyttää valkoisilla sukkahousuilla. Hyvin sopusoinnussa smaragdinvärisen värin kanssa, esimerkiksi märkän asfaltin varjossa.

Emeraldvärinen avokärkinen mekko voidaan lisätä pussilla ja rannerenkailla taivaallisella varjolla.

Sinisiä ja fukseja pidetään myös suurina kumppaneina smaragdisävyihin. Ja valoisan ja pirteän ulkonäön ystävät voivat pukeutua smaragdikuvaan, jossa on oranssia tarvikkeita.

Jos pidät kokeista ja harkitset samanväristen lisävarusteiden käyttöä kuin tavallisia ja tylsiä, täydennä asuasi lakattuun lakattuun käsilaukkuun, punaisiin kantapenkiin ja kirkkaan keltaiseen rannekoruun.

Täytetään

Epäilemättä, mekko varjossa, meikki on täysin sovi hänelle. Koska smaragdinvihreät sävyt ovat kylläisiä, koristeellisen kosmetiikan käyttöä kannustetaan maltillisesti.

Emeraldille voit noutaa hopeaa ja hopeavarjoja. Huulipunan varjo, täydellisesti yhdistettynä smaragdipuvuun - herkkä vaaleanpunainen, ilman voimakasta kiiltoa. Rougen pitäisi olla vähintään.

Punaisen tukkaisten kaunottarien osalta kirkas huulipuna on kuitenkin täydellinen punainen tai tummempi sävy.

Samanlaisia ​​huulipunan värejä voidaan käyttää kuumiin brunetteihin.

manikyyri

Manikyyrin vivahteita sekä smaragdimittakaavasta riippuvat mekko ja tyyli, jossa se on kulunut. Jos mekko erottuu alkuperäisestä leikkauksesta ja nuorisomuodosta, vihreä on valmistettu pohjalakasta, ja reunat on leikattu eri väreillä. Koristella smaragdipuvun muodikkaiden naisten kynnet voivat olla meren aaltoja ja lakan vihreiden sävyjen asteittaista siirtymistä kevyemmästä tummempaan. Sopii erinomaisesti tähän vaaleanpunainen, valkoinen, violetti, burgundinen, sininen ja punainen.

Kommentit
 1. Alice
  06.08.2015

  Pidän tätä vihreän sävyä kaikkein jalointa ja rikkainta. Hän kiinnittää huomiota itseensä, hän on itsenäinen. Tarvikkeet täydentävät kuvaa, vaikka se on mahdollista ilman niitä. Katsokaa, kuinka Angelina Jolien mekot näyttävät.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet